nnna.
ma este program szervezõdik.
Este lubickolás az Omszkiban, majd fel a Vörös-kõre, ott alvás, naplementenézés, reggel napfelkeltenézés, és részlegesnapfogyatkozás-nézés.
Akinek van kedve csatlakozni, szóljon!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. május 30. - 11:38

Írta 2003. május 30. - 11:36

Jenõnek ne higyjetek, úgy megy mint a szélvész!Nagyon tehetséges ifjú leányzó.
Para, te hogyhogy nem a híres-neves Kona találkozón leszel jövõ héten?
Para, te hogyhogy nem a híres-neves Kona találkozón leszel jövõ héten?
Írta 2003. május 30. - 11:32

;D ;D ;D
ki??
É-é-én??
:
mindent tagadok, és ráfogom a macira...ööö...vagy a nyuszira kéne? ;D
8)
ki??
É-é-én??
:

mindent tagadok, és ráfogom a macira...ööö...vagy a nyuszira kéne? ;D
8)
Írta 2003. május 30. - 11:28

Oda se neki. Én kb. 30 km-nyi tekerés (kb. 3db 10 km-es etap) után mentem el az elsõ teljesítménytúrára -Nagy Szoplák-. Hegyet akkor láttam elõször (bringán ülve). De én csak utána nyafogtam! Vagy csak a lábaim nyöszörögtek? ;D ;D ;D
Menj el nyugodtan, csak ne próbálj lépést tartani Parával ha lefelé megy! Olyankor beszámíthatatlan! ;D ;D ;D
Menj el nyugodtan, csak ne próbálj lépést tartani Parával ha lefelé megy! Olyankor beszámíthatatlan! ;D ;D ;D
Írta 2003. május 30. - 10:57

kisítram a szemeimet, hogy milyen gyengék is vagytok fizikumilag (pölö 'jenö).
Ha azt mondom, hogy kb. április 20-a óta léptem bévül a kerékpáros társadalom remekmívû kapuján, és azóta talán már 200 km-t is sikerült magam mögött hagyni, akkor elhiszed, hogy NEM nyígásból paráztam, vajh, sikerülne-e a csapattal tartanom?

Írta 2003. május 30. - 10:33

;D a multkor kábé másfél órát csak azzal paraolimpiáztunk, hogy 3szor átkelltünk ugyanazon folyón ;D
igazi kis para-túrha lesz 8)
igazi kis para-túrha lesz 8)
Írta 2003. május 30. - 10:21

hihi - ez lassan télleg egy ígéretes Para túrának látszik - mármint para-olimpiai túrának ;D ;D
ha rajtam múlna, akkor legalábbis tuti ;D
ha rajtam múlna, akkor legalábbis tuti ;D
Írta 2003. május 30. - 10:07

'jenõ: UGYAN MÁR!!!
;D telefonálni nem fogsz, már csak azért sem mert nem lesz térerõ ;D más részt meg ors is végig jött velünk multkor...
igaz orsi?
A tempóhoz annyit, hogy mindig bevárjuk egymást
Tyito: nekem sincs sokkal több a lábamban idén
Azért remélem hogy tudsz jönni... majd legfeljebb feltámogatlak ;D jól fogunk kinézni ;D
PéeF
;D telefonálni nem fogsz, már csak azért sem mert nem lesz térerõ ;D más részt meg ors is végig jött velünk multkor...
igaz orsi?
A tempóhoz annyit, hogy mindig bevárjuk egymást

Tyito: nekem sincs sokkal több a lábamban idén

Azért remélem hogy tudsz jönni... majd legfeljebb feltámogatlak ;D jól fogunk kinézni ;D
PéeF
Írta 2003. május 30. - 10:00

Most, hogy hazaértem kétnapos melómból, mely idõt végigállom és nem alszom, kisítram a szemeimet, hogy milyen gyengék is vagytok fizikumilag (pölö 'jenö).
Én annak ellenére szeretnék menni a ParaturHára, hogy ebben az évben azt a keveset amit tekertem, kb 300 Km!!, azt is szinte csak recumbensen és alföldön. Lehet, hogy kifog lógni a nyelvem és dícsérnek, hogy szép a nyakkendõd, de szeretnék menni!
Na, majd meglátjuk, mi lesz addig!
Én annak ellenére szeretnék menni a ParaturHára, hogy ebben az évben azt a keveset amit tekertem, kb 300 Km!!, azt is szinte csak recumbensen és alföldön. Lehet, hogy kifog lógni a nyelvem és dícsérnek, hogy szép a nyakkendõd, de szeretnék menni!
Na, majd meglátjuk, mi lesz addig!
Írta 2003. május 30. - 09:35

mert sajna a felvázolt útvonal még nem az én szintem
összefoglalva: gyengus vagyok hozzá - legalábbis olyan tempóban, hogy ne telefonon kelljen mindig megkérdezni, hogy "ennél a bokornál ugyan merre fordultatok" ?
összefoglalva: gyengus vagyok hozzá - legalábbis olyan tempóban, hogy ne telefonon kelljen mindig megkérdezni, hogy "ennél a bokornál ugyan merre fordultatok" ?

