Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na végre visszajutottam ide is. :P
Akinek még nem kívántam annak így utólag minden jót Húsvétra... ;) De ha így folytatom, akkor akár KK-t és Buékot is kívánhatok, hátha arról is lemaradok.
Jó volt visszaolvasni, hogy a társaság egyik fele õrülten versenyezget, a másik fele meg (hozzám hasonlóan ::) :P) nullkondival nézi õket. Olyan elvonási tüneteim vannak, hogy...
De már "csak" június végéig kell kibírnom.... Aztán lesz nemulass!!!! ;D

Na legyetek rosszak, tekerjetek sokat, (élvezzétek az esõmentes idõt ;)), és úgy általában legyetek boldogok.

:-* Csajok!

_május 14-ig away_
Charon

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sziasztok!
Vasárnap BM pályabejárás?Na?
Képzeljétek a haverom vett Pénteken egy Rocky Mountain Element SC vázat Fox Alps 5R telóval.Kiváncsi leszek milyen lesz,ha kész lesz:)
FOS IDÕ VAN:(

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Na gyerkõcök. Hát ennek a húsvétnak is vége lett immáron, amit nem is bánok, de azt, hogy a vasárnapi Boszorkány kupán nem indultam, egy kissé fájlalom. :-\
Mindenesetre pótólta ezt a hiányérzetemet, hogy Elnökúr barátommal tettünk egy Alföldi kis túrát, mely több mint 100 km-re sikeredett. Gyönyörû idõnk volt, és a Continentál gumim traktorberregésén kívûl hallani lehetett a természet varázslatos koncertjét :)
Láttam egy csomó nyuszit, õzikét, lovat, birkát, kecskét, kutyát, békát, gólyát, héját, fácánt, kígyót, és persze cserebogarat, mely közül egyet volt szerencsém megkóstolni :P
Átkeltünk a Tiszán komppal, és megnéztük a 79-es nagyárvíz gátszakadásának helyét is.
Szóval tuti hétvégém volt.

Remélem valaki tervez valamit vasárnapra, mert szívesen csatlakoznék egy túrához. Szombat sajna munkanap :(

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Anak email címét vagy telszámát keresem, ha valakinek megvan, írja meg lécci priviben. Köszi.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

Köszönöm a jókívánságokat :-* igyekszem összeszedni magam legalább május 1-re ;) :D
lassan már nem is köhögök hanem ugatok de azért a hétfõi maratont sem hagytam ki 8)

Lens, a verseny remek volt és a pálya ..... ::) bombatölcsér ... bombatölcsér .... ;D ;D imádom -kár hogy nálunk nincs ilyen :'(

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
megjöttem kellemes 85km, útbaejtettem a Bakony200 útvonalának egy részét :D

a Kab-hegy gyönyörû és a virágillat bódító 8)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Szasztok:)
Köszönöm a szurkolóknak a biztatást,meg annak a néninek is,akit én nem ismerek,de õ igen...(na nem kell rosszra gondolni:)
Jó volt a HHH XC,csak nekem a sziklás poros majdnemelesek lejtõ nem tetszett(tiszteletem annak a valakinek,aki úgy ment le mellettem,mintha álltam volna),meg a tüdõm,mert az nem akart annyi levegõt adni,amennyit a lábam elbírt volna:(Így ismét a 13.helyre futotta:(
Másnap gyenge 100as túra Mellon,és Joe Black kollégával,napsütésben,rongyáégve 8),úgyhogy ma abszolúte nincsen kedvem tekerni:)
Üdv:Thy

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
én a hétvégén tekerésmentes viszont sonkazabálós gyomortöltögetõs pihis napokat tartottam..
és persze Julcsit is ápolgattam meglocsoltam ;)

viszont ma már senki sem menti meg a helyi utakat tölem... kiprószálom az új nyeergcsövet is (thanks to Rob)

minden bringás lányak is így utólag egy tûzoltókocsinyi vizet hogy el ne hervadjon az idei évben ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ;D tenksz Cheesy :-* öö...izé... :)

amúgy tényleg meglepõen jó formában nyomtam, talán betudhatóan annak, hogy elõzõ napokban viszonylag normálisan kajáltam, és át a télen is heti rendszerességében edzettem... 8)

amúgy Orsi olyan tölcsérekbe is belement, hogy ihajcsuhaj-ereszdelahajam 8)

Nagyon ügyi volt.... A versenyen aztán nem indult sajna, kicsit(nagyon)köhögött...

