Sajna a hétvégém már fullos
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. június 25. - 09:56
Hali HORI: Köszi a képeket, bár még valami oknál fogva nem tudom megtekinteni õket. :-X Szép kis túrává kerekedett a multkori.
Nekem 95km lett.
, és lehet, hogy a bal nagylábújjam is felmondta a szolgálatot
. Hajszálrepedéshez hasonló lila foltocskák jelentek meg rajta, és úgy fáj, mintha elrepedt volna :-\. Csak azt tudnám hol vertem be ennyire. Hiába! A foci egy állat jó sport:)
Írta 2003. június 25. - 08:22
Szasz'
Megnéztem a térképet, és kiókumláltam egy olyan itinert, amivel talán elég idõt nyerük ahhoz, hogy lefele végre megtudjuk játszani a ZÖLD ösvényt...
nem lesz benne több aszfalt mint multkor!
Akkor találkozunk a vonaton...
PéeF
Megnéztem a térképet, és kiókumláltam egy olyan itinert, amivel talán elég idõt nyerük ahhoz, hogy lefele végre megtudjuk játszani a ZÖLD ösvényt...
nem lesz benne több aszfalt mint multkor!
Akkor találkozunk a vonaton...
PéeF
Írta 2003. június 25. - 07:52
Írta 2003. június 24. - 20:54
Szia Hori! Örülök,hogy újra tekersz, ráadásul nem is keveset. Azért ez a 140km nem is olyan rossz, nem?
Csak igy tovább, pajtás.
Írta 2003. június 24. - 18:40
Sziasztok!!
Ha nagy-ritkán is de benézek ide, most éppen Cheesy, Kahlesz és Kisfish kedvéért. Teljesen jót tkertünk szombaton, és az elválásunkig készítettem néhány fotót. Feltöltöttem öket ide:[ftp=ftp://http://kep.tar.hu/horri/index.phtml?aid=27574462]http://kep.tar.hu/horri/index.phtml?aid=27574462[/ftp]
A szombati megmozduláson kívül más képek is vannak itt, pl. Pixellel hajtott szerdai Nagyszénás tekerésrõl. Kahlesz ebben is érintett volt.
Én Dobogókõrõl Kismarosra mentem át, majd fél kilenckor indultam haza. 11 után érkeztem meg, nekem könnyed 140 kilométer jött össze.
Poén, hogy másnap majdnem ugyanide, Törökmezõre szerveztünk egy nagyon könnyed túrát

Off: ha nem erõltetem más sporttal a hátam, a kerékpár bizonyos mértékig segít...
Jó tekerést mindenkinek!!
Hori
Ha nagy-ritkán is de benézek ide, most éppen Cheesy, Kahlesz és Kisfish kedvéért. Teljesen jót tkertünk szombaton, és az elválásunkig készítettem néhány fotót. Feltöltöttem öket ide:[ftp=ftp://http://kep.tar.hu/horri/index.phtml?aid=27574462]http://kep.tar.hu/horri/index.phtml?aid=27574462[/ftp]
A szombati megmozduláson kívül más képek is vannak itt, pl. Pixellel hajtott szerdai Nagyszénás tekerésrõl. Kahlesz ebben is érintett volt.
Én Dobogókõrõl Kismarosra mentem át, majd fél kilenckor indultam haza. 11 után érkeztem meg, nekem könnyed 140 kilométer jött össze.
Poén, hogy másnap majdnem ugyanide, Törökmezõre szerveztünk egy nagyon könnyed túrát
Off: ha nem erõltetem más sporttal a hátam, a kerékpár bizonyos mértékig segít...
Jó tekerést mindenkinek!!
Hori
Írta 2003. június 24. - 17:33
hogynepersze ;DJól van, gyûlik a montis népség!
Marci: akkor te is a 8:05-össel jössz a Keletibõl? (és persze diákjegy)
Írta 2003. június 24. - 17:21
Jól van, gyûlik a montis népség!
