Thy, mi az, te nem mész a Mátrába?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. szeptember 04. - 07:19

Írta 2004. szeptember 03. - 23:25

Na mindenki nyaral???
Ma voltunk KGadam-al a Bókayban:)
nem rossz hely...sõtt:)
azért egyet esni is sikerült:)
De reggelente megyünk gyakorolni:)
Ma voltunk KGadam-al a Bókayban:)
nem rossz hely...sõtt:)
azért egyet esni is sikerült:)
De reggelente megyünk gyakorolni:)
Írta 2004. szeptember 03. - 09:37

KgAdam, Kex! Ti voltatok azok, akik rám köszöntetek pár napja az Uvh-n, igaz?(a harmadikat már nem ismertem föl) A vicces az egészben csak az, hogy elõtte ráköszöntetek a Zedre, s utánam a Findlire is. MIndhárman külön külön mentünk ki a partra, hogy talizzunk egymással.
Cest la viva!

Írta 2004. szeptember 02. - 22:03

KGadam:bocs,de csak most tudtam olvasni mailt
holnap megyek meló után bókayba.sztem 7körül leszek ott..nagyon hamar sötétedik:(
Üdv:Thy
Ma a janin is csak 1 körre volt világos:(
holnap megyek meló után bókayba.sztem 7körül leszek ott..nagyon hamar sötétedik:(
Ma a janin is csak 1 körre volt világos:(
Írta 2004. szeptember 02. - 17:51

Írta 2004. szeptember 02. - 15:11

Írta 2004. szeptember 02. - 09:57

Mégegyszer köszönöm a jó kívánságokat. Tényleg nagyon kedvesek vagytok.
Mellon: ez remek hír, remélhetõleg ezután már nem fogjuk lobogtatni a menetszélben a bringákat. ;D
Jó lehetett az ausztriai verseny, kár, hogy kimaradtam.
KGADAM: jobbulást, de örülök, hogy ismét köztünk vagy.
Hétvégén Mátra maraton van, Sástói kempingben lehet tésztázunk majd! 8)
Tudjátok, hogy BMFT tali lesz okt. 8-10 között Sikondán! Ott a helyünk!
Mellon: ez remek hír, remélhetõleg ezután már nem fogjuk lobogtatni a menetszélben a bringákat. ;D
Jó lehetett az ausztriai verseny, kár, hogy kimaradtam.
KGADAM: jobbulást, de örülök, hogy ismét köztünk vagy.

Hétvégén Mátra maraton van, Sástói kempingben lehet tésztázunk majd! 8)
Tudjátok, hogy BMFT tali lesz okt. 8-10 között Sikondán! Ott a helyünk!
Írta 2004. szeptember 02. - 09:57

Írta 2004. szeptember 02. - 09:29

Thommey: én mennék, de nem túl késõ ez már? Fél nyolc után már ugyancsak sötét van. Persze egy óra is több a semminél. Egyébként délelõtt pont oda megyünk az osztályommal kirándulni (ofõ helyettes lettem nem csak szaktanár).
Akkor fél 7-kor ott vagyok a fogasnál - ha zûr van (késés, program törölve...stb.), akkor írj vagy csörögj a 70/5386139en. THx!
Tegnap voltam jó rég óta elõször komolyabbann cczni Kexxel, meg a Bátyójával és hát kissé kihaltam. Azaz a tempót, meg a mászásokat bírtam (Kevélyek, meg a Kõ hegy), de a 30-40. km felé a térdem az egyik pillanatról a másikra ki akart szakadni, és minden pedálfordulat egy kínszenvedés volt.
Remélem ez csak amiatt volt, mert elszokott az ilyen terheléstõl és ez elsõre kissé megviselte. Kínos lenne, ha a 24órást ezért nem bírnám.
Az UVH-n hazafelé jövet vicces volt, hogy eltépett velünk szemben Zed, majd 2-300 méterrel mögötte Lens, majd szintén kicsit mögötte Findli. A metrómegállónál meg Jorus gépét láttuk (a bicajboltnál épp valaki tesztelte). Szóval a Fórum egy jó része a Hídra csoportosult este hét felé!
Akkor fél 7-kor ott vagyok a fogasnál - ha zûr van (késés, program törölve...stb.), akkor írj vagy csörögj a 70/5386139en. THx!
Tegnap voltam jó rég óta elõször komolyabbann cczni Kexxel, meg a Bátyójával és hát kissé kihaltam. Azaz a tempót, meg a mászásokat bírtam (Kevélyek, meg a Kõ hegy), de a 30-40. km felé a térdem az egyik pillanatról a másikra ki akart szakadni, és minden pedálfordulat egy kínszenvedés volt.

