Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Orsi: :-* :-* :-* Én köszönöm, hogy eljöttetek... azt hiszem MI emlegetni fogjuk ezt még elég sokáig ;D az a qrva patak jól megszivatott minket ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
part tú:

ELmentünk a Csór-réti víztározó mellett, de be nem mentünk, mondván haladjunk(2 óra volt már, és nem voltunk Galyatetõ közelébn sem!) Mámorító fenyõfa illatban tekertünk, és már már tényleg tekertün kis, nem csak toltuk, bár TYitop elég rendesen kitett a génmanipulált pók címre... Aztán, amikor felértünk egy kisebb domb tetejére, és lenéztünk... ;D ;D ;D na ná jhogy egy qrva patak volt keresztbe! ;D ;D jobban körbe nézve, ez már reflexbõl ment, már mint a körbe nézés, megpillantottunk Csubeeval egy farönkökbõl összeállított hidat... Valaha autók is mehetrtek átrajta, de ez minimum 20éve volt... CSubee bátorkodott elõre elsõként... a korhadt fák a könnyed 30kilója alatt halkan recsegtek... Az egyik lépésénél az egyik kettébe is tört, és filmekbe illõ módon szépen lefricskázott a mélybe... Király egy átkelés volt ismételten... 8)

Természetesen itt nem volt vége a nedves részének... Talán ha 500métert haladhattunk, egy elég durva déhás oldal alján egy 30-40centi széles betonfal, és a mögé duzzadt patak volt a következõ "akadály"... A betoncsík tetején ömlött át a víz, csak az volt az egészben a kicsit vissazfogó, hogy a betonból már a fagyk, és az idõ kikezdett egy nagyobb darabot... De azért próbálkoztunk... Elsõként Én toltam rá a lovat, amitõl egy jókora, 20centis betondarab aláhullott a falból... NA ez elég is volt számomra, hogy vissazkozt fújjak, és gyalogszerrel induljak neki ismételten ;D
Csubee persze átnyomta lóval... Ezek után beértünk egy kissé sûrûbb erdõs részbe, ahol majd 7centis, kissé jégkásás, de HÓnak nevezhetõ csapadékba botlottunk 8) Szupi volt póülóban, rövidgatyóban, és majd 20fokban a hóban taposni... meg hógolyózni! ;D ;D
Elég rendesen izzadtunk itt már, plussz tolni is kellett, már Tyito is imitt-amott kihagyott, pedig rendesen szólt a turbó hangja ;D ;D D.u. 3kor egy friss erdõirtásnál, (egy teljes hegyet lecsupaszítottak, csak elvétve egy-két magányos fenyõ maradt, plussz a sok tuskó) a hegytetején, csodás rálátással a víztározó teljesen még befagyott tükrére, a kékesi toronyra, Parádsasvárra, illetve a galyai toronyra, leültünk kajcsizni... és elintézni telefonos ügyesbajainkat ;D
Itt már megfogalmazódott, hogy itiner változtatás lesz, mivel nagyon elment az idõ, de mindenféleképp Galyatetõig felkúszunk... Nehezítésként még megittuk az utolsó csepp vizünk is, és neki vágtunk a tetõ elõtti kb5kmnek...
Közel 1 óra alatt fel is értünk, úgy, hogy a végén a mûúton tekertünk síri csendben fel 2kmt...
Fenn Orsi nyílegyenesen lerakva a lovat a kúthoz rohant ;D szegény nagyon szomjas volt már...
Mi megroghamoztuk a büfést, ebnyomtunk egy ki slónyálat (by TYito), meg kis kajcsit, a büfés néni bezárta a boltot, mi meg elkezdtünk öltözni kicsit a lejtõzés elõtt... aztán nek ivágtunk a betonynak...
Jó 30pernyi 50es tempót nyomtunk, majd ismét másztunk Mátraházáig, és ismét süvítéééééééééés....
Tyitoval rögtönöztünk egy kitud jiobban ráfeküdni a kormáényra és gyorsabban menni versernyt 8)

Végülis 3/4 6ra értünk a v.á-ra...
SZUPER KIS TÚRA VOLT...
Sajnos a tervezett vissazutat ki kellett hagyni, de mielõbb szeretnék beszervezni pár embert, egy kicsit korábbi neki indulással erre...

