Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A kerékpáros tényleg nem közlekedési ESZKÖZ! ;) ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:o :(

szomorú... de sajna nem egyedi eset... :(
természetes, hogy a ekrékpár, illetve kerékpáros nem közlekedési eszköz...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Én a helyedben biztos irnék egy kedves hangú levelet, hoyg mi is történt veled!
Hátha talán másokat már nem fog tudni feszülté tenni!

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Hú,perszehogy tudom mi borított ki.Az ilyent tudnám én úgy felrúgni ilyenkor,hogy csak úgy csattan! Állati bunkó emberek vannak. >:(
Csak az a baj,hogy az ilyenek agresszív majmok,általában csak akkor ilyen arrogánsak,mikor náluk feltételezhetõen gyengébb emberrel (nõ,vagy gyerek) lehet kekeckedni...

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Sziasztok! Már régen írtam, de mai bringás élményeim arra késztettek, hogy újra ’tollat ragadjak’.
Szóval elmentem ma az önkormányzathoz, hogy átvegyem az új útlevelemet, illetve leadjam a régit. (Ez azt hiszem sokaknak ismerõs mostanában.) Az ügyfélszolgálat elõtt nem volt biciklitároló, csak az önkormányzat fõbejáratánál. Így a bringámat egy kitárt kapu szárnyához parkoltam le. Gondoltam ez pont megfelelõ hely, bentrõl majd rálátok. A bringám ugyan nem túl értékes, de valahogy nem szeretném, ha lopásra hajlamos egyének elvinnék. Bementem, konzultáltam az ügyfélszolgálatossal (10 perc). Még be se fejeztem, amikor berontott egy férfi, aki tudni akarta, kié a bicikli. Azonnal jelentkeztem, tudván, hogy nem voltam túl szabályos, és kimentem. A férfi minõsíthetetlen hangnemben csak annyit mondott, ha azonnal nem takarítom el a biciklit a kaputól, levágják, mert nem tud beállni az ebédszállító Barkas. (A kapu kb. 4 m széles. Ebbõl én fél métert foglaltam el.) Kisebb meddõ szócsata alakult ki közöttünk, hogy ugyan, miért nincs az ügyfélszolgálat elõtt is biciklitároló és hova kössem ki. Akkor lettem azonban igazán dühös, amikor kint megláttam a felrúgott biciklimet. (Biztos vagyok benne, hogy nem a tavaszi szellõ borította fel.) És egy férfi metszõollóval közeledett. Én eddig azt hittem kötél idegeim vannak, és jól bírom az ilyen fajta bunkóságot. De ekkor síró hanggal már csak annyit tudtam mondani, hogy neki, mint szolgáltatónak meg kellene tanulnia bánni az ügyfelekkel, nem ilyen hangnemben beszélni. Erre õ csak annyit mondott, õ nem szolgáltató, ez az önkormányzat, és neki kötelessége rendet tartani.
Ennyi erõvel, ha nekem nem teszik a bicikliúton parkoló kocsi (ugye gyakran elõfordul), akkor betörhetem az ablakát, letörhetem a tükrét, mert megsértette az én területemet.
A történtekkel csak az a bajom, hogy ez a pali simán levágta és kirakta volna a bringámat az utcára ahelyett, hogy azt mondja nekem: Ne haragudjon, rossz helyre rakta a biciklijét, legyen szíves, vigye odébb. Én sûrû bocsánatkérések mellett odébb viszem és megjegyzem, hogy legközelebb a fõbejárathoz kell parkolni. Ezzel szemben úgy érzem, találkoztam egy rendkívül arrogáns egyénnel, akibõl az alapvetõ udvariasság is hiányzott. Ráadásul, ugyan tudom, ebben én is hibás voltam, a lelki nyugalmamból is kibillentett. Ti is biztos gyakran szembesültök hasonló dolgokkal, így talán megértitek mi borított ki.
Hát ennyi lett volna a bringás sztori, bocs ha valakit untattam vele.

