A hétvégi program hogy rögzüljön, és mindenki jöjjön, akinek van kedve:
péntek 4 órakor tali a Fenyõgyöngyénél, de késõbb is jöhettek, köteles mászás és utána szalonna sütés.
Szombaton találkozó az UVH-nál, gondolom 10-kor és utána tekergés (jó nagy) a Pilisben.
JÓL MONDOM?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. szeptember 09. - 10:48

Írta 2004. szeptember 09. - 10:36

Mé mit gondolsz naptár vagyok én, egyébként honnan tudnám milyen nap van ;D
Bár rám jellemzõ módon -nem kamu, tényleg- csak akkor tudtam meg milyen nap van, amikor anyám felköszöntött.
És köszönöm :-*
Bár rám jellemzõ módon -nem kamu, tényleg- csak akkor tudtam meg milyen nap van, amikor anyám felköszöntött.
És köszönöm :-*
Írta 2004. szeptember 09. - 10:32

Írta 2004. szeptember 09. - 10:12

Pix, KGADAM boldog névnapot.
Meg minden Ádámnak, de csak róluk tudom, hogy Ádámok ;D
Meg minden Ádámnak, de csak róluk tudom, hogy Ádámok ;D
Írta 2004. szeptember 09. - 09:51

Robi! Te láthatatlanul is olvasod a topikunkat?
Naná hogy olvasom! Engem is érdekelnek a Bringás lányok!!!

Írta 2004. szeptember 08. - 22:07

Én mennék Tokodra,de mivel nincsen kocsi így ugrott az egész,mert vasárnap este 7re pesten kell lennünk. Vonattal meg nem hiszem,hogy megoldott:(
pedig már védõcuccaim is vannak...
Üdv:Thy
mászósütés ok...7körül...
szombati tekerés nem ok...esetleg vasárnap?
pedig már védõcuccaim is vannak...
Üdv:Thy
mászósütés ok...7körül...
szombati tekerés nem ok...esetleg vasárnap?
Írta 2004. szeptember 08. - 17:33

wááá, mit hagytam ki tegnap :'( :'( végre egy kis VÉÉÉÉÉR ;D Viszont elhatároztam, hogy kurva karatélyos edzés miatt nem fogok kihagyni ilyen király zúzásokat, merazért bringa foeva meg minden 8) Amúgy melyik útvonalon jöttetek le?
Péntek tutter megyek falat kapirgálni, remélem este is tudok maradni zsírt sütni
Thy, Tokoddh hétvégén? Mi sopronnal tuti megyünk, életem elsõ déhája csuhajja 8) Tudjátok, vééééééér ;D
Pixel, a mályvacukorra gondolsz? A nyáron haverokkal toltuk be arcba, de valahogy nem éreztem rá az "ízére" (mert nincs neki olyan
). Azt hiszem vmelyik tescoba vettünk, de majd megkérdezem havert, ha tényleg érdekel. P.s.: mászásra tudnál nekem hozni egy mtb rider példányt, mert lusta vagyok megrendelni? 8)
Péntek tutter megyek falat kapirgálni, remélem este is tudok maradni zsírt sütni

Pixel, a mályvacukorra gondolsz? A nyáron haverokkal toltuk be arcba, de valahogy nem éreztem rá az "ízére" (mert nincs neki olyan

Írta 2004. szeptember 08. - 15:59

Írta 2004. szeptember 08. - 15:23

Ó yeee! Túrázzunk ismét együtt, igen, igen!

Pénteken én is jövök mászósütni, szombati tekerés meg nekem is király. Végre csinálunk Bringás csajok tekerést és együtt túrázunk ismét! Az útvonal meg van beszélve!
Eddigi résztvevõk:
-Era
-Mellon
-Zed (ha fel tud kelni korán)
-skiri
-lens
Ez már minimum 4 ember, úgyhogy meg is van a csapatunk.
A sütögetést meg majd akkor megbeszéljük.

Pénteken én is jövök mászósütni, szombati tekerés meg nekem is király. Végre csinálunk Bringás csajok tekerést és együtt túrázunk ismét! Az útvonal meg van beszélve!
Eddigi résztvevõk:
-Era
-Mellon
-Zed (ha fel tud kelni korán)
-skiri
-lens
Ez már minimum 4 ember, úgyhogy meg is van a csapatunk.

Írta 2004. szeptember 08. - 14:13

Rendben 
Akkor majd egyszer valamikor valahogyan én is megyek (valahova:)).
na OFFTOPIC vége

Akkor majd egyszer valamikor valahogyan én is megyek (valahova:)).
na OFFTOPIC vége

Írta 2004. szeptember 08. - 13:52

Szederturmix: Ha a pénteki mászásra gondolsz, a Kolossi térrõl a 65-ös busz visz fel a Fenyõgyöngyéhez (végállomás). Ott szoktunk találkozni. Onnan már csak pár száz méter a szikla. Jöhetsz nyugodtan bicikli nélkül is.