Na bocs a sok zizért, de nem lehet rövidebben leírni... sõõõt... ;D ;D ;D

Csõváz és JOghurt!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

A Para túrha elsõ túlélõjeként jelentkezem, és elõrebocsátom, hogy életem két legjobb napja volt :D

Két nap mivel Tyito, Csubee és jómagam szombaton keltünk útra.... /kicsit messze lakunk Gyöngyöstõl :(/
Füzesabonyban szedtek össze kis késéssel ;), majd elindultunk hogy a környéken szállást találjunk.
Demjénben kötöttünk ki, ahol egy tuti kis parasztházas lakhelyet találtunk /majd Tyito felpakolja az infokat a szállásos topicba :) /
szóval, lecuccoltunk stb , majd biciklire pattanva irány Egerszalók "Hõforrás" fürdõ ...
Aki már járt arra tudja mirõl beszélek, aki nem feltétlenül menjen el, amíg még megvan !!!!
Amikor Tyito elõször említette hogy a nádasban fogunk üldögélni a természet közvetlen közelében kicsit megijedtem, DE aztán rájöttem hogy nincs is ennél jobb. Feküdni a meleg vizben bámulni a csillagokat, közben csobog rád a forrás, oldalalmon egy-egy pasi 8) ;D -kell ennél több ?! ;D
Mikor már minden erõnket kiszivta a melegvíz visszamásztunk ideiglenes otthonunkba, s megegyeztünk hogy ide mindenképpen vissza kell jönnünk :D
Másnap reggel perrsze nem sikerült idõben elindulni s Para várhatott ránk a gyöngyösi pu-n ::)
végül 11 körül el is indultunk, pár km után mindenkinek kezdett kissé melege lenni , és én csak örülni tudtam hogy otthon felejtettem a hosszúmat :D
Pontos ütvonalat nem is tudok mondani, de emelékszem Sás-tóra, A rakott útra- ez iszonyatosan jó volt-, emlekedõkre ahol tüdõkapacitásom kissé kevésnek bizonyult; folyóra min háromszor kellett átkelnünk, s férfitársaim leleménnyességére hídépítés kapcsán ;D ;D
olyan "lejtõkre" min én csak saját "biztonságos" lábaimon mertem lejönni. Amúgy sem vagyok hozzászokva hogy pattog alattam a bicikli és abszolút nincs tapasztalatom hogy reagál kétkerekûm a kövekre faágakra s egyebekre, így lassan de biztosan én is megérkeztem :-[ :D ;D
Viz hinyában néha már havat eszegettünk, mivel hát persze ez is volt !!! :)
A leginkább élvezetes és emlékezetes része a lefele!! /Mátraháza vagy füred ??? ::) /
aszfalton száguldozni, hogy a végére már görcsöt kap a vállam a kapaszkodástól 8) ;D ;D ;D minden mászást megér egy ilyen lefele ;D ;D

Visszaszáguldoztunk Gyöngyösre s Para is elérte a 6 órás vonatot, engem Tyitoék elszállítottak Füzesabonyig s felpakoltak a vonatra ... ezzel véget is ért ez a remek nap :(
Hazafelé a vonaton melegített Csubee szöszmöszmackója :) és az emléke ennek a két frenetikus napnak !!!

Para :-* a túráért Tyitonak a szállítmányozásért + mindenért Csubeenek hogy õ is volt és egyébként is :-*

-aki nem volt csak sajnálhatja :P :P

Ors

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Katapajti: :D üdv ismét! már épp kérdezni akartam a többiekwet, tudnak-e felõled vmi hírt... :-*

akkkkor hát:

;D

elsõ SORban had jegyezzem meg:
Parabá' megen' jóóól belenyúlt a kalapba... ;D ;D ;D
AZt hiszem Mi páran nagyon sokáig emlegetni fogjuk... MI, az Egyes számú Megvadult Hegyipatakokon Hídépítõ és átkeléssel próbálkozó Brigád tagjai ;D

No, de ne rohanjunk elibé a történetnek...
Fél9kor befutott a vonatom, és mivel láttam, hogy a peronokon nem állnak lovasok, így sejtettem sem a honfoglalás modern verzióját nem forgatják, sem pestrõ' nem gyön' senki az nagy mátrába'...