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Gondoltam ide is benézek, még idõben. Sajna nekem a péntek nem jó, ezt megírtam privátban is. Sajnálom a dolgot, de a heti eseményeket valahogy nem én irányítottam.
Hétvégén tervez valaki esetleg más túrát? Akár még egy börzsönyt? Az jobban összejön mint a péntek.

Jó túrázást, hátszelet: Hori

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Lens: nem csak nézegettem, :P :P

Azzal voltam melózni, egyetlen egy bringással találkoztam...és szerencsére ismerõs...YOci.:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Öröm látni, hogy még mindig ilyen nagy itt az irogatás!!!

Drága findli, a biciklit hiába hozod rendbe, ha utána csak nézegeted, tudod!!! ;)

Tyitó: ne búsulj, mert

Elmegy a tél és tavasz lösz
Te pedig hamar velünk jössz!

Pix: MARHA JÓ KÉPEK!! Nagyon szuperek. Fôleg a szemüvegesek! Némelyik igazán profi már. Gratulálok!

Hori: akkor tervezzünk péntekre egy börzsönyi túrát. Azonban énnekem du.4-re haza kell érnem, de ennyi idô alatt pl. egy Nagy Hideget simán megjárunk.
Mehetnénk mondjuk a 8:45-ös vonattal, ami a Nyugatiból 8,30kor indul el Szob felé. Ez okker?

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Tyito: Remélem nem fog szétesni ;D ;D CSúnya, amikor egy SPECIALIZED szétesik ;D ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Húú ez a kép nagyon brutál... :)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Egész nap Kissfish barátomnak szánt kerót csinálgattam.
Nehéz az alkatrészeket úgy összerakni, hogy az csak a megfelelõ pillanatban, sem elõbb, sem pedig utóbb essen szét! ;D
Részemrõl még mindig az írígység a hétvégi tekerés miatt. Asszem egy kis sár RÁM is fért volna! ;)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Most már nem csak readonlyluzer vagyok ;D :P

Szivem szakad meg, amikor látom ezeket a képeket!
úGYHOGY MA ESTE NAGY ELHATÁROZÁSSAL RENDBE HOZOM A BRINGÁM!

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Köszönöm Ras!
No meg sorry!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
megmozdulás: maratonok2003 topik... árulkodó név ;)

sok jó infó van ott nem csak idõpontok...

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Sziasztok Maraton Arcok!
Egy kis segitség kéne tölletek! A 2003-ban megrendezésre kerülõ maratonok dátumára vagy lehetséges dátumára lenne szükségem.
A segitséget elõre is +köszi!
left

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ettõl nem kell félni Tyito koma!

legfekljebb az ösvényeken is tartunk felvonulást ;)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Kössz a tippet, síelés után már beszélés trágya is lesz a dolog.
Remélem nem lesz nagy a csapat, ha még négyen felruccangatunk :P ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
OFFTyito: minden túra elõtt hívd fel CSUBEEt, és Gabi haverját,szvsz mindketten benne lennének a túrákba,ha lenne ótó...ON
8)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Mátrában!! Az aztán jó volt!!
Sztem mindegyik jó lett volna számomra is.... csak valahogy nem jutottam el az indulási helyre... :-\ :'(
De eccõõ csak elgyün az idõ és, ha méég három Kamperka jön rajtam kívül, MEGYÜNK MINDEN TEKERÉSRE.
---- csak ne volna oly messszze az a UVH! :(

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
pixel:
>>Most vagy a rendszerük hibbant meg kicsit, vagy nagyon >>sok a read-only user itt a fórumon :-)
;D
Bevallom én voltam. Legszívesebben én is mentem volna, de nem voltam túl jól ,meg az idõpont sem volt jó. :o Így aztán utólag megnéztem irigységbõl vagy 1362-szer.
;D ;D ;D