Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
bazzz Tyito koma!

nem gyenge az a hajtómû!!!

;D ismét valami fincsi kerékpárral gazdagodik a garázs? ;D

PéeF

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Hi! Tudja é valaki, hogy fen van é már a Tiszamaraton eredménylista e vagy ném? Ée ha igen, megmodaná je hogy hun? ;D
Hun van az a szignál? Azaz cím? ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hmm!
fura nagyon!
elkezdtem szamolni hany rogzitese van a lanctanyernak de bele zavarodtam!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Csak azért, hogy Paramódra dicsekedjek vele, itt az új szerzeményem! Jugoszláviában voltam és vettem egy trike vázat és pár alkatrészt, többek között ezt a gyönyörûséget:

Feltöltött kép

és egy érdekesség :o :

Feltöltött kép

Asszem büszke leszek a jövendõbeli kerómra, bár Nektek mi egy trike ???

Bocs az offért! ;)

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

Viszont nem értem, a Cinnéknél hogy lehetett bicajozni ??? Én mászni voltam, de már az is kemény feladat volt, hogy bakancsban megközelítsük azon a törmelékes talajon a falat. ::)

Igen, én is néztem a képet ahogy álltok Péterrel a három spil lábánál vagy ez csak photoshop ;D ;D ;D
roobi

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Muci: IMÁDOM A DOLOMITOKAT!!! A képek gyönyörûek. :o Viszont nem értem, a Cinnéknél hogy lehetett bicajozni ??? Én mászni voltam, de már az is kemény feladat volt, hogy bakancsban megközelítsük azon a törmelékes talajon a falat. ::)

És hihetetlen milyen csodálatos virágoskerteket alkot arra a természet a csupasz sziklákon.

Jaaajjjj nagyon szép lehetett a túrátok.

Lensver: Akkor azt a több energiát az idõ holnapi kitisztulására is fordíthatjuk. Akkor a tegnapi szalonna sem romlik meg. HOLNAP SSS!!! (Ha nem esik. :-X)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én benne vagyok!
Ma már jobban is vagyok, mint tegnap, úgyhogy több energiát tudok forditani az egészre.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Hát jól átvert minket tegnap az idõjárás. Én 4-kor érdeklõdtem, akkor kellett volna szedelõzködnöm csepelrõl. Akkor még sûrû fellegek voltak a fejem felett és elõtte 1-2 órával esett. Hát kicsomagoltam a zsákomból és anagyfokú hiányérzettel ellátogattam a húgomhoz.

Roobi: Jó utat nektek, jó nyaralást.

SSS-t azért próbáljuk meg holnap, hátha ránk mosolyog az ég.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sajnálom, hogy nem jött össze, de nekem ez jobb is, mert még mindig egy takonygóc orrom-torkom környéke, és rendesen köhögök.
Csütörtökre tervezhetünk valamit, s ha érdekel valakit, beszélhetünk róla, vagy jöhetnek a telefonok.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Paraferee: Csak kicsit vagy elfogult! ;D

A tegnapi SSS-t bevégeztem jelentem. Sajna csütörtökön nem érek rá, így tegnap muszáj volt tekeregnem kicsit.
Lens nagyon ari voltál, hogy kijöttél szólni, hogy hiába jöttem.
Azért én mégiscsak elmentem, és a végére egy lightos 90-es kerekedett ki a dologból. ;D Eredetileg a Szentendrei korzóig gondoltam. De mire odaértem akkora lendültem volt, hogy a Sikároson túl meg sem álltam. Már-már hiányzott az a bizonyos könyöklõ, olyan tempót diktáltam magamnak. A fenn a hegyen megálltam és elfogyasztottam a kis elemózsiámat, majd áttéptem Pilisszentlászlóra - Szentedre - Bp. Term. csak aszfalton, de azért jó volt. A Sikárosi rét egész száraz volt, szerintem belefért volna a tegnapi sütögetés. Majd legközelebb!!! ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
off-kicsit-de-nem-dönörû-a-kicsike-így-mocskosan?? ::)
;D vagy csak elfogult vagyok? 8)

Feltöltött kép

:-* :-* :-*

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Hát kár volt elrettenni, mert isteni volt az idõ! Én egy szem esõt nem láttam sehol.
Mi végül leruccantunk a Velencei tóra, és fürödtünk estig. Csütörtökön sajna nem érek rá, így megint SSS nélkül maradok :'(

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

Roobi: köszi a túrát, nagyon jól éreztem magam. Máskorismégilyet!!!