9:38ra bé' is futott a gõzös...izé...mozdony... Tyitóék pedig sehol... Aztán sikerült Jodie Fostertõl ellesett technikával kontaktot teremtenem velük, és jó 3/4órás késéssel, de befutottak: Orsi, Csubee, és persze a fõ antiszögedi raktáros: Tyito is... 8)
Rövid(a multkorihoz képest hipersebességû ;D ) összepakolás végeztével, kb.11kor indult neki a hegynek...bocs: "A" hegynek a karaván... 8)
ALig tekertünk pár km-t, az egyik pihenõnél, a kerékpárút mellett neki vetkõzésbe fogtunk, mert biza csak úgy fõzött minket a meleg a hosszú cuccosokban... (Orsi még meleg, kötött sapit is bekészített az útra :D ) A lényeg, hogy a nagy sztriptíz közben Tyito felfedezett egy, az út szélén álló kukába hajított integrált lapra... :D Elég érdekes helyen szánták rá magukat a tulajok, hogy kidobják...

A társaság Sás-tóig aszfalton repesztet fel, ahol rövid tav szemlélés, és hídjárás után (a tavon még jég páncél úszott középpen, ami már kicsit jelezte felénk jó móka vár ránk) neki vágtrunk a SÁRGA + túristaútnak. Az elején laza, kicist vizes, és fõleg avaros, földes ösvény volt, de aztán! hmmm... jöttek az elsõ vizes "árkok" ;D ÉS mi meg zúúúúztunk bele! ;D no meg persze egyre több kõ is lett végre... Rövid tekerés után elértünk a Farkas-kúthoz... Nagyon vad egy hely: a patak hangosan, habosan zubog lefele, imitt-amott elhagyva a medrét, az ösvényen is folydogálva, fölötte egy fahíd áll, plussz egy kõbõl épített, fedett tûzrakó... ááállati... Kamera elõ... felvétel... 8) AZtán ismét úton...

A SÁRGA NÉGYZEThez érve neki estünk, néha szószerint is majdhogy nem, az elsõ déházásnak... haaajajaj... ÁLLLAAAAAAT!!! 20-40ccentis, fekete, sötétzöld mohás kõ rengeteg az ösvény mellett, az ösvény meg gyökeres, fás, köves, és persze néha enyhén meredek(vagyinkább függõleges? ;D ) Húúúú... Enyhén technikás volt... Nem lehetett csak úgy vadbarom-módjára ám lezúzni a mélybe... neeem... finoman... kerülgetve... hmmmm... most is görcsbe rándul a markom, és folyni kezd a nyálam, ha rá gondolok ;D

