Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Sziasztok, itt vagyok. :D
Egy karcolás nélkül úsztam meg a tegnapi DH-zást és ez csakis a gyávaságomnak köszönhetõ. Szegény Thommey pedig annyit könyörgött nekem egy-egy erdei lépcsõsornál, de hajthatatlan voltam, inkább lecsúszkáltam gyalog azon a sóderrakáson. :-\
De a Normafától lefelé vezetõ egy nyomtávú hullámvasút nagyon tetszett. A bicikli úgy ringatózott, mint egy hajó. És az aszfalton álom volt az a gép. Szinte megfeledkeztem arról, hogy biciklin vagyok, hogy ezerrel gurulok lefelé, hogy sodródhatnék, vagy kátyúk lehetnek az úton. A féket egy ujjal húzogattam és csúszás nélkül azonnal lassult, vagy megállt, ahogy kellett. Idõnként fel-fel nevettem, akkora élvezet volt.
A kerékpár úton pedig végig fülig ért a szám, annyira hihetetlen volt, hogy két keréken vagyok és mégis milyen kényelmesen, gondtalanul. :D

Egyébként Thommey eszméletlen vagy, hogy mersz lemenni nagy merev vázzal is a sötétben azokon a helyeken, ahol én még gyalog is alig tudtam? :o Emlékszem tavaly még neked is össze kellett szedned a bátorságod. ::)

Mellon meg esett kelt, de nem hagyta magát, repesztett Thommey után. Azon gondolkodtam, a munkahelyén a kollégái valyon elhinnék-e neki, miket mûvel az erdõben.

Skiri kevésbé riogatott, jóval megfontoltabban ment a többiek után.

Köszönöm a lehetõséget, nappal még szívesen kipróbálnám azt a csoda gépet :D, de én valamivel lankásabb DH szakaszt néznék ki magamnak. :-[

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Tettem fel képeket a táborról meg a mostanában történt dolgokról: http://exseven.freeweb.hu

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Háát, az a kérdés, honnan :) Amcsiból már rég.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
pixel, mikor jöttél haza?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Era: sajna holnap nem fogunk találkozni, de majd késõbb megbeszéljük.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
pixel: stippistopi!!!!!!

era: nem röhögünk (ök)... Én mosolygok! ;)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Ha már frirájd: nem szeretne valaki egy L-esnek mondott, de inkább XXL-es hosszú ujjú Kona frirájd mezt? Hétvégén nyertem, de hát nálam legfeljebb hálóingként válna be.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Naaaa, azért ne olyan hangosan röhögjetek. :-[
Én ilyen bevállalós típus vagyok. 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Era az ACn... a janihegyen... hm... :D

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts

Era: Nekem panaszkodsz, hogy félsz a lejtõn, meg hogy mi hogy tudunk olyan gyorsan menni, esténként meg nyomod a janihegyen a frírájdot! :o
Te is szép összeg vagy...
;)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Jojoba sok boldog Születésnapot :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Este 6-kor találkozunk a Gellért téren, a Szab.hídnál. Akinek van kedve csatlakozzon hozzánk.

Szederturmix: ezt a frírájderséget még holnap megbeszéljük.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Sziasztok. Ma Thommey AC-jével jöttem be a munkába. Nagy élmény volt, kiváló városi bringa 8) ;D, nagyon kényelmes, végig ültem, nem fájtak a zötyik. De 20 km/ó fölé biztos nem mentem vele. ::) ;D
Na majd holnam elmondom a véleményem, hogy milyen jó vele bicajozni hegyrõl lefelé is, ha túl élem a mai Janihegyezésünket. :D
Thommey remélem lesz elég türelmed hozzám, lehet, hogy lefelé mégiscsak tolni fogom. ::) ??? :-[ :-X
Remélem megállunk a Normafánál egy rétesre. :D
Már nagyon várom.

:D

Az ever frí elõre tör, avagy Era frírájder lesz :D

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Era, mikor mentek? Én is bevállalnék valamit ma délután.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Sziasztok. Ma Thommey AC-jével jöttem be a munkába. Nagy élmény volt, kiváló városi bringa 8) ;D, nagyon kényelmes, végig ültem, nem fájtak a zötyik. De 20 km/ó fölé biztos nem mentem vele. ::) ;D
Na majd holnam elmondom a véleményem, hogy milyen jó vele bicajozni hegyrõl lefelé is, ha túl élem a mai Janihegyezésünket. :D
Thommey remélem lesz elég türelmed hozzám, lehet, hogy lefelé mégiscsak tolni fogom. ::) ??? :-[ :-X
Remélem megállunk a Normafánál egy rétesre. :D
Már nagyon várom.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Tanulságos lehetett ez a marci. :)
Akár csak nekem a Mátramaraton. :P Megtanultam egy életre, hogy nem minden jó, ami könnyû. Mint pl.: az ultralight-os belsõk sem, amibe gyárilag egy csörgõkígyót dugnak, hogy biztos kiharapja. Erre abból következtettem, hogy két szép hosszú lyukat találtam az elsõ kerekemben mikor kiszedtem, és visszabújt a hátsómba, mert egy kicsivel odébb újra megéhezett. ;D Nomegaztán a szelepszár is antisztatikus, mert szinte taszítja a gumitömlõt magától. Úgy levált róla 3 bár környékén, mint a rakettya.
Szóval maradok a jól bevált nehéz, de masszív belsõknél.
Mellon kolléga tudna némi kisérleti tapasztalatszerzés után nyilatkozni a belsõ nélküli külsõk használata terén, de ezt az örömöt megtartom neki. Annyit azért a nevében is elárulhatok, hogy az akciós termékeknek nem mindig szabad bedölni. Mint pl.:az Akcsiós tubeless-es gumik terén, amibe elõre elhelyeznek egy lukat, csak hogy legyen min gyakorolni, és annyival kerül kevesebbe, amennyibe a javítószett kerül. :P