Jobbulást innen is!

Tsõváz és hátszél...
Joghurtos Paraferenc voltam :)

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Hi,

Ami Parát illeti valami frenetikus erõben volt. Úgy limbózott el melettem, mintha álltam volna. Az állás késõbb be is következett egy lyuk személyében amit egy eresztõ szelep is fokozott.
Klassz volt a verseny és tényleg jó lett a pálya. ne felejtsétek el, õsszel lesz a folytatás!!! Ugyanez mégeccer!
A Kona Bear meg mint az állat.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Feltöltött kép

Para, nagyon nagy gratula neked, hogy ilyen jól nyomtad. És persze a többieknek is, hogy ügyesen végigmentek a pályán! Ors, neked hogy tetszett a verseny?

Kicsit visszakanyarodva az éjjeli világitáshoz.

Akik kérdezték, azoknak: a Niterider nem 2, hanem 4 (!!!) órán át képes világitani - ez engem is meglepett, most hogy visszanéztem az infókat.

A másik: azért a fenti képen látható megoldás nem semmi. Gondoljatok bele, igy kéne montizni! Jó, a fénye totál-brutál lehet, de a súlya?!?
;D ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Üdv mindenkinek! Sajna a tegnapi tekerést - családi okok miatt - le kellett mondanom. :( Sajnálom.
De az elõzõ két nap megtettem idei legnagyobb tekeréseimet. Fel a HHH-re. 8) Elmondhatom, hogy a csúcsig az aszfalton kétszer kellett tolnom. 8) Ennyit a fittségemrõl...

Egyébként CC verseny volt fenn vasárnap, amit Thommy becsülettel végig hajtott, mi meg Katáékkal végig szurkoltunk. Gratulálok Thommy. :)
Elõzõ nap Megyoval úgy gondoltuk végig megyünk a pályán... Az elsõ lejtõnél beborultam egy bokor aljába. Éppen elõtte büszkélkedtem, hogy a tavaji évet végig tekertem esés nélkül... :( Ott hagytam egy kis bört és találtam egy púpot, egyébként vígan gurultunk lefelé továbbra is, de már nem léptem be az SPD-be.

Lens: ez csodálatos túra lehetett. Ismerem a Vértest, tényleg gyönyörû vidék.

Mellon: Titeket is kényeztetett a napsütés, biztos nem fáztatok. ;)
:-* Era

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Tiszteltetem az el-nem-hervadtakat és hányingerem-van-a-sonkától-tormától bringásokat!

