Akkor most fogadja minden kerekezõ a belõlem áradó méylséges irigységet! Merthigy akármilyen szép is az idõ kint, én ezt a napot egy meglehetõsen kevés ablakkal ellátott irodában töltöm, ahogy a tegnapi nap legnagyobb részét is. És még csak bringával se lehetett jönni a fene nagy népszavazási láz miatt.
Lensver: lehet, hogy megszabadítanálat az LX váltókarjaidtól. Hogyé adod? Ha sikerül, akkor viszont nálam lesz eladó Deore fékváltókar.
--Trifo
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. április 13. - 10:13

Írta 2003. április 12. - 17:12

Welcome GT Backwoods (wissza az erdôbe?) ;D
Sajnos mégse indulok holnap, mert hôemelkedésem van. Ez kicsit ciki, de nem kockáztatok meg egy szövôdményes betegséget. Azért kinézek én is.
Sajnos mégse indulok holnap, mert hôemelkedésem van. Ez kicsit ciki, de nem kockáztatok meg egy szövôdményes betegséget. Azért kinézek én is.
Írta 2003. április 12. - 09:52

Kahlesz: bocsi, bocsi, a múlt vasárnapi túra elõtt már nem nagyon tudtam netezni...
--Trifo
--Trifo
Írta 2003. április 12. - 09:49

Hejj Lányok!
Tegnap megismerkedtem egy bringás leánnyal. Bár õ inkább gyalogos leánynak nagyon durva, de bringázgat is. Ott siránkozik nekem, hogy az 57km-es teljesítménytúrán (gyalog) csak 25. lett
ÉÉééééééééssss, végre megvettem a városi bringának szánt kerékpáromat! Egy jó öreg GT Backwoods lett az. Annyira brutál az egész váz, hogy ötöm ránézni. Szép hegesztések, és irgalmatlan méretû hátsó papucs. És valami egészen fura fajta felülheggesztés a fejcsõnél. Tetszik, na. Jól meg is közdöttem vele: fel akartam tenni rá a Schwalbe slick gumijaimat, de nem hagyta magát. Ilyet még nem is láttam, hogy ennyire ne akart volna egy külsõ a felnire felmenni. Ki kellett venni a kerékbe belegyógyult bazivastag védõszalagot, és 2 réteg szigszalaggal helyettesíteni. Így fel lehetett tenni (igaz küzdelmesen) a külsõt. Remélem, nem lesz kevés...
--Trifo
Tegnap megismerkedtem egy bringás leánnyal. Bár õ inkább gyalogos leánynak nagyon durva, de bringázgat is. Ott siránkozik nekem, hogy az 57km-es teljesítménytúrán (gyalog) csak 25. lett

ÉÉééééééééssss, végre megvettem a városi bringának szánt kerékpáromat! Egy jó öreg GT Backwoods lett az. Annyira brutál az egész váz, hogy ötöm ránézni. Szép hegesztések, és irgalmatlan méretû hátsó papucs. És valami egészen fura fajta felülheggesztés a fejcsõnél. Tetszik, na. Jól meg is közdöttem vele: fel akartam tenni rá a Schwalbe slick gumijaimat, de nem hagyta magát. Ilyet még nem is láttam, hogy ennyire ne akart volna egy külsõ a felnire felmenni. Ki kellett venni a kerékbe belegyógyult bazivastag védõszalagot, és 2 réteg szigszalaggal helyettesíteni. Így fel lehetett tenni (igaz küzdelmesen) a külsõt. Remélem, nem lesz kevés...
--Trifo
Írta 2003. április 12. - 09:00

Ha tudnád,h mennyire szeretnék... :
De most csak drukkolni megyek ki. Talán a többi versenyen majd tudok indulni...

