tiral, DH, egyre megy. Már a jónépnek legalábbis. Én meg maradok úgyis CC hívõ, mert csak.
--Trifo
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. May 27. - 14:35

Posted 2003. May 27. - 12:18

;D
triált mondott annál a pontnál, amikor hídra felhajtottak, majd félúton leugrottak a déhások...
;D
triált mondott annál a pontnál, amikor hídra felhajtottak, majd félúton leugrottak a déhások...
;D
Posted 2003. May 27. - 11:47

Azt a hírt én is láttam, csak a triál helyett valami egész mást mondott a riporter. Ti is hallottátok, vagy mossam meg a fülem? :
Körte

Körte
Posted 2003. May 27. - 11:05

Húúúúúúú...
Nagyon jól hangzik... kár hogy tutkóra részemrõl nem jön össze...
Amúgy tennap néztem a híradót, asszem a rEtEkklábon, és volt benne egy osztrák extrém pálya avató...
Nem tudom, zOrg mászterék netalántán arra jártak-é? :
PéeF
Nagyon jól hangzik... kár hogy tutkóra részemrõl nem jön össze...

Amúgy tennap néztem a híradót, asszem a rEtEkklábon, és volt benne egy osztrák extrém pálya avató...
Nem tudom, zOrg mászterék netalántán arra jártak-é? :

PéeF
Posted 2003. May 27. - 10:58

Posted 2003. May 27. - 07:57

Posted 2003. May 26. - 16:27

Igazán csak tegnap szembesültem a ténnyel, hogy mekkora porfészekben élünk, tekerünk. 
Mire hazaértem a Keletibõl enyhén náthásan tátott szájjal, akár homokozót is lehetett volna nyitni a pofázmányomban. És az íze! Isteni, enyhén karcos, a PH-tól keserû szûrke íz. Ugye tudjátok mirõl papolok itt nektek ;D
Ezidájig fel sem tünt milyen szennyezett Pesten a levegõ, de egy hétvége a hegyekben ráébresztett. Lehet, hogy Michael Jackson nyomdokaiba lépve- meg sokezer sárga után- én is szájkendõt veszek.
Godoljatok bele! Micsoda bussines lehetne a Kona, Merida, Giant, és egyéb szájkendõk terjesztése ;D
A világon mindent az üzlet hajt elõre.
Eme sorral zárom egyperces felszólalásom..
A szó a stúdióé... ;D

Mire hazaértem a Keletibõl enyhén náthásan tátott szájjal, akár homokozót is lehetett volna nyitni a pofázmányomban. És az íze! Isteni, enyhén karcos, a PH-tól keserû szûrke íz. Ugye tudjátok mirõl papolok itt nektek ;D
Ezidájig fel sem tünt milyen szennyezett Pesten a levegõ, de egy hétvége a hegyekben ráébresztett. Lehet, hogy Michael Jackson nyomdokaiba lépve- meg sokezer sárga után- én is szájkendõt veszek.
Godoljatok bele! Micsoda bussines lehetne a Kona, Merida, Giant, és egyéb szájkendõk terjesztése ;D
A világon mindent az üzlet hajt elõre.
Eme sorral zárom egyperces felszólalásom..
A szó a stúdióé... ;D
Posted 2003. May 26. - 15:33

Posted 2003. May 26. - 15:31

Így csak legyintettek, én meg mint akit ágyuból löttek ki, kereket oldottam
Dekááár......... pedig a vonatos móka után már csak egy rendõrségi büntetés hiányzott a teljesség érzéséhez - vagy tévednék?

