A party nálad nekünk is tetszene, ha még mi is beférnénk a keretbe,de sajnos pénteken lesz egy matek zh-ánk ezért nekünk csak a jövõhét lenne jó.Akkor mehetnénk mi is?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. október 27. - 23:24
Szia Era!
A party nálad nekünk is tetszene, ha még mi is beférnénk a keretbe,de sajnos pénteken lesz egy matek zh-ánk ezért nekünk csak a jövõhét lenne jó.Akkor mehetnénk mi is?
Írta 2003. október 27. - 22:57
Thy: Részemrõl is respect az eredményért!
Nem vagyok irigy ember, de osztrákiában full kerókat tesztelni... :
Ismét bánom, hogy vidéki vagyok, és kimaradok az ilyen Privát partykból, pedig sok beigért képet tudnék személyesen +mutatni... :
Ez van!
Jó szórakozást nektek.
Üdv,
Baliba
u.i: Zöldel beszéltem telefonon. Üdvözöl mindenkit!
Nem vagyok irigy ember, de osztrákiában full kerókat tesztelni... :
Ismét bánom, hogy vidéki vagyok, és kimaradok az ilyen Privát partykból, pedig sok beigért képet tudnék személyesen +mutatni... :
Ez van!
Jó szórakozást nektek.
Üdv,
Baliba
u.i: Zöldel beszéltem telefonon. Üdvözöl mindenkit!
Írta 2003. október 27. - 21:19
ööö afterparatúra party?
ööö énis voltam mátrába akkor...
vidiókazit tudnék hozni (superheros, union, ilyesmik - iksztirm csenel roolz
csak ne hétvégén legyen
amire iszonytatóan kíváncsi vagyok, azok Thommey képei.
vendég_Charon_*
Írta 2003. október 27. - 20:43
vendég_Charon_*
Era azt nem mondtad, hogy 40 ember befér-e kis hajlékodba? Mert ha ez így megszervezõdik, mint a Paratúra, akkor...
;D
Ja, ha még nem mondtam volna éngöm is érdeköl.
Ja, ha még nem mondtam volna éngöm is érdeköl.
Írta 2003. október 27. - 18:12
Bruce: Szeretettel látlak kis lakásomban.
Megjegyzem, lehet, hogy a hétvégén jön hozzám Ors, a cab féle függõhíd túrára. Talán tekerhetnénk szombaton is valami lazát. És akkor ez a hétvége is lehetne az összejövetel idõpontja. Én már belezavarodtam.. :-[
Megjegyzem, lehet, hogy a hétvégén jön hozzám Ors, a cab féle függõhíd túrára. Talán tekerhetnénk szombaton is valami lazát. És akkor ez a hétvége is lehetne az összejövetel idõpontja. Én már belezavarodtam.. :-[
Írta 2003. október 27. - 17:49
Sziasztok!
Mennyi-mennyi jó hírt hall errefelé az ember!
Már meg sem tudtam jegyezni, hogy ki mindenkinek kell gratulálnom, az állam a padlón van, pl "a" (bpestiesedek ;D) thommey "gyerek" miatt... úgy látom csinált pár dolgot a szünetben
....
Era: én is mehetek??
Offtopic.
Péef: tudom, hogy nem cisnáltam meg, amirõl szó volt, holnapra, vagy holnaputánra biztos fent lesz :
:-[ :-[ bocsesz
On.
Hát sok okosat mondtam... lehet, hogy mindjárt törlöm is ezt a hozzászólásomat!
B.
Mennyi-mennyi jó hírt hall errefelé az ember!
Már meg sem tudtam jegyezni, hogy ki mindenkinek kell gratulálnom, az állam a padlón van, pl "a" (bpestiesedek ;D) thommey "gyerek" miatt... úgy látom csinált pár dolgot a szünetben
Era: én is mehetek??
Offtopic.
Péef: tudom, hogy nem cisnáltam meg, amirõl szó volt, holnapra, vagy holnaputánra biztos fent lesz :
On.