Marci: akkor te is a 8:05-össel jössz a Keletibõl? (és persze diákjegy
)
Marci: akkor te is a 8:05-össel jössz a Keletibõl? (és persze diákjegy
Írta 2003. június 24. - 17:15
Írta 2003. június 24. - 16:25
Írta 2003. június 24. - 16:12
Írta 2003. június 24. - 15:56
Írta 2003. június 24. - 15:43
Írta 2003. június 24. - 15:39
Para, úgy néz ki, hogy Zed is jön, és az õ kérése is az, hogy minél több legyen %-ban a terep! Köszike! :-* :-*
Írta 2003. június 24. - 14:57
Írta 2003. június 24. - 14:51
Pferee: Ok, véltem.
nna, iszkolok is a Mátrába.
Apropó. nem tom, emlékeztek-e még a Hauser, vagy mi bringacég honlapján volt egy un. "bringatúra" adatbázis ,amibe mindenki regisztrálhatta elkövetkezendõ túráját. Nem tom, nem volt rossz ötlet, de kudarcba fulladt...
by
nna, iszkolok is a Mátrába.
Apropó. nem tom, emlékeztek-e még a Hauser, vagy mi bringacég honlapján volt egy un. "bringatúra" adatbázis ,amibe mindenki regisztrálhatta elkövetkezendõ túráját. Nem tom, nem volt rossz ötlet, de kudarcba fulladt...
by
Írta 2003. június 24. - 11:37
sgabi: a linket jómagam nap mint nap szinte hasnyálom
a túra ajánlataival csak az a baj, hogy aszfalton karikáznak végig... :
a túra ajánlataival csak az a baj, hogy aszfalton karikáznak végig... :
Írta 2003. június 24. - 11:33
wazze...
ÚÚÚtálom a kalauzokat... 7végén otthon voltam -BAZ megye-mentem a tourtúra 65re, Egerbe, használtam a polg.szolgálatos papirom, s mit ad isten-otthon maradt. Ma mit sem sejtve, veszem a jegyet-ülök-jön kaller-kéri-adom fapofával-kéri igazolvány-kotorász.vége:..1340Ft. wazzz..
jah, ha Mátrába mentek: www.matrahegy.hu egész jó kis túrákat firkálnak, monduk inkább gyalogosoknak, de van 2 kerós is, ha jól tudom...
Lehet, hogy társulnék, ha nem dolgozom 7végén: de csak országuti bicóm van Gyöngyösön...
ÚÚÚtálom a kalauzokat... 7végén otthon voltam -BAZ megye-mentem a tourtúra 65re, Egerbe, használtam a polg.szolgálatos papirom, s mit ad isten-otthon maradt. Ma mit sem sejtve, veszem a jegyet-ülök-jön kaller-kéri-adom fapofával-kéri igazolvány-kotorász.vége:..1340Ft. wazzz..
jah, ha Mátrába mentek: www.matrahegy.hu egész jó kis túrákat firkálnak, monduk inkább gyalogosoknak, de van 2 kerós is, ha jól tudom...
Lehet, hogy társulnék, ha nem dolgozom 7végén: de csak országuti bicóm van Gyöngyösön...
Írta 2003. június 24. - 10:32
nocaknocak... esetleg lehet, hogy Én is próbálkozok ezzel.. bár nem tudom mennyire nézek még ki diáknak.. :
majd megborotválkozom reggel...
Írta 2003. június 24. - 10:30
Naccerû! És esetleg kalauz-ûzésre is. Mert megint kockáztatok, és diákot veszek. Mondjuk a múltkor Sárospatakra és vissza is úgy utaztam, többször nézték meg a jegyemet, de nem kértek tõlem diákot. De ez csak azért, mert rendik voltak a kalauzok. Sajna sosem lehet tudni, mikor fog ki az ember egy szemetet.
Tegnap is pont akkor jött az ellenõr a buszon, amikor felfedeztem, hogy otthagytam valahol a pénztárcámat, benne a bérlettel! Mikor mondtam: " sajnos a pénztárcámat az elõbb elhagytam" - kicsit ostobán éreztem magam. ;D De leszereltem (mármint az ellenõrt)
Tegnap is pont akkor jött az ellenõr a buszon, amikor felfedeztem, hogy otthagytam valahol a pénztárcámat, benne a bérlettel! Mikor mondtam: " sajnos a pénztárcámat az elõbb elhagytam" - kicsit ostobán éreztem magam. ;D De leszereltem (mármint az ellenõrt)
Írta 2003. június 24. - 10:27

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére