Paráék megérkeztek Lillafüredre.
Meglátogattuk õket, és megterveztünk egy állati jó kört, amit végigcsinálunk. Sok fotóval és mégtöbb lelkesedéssel megyünk a Para által mazochista körnek nevezett útvonalon.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. August 18. - 21:37

Posted 2003. August 18. - 16:05

Arra gondoltam, jól kimászkálnám magam mire felértek, mert azután már titeket biztosítalak.
Posted 2003. August 18. - 14:12

Jó lenne, ha jeleznétek, hogy fel jöttök mászni, hogy be tudjam osztani az erõmet.
:-*
Csak nem felviszel minket ??? Ez nagyon szép tõled ;D ;D ;D
Posted 2003. August 18. - 13:55

Szerdán mi már kint leszünk 10 körül. Jöhetnétek úgy dél körül, vagy utána, gondolom 3-4-korl jövünk le, ha estére megbeszélünk ilyen közös tüzijáték nézést, még vissza is kell érni. :
Jó lenne, ha jeleznétek, hogy fel jöttök mászni, hogy be tudjam osztani az erõmet.

Posted 2003. August 18. - 12:04

era: a sziklamászás érdekelne, bár még sosenem csináltam 8) Reggel v. inkább délután mennétek ???
Egyébként tekerni is mindenképpen kéne aznap, ha már nem kell dolgozni és még rá is érek ;D
kissfish
Egyébként tekerni is mindenképpen kéne aznap, ha már nem kell dolgozni és még rá is érek ;D
kissfish
Posted 2003. August 18. - 08:10

Sziklamászók: Szerdán kimegyek egy barátommal az Oszolyra, Csobánka és ott szép nagy sziklafalakat mászunk kötéllel. Akinek van kedve kinézni, mászni egy kicsit, jöjjön. Talán egy tekeréssel is egybeköthetnétek.
Ja és este - aug.20. - tüzijáték. Van kedvetek együtt nézni valahonnan? Pesti rakpart, Budai rakpert, vagy valamelyik hegyrõl? Találkozó mikor és hol?
Ja és este - aug.20. - tüzijáték. Van kedvetek együtt nézni valahonnan? Pesti rakpart, Budai rakpert, vagy valamelyik hegyrõl? Találkozó mikor és hol?
Posted 2003. August 18. - 08:02

Ez a "laza" kis túra nekem 100 km-re sikerült. Viszont csodálatos helyen jártunk és nagyon jól éreztük magunkat. Volt egy kis tévelygés a csalánosban, hegymászás, de volt fagyizabálás a solymári cukiban, pancsikolás a Lupa tavaknál, és vacsora a Római partnál egy pizzériában, ahová nem megyünk többet. És jót vonatoztunk hazafelé az országúton Thommey mögé beállva. 

Posted 2003. August 16. - 11:19

Vasárnap 10 órakor találkozunk a Batthiányi téren a bringaút mellett. Rendhagyó tekerés lesz, fotózni kell egy kiadványba, így túl messzire nem megyünk, viszont a szép helyeken lehet, hogy többször is el kell majd haladni a fényképezõgép elõtt 
Jó lenne fürödni is, hozzatok fürdõrucit!

Jó lenne fürödni is, hozzatok fürdõrucit!
Posted 2003. August 15. - 13:31

Szasz' 
hát ismét csak elbúcsúzum egy hétre... :
;D
Mindenkinek további szép hetet!
akikkel találkozunk LIllafüreden, azok meg készüljenek
8)
Üdv, csõváz és hátszél, JOghurt legyen veletek... 8)

hát ismét csak elbúcsúzum egy hétre... :

Mindenkinek további szép hetet!
akikkel találkozunk LIllafüreden, azok meg készüljenek

Üdv, csõváz és hátszél, JOghurt legyen veletek... 8)
Posted 2003. August 15. - 09:25

Thy: gratula a rekordhoz! Tavaly nekem is sikerült egy ilyen. A RideBike-ba mentem és ott a kozelben sikerült összeszedni valami tüskés bogyóból egy marékra valót.
Észrevesz - anyáz - biciklit boltba visszatol - 2 belsõt vesz - anyáz - beszerel - pumpál - 2 napig morog...
--Trifo
Észrevesz - anyáz - biciklit boltba visszatol - 2 belsõt vesz - anyáz - beszerel - pumpál - 2 napig morog...
--Trifo
Posted 2003. August 15. - 08:10

Posted 2003. August 15. - 07:30

Jó volt a mászás (köszi Era),most valamivel könnyebb falon mentünk,így több volt a sikerélmény:) :)Csak az esõ kicsit elmosott minket,de a palacsinta fincsi volt!!Igaz reggel úgy keltem,hogy majd éhen halok ;D
Ja,és az eddigi defekt rekordom:ÖSSZESEN 9 TÜSKE!!!! mindez tegnapelõtt.Az elsõ kerékben 5,abban belsõt cseréltem, a hátsóban 4,de már nem maradt belsõm,így hazatekertem vele+még bejöttem dolgozni is,és csak akkor engedett le,amikor kiszedtem a tüskéket!!Ezért jó a latex belsõ!
Üdv:Thy
Ja,és az eddigi defekt rekordom:ÖSSZESEN 9 TÜSKE!!!! mindez tegnapelõtt.Az elsõ kerékben 5,abban belsõt cseréltem, a hátsóban 4,de már nem maradt belsõm,így hazatekertem vele+még bejöttem dolgozni is,és csak akkor engedett le,amikor kiszedtem a tüskéket!!Ezért jó a latex belsõ!
Üdv:Thy
Posted 2003. August 14. - 16:41

Jelen kell lenni hozzá, a múltkor a srácok SPD-ben nyomták, a kötelet beülõket viszem.
Ma is megyünk, 6-kor találkozunk a Fenyõgyöngyénél.
Ma is megyünk, 6-kor találkozunk a Fenyõgyöngyénél.
Posted 2003. August 14. - 15:53

era: milyen mászást terveztek szerdára ??? ... és mi kell hozzá egy halandó ember fiának ???
Posted 2003. August 14. - 15:49

Khalesz: a bútor nem érdekel. Viszont, hogy tudjatok tervezni a jövõ hétre, Ors kérésére szerdán lesz ismét mászás. 
(Hát ennyit a bringázásról! szerintem itt majdnem minden off ;D)

(Hát ennyit a bringázásról! szerintem itt majdnem minden off ;D)
Posted 2003. August 14. - 15:44

Posted 2003. August 14. - 15:42

Posted 2003. August 14. - 15:40

Posted 2003. August 14. - 15:38

Nem érdekelne valakit két baszott nagy bútor +1 vitrines szekrény + 1 fasza ágy Budapesten. Nekem útban vannak, így örülnék ha valaki megszabadítana tõlük. Nincs szívem kidobni, mert egyébként jók.
Tudom nem bicikli, de hátha. ;D
Tudom nem bicikli, de hátha. ;D
Posted 2003. August 14. - 15:36