Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. március 25. - 12:57

Még nagy a sár, fôleg a magasabb régiókban, ahol a hónak nem volt ideje elolvadni! ;D Csak mondom.

Írta 2003. március 25. - 12:54

Charon: www.matrahegy.hu/terkepek/indexm.html 8) más kívánság? ;D
sár: nos, szerintem hasonló lesz, mint tavaly novemberben a kékesi-túr(h)a... jelenleg 15-16centinyi hó van Kékesen, 10centinyi Galyán... az idõjátrást nézve és érezve, ezekbõl csekély marad a csúcsokon, és az északi oldalakon, vmint a nagyobb kupacokból, tehát a talaj vizes lesz...
VISZONT: említettem, hogy amennyire csak tudom, felfele aszfalton, illetve "aszfalton"(vha aszfaltnak nevezhetõ burkolatú úton) mennénk, lefele meg hát.... amúgy aki volt a MÁTRA MARATONon, az tudja, hogy elég köves arra a vidék...
Szóval tuti lesz sár... DE szvsz elviselhetõ lesz...
Üdv, PéeF
sár: nos, szerintem hasonló lesz, mint tavaly novemberben a kékesi-túr(h)a... jelenleg 15-16centinyi hó van Kékesen, 10centinyi Galyán... az idõjátrást nézve és érezve, ezekbõl csekély marad a csúcsokon, és az északi oldalakon, vmint a nagyobb kupacokból, tehát a talaj vizes lesz...
VISZONT: említettem, hogy amennyire csak tudom, felfele aszfalton, illetve "aszfalton"(vha aszfaltnak nevezhetõ burkolatú úton) mennénk, lefele meg hát.... amúgy aki volt a MÁTRA MARATONon, az tudja, hogy elég köves arra a vidék...

Üdv, PéeF
vendég_Charon_*
Írta 2003. március 25. - 12:47

Para:
Véletlenül nem tudnál térképet is linkelni?
Ha nem lesz sár, megyek, ha lesz sár, akkor :-[ :-\.
Véletlenül nem tudnál térképet is linkelni?
Ha nem lesz sár, megyek, ha lesz sár, akkor :-[ :-\.
Írta 2003. március 25. - 12:01

Írta 2003. március 25. - 11:44

március 30. vasárnap....
de igény szerint, ha több embernek jobb lehet március 29. szombat 8)
nagyon elszánt vagyok.... NINCS KIÚT: TEKERÉS!!!! 8)
de igény szerint, ha több embernek jobb lehet március 29. szombat 8)
nagyon elszánt vagyok.... NINCS KIÚT: TEKERÉS!!!! 8)
Írta 2003. március 25. - 11:43

mrc megelõztél. én is ezt akartam kérdezni. Mikor is lesz ez a túra?Para: most akkor melyik naprol is van szo ?
(Az utvonal jol hangzik..)
Írta 2003. március 25. - 11:41

Írta 2003. március 25. - 09:31

;D majd meglássa kend 
akkor pontosított tervezet útvonal:
Gyöngyös v.á. -- Sás-tó -- Görgõi út -- Csór-réti víztározó -- Galyatetõ/idáig aszfalt, és erdészeti út/
--(1) Parádsasvár -- Parád/terep/ -- Mátraháza -- Gyöngyös v.á./aszfalt/
--(2) Mátraszentlászló -- Bagolyirtás -- Gyöngyösoroszi/terep/ -- Gyöngyös v.á./aszfalt/
távok olyan 60km körül...
vállalkozókedvûek?

akkor pontosított tervezet útvonal:
Gyöngyös v.á. -- Sás-tó -- Görgõi út -- Csór-réti víztározó -- Galyatetõ/idáig aszfalt, és erdészeti út/
--(1) Parádsasvár -- Parád/terep/ -- Mátraháza -- Gyöngyös v.á./aszfalt/
--(2) Mátraszentlászló -- Bagolyirtás -- Gyöngyösoroszi/terep/ -- Gyöngyös v.á./aszfalt/
távok olyan 60km körül...
vállalkozókedvûek?
Írta 2003. március 24. - 22:18

8) és tegnap MFát TIGRINCSnek növeltem egy új designos külsõvel... ;D ;D ;D új szemcsi, új festés a sisakjára, és elméletileg a héten meg lesz a vagány sál is... ;D ;D ;D
Jézusom PéeF....

