A telefonszámom: 30/397-0836.
Úgy látom már le is fixáltuk a mászást. Hát akkor ott találkozunk, aztán a Mátra Marcin.
Ha szeptember elsõ hetére még beterveznétek egy SSS-t, légyszi értesítsetek. Horvátországba megyek a tengerhez süttetni a hasam. 31-én jövök vissza.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. augusztus 22. - 08:55

Írta 2003. augusztus 22. - 00:53

Era: Jó nyaralást!A 04-es mászsára nagyon szeretnénk Lmenni,szerdán nem jutottunk ki a sok kötött program miatt.Tényleg,thommey,Rózsi mondta,h sorry,h nem írt vissza egy zesemesre :
HHH már csak azért is jó helyszín,mert közel van,és a nonstop sietõ kisdiákok is Ljutnak,ha más nem,nézelõdni
Hölgyek,Urak;a Mátrában találkozunk!És minimum 6. hely!

HHH már csak azért is jó helyszín,mert közel van,és a nonstop sietõ kisdiákok is Ljutnak,ha más nem,nézelõdni

Hölgyek,Urak;a Mátrában találkozunk!És minimum 6. hely!

Írta 2003. augusztus 21. - 19:00

És én is veletek tartok sziklát mászni (ha el tudok menni), mert most kedvet kaptam hozzá Olaszban a via ferratákon.
Era: hova mész nyaralni? Érezd nagyon jól magad! :-*
Era: hova mész nyaralni? Érezd nagyon jól magad! :-*
Írta 2003. augusztus 21. - 18:09

az a lépcsõ bizony tényleg kerékpárút a Három-kõrõl lefelé vezetõ zöld kereszthez képest... enyhén szólva is dzsnugeldéhá volt 8)
Írta 2003. augusztus 21. - 17:25

Rám majdnem tuti számíthatsz! nem merek 100% ot mondani, mert már párszor pórul jártam így, de ha mégsem jön össze, igérem idõben szólok! telszámod elnyomnád nekem priv?
Írta 2003. augusztus 21. - 17:04

Írta 2003. augusztus 21. - 16:52

;D ;D ;D
Szó szerint!!!
Szept. 4. csütörtök, este 6-kor a HHH-en a fenyõgyöngyénél.
Én beterveztem, ha nem jönne össze a társaság, csak 1 ember (itt rád gondolok KeX) akkor is megyünk, de kérek egy SMS-t.
:-* Még holnap délelõtt vagyok
Szó szerint!!!
Szept. 4. csütörtök, este 6-kor a HHH-en a fenyõgyöngyénél.
Én beterveztem, ha nem jönne össze a társaság, csak 1 ember (itt rád gondolok KeX) akkor is megyünk, de kérek egy SMS-t.
:-* Még holnap délelõtt vagyok
Írta 2003. augusztus 21. - 16:51

Én benne vagyok, de azért legyen benne egy kis tekerés is, mert ha addigra nem jön rendbe a kezem, akkor én megint nem tudok mászni, és szekszis hátsóm mutogatása helyett, csak a lüke szövegelésemmel tudom majd szórakoztatni a kedves egybegyûlt kerékpáros polgártársaimat.
Írta 2003. augusztus 21. - 16:20

Írta 2003. augusztus 21. - 13:47

Azért megdobban az ember szíve, amikor ilyet hall kedves fórumtársairól - azt hiszem ennél hívebben nem is képviselhetnének minket ;D
Csak így tovább, fiúk!!! :-*
Era! Sajnálom, hogy a tegnapi nap kimaradt - már felvettem életcéljaim közé a "mászás era vezényletével2 c. programot
Mellesleg a Lupa vize tényleg klassz volt tegnap este!
Észrevettétek, hogy ha Budakalász felõl mentek át a fõúton a Lupa tó felé, ott eképpen van leírva, hova is tartasz: LUPPA tó..... nem akartam hinni a szememnek... valójában még mindig kétségeim vannak, jól láttam-e.... nem, nem itttam elõtte semmit! 8) ;D
Csak így tovább, fiúk!!! :-*
Era! Sajnálom, hogy a tegnapi nap kimaradt - már felvettem életcéljaim közé a "mászás era vezényletével2 c. programot