NO a mélybe érve, hihetetlen módon ÉPEN, rátértünk a ZÖLD HÁROMSZÖGRE, és ismét a mászásra... A térkép által rakott útnak nevezett szakasz következett, és biza egybõl rájöttünk miért is híjják annak: az ösvény, pontosabban ÚTról van szó, hisz szélessége adja magát... szóval az út totál kövekbõl van kirakva, a széle itt-ott jó méter, másfél magasan... brrrutál az egész kinézete... és elkezdett lejteni is, szóval nyáltól (és hát ekkor már sósvíztõl is) fényes orcánkra vigyor kezdett csúszni, mi meg figylehettünk ,nehogy a szélén a szakadékba... Az utat már jó rég nem ápolhatják, mert csak pár métert maradt meg eredeti szélességében, többségében a meredek hegyoldalról ráomlott kõ... De így még brutálabb lett... Egy nyomvonal kitaposva, az a nagyobb kövek közt, meg kidõlt fák mellett, az út legszélén lavíroz végig, Te meg csak engeded lefele a lovat, és csak zúzol... zúúúúúúzoooool..
....
na, bocs, csak bevettem két nyugi bocsit, mert elkpaott a rángás ;D
Ezen a meseszép úton zörögtünk le a völgy aljába, ahol órisái zubogástól nem halltottuk egymás hangját... Közelebb merészkedve a kissé(nagyon) megduzzadt patak partján álltunk... Majd 2ésfél méteres szélességû lehetett, és biza' volt sodrása... TYito viccesen megjegyezte, reméli nem kell átkellni rajta... "neeem, hisz mellette megy tovább a jelzés"
aha... még 20méteren kerezstül... ;D aztán olyan rendesen neki fordulkt a megvadult pataknak az út, ahogy megvagyon írva a nagyforgatókönyvben... Hát, lehet, hogy nyári idõszakban a patakból kiállnak kövek, amiken átlehet ugrálni, de mostz nagyon a habon kívûl mást nem láttunk... Tyito ajánlására elindultunk kissé feljebb, hátha találunk megfelelõ helyet, ahol legalább áttudnánk gurulni a lovakkal... persze eleve esélytelen volt... CSak mentünk feljebb, és feljebb a parton,. a régi vasút kissé megvislet, és már rendesen rodhadó támfáin... Aztán Csubee úgy gondolta, hogy OTT, azon a helyen áttud lépni. ;D ;D Kissé fájt a hasam a röhögéstõl... Tény, hogy átjutottunk a patakon, közel fél óra alatt, csak kicsit lettünk vizesek, és még a ZÖLD+ túristautat is megtaláltuk... Aztán ahogy haladtunk az ösvényen, ami persze a patakot követte, már azon röhögtünk, milyen szívás lesz, ha az ösvény vissaz megy a másik oldalra, mi meg átszenvedtük magunkat erre az oldalra... nem kellett volna nevetni... az ösvény egyszer csak lejteni kezdett, majd merõlegesen neki szaladt a patakunknak ;D ;D ;D kész voltunk... (na ja, ha tudjuk, hogy mi vár még ránk) Én úgy döntöttem Orsival, hogy benyomunk egy kis nyugtató sokoládét, míg TYito és CSubee jobbra elvonultak... Mire betúrtam két csokit, arra lettem figylemes, hogy a két sisakos hatalmas földmunkálatokba kezdett a patakszélén, kb 10méterre attól a helytõl, ahol áltunk. Földmunkálatok alatt érsd: bazinagy köveket hajigáltak a mederbe... ;D vagy 20 jó, súlyos kavicsot belehelyzetek a vízbe, de amikor odaértem annyit sem láttam, hogy azt mondajm bátortalanbul: "az ott az egyik követek csúcsa, mai ki áll a vízbõl?" ;D azt hisezm megtalálták a mesékbõl ismert feneketlent ;D na ekkor fogalmazódott meg bennem, és alakítottuk meg az EGYES SZÁMÚ HÍDÉPÍTÕBRIGÁDOT... hát elvtársak: ELÕRE! azon a helyen, ahol álltunk eredetileg, végülis neki kezdtünk egy még elszántabb, összpontosított munkának... potyogtak rendesen a kavicsok, kövek, farönkök, ágak, és a könnyek ;D ;D nem maradtunk nagyon szárazak ;D ;D azt látni kellett, ahogy négy hülye biciglis vadul szembeszállt a természettel... no, persze elég sokáig a természet állt nyerésre, de amikor egy rúdugrós trükkel átlendültem a másik partra, és ezzel megnbyitottam a túloldali frontunk is, akkor látszott: nincs kecmec, itt, ma, MI átjutunk... közel 30perces munkálatok árán, sikerült mindkét partról egy fél-fél méteres benyúlást alkotnunk, amely úgy ahogy stabil, száraz érzést adott nekünk az átkeléshez... ;D Hát nem semmi volt... TYito még átkelés elõtt megkért, nézzem meg a térképet, mert nem biztos, hogy élvezni fogom, ha megen' átkell kellnünk ;D ÉN megnéztem: EZEN a patakon, már nem kell átkellnünk többször... na ja... mentünk vagy 50métert, egy friss irtáson keresztül, ahol elfelejtették a kidöntött fákat erlvinni, vagy rendezni(vagy ez volt a rendezett rendezetlenség??) amikor már meglepettség nélkül, csak erõs röhögéssel jeleztem hátra a többieknek, hogy mit tesz isten, itt egy patak, ami nem olyan széles, de olyan mély, és hát biza átkéne kellni rajta... Itt szerencsénkre már nem kellett a kifejlesztett és elgyakorolt hídépítési technikánk bemutatni, csak a pataknak mutattunk be, de azt nagyon, szóval volt ott szerencsénkre egy 15centis fa kidõlve keresztbe, és azon áttudtunk tipegni... itt már azér vér is folyt... Orsi lába nem csípte a fát, csak azt a fa... Innentõl kicsit erõteljesebb mászásba kezdtünk, de rövidtávval késõbb megint lejteni kezdett az út, és.... ;D ;D ;D igen: egy patak zubogott keresztbe nekünk... ;D ;D na, ez nem volt olyan naaagy, olyan haaangos sem, így lazán áttéptünk rajta... persze kamera elõtt ;)

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Hali srácok-lányok!!

