Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Izé, ::) nekem a csütörtök nem jó :-[
Era szerintem majd döntsél diktatórikusan, azt megy akinek jó..

Mátra: Volt egy kis esõ

Tartok tõle hétvégén a Pilisben is nagy dzsuva lesz :-\ :'(

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Charon: Te még a Mátrában említettél nekem egy progit amit át kéne írni egyik platformról a másikra!
Ha még aktuális, priviben küldj már át egy "specifikációt", hogy mit kéne csinálni ponosan és mivel!!!

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Hopsz... Manapság billentyûzetdiszlexiám van... (ha így kell írni ::) ->ez is az...)

Sz'al a fentiekre szeretnék reagálni:
Buli: Mikor, hol??? Goooo! ;D

Korrepetálás: Nos... Több dolog függvénye (részemrõl):
1.) milyen szinten kellene a plusz óra? (merthogy én is most tanulok integrálni...)
2.) heti hány alkalom kellene? (egy helyen már rendszergarázdálkodom, így idõm sajnos erõteljesen véges... :'( Ez sajnos kihat a bicajozásra is :'( :'( :'( )
3.) adatvédelmi törvény miatt válaszolhatsz priviben is! ;)

Akkor most melyik rendezvényen való részvételhez kellene bicaj? (mer' a most nincs a közelemben :-\ esetleg lakótársam Konája, de az meg félti... Nem is értem... ::) )

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Era: legyen csütörtök, akkor tudunk menni és cuccost hozni.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

Egyébként mehetünk bulizni bármikor bárkivel!

Obsidian és minden matematikus/informatikus: táncházból egy csinos nõnemû ismerõsöm szerény anyagi lehetõségekkel matekos (deriválás, integrálás ...stb.) tanárt keres. Korrepetálni kellene. Ha valaki vállalkozna, az írjon és priviben megadom neki a hölgy számát. Kalandorok kíméljenek! :)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Kahlesz: bocsi, de tegnap nem voltam netközelben, így nem tudtam jelezni, hogy megyek táncizni. Egyébként minden szerdán megyek a Marcibányira, tehát jelzés nélkül is jöhetsz/jöhettek, mert tuti megtaláltok, 1/4 9-tõl.

Falatka, Thommey és a többiek: köszi az együttérzést, de én voltam az, aki szakított, tehát inkább szegény lányért szorítsatok, hogy mihamarább túl legyen rajta(m).

Egyébként nálam abszolút nem feltétel, hogy bicajos legyen egy lány. Mennyivel könnyebben vagizol, ha nem tudja milyen feltekerni a Kékesre vagy leugrani egy letörésen. ;D

Egyébként mehetünk bulizni bármikor bárkivel!

Obsidian és minden matematikus/informatikus: táncházból egy csinos nõnemû ismerõsöm szerény anyagi lehetõségekkel matekos (deriválás, integrálás ...stb.) tanárt keres. Korrepetálni kellene. Ha valaki vállalkozna, az írjon és priviben megadom neki a hölgy számát. Kalandorok kíméljenek! :)

Era: nekem a szombat nem jó, de a jövõ hét kedd az oké lesz.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Figyelem- figyelem !!!

most kaptam Erától egy sms-t: azt mondja ha rossz lesz az idõ menjünk el a lukácsfürdõbe :D

Szerintem tök jó ötlet ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A választás lehetõsége a tietek... Ha nem döntötök, kegyetlen leszek, és az egész vincsit felmásolom.... ;) de végig kell majd nézni.... ;D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Tegnap Szilárd bácsi (RTL KLUB) azt jelentette, hogy mostanság esõ lesz, de vasárnapra esetleg abbahagyja kicsit ... remélem már péntekre abbahagyja, és majd csak hétfõn kezdi el újra!! ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

és még rátok is bukik.
Höhö:ez jól hangzott köszi:)

;D ;D ;D ;D ;D

Huhh, miket összeírogattatok itt! ;D
Na de most komolyan: fel a fejjel nõtlen srácok, élvezzétek a szabadságot amig van. Mert aztán ... ::)
Bringás lányt nehéz találni, de nem lehetetlen!

Para: ez tiszta horror, ami nálatok zajlik! :)

Era: aszta mindenit neki, nagyon beindultál! Szombaton esetleg összedobhatnánk embereket, csak az az egy gond van ezzel, hogy Csepel és Újpest nagyon messze van egymástól! Fõleg éjjel tekerészni át az egész városon ebben a hidegben! De még beszélhetünk róla! Fõleg ha szombaton esni fog az esõ nagyon, akkor gyalogosan elmehetnénk valahova, vagy hozzád, vagy akár hozzám is!

Van neked computered is? Charon, az a P4 jól hangzik, jó lenne ha tudnád hozni. Akkor jókat videóznánk. A filmek közül szerintem a legütõsebbeket hozd! Mi meg elhozzuk a "Jack Ass - The movie"-t!

