Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Hali HORI: Köszi a képeket, bár még valami oknál fogva nem tudom megtekinteni õket. :-X Szép kis túrává kerekedett a multkori. :D Nekem 95km lett.

Sajna a hétvégém már fullos :(, és lehet, hogy a bal nagylábújjam is felmondta a szolgálatot :P. Hajszálrepedéshez hasonló lila foltocskák jelentek meg rajta, és úgy fáj, mintha elrepedt volna :-\. Csak azt tudnám hol vertem be ennyire. Hiába! A foci egy állat jó sport:)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szasz'

Megnéztem a térképet, és kiókumláltam egy olyan itinert, amivel talán elég idõt nyerük ahhoz, hogy lefele végre megtudjuk játszani a ZÖLD ösvényt...
nem lesz benne több aszfalt mint multkor!

Akkor találkozunk a vonaton...

PéeF

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hali!
Lehet,hogy én is Mátrázom:)
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szia Hori! Örülök,hogy újra tekersz, ráadásul nem is keveset. Azért ez a 140km nem is olyan rossz, nem? ;) Csak igy tovább, pajtás.

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
Sziasztok!!

Ha nagy-ritkán is de benézek ide, most éppen Cheesy, Kahlesz és Kisfish kedvéért. Teljesen jót tkertünk szombaton, és az elválásunkig készítettem néhány fotót. Feltöltöttem öket ide:[ftp=ftp://http://kep.tar.hu/horri/index.phtml?aid=27574462]http://kep.tar.hu/horri/index.phtml?aid=27574462[/ftp]
A szombati megmozduláson kívül más képek is vannak itt, pl. Pixellel hajtott szerdai Nagyszénás tekerésrõl. Kahlesz ebben is érintett volt.

Én Dobogókõrõl Kismarosra mentem át, majd fél kilenckor indultam haza. 11 után érkeztem meg, nekem könnyed 140 kilométer jött össze.

Poén, hogy másnap majdnem ugyanide, Törökmezõre szerveztünk egy nagyon könnyed túrát :) :)

Off: ha nem erõltetem más sporttal a hátam, a kerékpár bizonyos mértékig segít...

Jó tekerést mindenkinek!!

Hori

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts

Jól van, gyûlik a montis népség!
Marci: akkor te is a 8:05-össel jössz a Keletibõl? (és persze diákjegy ;))

hogynepersze ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Jól van, gyûlik a montis népség!
Marci: akkor te is a 8:05-össel jössz a Keletibõl? (és persze diákjegy ;))

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Para: jaja, megyek en is vonattal !
Es aszfaltozni en sem akarok!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na ezt már szeretem. ;) ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
::) ööö... akkor majd széééjjjel nézek, csak úúúgy, önként... ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Para, ez nem parancs volt, hanem csak egy baráti kérés, kérdés. :P

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D parancs...értettem!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Para, úgy néz ki, hogy Zed is jön, és az õ kérése is az, hogy minél több legyen %-ban a terep! Köszike! :-* :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ehhhh... dejó... nademajdvasárnapÉnis! ;D

jóutat akkor 8)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
Pferee: Ok, véltem.
nna, iszkolok is a Mátrába.

Apropó. nem tom, emlékeztek-e még a Hauser, vagy mi bringacég honlapján volt egy un. "bringatúra" adatbázis ,amibe mindenki regisztrálhatta elkövetkezendõ túráját. Nem tom, nem volt rossz ötlet, de kudarcba fulladt...

by

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
sgabi: a linket jómagam nap mint nap szinte hasnyálom ;)
a túra ajánlataival csak az a baj, hogy aszfalton karikáznak végig... ::)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
wazze...
ÚÚÚtálom a kalauzokat... 7végén otthon voltam -BAZ megye-mentem a tourtúra 65re, Egerbe, használtam a polg.szolgálatos papirom, s mit ad isten-otthon maradt. Ma mit sem sejtve, veszem a jegyet-ülök-jön kaller-kéri-adom fapofával-kéri igazolvány-kotorász.vége:..1340Ft. wazzz..
jah, ha Mátrába mentek: www.matrahegy.hu egész jó kis túrákat firkálnak, monduk inkább gyalogosoknak, de van 2 kerós is, ha jól tudom...
Lehet, hogy társulnék, ha nem dolgozom 7végén: de csak országuti bicóm van Gyöngyösön... :(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
nocaknocak... esetleg lehet, hogy Én is próbálkozok ezzel.. bár nem tudom mennyire nézek még ki diáknak.. ::) majd megborotválkozom reggel... ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Naccerû! És esetleg kalauz-ûzésre is. Mert megint kockáztatok, és diákot veszek. Mondjuk a múltkor Sárospatakra és vissza is úgy utaztam, többször nézték meg a jegyemet, de nem kértek tõlem diákot. De ez csak azért, mert rendik voltak a kalauzok. Sajna sosem lehet tudni, mikor fog ki az ember egy szemetet.
Tegnap is pont akkor jött az ellenõr a buszon, amikor felfedeztem, hogy otthagytam valahol a pénztárcámat, benne a bérlettel! Mikor mondtam: " sajnos a pénztárcámat az elõbb elhagytam" - kicsit ostobán éreztem magam. ;D De leszereltem (mármint az ellenõrt)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Madame... Gödöllõtõl állok unalomûzés-célzatából szolgálatára... ::)