Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A telefonszámom: 30/397-0836.
Úgy látom már le is fixáltuk a mászást. Hát akkor ott találkozunk, aztán a Mátra Marcin.

Ha szeptember elsõ hetére még beterveznétek egy SSS-t, légyszi értesítsetek. Horvátországba megyek a tengerhez süttetni a hasam. 31-én jövök vissza.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Era: Jó nyaralást!A 04-es mászsára nagyon szeretnénk Lmenni,szerdán nem jutottunk ki a sok kötött program miatt.Tényleg,thommey,Rózsi mondta,h sorry,h nem írt vissza egy zesemesre ::)
HHH már csak azért is jó helyszín,mert közel van,és a nonstop sietõ kisdiákok is Ljutnak,ha más nem,nézelõdni :)
Hölgyek,Urak;a Mátrában találkozunk!És minimum 6. hely! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És én is veletek tartok sziklát mászni (ha el tudok menni), mert most kedvet kaptam hozzá Olaszban a via ferratákon.

Era: hova mész nyaralni? Érezd nagyon jól magad! :-*

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
az a lépcsõ bizony tényleg kerékpárút a Három-kõrõl lefelé vezetõ zöld kereszthez képest... enyhén szólva is dzsnugeldéhá volt 8)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Rám majdnem tuti számíthatsz! nem merek 100% ot mondani, mert már párszor pórul jártam így, de ha mégsem jön össze, igérem idõben szólok! telszámod elnyomnád nekem priv?

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Idõpont naptárba bevésve!

Jó pihenést neked, era!
:-*

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
;D ;D ;D
Szó szerint!!!
Szept. 4. csütörtök, este 6-kor a HHH-en a fenyõgyöngyénél.
Én beterveztem, ha nem jönne össze a társaság, csak 1 ember (itt rád gondolok KeX) akkor is megyünk, de kérek egy SMS-t.
:-* Még holnap délelõtt vagyok

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Én benne vagyok, de azért legyen benne egy kis tekerés is, mert ha addigra nem jön rendbe a kezem, akkor én megint nem tudok mászni, és szekszis hátsóm mutogatása helyett, csak a lüke szövegelésemmel tudom majd szórakoztatni a kedves egybegyûlt kerékpáros polgártársaimat.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
khm, akkor sept 4. kinek van kedve falramászni? ::)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Azért megdobban az ember szíve, amikor ilyet hall kedves fórumtársairól - azt hiszem ennél hívebben nem is képviselhetnének minket ;D
Csak így tovább, fiúk!!! :-*

Era! Sajnálom, hogy a tegnapi nap kimaradt - már felvettem életcéljaim közé a "mászás era vezényletével2 c. programot ;)

Mellesleg a Lupa vize tényleg klassz volt tegnap este!
Észrevettétek, hogy ha Budakalász felõl mentek át a fõúton a Lupa tó felé, ott eképpen van leírva, hova is tartasz: LUPPA tó..... nem akartam hinni a szememnek... valójában még mindig kétségeim vannak, jól láttam-e.... nem, nem itttam elõtte semmit! 8) ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
KeX: Most elmegyek nyaralni. Megbeszélhetjük a szeptember 4-ét (csütörtök) ha van kedvetek, de nem leszek net közelben, értesítsetek, hogy megszerveztétek-e és akkor viszem a kötelet a HHH-re.

Most beszéltem Mellonnal. Azt mondta jókat lejtõznek köves ösvényeken. Éppen áttekertek egy másik faluba fagyizni. Visszafelé az erdõn át jönnek. Para a legrövidebb utat keresi. Vajon mi lehet az, maga a szint? ::) Sátorban laknak és nem sok ruhát használtak még el. ;D
Ja és a helyiek megrökönyödésére már kerékpárútként használnak egy lépcsõsort állandósított útvonalukon. :o
Üdvözölnek mindenkit.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
bakker ezt a mászást is elszalajtottam :( Most már huzamosabb ideig itthon leszek, uhogy sikítsatok, ha lesz valami! :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Rás: Hát igen. Bevallom, nekem a Bükk és a Mátra egybefolyik. Imádom õket.

