Ahogy a topic-cím is írja:Bringás lányok márpedig vannak.Ezt bizonyítja Lorka,elit 3.helyezése is, amihez ezúton is gratulálunk!!! ;D ;D ;D ;D
Csak így tovább!Legközelebb meg lesz az az 1perc elõny!
Üdv:Thy
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. május 19. - 14:38

Írta 2003. május 19. - 10:43

HORI képei helyesen:
http://zak.webdream....ery/2003-05-17/
Én is csináltam pár képet, alkalomadtán fel is töltöm valahova...
--Trifo
http://zak.webdream....ery/2003-05-17/
Én is csináltam pár képet, alkalomadtán fel is töltöm valahova...
--Trifo
Írta 2003. május 19. - 07:51

Írta 2003. május 18. - 13:45

Szevasztok. Mint mondottam, sajnos ritkán járok tekerni, ide azért be-benézek néha. Készítettem néhány felvételt a hétvégi felvonuláson, válogatás nélkül töltöttem fel õket, sok rajtuk az ismerõs. A fotókat itt megnézhetitek:[ftp=ftp://http://zak.webdream.hu/happybike/gallery/2003-05-17]http://zak.webdream.hu/happybike/gallery/2003-05-17[/ftp]
Üdv mindenkinek: Hori
Üdv mindenkinek: Hori
Írta 2003. május 16. - 17:09

A füzetnek nem,a dobozokra gondoltam.A matektanaram szenvedélyes gyalogtúrás,és õ okít+segít az ilyenekben.Megadnak vmi helymeghatározást,és az alapján kell megkeresni az ojjektumot.Amúgy Kala, azt vettem ki a szavaidból, hogy ennek a füzetnek el kellett volna rejtve lennie (jujj... ez a magyar nyelv megerõszakolása :-)), de amit Prédikálószéknél láttam, az csöppet sem volt elrejtve, még a vak is megtalálta volna :-)
A füzetlistát meg is kérdezem tõle,h összesen hány helyen van,és pontosan hol.
Írta 2003. május 16. - 15:46

Ors:
Csak nem kezdõdik a vizsgaidõszak?
Biciklizni eddig is tudtáál már nem? Azt hittem, hogy csak a járással voltak gondjaid vagy közben rosszabb lett? ???
Lassan elbúcsuzhatnál szép szines foltjaidtól
:-*
Csak nem kezdõdik a vizsgaidõszak?

Biciklizni eddig is tudtáál már nem? Azt hittem, hogy csak a járással voltak gondjaid vagy közben rosszabb lett? ???
Lassan elbúcsuzhatnál szép szines foltjaidtól

Írta 2003. május 16. - 15:37

Írta 2003. május 16. - 15:09

én meg még a tüntetésre se tudok menni
http://www.websmiley....de/trau18.gif"
de legalább már biciklizni tudok
http://www.websmiley....de/trau18.gif"
de legalább már biciklizni tudok

Írta 2003. május 16. - 14:49

Holnap a tüntetés után jönne valaki egy Dobogó-kõi túrára? Ez kb. megfelel egy Bánkút mászsásnak, jövõ hétre jó felmérés lenne.
Írta 2003. május 16. - 08:33

Írta 2003. május 16. - 05:53

Igen Bruce!
Jól ragzod a Finnugrot! ;D ;D
Van olyan hely is, ahol egy színews ceruza, vagy toll nam eltéve egy adott helyre, amivel az igazolólapodat tudod datálni. A Bükkben inkább ilyenek vannak.
Jól ragzod a Finnugrot! ;D ;D
Van olyan hely is, ahol egy színews ceruza, vagy toll nam eltéve egy adott helyre, amivel az igazolólapodat tudod datálni. A Bükkben inkább ilyenek vannak.
Írta 2003. május 15. - 22:29