Írta 2004. szeptember 08. - 13:44

Mellon, ez így tök klassz, mennék én is, de pénteken nem tudok (olyan egyszerû oknál fogva, hogy nem leszek bpesten), de esetleg jövõ héten nincs kedve vkinek? ::)
Illetve engedjetek meg még egy kérdést: bringa nélkül is fel tudok jutni oda? És nem néztek ki nagyon közületek, ha bringa nélkül mennék? :P
Illetve engedjetek meg még egy kérdést: bringa nélkül is fel tudok jutni oda? És nem néztek ki nagyon közületek, ha bringa nélkül mennék? :P
Írta 2004. szeptember 08. - 13:41

A szombati túra engem is érdekelne. És a pénteki is

De szombaton szerintem érdemesebb lenne UVH helyett HHH felé indulni és a hegyoldalban végigmenni, aztán le a 10-es útra, fel köves-bércre és onnan kevély. Sokkal kellemesebb, mint UVH felé. Persze nem olyan sík, de megéri!
Írta 2004. szeptember 08. - 11:52

Írta 2004. szeptember 08. - 11:02

Mellon meg esett kelt, de nem hagyta magát, repesztett Thommey után.
Na ehhez még sajnos sokat kell nõnöm :

Kispiskóták vagyunk, ezt megtapasztalhattuk tegnap. Azért kösz a türelmet és az útmutatást Thommey

Viszont az esés-kelés azért túlzás, mindössze 2 firkát iktattam be, de azokból elég sok horzsolást sikerült összegyûjteni.
Az elsõ egy sodrós murvás kanyar volt, amit Thy elõre jelzett. De hát mit nekem egy kis farolós kanyar... Persze teljesen letolt nyereget hiába kerestem a combjaimmal, nem volt ott. A bicó szépen elfeküdt, és a patent pedál miatt vele együtt én is :-\
Sikerült a már majdnem szépen rendbejött térdsebemet újra felszakítani. Plussz még egy pár plusz horzsolás.
A 2. poén egy wal-ride-nál történt. Egy szép nagy de teljesen egyszerû falról van szó, az egyetlen trükk, hogy középen gyökerek vannak, így nem lehet az ívrõl korábban lejönni. Tehát megfelelõ sebesség kell hozzá. Thy ment elöttem, én meg utána, de valahogy mégis jött a pánik és kicsit korán hagytam abba a rátekerést, meg talán az ív sem volt ideális, és végül kb 20 cm hiányzott a végén, hogy elkerüljem a gyökeret. Itt szerencsére csak pár apró karcolást gyüjtöttem az elõzõekhez, de telement poral az összes sebem, este jó volt mosogatni õket.
Azért újra próbálkoztam, és 2.ra már tudtam, tényleg csak a sebesség a lényeg, mentem Thommey után szépen, és lõn csoda, átjutottam sikeresen. 8)
Este vezekeltem a bénaságom miatt, de hideg vízben zuhanyozva nem volt annyira vészes. Persze a Betadint sem találtam meg. (Asszem ez is felkerült a lillafüredi veszteséglistára a kis eü csomaggal együtt, ezt csak most realizáltam)
Ma este elvileg jön a hidegfront, de hétvégére ismét melegszik az idõ. Pénteken megpróbálok kijutni, de nem tudom mi lesz belõle.
Turmix: 4tõl, mint Era írta. Dolgozunk pénteken, este megyünk mászni, és sötétedés után maradunk sütögetni.
Szombaton nincs kedvetek egy klasszikus Bringás-lányok topic túrát menni a Pilisben? Idén én még nem is nagyon voltam így tekerni.
UVH-Üröm-Kevály-Csobánka-Pilistetõ-Dobogókövi vagy vmi hasonló szép hosszú. Idén még nem mentem 100km-t egy nap.
Vasárnap céges party lesz, az nekem sajnos nem jó.
Írta 2004. szeptember 08. - 11:00

Amíg a mászó (aki a leglassab közülünk) meg nem sül és el nem fogyasztódik
Egy igazi pixel-i beszólás ;D!
Írta 2004. szeptember 08. - 10:47

Amíg a mászó (aki a leglassab közülünk) meg nem sül és el nem fogyasztódik 
Amúgy én pénteken szívesen mennék mászósütni!
Nem tudja valaki, lehet-e kapni itthon a marshmallow nevû dolgot? Isteni desszert válik belõle a tábortûz körül.

Amúgy én pénteken szívesen mennék mászósütni!
Nem tudja valaki, lehet-e kapni itthon a marshmallow nevû dolgot? Isteni desszert válik belõle a tábortûz körül.
Írta 2004. szeptember 08. - 10:19

Írta 2004. szeptember 08. - 09:34

Lensver: köszönöm, az a gép fantasztikus, de én nagyon nyuszi vagyok.
SSS jó ötlet,
jó lenne megint nézni a csillegokat... de nem lenne hideg a kintalváshoz? :
Ha lesz, ott leszek. 8)
És most pénteken egy mászósütés? Elõrébb hozhatnánk a talit a mászás kezdõdhetne 4-kor is, utána este szalonnasütés. Mindez a megszokott helyen, a Fr. bányában a Fenyõgyöngyénél.
SSS jó ötlet,

Ha lesz, ott leszek. 8)
És most pénteken egy mászósütés? Elõrébb hozhatnánk a talit a mászás kezdõdhetne 4-kor is, utána este szalonnasütés. Mindez a megszokott helyen, a Fr. bányában a Fenyõgyöngyénél.
Írta 2004. szeptember 08. - 09:01

Kedves Era! Örülök, hogy kipróbálhattál végre egy ilyen szuper freeride gépet! Megtetted az elsõ lépést a zúzócsajjá váláshoz. 
Mit szólnátok egy kis SSS-hez a jövõ héten vagy azután?

Mit szólnátok egy kis SSS-hez a jövõ héten vagy azután?