Akkor vasárnap tekerés van gyerekek! Ha nem esik az esõ persze.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
És aki nem olyan még, azt konvertáljuk... ;)

Thy: ;D Ha lassabban tekernél, észrevennéd, hogy mennyien figyelnek a csajok, és többet látnának belõled egy elmosódott csíknál.... ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
és különben is:
bringás lányok márpedig léteznek... ::) :D ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
és még rátok is bukik.
Höhö:ez jól hangzott köszi:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sopron meg Thy: Nem feladni emberek! Létezik elég leányzó aki vagy eleve bringás lány, vagy azzá szeretne válni és még rátok is bukik. A bringás rendezvényeken pedig tökéletesen lehet ismerkedni... ;)
a példa adott :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ahova lépek ott szörny terem.... ;D ;D ;D

Era: Ha mond az valamit, most olyan 20 giga videó.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Kahlesz: mennyi összesen a fotóhalmaz?

ha 4-5megás csomagokban eltudod küldeni, akkor küld el nekem...

ha megtudod oldani, szólj, és dobom priviben az emilt... nem frímélest persze ;)

na meg volt nálunk anapi izgalom... elõször csak egy halk pukkanás volt, majd kicsit késõbb egy csing... azt hittük vmi leesett... pár perccel késõbb egyikünk jött be az ajtón, és mit vesz áészre? a padlóburkoló lapok egy párja felpúposodva meredezik, némelyik eltörve.... nézegetjük, nézegetjük, amikor csak megindul a puposodó vonal iszonyat sebességgel a szoba hosszában, majd másfél méterrel arrébb négy lapot szétdob... (szószerint)... ;D az egyik munkatársnõm szegény majd nem a nyakamba ugrott ijedtében :)

mint kiderült, elõzõ tulajék alatt is történt ilyen, akkor sikerült neki végig rohannia a szobán a teraszig...

állítólag nem a legstabilabb az épület... de ezt az elõzõ itt dolgozók rebesgették...

hm...

péef

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Síelés: eddigiek, akikkel megyünk, fele a társaságnak, egyáltalán nem volt még, ezen egyszerû okból, nem is tud síelni DE MEGTANUL!

Árak: utazási köcccsség ami jelentõs hányadát képezi az árnak (oda-vissza 2300 Km= 230 Liter benzin×230 Huf= cca.:50000 Huf osztva az autóban utazók létszámával), a többi mint kb. itthon, bár... itthon is eszik, iszik az ember.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
:o :o :o Atyavilág!!!
Ez több napi program.
::)Úgy látom, ha jól sikerül a parti, lesz még film anyag máskorra is... Akinek van kedve szombaton is átjöhetne hozzám Csepelre, palacsintázhatunk egyet. A mûszaki hátterem otthon egy TV-bõl, egy Videoból, egy MMC/SD kártyás digi gépbõl és egy music centerbõl áll, ez alapján hozzátok a néznivalót.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Era: Akkor most mikor is lesz? Vagy még nem fix, csak az, hogy jövõ hét?
Ha filmet is akartok nézni és nem pénteken lesz, akkor egy izmos P4-2ghz-est tudok szerezni arra napra talán. Filmet meg ami csak kellhet..... Sõt TV-out komposit/svideo kábel is van tehát tv is mûxik, ha kényelmesebb.... :)

Most pedig halkan apróbetûvel:

Anti G trial_HUN, Chain Reaction 2, 3, 3 Extras, Chainsmoke 2 (2001), Chainspotting, Double Down, Down, Flash_HUN, Jib, Kranked 1 - Live to Ride (1998), Kranked 2 - Tales from the Crypt (1999), Kranked 3 - Ride Against the Machine (2000), Kranked 4 - Search for the Holey Trail (2001), New World Disorder 1, 2, 3 Dvd, North Shore Extreme 4, Ride to the Hills, Sprung 1-4 (Best of), Sprung 4, 5, The Circus, Third Down, Union, Changing of the Guard, Chapter One - Motor, Contact, Evolve, Going Postal - BMX, Keep It Real, Riders Anonymous, Second Coming, Shift, Spine 1 (The Beginning), Superheros 1, 2, 3, The BMX Files - BMX, Wrong Way
Bi-King, Chain Reaction 4, Kranked 4 Bonus, Kranked 5 - In Concert, Sprung 1-4 (Best of) Part 2, Brother home videói,
ésatöbbi, ésatöbbi. ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Segítsetek Kahlesznek, képeket szeretnék nézni!

Kahlesz: a tészta parti jövõ hét kedd, vagy csütörtök. Most szombaton viszont reggel 9:40-kor érkezik Ors a Nyugagi pu-ra, ha van kedve valakinek bringázni egy lazát a városban, jöjjön fogadni õt. Estére is csinálhatnánk valami programot, persze módjával, mert másnap tekerünk a Cab féle függõhíd túrára.