SSS: Sikárosi Sütögetõs Szekció
Azért van mindig hétköznap, mert nem elég az, hogy munka után gurulunk (felfelé) egy kellemeset, sütögetünk a tábortûz mellett, dumcsizunk, hanem az éjszakai lejövetel is hozzátartozik (a finnyásabbaknak) és a szabad ég alatt alvás és utána a másnapi munkába érkezés izzadtan, füstösen büdösen (az elvetemülteknek). ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. augusztus 01. - 13:01

Írta 2003. augusztus 01. - 12:14

Miért mindig hétköznapra teszitek az ilyen talikat??
Vagy ide amúgy is csak meghívóval lehet menni ???
Amúgy mi az a SSS? ;D
Vagy ide amúgy is csak meghívóval lehet menni ???
Amúgy mi az a SSS? ;D
Írta 2003. augusztus 01. - 12:14

Hétvégén lesz valami tekerés? Aki megy, hívjon légyszi, hátha tudok én is. :-*
Írta 2003. augusztus 01. - 11:54

Gyerekek, ha kedden is ilyen szép idõ lesz, mint most, akkor lesz SSS!
Kivéve, ha nem zuhog elõtte egész nap, mert akkor nem tudunk tüzet gyújtani.
Kivéve, ha nem zuhog elõtte egész nap, mert akkor nem tudunk tüzet gyújtani.
Írta 2003. augusztus 01. - 11:30

énisénisss 
van egy tuti nyársrecept-virslit bevágni, tölteni sajttal, az egészet becsomagolni békönbe, fogpiszkával fixálni és ham-nyamm 8)

van egy tuti nyársrecept-virslit bevágni, tölteni sajttal, az egészet becsomagolni békönbe, fogpiszkával fixálni és ham-nyamm 8)
Írta 2003. augusztus 01. - 00:35

SSS: igen! Mindeképpen újra akarom élni az éjszaka borzalmait! Kár, hogy Vera ezúttal nem jöhet velünk.
Írta 2003. július 31. - 15:32

Olyan jól vagyok, hogy én is, mint Körte ÉLETEMBEN ELÕSZÖR FELTEKERTEM A HHH-RE!!!
Jó volt tegnap, még az esõ sem rontotta el a kedvem, bár lefelé (brrr) szétfagytam.
Cheesy köszi a felajánlást, hogy feljösz értünk a hegyre, még mielõtt hazaindultál. Azért ennél keményebb fából faragtak minket, de az is lehet, hogy az elkeseredés hozott le minket, nehogy fennragadjunk éjszakára. :-*
Minden esetre jó volt, Körte szívesen csatlakozom hozzád máskor is.
Mellon: :-*
SSS szuper, ott a helyem!!!
Jó volt tegnap, még az esõ sem rontotta el a kedvem, bár lefelé (brrr) szétfagytam.
Cheesy köszi a felajánlást, hogy feljösz értünk a hegyre, még mielõtt hazaindultál. Azért ennél keményebb fából faragtak minket, de az is lehet, hogy az elkeseredés hozott le minket, nehogy fennragadjunk éjszakára. :-*
Minden esetre jó volt, Körte szívesen csatlakozom hozzád máskor is.
Mellon: :-*
SSS szuper, ott a helyem!!!
Írta 2003. július 31. - 13:38

Sajna nekem nem lesz jó a 7köznap éjjel... :'(
De hétfõn, a tegnapi nagy sikerre való tekintettel ismét tervezek egy HHH-t, remélem összejön...
A tegnap pedig szerintem nagyon jó volt! ;D Felfelé... khm... hát rájöttem, hogy mennyire kevés vagyok, de Cheesy kitartó bíztatásának és technikai tanácsainak köszönhetõen :-* életemben elõször biciklivel is feljutottam a hegyre.
Mellonnak is jár a :-* mert õ pedig az útvonal- és rendezvényfelelõs volt.
Era a nõi szakaszt erõsítette, meg bennem a versenyszellemet. Persze ebbõl csak a szellem maradt, mire felértem a hegyre.
Era! Örülök, hogy már jól vagy! 
Üdv,
Körte
De hétfõn, a tegnapi nagy sikerre való tekintettel ismét tervezek egy HHH-t, remélem összejön...
A tegnap pedig szerintem nagyon jó volt! ;D Felfelé... khm... hát rájöttem, hogy mennyire kevés vagyok, de Cheesy kitartó bíztatásának és technikai tanácsainak köszönhetõen :-* életemben elõször biciklivel is feljutottam a hegyre.
Mellonnak is jár a :-* mert õ pedig az útvonal- és rendezvényfelelõs volt.
Era a nõi szakaszt erõsítette, meg bennem a versenyszellemet. Persze ebbõl csak a szellem maradt, mire felértem a hegyre.

Üdv,
Körte
Írta 2003. július 31. - 13:17

Írta 2003. július 30. - 15:07

Akit érdekel:
Ma 18:00-kor találkozunk a Budai duna melletti kerékpárút és a Szépvölgyi út sarkán. (Lesz ami lesz...)
Ma 18:00-kor találkozunk a Budai duna melletti kerékpárút és a Szépvölgyi út sarkán. (Lesz ami lesz...)
Írta 2003. július 30. - 14:54

Írta 2003. július 30. - 14:42

Írta 2003. július 30. - 07:44

Írta 2003. július 29. - 19:20

Ha nem esik holnap az esõ, HHH, és 18:00-kor a Szépvölgyi alján a kerékpár úton. Ha esik betonosat megyünk (mivel nem akarunk malackodni) és 18:00-kor találkozunk a Moszkva téren. (Akkor nem is tudom hova megyünk, ezt Mellon tudja :-\) :-*
Írta 2003. július 29. - 17:16

De jó nektek ... mehettek holnap bringázni.
Az enyém kórházban van, mert az 1ik szerve amit nemrég ültettek bele, felmondta a szolgálatot és cserélni kell :-\
Talán csütörtökre készlesz ...
Sebaj cserébe veszek új külsõket ... már megint ;D
Az enyém kórházban van, mert az 1ik szerve amit nemrég ültettek bele, felmondta a szolgálatot és cserélni kell :-\
Talán csütörtökre készlesz ...
Sebaj cserébe veszek új külsõket ... már megint ;D
Írta 2003. július 29. - 17:00

Írta 2003. július 29. - 16:50

Ööööö, :
hát ezt éppenséggel mi is megtehettük volna. Csak akkor nem jutott az eszünkbe! :-\

Írta 2003. július 29. - 14:50

Mit gondoltok eláll ez az esõ? ??? Mellon holnapra laza (gondolom, mert engem is hívott
) HHH-i tekerést tervez meló után. A biciglim ismét kitûnõ állapotban van, bár a szervizes srác azt javasolta, hogy cseréljem le mindkét felnit, mert a 8-asomat úgy egyengette ki, hogy rálépett és máris visszahajlott :
.

Írta 2003. július 29. - 12:49

Itt senki sem sérült meg! Csak Era hámozta meg magát egy kicsit ;D
Lensz és én, csak amortizáltuk a pacikat egy kicsit
Lensz és én, csak amortizáltuk a pacikat egy kicsit

Írta 2003. július 29. - 08:39

Pediglen hát jó lett volna ha visszaolvas kend!
Mert velem semmi nem történt, csak a tárcsa görbült el valamitõl.
A 24-óráson pedig fogunk mi még találkozni a sötét erdõben, a köröket róva. ;D

A 24-óráson pedig fogunk mi még találkozni a sötét erdõben, a köröket róva. ;D