Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Paráék megérkeztek Lillafüredre.
Meglátogattuk õket, és megterveztünk egy állati jó kört, amit végigcsinálunk. Sok fotóval és mégtöbb lelkesedéssel megyünk a Para által mazochista körnek nevezett útvonalon.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:o ;D Örülök, ha magamat feltornázom...

Arra gondoltam, jól kimászkálnám magam mire felértek, mert azután már titeket biztosítalak.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás

Jó lenne, ha jeleznétek, hogy fel jöttök mászni, hogy be tudjam osztani az erõmet. ;) :-*

Csak nem felviszel minket ??? Ez nagyon szép tõled ;D ;D ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szerdán mi már kint leszünk 10 körül. Jöhetnétek úgy dél körül, vagy utána, gondolom 3-4-korl jövünk le, ha estére megbeszélünk ilyen közös tüzijáték nézést, még vissza is kell érni. ::)
Jó lenne, ha jeleznétek, hogy fel jöttök mászni, hogy be tudjam osztani az erõmet. ;) :-*

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
era: a sziklamászás érdekelne, bár még sosenem csináltam 8) Reggel v. inkább délután mennétek ???
Egyébként tekerni is mindenképpen kéne aznap, ha már nem kell dolgozni és még rá is érek ;D

kissfish

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziklamászók: Szerdán kimegyek egy barátommal az Oszolyra, Csobánka és ott szép nagy sziklafalakat mászunk kötéllel. Akinek van kedve kinézni, mászni egy kicsit, jöjjön. Talán egy tekeréssel is egybeköthetnétek.

Ja és este - aug.20. - tüzijáték. Van kedvetek együtt nézni valahonnan? Pesti rakpart, Budai rakpert, vagy valamelyik hegyrõl? Találkozó mikor és hol?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ez a "laza" kis túra nekem 100 km-re sikerült. Viszont csodálatos helyen jártunk és nagyon jól éreztük magunkat. Volt egy kis tévelygés a csalánosban, hegymászás, de volt fagyizabálás a solymári cukiban, pancsikolás a Lupa tavaknál, és vacsora a Római partnál egy pizzériában, ahová nem megyünk többet. És jót vonatoztunk hazafelé az országúton Thommey mögé beállva. :D

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Vasárnap 10 órakor találkozunk a Batthiányi téren a bringaút mellett. Rendhagyó tekerés lesz, fotózni kell egy kiadványba, így túl messzire nem megyünk, viszont a szép helyeken lehet, hogy többször is el kell majd haladni a fényképezõgép elõtt :)
Jó lenne fürödni is, hozzatok fürdõrucit!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz' :D

hát ismét csak elbúcsúzum egy hétre... ::) ;D

Mindenkinek további szép hetet!

akikkel találkozunk LIllafüreden, azok meg készüljenek ;) 8)

Üdv, csõváz és hátszél, JOghurt legyen veletek... 8)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Thy: gratula a rekordhoz! Tavaly nekem is sikerült egy ilyen. A RideBike-ba mentem és ott a kozelben sikerült összeszedni valami tüskés bogyóból egy marékra valót.
Észrevesz - anyáz - biciklit boltba visszatol - 2 belsõt vesz - anyáz - beszerel - pumpál - 2 napig morog...

--Trifo

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Thommey!
Mi van az elsõ villáddal?
Ilyen gyorsan dolgoznak, vagy tartalékkal mentél?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Jó volt a mászás (köszi Era),most valamivel könnyebb falon mentünk,így több volt a sikerélmény:) :)Csak az esõ kicsit elmosott minket,de a palacsinta fincsi volt!!Igaz reggel úgy keltem,hogy majd éhen halok ;D
Ja,és az eddigi defekt rekordom:ÖSSZESEN 9 TÜSKE!!!! mindez tegnapelõtt.Az elsõ kerékben 5,abban belsõt cseréltem, a hátsóban 4,de már nem maradt belsõm,így hazatekertem vele+még bejöttem dolgozni is,és csak akkor engedett le,amikor kiszedtem a tüskéket!!Ezért jó a latex belsõ!
Üdv:Thy

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Jelen kell lenni hozzá, a múltkor a srácok SPD-ben nyomták, a kötelet beülõket viszem.

Ma is megyünk, 6-kor találkozunk a Fenyõgyöngyénél.
:-*

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
era: milyen mászást terveztek szerdára ??? ... és mi kell hozzá egy halandó ember fiának ???

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Khalesz: a bútor nem érdekel. Viszont, hogy tudjatok tervezni a jövõ hétre, Ors kérésére szerdán lesz ismét mászás. :)
(Hát ennyit a bringázásról! szerintem itt majdnem minden off ;D)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

engemet érdekel, imádom a régiségeket :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:( :'(

engem albérlet érdekelne...

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

régi ?? mennyire??

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Nem érdekelne valakit két baszott nagy bútor +1 vitrines szekrény + 1 fasza ágy Budapesten. Nekem útban vannak, így örülnék ha valaki megszabadítana tõlük. Nincs szívem kidobni, mert egyébként jók.
Tudom nem bicikli, de hátha. ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Pixel pont akkor jöttök erre mikor nem vagyok itthon :'(