Az UVH-n hazafelé jövet vicces volt, hogy eltépett velünk szemben Zed, majd 2-300 méterrel mögötte Lens, majd szintén kicsit mögötte Findli. A metrómegállónál meg Jorus gépét láttuk (a bicajboltnál épp valaki tesztelte). Szóval a Fórum egy jó része a Hídra csoportosult este hét felé!

Írta 2004. szeptember 02. - 08:20

eradrága!
Megkésve bár, de törve nem (most jutottam nethez)
Bódog névnapot :-*
Megkésve bár, de törve nem (most jutottam nethez)
Bódog névnapot :-*
Írta 2004. szeptember 02. - 00:25

És itt vannak a World Games-es képek (fele) a másik fele,ha pix hazajött:)
http://www.bikemag.h...umName=album523
http://www.bikemag.h...umName=album523
Írta 2004. szeptember 02. - 00:16

Era,Down:
nagyon sok boldog névnapot....még így nagyon megkésve is...
Kissé szétszórt vagyok mostanában:)
A szerelem,meg a változások megzavarják a gondolataimat:)
Ha holnap délután valaki jönni akar a Janira zúzni,akkor fél 7 körül a fogasnál:)
nagyon sok boldog névnapot....még így nagyon megkésve is...
Kissé szétszórt vagyok mostanában:)
A szerelem,meg a változások megzavarják a gondolataimat:)
Ha holnap délután valaki jönni akar a Janira zúzni,akkor fél 7 körül a fogasnál:)
Írta 2004. szeptember 01. - 20:09

Mit szólnátok egy giant csapat felállítására a 24h-n?
én erre gondoltam:
Nati
Zed
Bogdán
Kahlesz
Mellon
Meg én
Na?
nyerjünk végre vegyesben is, és alázzuk meg a többieket:) BB
én erre gondoltam:
Nati
Zed
Bogdán
Kahlesz
Mellon
Meg én
Na?
nyerjünk végre vegyesben is, és alázzuk meg a többieket:) BB
Írta 2004. szeptember 01. - 16:45

Még alá is húztam a naptárban a nevet, hogy ne felejtsem él, és végül mégis...
Úgyhogy én is utólag kívánok Boldog Névnapot! :-*
Más:
Örömmel tájékoztatom kedves utasaimat, hogy hamarosan új, thule tetõtartó gondoskodik ezentúl a biciklik biztonságos szállításáról.
Már nálam van 4 thule talp, még 2 rúd hiányzik.
Itt van némi dilemma, mert a rúd lehet aero vagy hagyomásnyos is. Az aero szebb, és 11e Ftal drágább (8e és 19e a bolti ár)
Így tehát négyszögest vennék, de az egyik biciklitartóhoz ugye még mindig nincs 4szöges konzol.
Para bá holnapra megnézi mit tud ajánlani nekem, remélem hétvégére meglesz az új cucc, amire némileg szélesebben is fel lehet rakni a tartókat, és akkor nem kell annyit szenvedni a pedálokkal.
Úgyhogy én is utólag kívánok Boldog Névnapot! :-*
Más:
Örömmel tájékoztatom kedves utasaimat, hogy hamarosan új, thule tetõtartó gondoskodik ezentúl a biciklik biztonságos szállításáról.
Már nálam van 4 thule talp, még 2 rúd hiányzik.
Itt van némi dilemma, mert a rúd lehet aero vagy hagyomásnyos is. Az aero szebb, és 11e Ftal drágább (8e és 19e a bolti ár)
Így tehát négyszögest vennék, de az egyik biciklitartóhoz ugye még mindig nincs 4szöges konzol.
Para bá holnapra megnézi mit tud ajánlani nekem, remélem hétvégére meglesz az új cucc, amire némileg szélesebben is fel lehet rakni a tartókat, és akkor nem kell annyit szenvedni a pedálokkal.
Írta 2004. szeptember 01. - 16:00

én pedig szokásomhoz híven utólag kívánok Boldog névnapot Era és Dawn, Charon csak egy fonnyadt kis kórót talált a neten hozzátok képest 
:-*

:-*
Írta 2004. szeptember 01. - 14:09

Írta 2004. szeptember 01. - 11:32

Írta 2004. szeptember 01. - 10:38

Era: boldog névnapot kívánok én is néked!
Látom (irígykedve) azért mindenki szépen teljesített a nyáron. Gratulálok!
Látom (irígykedve) azért mindenki szépen teljesített a nyáron. Gratulálok!
Írta 2004. szeptember 01. - 10:28

Jövõ hét hétfõn biztos leszek, aztán hazajönnék, de jövõ hétvégén ismét megyek - akkor már talán bringával :-)
Írta 2004. szeptember 01. - 10:24