Mellesleg a Lupa vize tényleg klassz volt tegnap este!
Észrevettétek, hogy ha Budakalász felõl mentek át a fõúton a Lupa tó felé, ott eképpen van leírva, hova is tartasz: LUPPA tó..... nem akartam hinni a szememnek... valójában még mindig kétségeim vannak, jól láttam-e.... nem, nem itttam elõtte semmit! 8) ;D
Írta 2003. augusztus 21. - 13:41

KeX: Most elmegyek nyaralni. Megbeszélhetjük a szeptember 4-ét (csütörtök) ha van kedvetek, de nem leszek net közelben, értesítsetek, hogy megszerveztétek-e és akkor viszem a kötelet a HHH-re.
Most beszéltem Mellonnal. Azt mondta jókat lejtõznek köves ösvényeken. Éppen áttekertek egy másik faluba fagyizni. Visszafelé az erdõn át jönnek. Para a legrövidebb utat keresi. Vajon mi lehet az, maga a szint? :
Sátorban laknak és nem sok ruhát használtak még el. ;D
Ja és a helyiek megrökönyödésére már kerékpárútként használnak egy lépcsõsort állandósított útvonalukon.
Üdvözölnek mindenkit.
Most beszéltem Mellonnal. Azt mondta jókat lejtõznek köves ösvényeken. Éppen áttekertek egy másik faluba fagyizni. Visszafelé az erdõn át jönnek. Para a legrövidebb utat keresi. Vajon mi lehet az, maga a szint? :

Ja és a helyiek megrökönyödésére már kerékpárútként használnak egy lépcsõsort állandósított útvonalukon.

Üdvözölnek mindenkit.
Írta 2003. augusztus 21. - 12:59

bakker ezt a mászást is elszalajtottam
Most már huzamosabb ideig itthon leszek, uhogy sikítsatok, ha lesz valami!

Írta 2003. augusztus 21. - 12:55

Rás: Hát igen. Bevallom, nekem a Bükk és a Mátra egybefolyik. Imádom õket.
Sopron: Nem lehetett egyszerû hazafelé.
>
Kissfish: Én is úgy érzem magamat, mint akit most húztak ki a mosógépbõl. Hogy lehet aug.20-át hétközbenre tenni?
Sopron: Nem lehetett egyszerû hazafelé.

Kissfish: Én is úgy érzem magamat, mint akit most húztak ki a mosógépbõl. Hogy lehet aug.20-át hétközbenre tenni?
Írta 2003. augusztus 21. - 11:38

Sziasztok!
Nagyon jól sikeredett a tegnapi nap 8) Ezer hála erának a segítségért és a bíztató szavakért a sziklafalnál :-* , még sosem próbálkoztam a sziklamászással, de így is nagy élményt nyújtott ;D
A lupában való fürdést pedig kár lett volna kihagyni 8)
Most viszont elég elhasználtnak érzem magam , ezért úgy döntöttem, hogy ma nem fogok sokat dolgozni
üdv
kissfish
Nagyon jól sikeredett a tegnapi nap 8) Ezer hála erának a segítségért és a bíztató szavakért a sziklafalnál :-* , még sosem próbálkoztam a sziklamászással, de így is nagy élményt nyújtott ;D
A lupában való fürdést pedig kár lett volna kihagyni 8)
Most viszont elég elhasználtnak érzem magam , ezért úgy döntöttem, hogy ma nem fogok sokat dolgozni