Hát meg volt a húsvét, és meg volt a Boszorkány-kupa is. Verõfényes napsütés, enyhe, kellemesen langyi szellõ, és uszkve 20-25fokos melegben érkeztünk meg SZögedébe vasárnap reggel. Az elõzetes pályára illetett jelzõk miatt bõ 2órával elõbbre terveztük a kiérkezést, amibõl egy jó 3/4óra sikerült is, mert elõtte azért még Tyito elvtársnál találkoztunk Orsival, kipróbáltuk végre a rekut, és egybehangzóan mindannyian azon a véleményen voltunk, hogy Dönci, mindenki macskája Tyitoéknál, elég meggyõzõ külsõvel rendelkezik ahhoz, hogy a garázsba zárva egy esetleges betörõt egymagában is eltudjon riasztani ;D
A pályához érve már toporzékolva várt minket Cheese és Gabi, gyors nevezés és vedlés után neki veselkedtünk az elsõ, ismerkedõ körünknek. A tavalyi, elsõ Boszi-szigethez hasonlóan a rajt/cél terület ugyanott volt, és az elsõ szakasz sem változott: maradt a hosszú...hosszú gát... Ami eztán következett, az vitathatatlanul kiérdemli legalább a "húha" vagy a kevésbbé finomkodó "bazzzeg" jelzõket. A multkori vágatban most víz állt, így a szögedi sracoknak "muszály" volt keresni egy másik nyomvonalat. Hát ez egy jó 4 méter mély vágatba le, majd a másik végén hirtelenjében fel zúzás, aztán a tetõre érve egy laza, rövid balos fordulás után vissza ugyan abba, és ismét fel a tetejére... Na és hogy még jobb legyen a jó, a letörés oldalában kisebb gödrök próbálták meg a lovast elválasztani a lovastól, ha már arra tévedt az istenadta, és volt pofája belezúzni 8) Mondanom sem kell, hogy elég rendesen oda kellett figyelni a váltásra, az elsõ éleskörben elég nagy tumultus és fennakadás lett itt emiatt... Na persze itt nem lett vége a szivatásnak, mert ahogy másodjára is felértél, máris fordultál neki egy kisebb vágatnak, ami még kígyózott is. Ebbe kellett beletolni a verdát, majd végig benne, aztán ki, és ismét egy tölcsérbe bele... Az egész úgy festhetett, hogy hol magadhoz húztad a kormányt, hol toltad elfele, és mindezt villámgyorsan váltogatva... Rövid szusszanásnyi "pihenõs" szakasz után jött a szigetre jellemzõ kicsi, éles, szûk kanyarok, a kidõlt, félig kidõlt, egyáltalán-nem-kidõlt ;D fák közt. Egy szóval nem unatkoztunk itt sem. A tavalyi bánya terület idén kimaradt, ha jól informálódtam az üzemeltetõ "jóvoltából", így egy poénos apró, laza kavicsos, nyújtott gátra mászást kaptunk, ami után csak a vicc teljessége miatt, vissaz a gát mellé, és egy tolós, füves gátra mászás... Hálistennek' idén sem maradtak ki a nagytölcsérek, melyekbe most egymás után lehetett beleugratni :) volt ereszd el a hajam rendesen! ;D És itt kell megemlítenem, hogy hihetetlenül meglepõdtem a versenyen, hogy mennyien kinn voltak a pályaszélén, és buzdítottak MInket. Jó úton járnak... A pálya utolsó negyedében ismét volt egy-két szivatós hupli, és persze az elmaradhatatlan, névjegyként is levédhetõ kanyarok, majd villámgyors gátra mászás után kezdhettük az új körünk.
A verseny indítása elõtt derült ki, hogy ismét nem lesz idén frissítés menetközben, az evidenskérdésre (miért?) a válasz: mert ez maratontáv... hm... Aztán trövid eszmecsere után, siekrült többed magammal meggyõzni a szervezket, hogy menetközben is legyen víz...

Összegezve...
(+)
:nagyon jól leszervezett, kijelölt verseny volt
:jó látni hogy egyre többen jönnek el ebbe a térségbe is, hisz nem szabad lenézni az Alföldet
:azt is jó látni, hogy egyre többen jönnek szurkolni ki, ami talán azt jelenti, hogy kezd kialakulni egy kultúra idehaza is...
:ha még nem mondtam volna a brutálois pálya 8)

(-)
:összeségében a frissítés hiánya lenne, de a rábeszélés után ugyebár ez is volt, így azt kell mondjam EGÉSZÉBEN OKÉ volt minden... :)
(csak zárójelben: nem értettem, most sem, ha maratoni lenne a táv, akkor meg fõleg kéne menetközben frissíteni, de egy ilyen jellegû versenyen is alapvetõen kötelezõnek kéne lenni, mert itt is sokat kell utánpótolni... De azért örülök, hogy meggyõzhetõek a azservezõk)

u.i.:
A 4körös kategóriában nyomtam, és biza a medve meg tigrincs, meg Én úgy repesztettünk mint a szélvész.. 8) a paripa feküdt minden ívbe, állatul jöttünk ki mindenhol... És az eredménye? Nos 2ésfél percnyire maradtam le a 3. helytõl a kategóriámban... Magam is csak kerekedett szwemekkel tudtam konstatálni... Para a majdnem harmadik... hm... 8) Viva Bear! 8)

Tsõváz és hátszél...
Parabá' voltam

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok!

A hétfôi különitménynek hogy sikerült a túrája? Merre mentetek?