Kicsit aggódtam, hogy majd rossz fényt vet rám, amiért szidom a Bikemag-kihordást, de látom, eddig nem vette senki rossz néven. Elvégre az, hogy itt fórumozok, nem jelenti azt, hogy jól esik 80 db újságot cipelni... ::) :-X
Brucesz: :-* :)

Na, sztori:
tegnap volt rajtam elõször a Diadorám!! :D Az eredmény: horzsolt bal térd, mindkét könyök lila. A másik térdemet még múlt héten zúztam le kivételesen a jégpályán edzés közben. Sikerült összeütköznöm a saját öcsémmel (õ is korizik) úgy, hogy utána mindketten alig kaptunk levegõt, õ ugyan nem esett el, de telibe kaptam a gerincét. Jót röhögtünk utána, hogy legalább családban marad.
De vissza a lényegre, úgy történt, ahogy a nagy könyvben meg van írva, át akartam menni az úton, lepadkáztam, de mivel jött egy autó, meg kellett állnom két parkoló kocsi között. Akkor jutott eszembe, basszus, kiold, kiold!!!!! Az eszemmel tudtam, hogy oldalra kéne, de közben már dõltem, és persze fölfele rángattam a lábamat. ;D Laci közben már komótosan átkelt, én ültem a betonon, és ideg voltam, hogy fél órája se ülök a vadiúj montimon, már szét....om. De jól estem, mert még a pedál oldala se karcolódott meg. Viszont, hogy a seggemen mitõl van lila folt, azt már végképp nem tudom elképzelni, elvégre két könyök, egy térd, az már 3 pont, amin tompítottam. No, mindegy, lesz ez még így se, holnap lesz izgalmas, majd munka közben. Rengetegszer van olyan, hogy elém vág egy autó, vagy a két sáv közé belép egy gyalogos a nagykörúton, mert el kell hogy érje a villamosát, ezektõl a szituktól félek, pedig sose kellett lerakni a lábamat, csak hát a tudat, hogy eleve jobban kell figyelni...

Esésbõl már láttam cifrákat másoknál is. Pl. van egy futár, nem HP-s, ezerrel felkanyarodott a Bajcsyról a járdára a bicikliúton egy oszlop mellett. Nagyon kicentizte, ami még nem lett volna baj, de az oszlopból kiállt egy szög, amin fennakadt a táskája, kiszakította, Süni meg szaltózott egyet a bringája fölött. :o Látványra durvább volt, mint egyébként, mert Csövivel - õ is pont látta - egyszerre rohantunk oda, minimum egy orrtörésre számítva, de csak a térde bánta. :-\ :)
Vagy még az volt vicces, mikor Subással összefutottunk a Nyugatinál és mindkettõnknek a Vácira kellett kanyarodnia. Akkoriban kezdett jó idõ lenni, 9-10 fok, de még nyákos idõ, ami pont jó arra, hogy az ember berohadjon a Gore-tex-be. Szóval mindketten frissen mosott cuccban, mondván, úgyse hordjuk már soká, vettüka kis kanyarunkat, Subás elöl. Egyszercsak látom, csúszik ki az elsõje, pedig nincs is elsõ fékje, fixivel nyomja, mondom magamban, most így kanyarban nem fékezek, de mindjárt megállok, megnézem, mi van vele. Abban a pillanatban én is csúszok, azon kapom maga, hogy mindketten fekszünk az aszfalton, nézünk egymásra és röhögünk. Azt hitte, õ lökött el, mert nagyon közel voltunk egymáshoz, de vmi olajfolt lehetett kis köddel megspékelve. Persze mindkettõnk fél oldala tiszta gány, este ment a mosásba a cucc. ;D

Na :-* csak óvatosan mindenhol!!
Katafutár

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
::Katapajti részemrõl full respekt minde bringás lánynak, full respekt minden futárnak.. úgyhogy Neked aztán full-full respekt!

