Sziasztok!
Én is kellems túrát kívánnék vasárnapra a brancsnak és vigyázzatok magatokra!
Megfordult a fejemben,hogy mi lenne ha,de nemhiszem,hogy bírnám elsõre a 70 km-t...
Üdv.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. március 28. - 10:35

Írta 2003. március 28. - 10:22

Nem tudom... Én szívesen mennék, de meg kell beszélnem az asszonnyal...
Talán rátudom venni... talán alatt érsd, van egy százalék esélyem rá.. .
Talán rátudom venni... talán alatt érsd, van egy százalék esélyem rá.. .

Írta 2003. március 28. - 09:59

Holnap egy kis kerógenerál és már repülünk is.
Ti nem tudnátok eljönni pancsizni ??? Valaki ???
Ti nem tudnátok eljönni pancsizni ??? Valaki ???
Írta 2003. március 28. - 09:40

AKkor vasárnap reggel harcra készen! 8)
Írta 2003. március 28. - 09:36

Tudod, én kénytelen vagyok az autópályát elkerülni, mivel a használati díja cca.7500 Huf oda- vissza, :'( értendõ, Kkfegyháza-Bpest-Kkfegyháza szakasz.
Ebbõl az okból, hogy odaérjünk idõben, eléggé korán elkellene indulni. :-\
Gondoltam egy merészet és mivel sztem 1000 Huf körüli összegért csak találunk valami szállást, ha mindenkinek (ors, Csubee) jó lesz az idõpont, elmegyünk szombat délután.
A fürdõ gyakilag hajnali 4tõl6ig van csak zárva.
Sajjna még nem biztos a szombat, de ha minden összejön vagy így, vagy úgy, ott leszünk Gyöngyösön.
Ez egy kicsit hosszúra sikeredett.
Ebbõl az okból, hogy odaérjünk idõben, eléggé korán elkellene indulni. :-\
Gondoltam egy merészet és mivel sztem 1000 Huf körüli összegért csak találunk valami szállást, ha mindenkinek (ors, Csubee) jó lesz az idõpont, elmegyünk szombat délután.
A fürdõ gyakilag hajnali 4tõl6ig van csak zárva.
Sajjna még nem biztos a szombat, de ha minden összejön vagy így, vagy úgy, ott leszünk Gyöngyösön.
Ez egy kicsit hosszúra sikeredett.
Írta 2003. március 28. - 09:34

Írta 2003. március 28. - 09:28

Írta 2003. március 28. - 09:23

Ha összejön Mi, (ors és Csubee) felmegyünk szombaton, (fûzöm Õket) és, ha már arrafelé vagyunk, pancsizunk egyet Egerszalókon.
Gabi nem jön. A tervem még csak terv, de ha lenne kedve valakinek még társulni Hozzánk tiszta buláááájj lenne.
Jaaa! Nem gyõzök gyönyörködni a nevem alatti képben ;D ;D ;D ;D
Gabi nem jön. A tervem még csak terv, de ha lenne kedve valakinek még társulni Hozzánk tiszta buláááájj lenne.

Jaaa! Nem gyõzök gyönyörködni a nevem alatti képben ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. március 28. - 09:12

Tyito koma: 
Beszíltél Csubeeval és Gabesszal?
VAsárnap 9:45kor a gyöngyösi V.Á.on!
;D ;D ;D
BANZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁIIII!

Beszíltél Csubeeval és Gabesszal?
VAsárnap 9:45kor a gyöngyösi V.Á.on!
;D ;D ;D
BANZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁIIII!
Írta 2003. március 28. - 09:05

Visszatérve Szegedre: nem a várossal van bajom, hanem az olyan emberekkel (tele van vele a város) akik csak akkor keresnek meg, ha szükségük van valamire. :-\ Nálatok, én úgy veszem észre, kissé más a séma.
Hívom õket erre, arra de nem, hogy nem jönnek, még vissza sem üzennek.
Elhatároztam, hogy tojjok az itteni bagázsra. :-\
Szal, ha kibírjátok szörnyû stílusomat és van utiköltségre píízem, megyek Veletek. ;D

Elhatároztam, hogy tojjok az itteni bagázsra. :-\
Szal, ha kibírjátok szörnyû stílusomat és van utiköltségre píízem, megyek Veletek. ;D
Írta 2003. március 27. - 20:24

Írta 2003. március 27. - 20:08

Írta 2003. március 27. - 18:51

Trifo: Ha kedden mentek, szívesen csatlakozom.
Jó tekerést kívánok a hétvégére a Mátrásoknak, és hátszelet ;D

Jó tekerést kívánok a hétvégére a Mátrásoknak, és hátszelet ;D
Írta 2003. március 27. - 17:23

Ras: hajrá! Én erre a hétre már kemény 10km-nél tartok, mert ma bejöttem dolgozni bringával. Hazafelé meglesz a másik 10-es, büszke vagyok magamra ;D Délelõtt néztem az órát, 320km van benne szilveszter óta. Nem túl sok.
--Trifo
--Trifo
Írta 2003. március 27. - 17:11

Baliman! 
Nem jösz Te is? A megmozdulás topikon a TT-knél szervezõdik valami.
:-*

Nem jösz Te is? A megmozdulás topikon a TT-knél szervezõdik valami.
:-*
Írta 2003. március 27. - 16:01

Írta 2003. március 27. - 15:37

Írta 2003. március 27. - 13:24

Ras és Charon: Ennyire nem lehettek lehangoltak, mikor ilyen gyönyörû idõ van! 
--Trifo

--Trifo
Írta 2003. március 27. - 13:23

Kahlesz: az aszfaltozás abból áll, hogy szilárd burkolatú úton haladunk sokat. Az útvonalterv: Szentendre - Tahi - hídon át a szigetre - szigetcsúcsra fel - kicsit vissza - Kisorosziba átkompozás - Dunaparton hazatekerés.
Vácon útba esik az ártéri tanösvény, ami nekem marhára tetszett mikor arra voltam legutóbb.
Reggel bringával melóba... Majdnem buktam egyet, mert kellett nekem vigéckedni és bepróbáltam egy side-bunny-t arra az oldalra, amelyikre nem nagyon megy. Hát, éppenhogy sikerült.
--Trifo
Vácon útba esik az ártéri tanösvény, ami nekem marhára tetszett mikor arra voltam legutóbb.
Reggel bringával melóba... Majdnem buktam egyet, mert kellett nekem vigéckedni és bepróbáltam egy side-bunny-t arra az oldalra, amelyikre nem nagyon megy. Hát, éppenhogy sikerült.
--Trifo
Írta 2003. március 27. - 12:50

Sziasztok 
Szép nagy túrára mentek. Jó tekerést.
Off:
A hétvégén (szombaton) lesz a Téry Ödön Emléktúra. Én elsétálok a 25 km-es távon, de úgy tudom MTB túra is egyben. Jön valaki közületek?
:-* Era

Szép nagy túrára mentek. Jó tekerést.
Off:
A hétvégén (szombaton) lesz a Téry Ödön Emléktúra. Én elsétálok a 25 km-es távon, de úgy tudom MTB túra is egyben. Jön valaki közületek?
:-* Era