S.O.S. Albit keresek ezerrel. Célcsoport: Fiatal, sportos, jólszituált, nemdohányzó, XI-XII-IX ker, és környéke, jó tömegközlekedés, minimum egy szoba, occsó, hosszútávra. Ha tudtok valamit írjatok privit plíííz. ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Gratula a mátrázóknak a marci teljesitéséhez. Mi meg túléltük az osztrák Barnkopf-i maratont. Hát, én mondom néktek, Mo-on ilyen durva maraton nem létezik. Képzeljetek el 80km cc-pályát(meg még 25km-t ami kicsit lazább) tele durva gyökerekkel, sziklás patakátkelésekkel, olyan meredélyekkel, ahol az elit is feltolja inkább, 4cross-os ugratókkal, gyökeres, tojásosra kifékezett lefelékkel. Pihenni sehol se lehetett, az ember jószerivel csak fölfele ment, ha meg lefele, az is általában olyan technikás volt, hogy nem vette észre. Nem volt sem hosszú emelkedõ, se hosszú lejtõ,és mindez 105km-en keresztül (hosszú táv). Nagyon kipurcantam. De nagyon élveztem is, mivel még ilyen csodaszép helyen nem jártam. Kicsit hiányoltam ugyan a nagy hegyeket: az ottani hegyek jobban hasonlitanak magasságra a mieinkhez, nem látni havas hegycsúcsokat. A különbség csupán, hogy itt az erdõ 90%-a fenyõ, más anyagú a föld, rengeteg a gyökér és nagyon hirtelen szintváltozások vannak.
A mezõny nagyon kemény volt és a hosszún csak tiz embert sikerült lehagynom.

A szervezés hihetetlenül jó, bár ez nem olyan hatalmas embertömegeket megmozgató megamaraton volt mint a Saalbach-i vagy Salzkammergut-i (nem is voltak túl sokan rajta max ezren), mégis kb. 9 etetõpont volt az 50km-es körön, és mindenhol volt dögivel banán, különféle csokik, bar-ok, zselé, izotóniás ital és viz. Az izo-t itt normálisan keverték, nem egy iztelen lötty volt. A hosszú távosok kétszer tették meg az 50kilcsis kört, de én, aki a hosszú távosok utolsó felében baktattam, is kaptam még a második kör leguccsó etetõpontján (ami 4km-re volt a céltól) zselét meg csokit.

Ilyen pályakijelölést még életemben nem láttam. Mivel ez nem az a ritkautas magashegységi táj, az erdõ tele van útelágazásokkal. Mivel az elején tiz perccel késtük le a hosszú rajtját, volt szerencsém úgy menni a pálya egy részén, hogy sehol senki se volt,akit követhettem volna. Ám nem tudtam volna eltévedni, ugyanis minden útkeresztezõdésnél ott volt minimum egy tábla a földbe szúrva, rajta nyil, hogy merre kell menni. Ha nem volt útkeri, akkor is volt, hogy tudd, jó nyomon haladsz. Ha egy jó sebességgel haladható úton mentünk és arról volt egy lekanyarodás, ezt feltétlenül jelezték elõtáblákkal, hogy "50m múlva kanyar". 2-4 km-enként volt egy nagy tábla ami azt jelezte, hogy most hány km-nél tartasz. Szóval ilyen tábladömpinget még sohase láttam, és csak ámultam. Persze, itthon ezt nem lehet megvalósitani, mivel a felét ellopnák, a másik felét meg elforgatnák. :-\

A chip-ért nem kellet fizetni egy fityinget sem, ugyanis ez a szervezõ annak idején megvette a csipet. (idén ez volt a 11.szervezés) Mondjuk ez meg is látszott, mert valami õsöreg, bazinagy csip volt ez, amit elõször nem is tudtuk hova kéne fölrakni, hogy ne legyen útban. ;D

Lehetne még sokat áradozni a marciról, egy biztos: osztrák szomszédaink egy újabb óriási leckét és példát mutattak nekünk a maratonszervezés profi oldaláról. Respect!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hali!
Szívesen kamerázok,úgyhogy hozzad:)
Üdv:Thy,aki most debrecenben nosztalgiázik,meg romantikázik:):)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Thy!
Nem küldted a Lillafüredi teherautós képet!!!

A Mátrában videozni nem akarsz??
Adok kamerát. (a versweny idejére! ;) ;D ;D)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én nem megyek:)
csak,mint nézõ+fotó:)