Egy ideje nem voltam netközelben.. szóval 5 oldal elmaradásom volt bringás-lányok topicban... A beszámolód hosszúságáról csak annyit, hogy kizárólag a Te hozzászólásodat olvastam el... (elnézést a többiektõl)
Az viszont nagyon tetszett...

Amire igazán vágyom egyszer az áéletben az-az, hogy olyan melókat végezzek hosszabb-rövidebb ideig, amit szeretnék kipróbálni.. és ezt pénztõl függetlenül megtehetni volna jó... Kipróbálnám a futárkodást és az éjszakai taxizást mindenképpen...

:-*::cAb

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Sziasztok!
Megjöttem, és egy ideig csak olvasgatni fogom a fórumot, meg irígykedek rátok. Múlt héten Cheesy üzent egy vasárnapi túráról, de elnézést kell kérnem tõle is, el is felejtettem neki válaszolni! A helyzet, hogy még 2-3 hónapig muszáj lesz kivonnom magam a túrák alól. Mikor Cheesy üzent, pont hoztak ki a mûtõbõl. Kicsit kába voltam még. Történt, hogy megtaláltuk a problémát, amitõl gyenge volt a bal lábam, és ugye rendesen sántikáltam is rá. Az ok egy jó kis porckorongsérv volt a gerincemben, ami kiszakadt egy ideje. Ezt most kimûtötték belõlem, és remélhetõleg javulni fog a helyzet. No de elég a horrorból! Alig várom, hogy kerékpárra ülhessek! Vettem egy csomó új alkatrészt, és mire használnám õket, már elavulnak.
Szóval bocsi a távolmaradásér, Cheesy neked is!
Amint tudok jövök.

Jó utat mindenkinek! Hori

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

Na ma csuda jó idõ volt. :)
Elmentem a skanzenhoz onnan terepen pap-rétre ,majd a kéken Visegrádra ,onnan vissza a 11-esen.

Helyzetjelentés: Visegrád felé a kéken az út már kívállóan járható. Nagyon kis részen van egy pici sár és hó ,de teljesen tekerhetõ.

Merlin

Merlin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Hello
Csak most olvastam a vasárnapi Mátra-túráról, és kedvem van elmenni. Az egyéb rosszindulatú tényezõket igyexem kizárni.
Szal ha minden összejön, én is szívesen csatlakoznék hozzátok.
Ki megy a 8.05-ös vonattal?

Merlin

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Katapajti: nehogy bocsánatot kérj a hosszú beszámolókért, én imádom az ilyeneket ;) És ha még sûrûbben is írnál, az még jobb lenne!! :D ;)

Mátrai különítmény: jó utat, szép idõt és balesetmentes közlekedést kívánok!! És csináljatok sok fotót ;) ...pls...

Bruce

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Halihó!!!

trifo:
ASZFALTOT AKAROK!!!!!!!!!
Ez ilyen szakmai ártalom vagy mi.

Most ha felállok a géptõl, kivágom a vadiúj cipim talpát, amit a héten vettem Zedéknél Csepelen, és megtanulok SPD-zni! Nagyon vicces volt, mert reggel mentem munka elõtt, és Csepelrõl jelentkeztem be a szokásos Zugló helyett - ott lakom- a diszpécseremnek, de meg se lepõdött. Mondtam, hogy bemegyek irodába, mert nincs hely a zsákomban az új szerzeményem miatt. Negyed órával késõbb kérdezi hol vagyok, mondom Corvin, beugrom az irodába, ott beszéljünk. Csodálkozott, mert jött Csepelrõl a munka, azt akarta kiadni...
Felszaladtam, leraktam az asztala alá a cipõt, mondtam, este visszajövök érte. Erre megkérdezi, Kata nem viszel el egy Csepel retúrt a Logodiból? Azt hittem, poénkodik, rávágtam, hogy simán. Nem viccelt, úgyhogy tök jól indult a napom, imádom az ilyen zsíros hosszú melókat!!! A sima hosszú munkákat is, de a retúr még jobb, mert nem üresben jövök vissza a halál ...száról ,hanem a visszaútért is jár a lekvár. Ráadásul Natival is szembefutottam kétszer, egyszer mikor az irodába húztam be, õ meg akkor ment Zedhez, másodszor meg pont fordítva. :D
Aznap este elmentünk Rádayba teázni a kollégáimmal, persze látni akarták a cipõt, kipakolták kultúrember módjára. ;D Másnap Tomó - õ volt DJ aznap - azzal fogadta Andy-t a sávon reggel, hogy "milyen cipõt vettél fel ma?"
Mire Andy: "Nekem csak Shimanora telik... "
(mivel Diadorát vettem)
Ilyenkor a többiek szerintem csak néznek bugyután, mert nem értik, mirõl van szó, de mikor Tomó van velünk, olyankor egész nap szakadok a röhögéstõl. Capellába szoktunk járni bulizni, így értelemszerûen, ha Belgrád rkp-ról jön a munka, csak úgy jelentkezek be, hogy Capella, meg hasonlók. Szóval jó a hangulat munka közben.