Írta 2003. március 24. - 20:46

HALIHÓÓÓ!
Csicseregnek a fák,túráznak a madarak...
Már megint tavasz fílingem van.Látom, tekertek rendesen!Én bezzeg csak fájást tudok a hátamba összeszedni kétnapos maratoni lombseprûzéssel vidéken...
(Illetve ez nem így van,mert pénteken mentem 1 egész szépet,és amikor tudok,bringával megyek suliba.)
Mikor lesz az elsõ nagy maraton?És melyik?A bp-i vagy a gyõri?
Üdv;KALA
Csicseregnek a fák,túráznak a madarak...

Mikor lesz az elsõ nagy maraton?És melyik?A bp-i vagy a gyõri?
Üdv;KALA
Írta 2003. március 24. - 13:36

:-[ én kérem szépen tennap is tekertem.... csak hát reggel nem akaródzott a paplan alól kidugni a buksim... :-[
másik meg drága Ras koma, könnyû annak, aki benyomja a levest, és megy tekerni...
és ezt nem kötekedésbõl mondtam.... :-* azért elég sz.r nézni és érezni az idõt a gép mellõl egész nap...
8) és tegnap MFát TIGRINCSnek növeltem egy új designos külsõvel... ;D ;D ;D új szemcsi, új festés a sisakjára, és elméletileg a héten meg lesz a vagány sál is... ;D ;D ;D
PéeF
másik meg drága Ras koma, könnyû annak, aki benyomja a levest, és megy tekerni...

PéeF
Írta 2003. március 24. - 12:43

Para tessék tekerni...
jelentem a hétvégén lustálkodtam (vagy nem is annyira :
), de múlt héten tekertem becüslettel..
ma egy Márkó-Hárskút-Zirc a penzum (amit Buzz tegnap becsülettel lenyomott egy kis Tési kiegészítéssel, így kénytelen vagyok egyedül menni, amíg õ ma pihizik...)
az idõ pedig király... kb 12-14 fok, napsütés és szinte szélcsend...
enyomom a levest, szusszanok egyet és irány a Bakony
jelentem a hétvégén lustálkodtam (vagy nem is annyira :

ma egy Márkó-Hárskút-Zirc a penzum (amit Buzz tegnap becsülettel lenyomott egy kis Tési kiegészítéssel, így kénytelen vagyok egyedül menni, amíg õ ma pihizik...)
az idõ pedig király... kb 12-14 fok, napsütés és szinte szélcsend...
enyomom a levest, szusszanok egyet és irány a Bakony

Írta 2003. március 24. - 11:35

;D na...
addig b***atta a csõröm a tározó neve, hogy megkerestem a NETen ;D
CSór-réti! 8) most már jobb.... 8)
hja!
még vmi:
az ottani cspadék körülmények miatt, úgy tervezem, felfele ha lehet aszfalton...izé...bocs: "aszfalton" ;D tekernénk... lefele meg mindegy lesz ;D ;D ;D
addig b***atta a csõröm a tározó neve, hogy megkerestem a NETen ;D
CSór-réti! 8) most már jobb.... 8)
hja!
még vmi:
az ottani cspadék körülmények miatt, úgy tervezem, felfele ha lehet aszfalton...izé...bocs: "aszfalton" ;D tekernénk... lefele meg mindegy lesz ;D ;D ;D
Írta 2003. március 24. - 11:29

Igen... 
Útvonal ajánlatom:
vonattral Gyöngyösig, onnan a a novemberben már megismert útvonalon illetve aszfalton egy darabon felfele Mátraházának, innen még van egy kis fehér foltom, amit ma délután tisztázok le a térképen, de terveim szerint a most-nem-ugrok-be-a-neve-víztározónak vennénk az irányt ( :-[ nem ugrik be a neve
) majd tovább másznánk Galyatetõnek. Itt hambizás-bambizás, nézgelõdés a kissé be- és körbenõtt kilátóból, majd ereszkedés csilióval Parádsasvárnak, onnan átruci Parádra a cukiba
és aszfalton vissza a kiindulásiponthoz...
Táv, pontosított itiner holnapra...
Üdv, és pipafüst!
no meg Joghurtos hátszél gyerekek!
Paraferee voltam...