Írta 2003. május 30. - 09:03

Írta 2003. május 30. - 08:59

Ors, és evribádi:
jövõhét szombaton 90% hogy paratúrha mátrában...
induláncia gyöngyösi p.u.ról legkésõbb 9:50kor!!!
itinert visszább, de anélkülis bízhattok benne: igazi paratúrha
PéeF
Egyetlen Para!
Ha azt mondom belegebedek, hogy nem mehetek veletek, akkor még nem mondtam semmit

No, sebaj, legalább van miért edzeni az ilyen mazsoláknak

Mindenkinek, aki megy, nagyon jó szórakozást!!!
Írta 2003. május 30. - 08:37

Ors, és evribádi:
PéeF

PéeF
Írta 2003. május 29. - 22:42

A fene vigye a diktatórikus eszközeiteket.
10-én el akarnak cipelni Dániába, 11-én vizsgázom. :'(
Holnap este viszont ráérek. Szabadban alvás, napbámulás?
10-én el akarnak cipelni Dániába, 11-én vizsgázom. :'(
Holnap este viszont ráérek. Szabadban alvás, napbámulás?
Írta 2003. május 29. - 19:15

Para,
Most akkor nem most hétvégén túúr ???
jaj, de jó, pont aztat akartam mondani nem tudok menni

-vagy mégis és akkor lemaradok :-\
Neeeeee :'( :'(
Írta 2003. május 29. - 17:40

Trifónak igencsak kell erôlködnie, ha a szabadlevegôn el akar minket gázositani.
Majd jól feltöltöm elõzõ nap babbal - aztán uzsgyi fel a hegyre sugárhajtással ;D
Mint kezdõ biciklis, lehet, hogy számora is megfontolandó a hegyrejutás megkönnyítésének eme módja...
Ígérem, majd a soir végén megyek! - mondjuk, nem lesz nehéz....

Írta 2003. május 29. - 17:37

Trifo diktatorikus túrája engem is érdekel, feltéve ha az én kezdetleges edzettségemmel is követhetõ lesz a társaság.
Körte
Biztos forrásból tudom, hogy a "mazsolák" -ra is gondolt a T. Szervezõ Úr ;D
Írta 2003. május 29. - 17:30

Ez igazándiból nem túra.
Föltekerünk valameddig a Dömörkapui úton (vagy máshova a Pilisben) sötétedés elôtt, viszünk kaját, piát, lámpát, meleg ruhát, ágyikót, és ott töltjük az éjjelt romantikusan és csodásan a hegyekben!
Föltekerünk valameddig a Dömörkapui úton (vagy máshova a Pilisben) sötétedés elôtt, viszünk kaját, piát, lámpát, meleg ruhát, ágyikót, és ott töltjük az éjjelt romantikusan és csodásan a hegyekben!
Írta 2003. május 29. - 17:17

Mellon!
Pedig ott voltam!
Lehet, hogy azért nem találkoztunk, mert elbújtam a fa mögé... pedig ráadasul asszem pont a Körte feliratú pólómban feszítettem, hátha hátbaver valaki innen a fórumról.
A hegyre amúgy felküzdöttem magam, tolva-tekerve :
Trifo diktatorikus túrája engem is érdekel, feltéve ha az én kezdetleges edzettségemmel is követhetõ lesz a társaság.
Körte
Pedig ott voltam!

A hegyre amúgy felküzdöttem magam, tolva-tekerve :

Körte
Írta 2003. május 29. - 17:16

Trifónak igencsak kell erôlködnie, ha a szabadlevegôn el akar minket gázositani.
Értettem fônökúr az idôponttal kapcsolatosan, és mivel nagyon szeretnék ott lenni, igyekszem szabaddá tenni aztatat az éjjelt! (ilyenkor csak az a rossz, hogy nincsen csomagszállitó a bringámon)
Értettem fônökúr az idôponttal kapcsolatosan, és mivel nagyon szeretnék ott lenni, igyekszem szabaddá tenni aztatat az éjjelt! (ilyenkor csak az a rossz, hogy nincsen csomagszállitó a bringámon)