Posted 2003. May 26. - 15:18

Posted 2003. May 26. - 12:49

trifo: nem, nem kell irigykedni
mivel egyáltalán nem mentem jó idõt
igaz Major? ;D
az a baj, hogy nem vagyok igazi déhás... azaz nem a leggyorsabban jövök le, hanem élvezetesen... pölö a wallride helyen Én a holtpontig feltoltam a lovam a falra, majd a legeslegutolsó egyensúlyi pillantot is kivárva ebben a mennyei érzésben csaptam le a másik oldalon... míg a déhás arcok ezt vhol a fal alján a legszûkebben és legrövidebben vették be... :
aztán meg nem vagyok (hálistennek') az az elborul-az-agyma-és-nincs-félelem arc sem...
de azért nyomom rendesen..... (azért nálam mindig ott lebeg az, hogy jaj-a-binyiglim :-\ )
kahlesz: "én meg mint akit ágyuból löttek ki, kereket oldottam " ;D ha már elsõre nem büntitek meg, akkor legyen miért? ;D

az a baj, hogy nem vagyok igazi déhás... azaz nem a leggyorsabban jövök le, hanem élvezetesen... pölö a wallride helyen Én a holtpontig feltoltam a lovam a falra, majd a legeslegutolsó egyensúlyi pillantot is kivárva ebben a mennyei érzésben csaptam le a másik oldalon... míg a déhás arcok ezt vhol a fal alján a legszûkebben és legrövidebben vették be... :

de azért nyomom rendesen..... (azért nálam mindig ott lebeg az, hogy jaj-a-binyiglim :-\ )
kahlesz: "én meg mint akit ágyuból löttek ki, kereket oldottam " ;D ha már elsõre nem büntitek meg, akkor legyen miért? ;D
Posted 2003. May 26. - 11:58

Szasz mindenkinek! 8)
Képzeljétek el, tegnap este-ahogy elváltunk- tekerek hazafelé a fõúton, és látom a szemem sarkábul, hogy egy fehér autó tartja velem a tempót, és lassan közelít hozzám. Lassítani kezdek, és akkor eszreveszem a bütyköket is a tetején. Na már csak ez kellett- gondoltam magamban- és szépen leálltam a buszmegállóban. A zsernyákok megálltak elõttem, de nem szálltak ki. Erre én odasompolyogtam, és beszóltamû: "Valami baj van?" Így utólag belegondolva, lehettem volna egy kicsit kedvesebb is, de hálisten, nem engem lestek, hanem valakit a visszapillantóból. Így csak legyintettek, én meg mint akit ágyuból löttek ki, kereket oldottam
Képzeljétek el, tegnap este-ahogy elváltunk- tekerek hazafelé a fõúton, és látom a szemem sarkábul, hogy egy fehér autó tartja velem a tempót, és lassan közelít hozzám. Lassítani kezdek, és akkor eszreveszem a bütyköket is a tetején. Na már csak ez kellett- gondoltam magamban- és szépen leálltam a buszmegállóban. A zsernyákok megálltak elõttem, de nem szálltak ki. Erre én odasompolyogtam, és beszóltamû: "Valami baj van?" Így utólag belegondolva, lehettem volna egy kicsit kedvesebb is, de hálisten, nem engem lestek, hanem valakit a visszapillantóból. Így csak legyintettek, én meg mint akit ágyuból löttek ki, kereket oldottam

Posted 2003. May 26. - 11:26

Bravó Para! Akkor most lehet irigykedni? 
Nekem csak a 99. helyet sikerült megcsípni a 65-ös távon a felnõtt hímek között szomabton. 260-280 indulóból.
Karen, Te mit futottál? Sajna már a verseny után nem találkoztunk, csak Pixelnél láttam rólad egy sárpettyes képet.
--Trifo

Nekem csak a 99. helyet sikerült megcsípni a 65-ös távon a felnõtt hímek között szomabton. 260-280 indulóból.
Karen, Te mit futottál? Sajna már a verseny után nem találkoztunk, csak Pixelnél láttam rólad egy sárpettyes képet.
--Trifo
Posted 2003. May 26. - 09:19