Útvonal ajánlatom:
vonattral Gyöngyösig, onnan a a novemberben már megismert útvonalon illetve aszfalton egy darabon felfele Mátraházának, innen még van egy kis fehér foltom, amit ma délután tisztázok le a térképen, de terveim szerint a most-nem-ugrok-be-a-neve-víztározónak vennénk az irányt ( :-[ nem ugrik be a neve

Táv, pontosított itiner holnapra...
Üdv, és pipafüst!

Paraferee voltam...
Írta 2003. március 24. - 10:52

Amúgy készüljetek!!!
Következõ hétvégére tervezek egy Para-túr(h)át a mátrába, most kicsit másfele mint tavaly... Ígérem nem lesz gyenge
Tervezetrõl holnap, vagy hétfõn...
NYOOOOOOOOOOOMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!
;D
Akkor lesz ebbõl valami???
Írta 2003. március 24. - 09:42

:'( 
egyik szemem sír, másik nevet esete van nálam...
vasárnap lusta voltam felkellni reggel, így kihagytam a sziporkázó napsütéses túrátok, vsizont kipihentem magam...
azt hiszem most jött el a pillanat, hogy magamra parancsoljak::
FERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
:-[
öö... igenis!

Üdv...

egyik szemem sír, másik nevet esete van nálam...
vasárnap lusta voltam felkellni reggel, így kihagytam a sziporkázó napsütéses túrátok, vsizont kipihentem magam...
azt hiszem most jött el a pillanat, hogy magamra parancsoljak::
FERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
:-[
öö... igenis!

Üdv...
Írta 2003. március 23. - 23:54

Felkerültek szépen a mai eseményeket megörökítõ fotók, lehet nézelõdni!
http://kep.tar.hu/ex...ml?aid=27558790
http://kep.tar.hu/ex...ml?aid=27558790
Írta 2003. március 23. - 22:27

Szal asszem az a két (részemrõl) perec nem igazán hiányzott ehhez a csodás naphoz (meg a bõrfolytonossági hiány a karomon sem). :-\
Cheesy jóvoltából, köszönet Neki, túrázhattam ma Veletek egy, asszem bátran írhatom, qrva jót. 8)
Elfáradtam, izmom lázong, .... takaríthatom a kerómat. ;D de ha tehetem mennék-megyek Veletek legközelebb is!
Cheesy jóvoltából, köszönet Neki, túrázhattam ma Veletek egy, asszem bátran írhatom, qrva jót. 8)
Elfáradtam, izmom lázong, .... takaríthatom a kerómat. ;D de ha tehetem mennék-megyek Veletek legközelebb is!

Írta 2003. március 23. - 01:23

Ezek szerint az én szülinapi ajándékom az óraátállítás lesz 
Attól tartok, ma lesz utoljára alkalmunk kihasználni a repkedõ mínuszokat, esetleg némi havazást, így javaslom a rövidgatyát és mezt, hogy el ne felejtsük késõbb, milyen az amikor hideg van.
MET szerint ma -5, holnap +10, bár lehet, hogy én néztem el vmit...

Attól tartok, ma lesz utoljára alkalmunk kihasználni a repkedõ mínuszokat, esetleg némi havazást, így javaslom a rövidgatyát és mezt, hogy el ne felejtsük késõbb, milyen az amikor hideg van.
MET szerint ma -5, holnap +10, bár lehet, hogy én néztem el vmit...
Írta 2003. március 23. - 00:21

No jó, mert már megijedtem hogy holnap kell, és akkor tényleg össze-vissza várhatjuk egymást!
Baliman, 9kor találkozunk igen, de hogy hova megyünk, azt majd ott beszéljük meg.
Tyitó: ne aggódj, én még lassabb leszek, mert nagyon kihajtottam magam.
Ja és éljen: most már 100% hogy jövök veletek barátaim!
Baliman, 9kor találkozunk igen, de hogy hova megyünk, azt majd ott beszéljük meg.
Tyitó: ne aggódj, én még lassabb leszek, mert nagyon kihajtottam magam.
Ja és éljen: most már 100% hogy jövök veletek barátaim!