Kala, Trifo: na most jól megleptetek.
Az életem eddigi részében már jártam nem 2 csúcson, de ilyennel még sosem volt dolgom. Úgy látszik, hogy a Bükkben, Zemplénben (, Mátrában) ez nem szokás.
Ti merre láttatok már ilyeneket?
Amúgy Kala, azt vettem ki a szavaidból, hogy ennek a füzetnek el kellett volna rejtve lennie (jujj... ez a magyar nyelv megerõszakolása :-)), de amit Prédikálószéknél láttam, az csöppet sem volt elrejtve, még a vak is megtalálta volna :-)
Bruce....
..._ _ . .. _ ._. __.. ._.. .._ _ .. . .__ ..
(remélem péef figyelsz
)
Az életem eddigi részében már jártam nem 2 csúcson, de ilyennel még sosem volt dolgom. Úgy látszik, hogy a Bükkben, Zemplénben (, Mátrában) ez nem szokás.
Ti merre láttatok már ilyeneket?
Amúgy Kala, azt vettem ki a szavaidból, hogy ennek a füzetnek el kellett volna rejtve lennie (jujj... ez a magyar nyelv megerõszakolása :-)), de amit Prédikálószéknél láttam, az csöppet sem volt elrejtve, még a vak is megtalálta volna :-)
Bruce....
..._ _ . .. _ ._. __.. ._.. .._ _ .. . .__ ..
(remélem péef figyelsz

Írta 2003. május 14. - 14:22

Az egyik dolog, ami tetszik a tõlünk nyugatra található hegyek között, hogy az ilyen csúcsfüzet féle objektumok megmaradnak.
Persze a másik irány se rossz, csak más hozzáállást igényel.
--Trifo
Persze a másik irány se rossz, csak más hozzáállást igényel.
--Trifo
Írta 2003. május 14. - 07:48

Hali!
vasárnaponként az M1en szokott lenni az egymilliólépés mûsor alkotónak egy a KÉKtúrát bejáró filmje, és abban is volt ilyenrõl szó... a a bükkben, nem messze a nagymezõtõl volt régebben egy barléangszállás, amibe mindig találtál szárazfát, priccset, asztalt... Ez VOLT jó pár éve... Most, hogy visasztértek oda, az egész széthordva... összepingálva... összesza.va...
no comment...
sittesBRUCE: majd morzézd le mikor van beszélõ ;D
PéeF voltam
vasárnaponként az M1en szokott lenni az egymilliólépés mûsor alkotónak egy a KÉKtúrát bejáró filmje, és abban is volt ilyenrõl szó... a a bükkben, nem messze a nagymezõtõl volt régebben egy barléangszállás, amibe mindig találtál szárazfát, priccset, asztalt... Ez VOLT jó pár éve... Most, hogy visasztértek oda, az egész széthordva... összepingálva... összesza.va...
no comment...
sittesBRUCE: majd morzézd le mikor van beszélõ ;D
PéeF voltam
Írta 2003. május 14. - 06:20

ilyen füzetet szinte mindenhol találhatsz,a túrázók rakják L vhova,és megadják a helyét a társaiknak.
soxor dobozokat dugnak L,benne kajával,és azt kell megkeresni.ilyenkor úgy illik,h amit kiveszel,annak a helyére beraksz vmit,h az utánad jövõk se üresen találják meg
---Persze nem vmi romlandó szendvicset,vagy ilyesmit--- ;D
soxor dobozokat dugnak L,benne kajával,és azt kell megkeresni.ilyenkor úgy illik,h amit kiveszel,annak a helyére beraksz vmit,h az utánad jövõk se üresen találják meg

---Persze nem vmi romlandó szendvicset,vagy ilyesmit--- ;D
Írta 2003. május 13. - 23:51

...elvittek a yardok.... :-[ :-[ 
Más:
Végre voltam a Pilisben!
Az úgy volt, hogy...
Vas-hétfõ-kedden osztálykirándulni voltunk. És sikerült rábeszélnem elég ember, hogy jöjjenek el túrázni egyet...
-És mondd Balázs, hosszú lesz?
-Hátt... szerintem estefelé érünk vissza...
-És nehéz lesz?
-Áááá.. nem hiszem... van pár emelkedõ igaz, de nem olyan vészes....
És a Pilismarót-Dobogókõ-Prédikálószék-Rámszakadék-Pilismarót túráról volt szó 8)
A lényeg, ami talán mást is érdekelhet, engem nagyon meglepett.
Prédikálószékre érve látjuk, hogy az esõbeállóba vki ott felejtett egy csomagot. A sittesBRUCE persze, hogy kíváncsi
Ahogy nézegetem, egyszercsak elõugrik egy kis noteszke az következõ felirattal:
Csúcsfüzet
Prédikálószék
(639m)
Tyû mondom ilyen is lenne?!
És hogyhogy még itt van, és senki sem nyúlta le és/vagy rongálta meg?? Közben elõhullott egy papiros is a füzetbõl: ...elhelyezve 2003. május 12-én...
Szóval ezért 
Szívbõl kívánom, hogy ez a füzet élve maradjon, meg esetleg egy olyan is lehetne, hogy fél év múlva elolvasom, hogy mit írtak a marhaságaimra
(végülis az is egyféle fórum, annyi hibával, hogy sose fogom megtudni, hogy mit reagáltak az írásaimra
)
Ja és a papirosban egy olyan is volt, hogy tervezik ennek a "csúcsfüzetnek" másik csúcsokon történõ elhelyezését is.
Szerintem tök jó lenne.... :
most mennem kell mert lejárt a látogatás....
sittesbruce

Más:
Végre voltam a Pilisben!