Természetesen szólok, mert minden hétvégén megyünk mi is valahova.
Én most vasárnap elzúzok az Õrségbe egy hétre pihizni bringával és kedvessel együtt. ;D
Megígérem legközelebb kevesebb kocsma lesz - bár most is csak kettõ volt ;) ;D Azért az a sztrapacska Nagyírtáspusztán finom volt, de utána körmérkõzést játszott a benmaradásért :)
Nekem Börzsöny terep 42 km és az egész 94 km lett, viszont én Kismaroson nulláztam.
Jó SSS-t nektek nem tudok menni ezért :-[
üdv roobi

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Sziasztok! Megpróbálok felteni néhány képet a Dolomitokról és a Salzkammergut maratonról. Design nélkül:

web.axelero.hu/mucivision

Sajnos mint Borsom írta, az SSS-re a lakásfelújítás és költözés projekt miatt most nem tudunk elmenni. Jó bringázást nektek!

Muci kérlek legközelebb írd oda, hogy a képek megtekintése elõtt a billentyûzetet cseréljük fel egy jó nagy lavórral.....

....most rövidzárlatos lett a bill.-em :-\ ::)

(ps
immmááááááááddddddooooomm ausztriát, az alpokat és a dolomitokat!!!!!)

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Mellon: Ez az ötlet nekem is tetszik. Talán csütörtökön mi is tudunk már menni. ???

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Sajna Mellon, de szerintem ma lesz megtartva az SSS. Lens ott lesz: "Ha ma du.esik az esõ, akkor senki se induljon el.
Ha csak szemerkél, az még Ok."
Lehet, hogy itthon maradtál? :-\
;)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Sziasztok!

Egyezkedtünk és a többséget (köztük engem) elriasztotta a neves környezet és változó idõjárás. :-\ :(
Ha van kedvetek csütörtökön bepótolhatjuk az eseményt. :)

Mellon

Még egyszer akkor, csak úgy emlékeztetõnek: holnap 18kor SSS-re gyülekvész az UVH budai részénél!
Én szerintem nem fogok ottaludni, a megfázás miatt.
Eddig elõreláthatólag ennyien leszünk:

Aszta+Josefa, Pixel+Ildi, Muci+Ors, Era, Mellon, Kahlesz, Master
Ha valakit kihagytam bocs, de nem vagyok valami friss szellemileg most.

muci

muci

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Sziasztok! Megpróbálok felteni néhány képet a Dolomitokról és a Salzkammergut maratonról. Design nélkül:

web.axelero.hu/mucivision

Sajnos mint Borsom írta, az SSS-re a lakásfelújítás és költözés projekt miatt most nem tudunk elmenni. Jó bringázást nektek!

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Skacok: Én az Omszki tónál strandolok, és csatlakoznék hozzátok. Kérlek benneteket, ne kelljen már visszamennem az UVH-ig, szeggyetek fel!
A telszámom: 70 5058170. 8)
Elõre is köszi, ha nem hvtok, én ki sem találok :P
Majd kaptok a halamból

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Sajnos mi mégsem tudunk részt venni a sütögetésen. :'( Teljesen elúsztunk a lakásfelújítással, csütörtökön jön a parkettás és addig még 3 ajtót, 4 ablakot és 1 szekrényt le kell festenünk, plusz a pakolás. Szóval a múlt héten nagyon felelõtlenül ígérgettem. De majd legközelebb. Mindenkinek nagyon jó szórakozást!

Nati: Jobbulást!