De most csak drukkolni megyek ki. Talán a többi versenyen majd tudok indulni...
Írta 2003. április 11. - 22:45

Lorka, te nem indulsz??
Hát, én is remélem, hogy jó idô lesz, mert ma is nagyon hideg volt.
Egyébként felhivtam ma a Benkót, és ô azt mondta, hogy minden nô reggel 10kor indul. Még jó, hogy felhivtam!
Hát, én is remélem, hogy jó idô lesz, mert ma is nagyon hideg volt.
Egyébként felhivtam ma a Benkót, és ô azt mondta, hogy minden nô reggel 10kor indul. Még jó, hogy felhivtam!
Írta 2003. április 11. - 21:57

Megyek én is drukkolni nektek! 
Jó idõt mondanak vasárnapra, ugye?
Nem igazán jó lenne dagonyázni... :

Jó idõt mondanak vasárnapra, ugye?
Nem igazán jó lenne dagonyázni... :

Írta 2003. április 11. - 14:42

Ha nem fog szakadni én is kinézek a futamra. Lehet, hogy kényelmes leszek, és nem kapkodom el az indulást, hanem csatlakozom Rave-ékhez (majd Rátok csörgök, ha így lesz)
Akinek lekéssük a futamát, annak elõre is
HAJRÁ!!!
8)
Jöhetne már a tavasz, legutóbb még síelni voltunk, igaz csak egy napra. Az Alpokban még szép hó van, ami azóta még hízott is. Csúf találmány ez a webcam, az ember ránéz, és megfájdul a szíve, hogy "most miért nem lehetek én ott?" :'(
De most már elpakolom a lécet, és a tekerésre koncentrálok.
Olcsóbb is mint a síelés, és nem kell olyan messzire menni. És jövõ héttõl remélem hétköznap esték is játszhatnak.
Akinek lekéssük a futamát, annak elõre is
HAJRÁ!!!
8)
Jöhetne már a tavasz, legutóbb még síelni voltunk, igaz csak egy napra. Az Alpokban még szép hó van, ami azóta még hízott is. Csúf találmány ez a webcam, az ember ránéz, és megfájdul a szíve, hogy "most miért nem lehetek én ott?" :'(
De most már elpakolom a lécet, és a tekerésre koncentrálok.

Írta 2003. április 11. - 14:09

Jó ahogy gondolod. 
Mi is megyünk tutira csak elöbb se én se lcs nem tudjuk magunkat felkaparni az éjszakai mûszak miatt! ;D

Mi is megyünk tutira csak elöbb se én se lcs nem tudjuk magunkat felkaparni az éjszakai mûszak miatt! ;D
Írta 2003. április 11. - 13:56

Rave:
Az a tuti, ha ott találkozunk, nem szeretnék lemaradni a nap fénypontjáról.
Haza meg lehet közös túrázás.
:-* Era
Az a tuti, ha ott találkozunk, nem szeretnék lemaradni a nap fénypontjáról.
Haza meg lehet közös túrázás.
:-* Era
Írta 2003. április 11. - 10:41

lensver, ennyit találtam
Elit nõ felnõtt-junior 13:30 - 6 kör
Haladó (nincs megadva hogy ffi/nõ) 14:30 - 5 kör
Egyébként
Versenyinformáció:
26/ 332-350 Benkó László
30/ 989 6635 Türk János
Elit nõ felnõtt-junior 13:30 - 6 kör
Haladó (nincs megadva hogy ffi/nõ) 14:30 - 5 kör
Egyébként
Versenyinformáció:
26/ 332-350 Benkó László
30/ 989 6635 Türk János
Írta 2003. április 11. - 09:46

Szuper, végre egy pontos lista. Csak azt nem tudom ebbôl, hogy a nôk mikor indulnak! Vagy ugyanakkor, mint a sima felnôtt? Tehát 13/30kor?
Írta 2003. április 11. - 09:44