Az úgy volt, hogy...
Vas-hétfõ-kedden osztálykirándulni voltunk. És sikerült rábeszélnem elég ember, hogy jöjjenek el túrázni egyet...
-És mondd Balázs, hosszú lesz?
-Hátt... szerintem estefelé érünk vissza...
-És nehéz lesz?
-Áááá.. nem hiszem... van pár emelkedõ igaz, de nem olyan vészes....
És a Pilismarót-Dobogókõ-Prédikálószék-Rámszakadék-Pilismarót túráról volt szó 8)

A lényeg, ami talán mást is érdekelhet, engem nagyon meglepett.
Prédikálószékre érve látjuk, hogy az esõbeállóba vki ott felejtett egy csomagot. A sittesBRUCE persze, hogy kíváncsi

Csúcsfüzet
Prédikálószék
(639m)
Tyû mondom ilyen is lenne?!

És hogyhogy még itt van, és senki sem nyúlta le és/vagy rongálta meg?? Közben elõhullott egy papiros is a füzetbõl: ...elhelyezve 2003. május 12-én...

Szívbõl kívánom, hogy ez a füzet élve maradjon, meg esetleg egy olyan is lehetne, hogy fél év múlva elolvasom, hogy mit írtak a marhaságaimra

Ja és a papirosban egy olyan is volt, hogy tervezik ennek a "csúcsfüzetnek" másik csúcsokon történõ elhelyezését is.
Szerintem tök jó lenne.... :

most mennem kell mert lejárt a látogatás....

sittesbruce
Írta 2003. május 13. - 14:18

Asszem az egéssseggi ill. egészségi és kondicionális állapotomat figyelembe véve egy lájtos 10Kilométert tudnék csak tekerni, ezért a marhatont lehet, hogy kihagyom4 :-\
Tali, RULEZ!
Tali, RULEZ!
Írta 2003. május 12. - 15:52

Én meg múlt héten nem tekertem egészen vasárnap estig :-[
Akkor is csak egy laza HHH mászást iktattam be, majd legördültem a Rómaira, ahol is összefutottam Lens Zed és Findli trióval. Némi sör és rengeteg ropi fogyott lbeszélgetés közben.
Findli veszi kézbe a Caprine maratonraa a szállás keresést :-*, és van egy topik a BMFT részben, 7. találkozó címmel. (egyesek 3 napra mennek le)
Akkor is csak egy laza HHH mászást iktattam be, majd legördültem a Rómaira, ahol is összefutottam Lens Zed és Findli trióval. Némi sör és rengeteg ropi fogyott lbeszélgetés közben.
Findli veszi kézbe a Caprine maratonraa a szállás keresést :-*, és van egy topik a BMFT részben, 7. találkozó címmel. (egyesek 3 napra mennek le)
Írta 2003. május 12. - 15:34

Hali,
Én meg elmentem RAShoz a Bakonyba TT-zni. Majd 200 kilcsi igaz betonon. Most bicikils barnára sültem: bokától combközépig és csuklótól bicepszig.
Kemény volt de jó volt. Igaz RASt alig lehetett követni úgy nyomta, de emellett nagyon érdekes emberkékkel találkoztam. Volt ott egy 60 éves papa, akit alig birtam az utolsó 20 kmen otthagyni, pedig csak 3 éve bringázik.
Én meg elmentem RAShoz a Bakonyba TT-zni. Majd 200 kilcsi igaz betonon. Most bicikils barnára sültem: bokától combközépig és csuklótól bicepszig.
Kemény volt de jó volt. Igaz RASt alig lehetett követni úgy nyomta, de emellett nagyon érdekes emberkékkel találkoztam. Volt ott egy 60 éves papa, akit alig birtam az utolsó 20 kmen otthagyni, pedig csak 3 éve bringázik.
Írta 2003. május 12. - 13:16

Geri: anno írtam egy privit répáshutai-ügyben... vmi elõrelépés? :

Tsõváz és hátszél...
Joghurt és Én... 8)