üdv
kissfish
Írta 2003. augusztus 21. - 11:04

Tegnap éjjel még fokozódtak a kellemetlenségek. Miután elváltam Erától a második defektes hátsókerekemmel gurulva, lelazult a hajtókar. Majdnem leesett a tengelyrõl - hála a 4000Ft-os (viva la Probike!) FSA önlehúzó csavarnak. Elég gáz, hogy egy kétszázezer forintos vadiúj gépnek az elsõ száz kilométeren kétszer is le akar esni a hajtókarja, holott kicseréltem a csavart és meghúztam rendesen. Szóval visszatekertem a csavart meg a kart és csattogtam tovább. Mire hazaértem leeresztett az elsõ kerekem is. Tanulság, aki a Fõvámtérre megy Besh o Drom koncertre az jobb ha nem bicajjal teszi, mert rengeteg tüske hullik a környezõ fákról.
Amúgy a tegnapért hála mindenkinek. Remélem lesz még ismétlés.
Amúgy a tegnapért hála mindenkinek. Remélem lesz még ismétlés.
vendég_Charon_*
Írta 2003. augusztus 21. - 10:51

Sia Era!
Akartam menni sziklázni, de elaludtam.
(Úgy délig.... :-\)
Tyito:
Ha egy scannelt orvosi leletet is mellékelsz... ;D
Akartam menni sziklázni, de elaludtam.
(Úgy délig.... :-\)
Tyito:
Ha egy scannelt orvosi leletet is mellékelsz... ;D
Írta 2003. augusztus 21. - 10:38

Rás: Már alig várom, hogy én is a Mátrában lehessek... MARATON!!! 8)
era az elfelejtettem mondani hogy a Bükkben voltunk (Paráék még vannak) ;D :

Írta 2003. augusztus 21. - 10:35

A tegnapi mászós nap nagyon jól sikerült. Meglepõen bátrak és nagyon ügyesek voltatok. Bevállaltuk hazafelé a Kevélynyerget, majd nagy gurulás Budakalászra. A Lupa tóban pancsi, lemostuk magunkról az izzadtságot és a port, aztán vacsi, majd megostromoltuk a várost, lenyomtuk az autókat és páholyból szemléltük a tüzijátékot a Batyin. Pont elõttünk égett a tutaj, amirõl fellõtték a petárdákat. Ott volt a legszebb, a vízen robbantak az orrunk elõtt. Pest megközelítése viszont olyan nehéz volt, mint a középkorban lehetett, ismét ketté vált a két város. A Szabadság hídtól vissza kellett tekernünk, mert az összes hidat lezárták, csak a Margithídon lehetett áthaladni. A Fõvámtéren még egy koncert és irány haza. Szegény Sopronnak ekkor eresztett le a kereke. Eszméletlen mennyiségû tüskét szedett ki a gumiból, de mégsem eleget, mert csere után hazafelé újra lapos lett. Remélem azért hazaértél.
Gondolom mindenkinek ilyne kalandos volt a hazaérkezése a lezárt hidak miatt. Falatka ti is hazaértetek?
Lensver: Ezzel a pár mondattal is felidézted a magas hegyek hangulatát. Csodálatos lehetett.
Szia Charon :-*
Tyito: Nagyon durva. Várjuk a többi képet is!
Gondolom mindenkinek ilyne kalandos volt a hazaérkezése a lezárt hidak miatt. Falatka ti is hazaértetek?
Lensver: Ezzel a pár mondattal is felidézted a magas hegyek hangulatát. Csodálatos lehetett.
Szia Charon :-*
Tyito: Nagyon durva. Várjuk a többi képet is!
vendég_Charon_*
Írta 2003. augusztus 21. - 10:27

Írta 2003. augusztus 21. - 10:18

jó,h lefotóztad a romokat is,h lássuk,mire vagyunk képesek... :-X :-[
barátodnak meg jobbulást,és legközelebb több szerencsét!
barátodnak meg jobbulást,és legközelebb több szerencsét!