Mi, akik a Vértesbe mentünk szupereket túráztunk.
Szombaton odatekertünk Várgesztesre, másnap egész nap a hegyekben tekeregtünk.
A hegyoldalakat most már mindenütt csodás, fehér-lila-kék-sárga virágok boritotta, és mámoritó illat szállt, bármerre is mentünk. Madarak csicseregtek, és ragyogott a nap. Az utak szárazak. Szóval, idillikus hangulat.
A Vértest mindenkinek ajánlom túrázáshoz, mert nemcsak gyönyörü, de mindenki megtalálja magának azt a terepet, ami neki a megfelelô: sok az enyhe felfele, de vannak erôsebbek is, ahol azért meg kell nyomni.
Az elsô 30 km-en már 900 m szintkülönbségnél tartottunk. Elpárolgott energiáinkat gyorsan pótoltuk Csákváron, ahol elôbb étteremben kajáltunk, majd átmentünk a cukiba, amit friss süteményei és izletes kapuccsinója miatt ajánlok mindenkinek!
Szombaton este, sötétedés után páran kimentünk éjjeli túrára - no nem túl hosszúra, csak 8km-esre - de ez is szuper élmény volt. Sehol senki, csak mi, és persze mirôl esett szó? A Blairwitch projectrôl, aki látta, tudja, hogy az is épp erdôben és jórészt éjjel játszódik ;D

Másnap már jött a hazatekerés, és nagyon sajnáltam, hogy nem maradhatunk még ott 2 napot.

A jövô héten van az elsô maraton, és onnantól kezdve egyre több jön. Úgyhogy itt az idô, mindenki kezdjen el készülni, aki még nem tette meg!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Hi All!

Hetfoi talalka 10.30 Batyi -ra modosult, varhato irany Dobogo-ko.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hali!
Már jó ideje nem néztem rá a Fórumra,de most végre van idõm...+volt a visegrád túrha,és nagy sikert aratott;bár több napra való cuccot vittünk a tatyókban,azért lenyomtuk a távot gond nélkül.Felfelé elég lassan mehettünk,mert egy crossmocis srác felajánlotta,h felhúz minket,ha akarjuk,és bár lustaságért mi sem megyünk szom.ba,de felkúsztunk magunk.Büszke lehettem a barátnõmre is,több bringás is irigykedett útközben,h mennyire szeret bicózni :) .Aztán megérkezés,pizzázás,csócsó,buláj,éjféli várlátogatás,stb.Hazafelé a nemtommilyen patak mentén jöttünk,hogy Pilisszentlászlónál tankolhassunk a cukrászdában (nyamm).
Mikó' lészen valamiféle fórumos túra? (csak mert vissza akarok menni még egy kis sütire :-X ;D nayo,és mert kiváncsi vagyok Para gépére,sosem láttam még egy bír dilákszot mozgásban ;) )

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Tudom, tudom, nem ide kéne felpakolni a sok szemetet, de ez igen komolyság lett:: 270o-os panoramakép a Nagy Kevély tetejérõl.. (készült ma) minden kedves látógatónak...

élvezzétek...

http://web.axelero.h...icpanorama2.jpg

cAb az offtopic.. hiszen sehol egy biciklis lány ::)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Tyito: basszus! Ez már a harmadik über program vasárnapra, mit a család miatt kell kihagyni. Affene. Pedig megnéztem volna a Boszorkányszigetet.

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
beg: biztos ember mérethez hasonlítottad a becsúszó hosszát, és nem Parához :) :)

Era és Mellon: Menjünk. MEEEENJÜÜÜNK! Bárhová, csak bicikli legyen! Mellon: dobsz egy SMS-t, ha úgy megvan a program? Vasárnap jó este fogok hazajönni, addig nem lesz net nekem se.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Feltöltött kép

Para, még egyszer gratulálok a bringádhoz- nagyon szép!

Micike: látszik, hogy bringás lesz a gyerek, tipikusan olyan gusztusosan fogyasztja el az ételt! ;D

Mivel holnap 3 napra elmegyek többedmagammal cangázni a Vértesbe, ezért most kivánok mindenkinek Boldog Húsvétot, a lányoknak sok locsolót, a fiúknak meg szép tojásokat! ;)

Többetekkel még ma találkozom a parton, aki nem tudna róla: ma a Rómain, a Nyárfásban Stuffz tali. Gyülekezés 8tól.