Na szasz' 
Tennap voltam életem elsõ DH futamán. hááát...
az idõmérõn 55/20ik legjobb idõt nyomtam a hobbisták közt, ami állítólag nem is rossz.
A pálya fincsi votl, leszámítva egy szakaszt, ahol fékezhetetlenül csúszott le a paripa velem, és az aljában egy éles jobbos várt Minket pár fával szegélyezve... A meredekségéhez csak annyit, hogy amikor gyalog lementem, és vissazpillantottam, nem hittem el, hogy itt lejöttem... a függõleges ahhoz képest már dõltség...
Volt benne pár ugrató, az egyik egy folyómederbe, ami igazán érdekes volt... Persze nem ugrottam meg, csak mellette eresztettem a lovat(valszeg gyorsabb is kwerülve, mitn ugorva). A pálya amúgy szépen szedte az áldozatait: láttunk megmihálylott SUNTOUR telót, kettétört vázakat(nem egyes szám!), defekt hegyeket, és sajna elég durva eséseket is.
Szóval nagyon kellemes pálya volt, csak az a fosató ne lett volna. Emiatt, és hogy az idõmérõn is már éreztem nagyon metszesen csúsztam le az élesfutamra már nem álltam ki. Így utólag kicsit felemás érzésem van, hogy jó lett volna azért megpróbálni, de másrészt tudom magamról, hogy az ilyan jellegû megérzéseim általában bejönnek.
Azért jó érzsé így is a tudat, hogy a közép mezõny élén ott voltam 8)
Amúgy maga a DH verseny kicsit(nagyon) uncsi számomra... Ez nem az Én stílusom... Várok 1-1,5órát, hogy 4percet zúzzak, majd megint várakozás, és megint csak 4perc... Asszem maradok a maratnoknál
lejtõzni meg versenyen kívül fogok 8)
Tsõváz és hátszél...
JOghurtos szép napot...

Tennap voltam életem elsõ DH futamán. hááát...
az idõmérõn 55/20ik legjobb idõt nyomtam a hobbisták közt, ami állítólag nem is rossz.
A pálya fincsi votl, leszámítva egy szakaszt, ahol fékezhetetlenül csúszott le a paripa velem, és az aljában egy éles jobbos várt Minket pár fával szegélyezve... A meredekségéhez csak annyit, hogy amikor gyalog lementem, és vissazpillantottam, nem hittem el, hogy itt lejöttem... a függõleges ahhoz képest már dõltség...

Szóval nagyon kellemes pálya volt, csak az a fosató ne lett volna. Emiatt, és hogy az idõmérõn is már éreztem nagyon metszesen csúsztam le az élesfutamra már nem álltam ki. Így utólag kicsit felemás érzésem van, hogy jó lett volna azért megpróbálni, de másrészt tudom magamról, hogy az ilyan jellegû megérzéseim általában bejönnek.
Azért jó érzsé így is a tudat, hogy a közép mezõny élén ott voltam 8)
Amúgy maga a DH verseny kicsit(nagyon) uncsi számomra... Ez nem az Én stílusom... Várok 1-1,5órát, hogy 4percet zúzzak, majd megint várakozás, és megint csak 4perc... Asszem maradok a maratnoknál

Tsõváz és hátszél...
JOghurtos szép napot...
Posted 2003. May 22. - 15:51

;D ;D ;D ÉPP EZT AKAROM ÉN IS MEGJÁTSZANI! ;D ;D ;D
Asszonyt elküldöm barátosnõjével yöngyösrõl sétálni, MI meg addig szétzúzzuk a hegyet!
8)
Asszonyt elküldöm barátosnõjével yöngyösrõl sétálni, MI meg addig szétzúzzuk a hegyet!

8)
Posted 2003. May 22. - 15:21

Posted 2003. May 22. - 11:58

Posted 2003. May 22. - 11:53

Para: Nos, most azt mondom, hogy jövök. REMÉLEM, hogy nem jön közbe semmi. És nem leszek már megint ügyeletes vagy ilyesmi.
--Trifo
--Trifo
Posted 2003. May 21. - 15:48

Posted 2003. May 21. - 15:46

Para: június 7-8. - Csobánc Maraton, az MTBSZ honlapja alapján. Mondjuk az idõponton kívül semmi más információ nincs fenn.