Tegnap dühös voltam, mert megint Bikemag-okat kellett kivinnünk, nekem megint 2 jutott, kurva nehéz volt, ráadásul az egyik bolt zárva volt, azt vissza kellett vinni az irodába. Ez a világ legundorítóbb munkája, mert körfuvar árban kiküldhetnek akár Újpalotára is, közben meg leszakadunk.
Körfuvar= ha egy cég 10-nél több címre küld csomagot, akkor a távtól függetlenül 520 Ft-ért viszünk egy címet. Ha pedig 25-nél több címre küldik, akkor autós futárral behordják a cuccot Pajtiba, és mi onnan visszük ki.
Ezért van, hogy lever a víz, mikor meghallom hónap végén, hogy "Kata gyere be körfuvarért!" Az csak Bikemag lehet. Brrr, utálom.
Minisztériumokba körfuvart vinni viszont a legnagyobb üzlet, mert mind belvárban van, és általában csak borítékokról van szó. 2 óra alatt meg lehet csinálni akár 15-öt. Úgy már megéri.
Ja ,ehhez tudni kell még. hogy a legolcsóbb fuvarunk 720 pénz, de a Csepel retúrom pl. 2x2080 volt.

Tyityo:
emlékszel rá, hogy a kõszegi találkozón hívott vki a Mavic felnik miatt? Laci volt, a barátom. ;D

Na :-*, megint kicsit bõ lére eresztettem.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Bagi:
Én egy alföldi, alig tekerõ (és ez megis lácccik) vagyok. Ha Éngem megvárnak és nem hesssögetnek el maguk mellõl (tudod, a karate és ezért nem mernek ;D ) Te nyugodt szívvel jöheccc.
Gyere, mert BÁNZZZÁÁÁÁJJ!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Bagi:
ad1: igaz, hogy lesz köztünk egy gén manipulált pókember (Csubee) ;D de szerintem még mindig mindeggyikünk a téli lusta hónapokból ébredezik...

ad2: nem versenyezni megyünk, csak túrázni ;) 8)

SZóval ha kedved van, GYERE! 8)

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Kellemes hétvégét!
Akkor aztmondjátok,nem lenne gond,ha rosszabb az erõnlétem? Bizti?
Na,kitalálom.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
AHoy...

akkor akinek kedve, ideje, módja, lova, ereje, pénze, ... van egy mátrai túrhához, azzal VASÁRNAP(NEM ELFELEJTENI AZ IDÕ ÁTÁLLÍTÁST!) MÁRCIUS 30ÁN a gyöngyösi vasútállomás elõtt találkozunk...

vonat, túra itiner visszább...

Kellemes Hétvégét Gyerekek!
(és vegyetek szemcseppet mielõbb az új bíkémághó')

Paraferee voltam... joghurt elfogyott az ebédnél

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Holnap (szombaton) kitekerek Pap-rétre egyet ,ha valakinek van kedve csatlakozni ,akkor legyen 9:00-kor az UVH-nál. A tervek szerint aszfalton megyünk ,mert lehet ,hogy oútis ismerõseim is jönnek. Felismerhetõségem: polír MTB, kék Bell bukó, Zoom elsõ rugóstag.

Para,Tyito+többiek: Jó mátrai tekerést. ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Úgy tudom majd csak jöv. héten lesz kész a biciklije ... :(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D csak tán nem...

BRUCE: te nem gyössz Orsival SZolnokra?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Bagi, miattam úgyis meg fognak állni :-[- vagy otthagynak remetének ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Bagi: nem hiszem, hogy nagy probléma lenne az...
ha kell megállunk pihenni... nem sietünk... de ahogy gondolod... ::) 8)