Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Akkor most fogadja minden kerekezõ a belõlem áradó méylséges irigységet! Merthigy akármilyen szép is az idõ kint, én ezt a napot egy meglehetõsen kevés ablakkal ellátott irodában töltöm, ahogy a tegnapi nap legnagyobb részét is. És még csak bringával se lehetett jönni a fene nagy népszavazási láz miatt.

Lensver: lehet, hogy megszabadítanálat az LX váltókarjaidtól. Hogyé adod? Ha sikerül, akkor viszont nálam lesz eladó Deore fékváltókar.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Welcome GT Backwoods (wissza az erdôbe?) ;D

Sajnos mégse indulok holnap, mert hôemelkedésem van. Ez kicsit ciki, de nem kockáztatok meg egy szövôdményes betegséget. Azért kinézek én is.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Kahlesz: bocsi, bocsi, a múlt vasárnapi túra elõtt már nem nagyon tudtam netezni...

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hejj Lányok!

Tegnap megismerkedtem egy bringás leánnyal. Bár õ inkább gyalogos leánynak nagyon durva, de bringázgat is. Ott siránkozik nekem, hogy az 57km-es teljesítménytúrán (gyalog) csak 25. lett :)

ÉÉééééééééssss, végre megvettem a városi bringának szánt kerékpáromat! Egy jó öreg GT Backwoods lett az. Annyira brutál az egész váz, hogy ötöm ránézni. Szép hegesztések, és irgalmatlan méretû hátsó papucs. És valami egészen fura fajta felülheggesztés a fejcsõnél. Tetszik, na. Jól meg is közdöttem vele: fel akartam tenni rá a Schwalbe slick gumijaimat, de nem hagyta magát. Ilyet még nem is láttam, hogy ennyire ne akart volna egy külsõ a felnire felmenni. Ki kellett venni a kerékbe belegyógyult bazivastag védõszalagot, és 2 réteg szigszalaggal helyettesíteni. Így fel lehetett tenni (igaz küzdelmesen) a külsõt. Remélem, nem lesz kevés...

--Trifo

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 posts
Ha tudnád,h mennyire szeretnék... ::)
De most csak drukkolni megyek ki. Talán a többi versenyen majd tudok indulni...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Lorka, te nem indulsz??
Hát, én is remélem, hogy jó idô lesz, mert ma is nagyon hideg volt.

Egyébként felhivtam ma a Benkót, és ô azt mondta, hogy minden nô reggel 10kor indul. Még jó, hogy felhivtam!

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 posts
Megyek én is drukkolni nektek! ;)
Jó idõt mondanak vasárnapra, ugye?
Nem igazán jó lenne dagonyázni... ::)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Ha nem fog szakadni én is kinézek a futamra. Lehet, hogy kényelmes leszek, és nem kapkodom el az indulást, hanem csatlakozom Rave-ékhez (majd Rátok csörgök, ha így lesz)

Akinek lekéssük a futamát, annak elõre is

HAJRÁ!!!
8)

Jöhetne már a tavasz, legutóbb még síelni voltunk, igaz csak egy napra. Az Alpokban még szép hó van, ami azóta még hízott is. Csúf találmány ez a webcam, az ember ránéz, és megfájdul a szíve, hogy "most miért nem lehetek én ott?" :'(
De most már elpakolom a lécet, és a tekerésre koncentrálok. :D Olcsóbb is mint a síelés, és nem kell olyan messzire menni. És jövõ héttõl remélem hétköznap esték is játszhatnak.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Jó ahogy gondolod. :D
Mi is megyünk tutira csak elöbb se én se lcs nem tudjuk magunkat felkaparni az éjszakai mûszak miatt! ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Rave:
Az a tuti, ha ott találkozunk, nem szeretnék lemaradni a nap fénypontjáról.
Haza meg lehet közös túrázás.
:-* Era

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
lensver, ennyit találtam
Elit nõ felnõtt-junior 13:30 - 6 kör
Haladó (nincs megadva hogy ffi/nõ) 14:30 - 5 kör

Egyébként
Versenyinformáció:
26/ 332-350 Benkó László
30/ 989 6635 Türk János

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szuper, végre egy pontos lista. Csak azt nem tudom ebbôl, hogy a nôk mikor indulnak! Vagy ugyanakkor, mint a sima felnôtt? Tehát 13/30kor?

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Pilis kupáról,
http://www.extra.hu/pccc
Helyszín: Pilisszántó (buszforduló)
Idõ: április 13 vasárnap
Program:
Fiú/lány 9:30
Elit 10:00
Hobby fiatal 12:30
Hobby Junior/felnõtt 13:30
Haladó 14:30

Pálya hossza: 3,6 km
Szintemelkedés: 130 m
Pályabejárás:
2003. április 12. 14:00 - 18:00
2003. április 13. 7:00 - 9:00

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Akkor hát egészen népes tábor fog összegyûlni a versenyre:)Csak nehogy essen az esõ,mint éjszaka:(

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Szejasztok.

Nagy valószínûséggel Pix és jómagam is ellátogatunk a versenyre, csak drukkerként. Még egyezkednem köll vele.

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era: :-* :-*
A kötelet mindenképp hozd, ha másért nem is, hát hogy engem felhúzz az emelkedôkön!

Utána szivesen túrázok valamerre, mert szerintem fáradt leszek.

Az a baj, hogy még nem tudom, mikor indul a felnôtt futam. Lehet, hogy ha 11kor indultok UVH-tól, akkor már csak a végére értek oda. Úgy számoljatok, hogy ha a Hosszú-hegyen át mentek Pilisszántóba (úgy a legérdemesebb), akkor az kb. 2 óra menetidô, ha nem több.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Nos :
Eddigi lista:
-Findli
-Era
-Lcs
-Anak
-Tamás barátom
-Én

Megpróbálom
még Begbie-t és Jorust is rádumálni meglássuk mi jön ki belõle! ;D

bocsika mi nem megyünk ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Persze jó, csak nehogy útközben hozzuk be a lemaradást, hogy odaérjünk fél 10-re. :-[ (Mondjuk a gyerek futamban nem vagyok érdekelt...)

Kik jönnek még?

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
na akkor már csak azt kell ledumálni mikor hol találkozunk.
Vasárnap 11-uvh?
vagy az már késõ?
De elõtte reggel 7-ig dolgozom így is halott leszek. :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Megtudtam Thommytól, (aki megkérdezte Zedtõl): Vasárnap, Pilisszántó, fél 10-tõl indulnak a gyerekek és utána folyamatosan vannak a rajtok.
Uff

HAJRÁ LENS !!!