Sopron: Nem lehetett egyszerû hazafelé. :( >:(

Kissfish: Én is úgy érzem magamat, mint akit most húztak ki a mosógépbõl. Hogy lehet aug.20-át hétközbenre tenni?

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Sziasztok!

Nagyon jól sikeredett a tegnapi nap 8) Ezer hála erának a segítségért és a bíztató szavakért a sziklafalnál :-* , még sosem próbálkoztam a sziklamászással, de így is nagy élményt nyújtott ;D
A lupában való fürdést pedig kár lett volna kihagyni 8)
Most viszont elég elhasználtnak érzem magam , ezért úgy döntöttem, hogy ma nem fogok sokat dolgozni ;)

üdv

kissfish

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Tegnap éjjel még fokozódtak a kellemetlenségek. Miután elváltam Erától a második defektes hátsókerekemmel gurulva, lelazult a hajtókar. Majdnem leesett a tengelyrõl - hála a 4000Ft-os (viva la Probike!) FSA önlehúzó csavarnak. Elég gáz, hogy egy kétszázezer forintos vadiúj gépnek az elsõ száz kilométeren kétszer is le akar esni a hajtókarja, holott kicseréltem a csavart és meghúztam rendesen. Szóval visszatekertem a csavart meg a kart és csattogtam tovább. Mire hazaértem leeresztett az elsõ kerekem is. Tanulság, aki a Fõvámtérre megy Besh o Drom koncertre az jobb ha nem bicajjal teszi, mert rengeteg tüske hullik a környezõ fákról.
Amúgy a tegnapért hála mindenkinek. Remélem lesz még ismétlés.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sia Era!
Akartam menni sziklázni, de elaludtam.
(Úgy délig.... :-\)

Tyito:
Ha egy scannelt orvosi leletet is mellékelsz... ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Rás: Már alig várom, hogy én is a Mátrában lehessek... MARATON!!! 8)

era az elfelejtettem mondani hogy a Bükkben voltunk (Paráék még vannak) ;D ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A tegnapi mászós nap nagyon jól sikerült. Meglepõen bátrak és nagyon ügyesek voltatok. Bevállaltuk hazafelé a Kevélynyerget, majd nagy gurulás Budakalászra. A Lupa tóban pancsi, lemostuk magunkról az izzadtságot és a port, aztán vacsi, majd megostromoltuk a várost, lenyomtuk az autókat és páholyból szemléltük a tüzijátékot a Batyin. Pont elõttünk égett a tutaj, amirõl fellõtték a petárdákat. Ott volt a legszebb, a vízen robbantak az orrunk elõtt. Pest megközelítése viszont olyan nehéz volt, mint a középkorban lehetett, ismét ketté vált a két város. A Szabadság hídtól vissza kellett tekernünk, mert az összes hidat lezárták, csak a Margithídon lehetett áthaladni. A Fõvámtéren még egy koncert és irány haza. Szegény Sopronnak ekkor eresztett le a kereke. Eszméletlen mennyiségû tüskét szedett ki a gumiból, de mégsem eleget, mert csere után hazafelé újra lapos lett. Remélem azért hazaértél.
Gondolom mindenkinek ilyne kalandos volt a hazaérkezése a lezárt hidak miatt. Falatka ti is hazaértetek?

Rás: Már alig várom, hogy én is a Mátrában lehessek... MARATON!!! 8)

Lensver: Ezzel a pár mondattal is felidézted a magas hegyek hangulatát. Csodálatos lehetett.

Szia Charon :-*

Tyito: Nagyon durva. Várjuk a többi képet is!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
:o De egyben van ott lent? :o ;) Mer' akkor igencsak tökös gyerek! ;D ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
jó,h lefotóztad a romokat is,h lássuk,mire vagyunk képesek... :-X :-[
barátodnak meg jobbulást,és legközelebb több szerencsét!