Pilis kupáról,
http://www.extra.hu/pccc
Helyszín: Pilisszántó (buszforduló)
Idõ: április 13 vasárnap
Program:
Fiú/lány 9:30
Elit 10:00
Hobby fiatal 12:30
Hobby Junior/felnõtt 13:30
Haladó 14:30
Pálya hossza: 3,6 km
Szintemelkedés: 130 m
Pályabejárás:
2003. április 12. 14:00 - 18:00
2003. április 13. 7:00 - 9:00
http://www.extra.hu/pccc
Helyszín: Pilisszántó (buszforduló)
Idõ: április 13 vasárnap
Program:
Fiú/lány 9:30
Elit 10:00
Hobby fiatal 12:30
Hobby Junior/felnõtt 13:30
Haladó 14:30
Pálya hossza: 3,6 km
Szintemelkedés: 130 m
Pályabejárás:
2003. április 12. 14:00 - 18:00
2003. április 13. 7:00 - 9:00
Írta 2003. április 11. - 07:37

Akkor hát egészen népes tábor fog összegyûlni a versenyre:)Csak nehogy essen az esõ,mint éjszaka:(
Írta 2003. április 11. - 01:46

Szejasztok.
Nagy valószínûséggel Pix és jómagam is ellátogatunk a versenyre, csak drukkerként. Még egyezkednem köll vele.
AsztA
Nagy valószínûséggel Pix és jómagam is ellátogatunk a versenyre, csak drukkerként. Még egyezkednem köll vele.
AsztA
Írta 2003. április 10. - 15:04

Era: :-* :-*
A kötelet mindenképp hozd, ha másért nem is, hát hogy engem felhúzz az emelkedôkön!
Utána szivesen túrázok valamerre, mert szerintem fáradt leszek.
Az a baj, hogy még nem tudom, mikor indul a felnôtt futam. Lehet, hogy ha 11kor indultok UVH-tól, akkor már csak a végére értek oda. Úgy számoljatok, hogy ha a Hosszú-hegyen át mentek Pilisszántóba (úgy a legérdemesebb), akkor az kb. 2 óra menetidô, ha nem több.
A kötelet mindenképp hozd, ha másért nem is, hát hogy engem felhúzz az emelkedôkön!
Utána szivesen túrázok valamerre, mert szerintem fáradt leszek.
Az a baj, hogy még nem tudom, mikor indul a felnôtt futam. Lehet, hogy ha 11kor indultok UVH-tól, akkor már csak a végére értek oda. Úgy számoljatok, hogy ha a Hosszú-hegyen át mentek Pilisszántóba (úgy a legérdemesebb), akkor az kb. 2 óra menetidô, ha nem több.
Írta 2003. április 10. - 14:58

Nos :
Eddigi lista:
-Findli
-Era
-Lcs
-Anak
-Tamás barátom
-Én
Megpróbálom
még Begbie-t és Jorust is rádumálni meglássuk mi jön ki belõle! ;D
bocsika mi nem megyünk :
Eddigi lista:
-Findli
-Era
-Lcs
-Anak
-Tamás barátom
-Én
Megpróbálom
még Begbie-t és Jorust is rádumálni meglássuk mi jön ki belõle! ;D
bocsika mi nem megyünk :

Írta 2003. április 10. - 14:45

Persze jó, csak nehogy útközben hozzuk be a lemaradást, hogy odaérjünk fél 10-re. :-[ (Mondjuk a gyerek futamban nem vagyok érdekelt...)
Kik jönnek még?
Kik jönnek még?
Írta 2003. április 10. - 14:37

na akkor már csak azt kell ledumálni mikor hol találkozunk.
Vasárnap 11-uvh?
vagy az már késõ?
De elõtte reggel 7-ig dolgozom így is halott leszek.
Vasárnap 11-uvh?
vagy az már késõ?
De elõtte reggel 7-ig dolgozom így is halott leszek.

Írta 2003. április 10. - 10:08

Megtudtam Thommytól, (aki megkérdezte Zedtõl): Vasárnap, Pilisszántó, fél 10-tõl indulnak a gyerekek és utána folyamatosan vannak a rajtok.
Uff
HAJRÁ LENS !!!
Uff
HAJRÁ LENS !!!