Hát sok okosat mondtam... lehet, hogy mindjárt törlöm is ezt a hozzászólásomat!
B.
Írta 2003. október 27. - 17:08
Jól van, tolódik a dolog, vagy péntek este, vagy a jövõhét, nem szerda. Légyszi nézzetek filmet, ha tudtok hozzátok magatokkal. Vagy ha tud hozni valaki laptopot, akkor fotókat is nézhetünk.
para! telnek, telik, stb.
Off:
Jövõ hét szerdán kb 1-tõl 3-ig tessék szépen nagyon rámgondolni, mert franciából nagyon nyelvvizsgázok, és nagyon meg kéne lennie. Nagyon Köszönöm, így nagyon elõre is :-*
(na szerintetek mivel telt az õszi szünet?)
Prefi
on
Off:
Jövõ hét szerdán kb 1-tõl 3-ig tessék szépen nagyon rámgondolni, mert franciából nagyon nyelvvizsgázok, és nagyon meg kéne lennie. Nagyon Köszönöm, így nagyon elõre is :-*
(na szerintetek mivel telt az õszi szünet?)
Prefi
on
Írta 2003. október 27. - 16:50
Mászósütés Eránál, nekem tetszik. Megyünk! Csak ne szerda legyen, akkor a jelek szerint Borssal egy táncházban ropjuk.
Bors: most is jöttök, mert én tuti ott leszek. Fura hogy eddig nem találkoztunk. Ja, hogy Te is szemüveges vagy?
Bors: most is jöttök, mert én tuti ott leszek. Fura hogy eddig nem találkoztunk. Ja, hogy Te is szemüveges vagy?
Írta 2003. október 27. - 16:12
Írta 2003. október 27. - 16:10
Írta 2003. október 27. - 16:08
;D ;D ;D azok a meglepetés képek kíváncsivá tettek ;D ;D ;D
Era: nagggyon szívesen mennék... de a hétköznapjaim ezen a héten tuti munkaidõ után is munkával telnek(ez egy "l" vagy kettõ??) majd a hétvégén meg költözöm... :-\

de ha lesz még ilyen alkalom, tuti meggggyek!
fiiiincsa tészta meg amúgy is bármikor :
péef
(jooooooghurt meeeeerrrreeeeee vagy te galád??)
Era: nagggyon szívesen mennék... de a hétköznapjaim ezen a héten tuti munkaidõ után is munkával telnek(ez egy "l" vagy kettõ??) majd a hétvégén meg költözöm... :-\
de ha lesz még ilyen alkalom, tuti meggggyek!
péef
(jooooooghurt meeeeerrrreeeeee vagy te galád??)
Írta 2003. október 27. - 16:08
Örülök, hogy nektek is tetszik az ötlet!
Melyik nap lenne jó, nekem kedden jógám van, de végülis nem szakad le az ég, ha egyszer kihagyom..
:-*
Melyik nap lenne jó, nekem kedden jógám van, de végülis nem szakad le az ég, ha egyszer kihagyom..
:-*
Írta 2003. október 27. - 15:52
Jó 5let,ha valaki hoz laptopot akkor viszek alpokos képeket + meglepetés képeket!
Írta 2003. október 27. - 15:44
Írta 2003. október 27. - 15:28
Úgy látom, mindenki tartalmasan töltötte el ebben a 4 napban az idejét. 
Arra gondoltam, mivel már nem tudunk annyit bringázni, hamar sötétedik és a lakásom is az enyém lett, hogy szeretettel meghívnálak benneteket egy kis tészta party-ra, élmény beszámolóra, közös film nézésre (ha tudtok hozni bringás filmet) videóm van.
Szóval mit szólnátok a jövõ héten valamelyik naphoz, egy csepeli kiruccanáshoz, közös idõtöltéshez.
Nagy szeretettel várlak benneteket. :-* Era
Arra gondoltam, mivel már nem tudunk annyit bringázni, hamar sötétedik és a lakásom is az enyém lett, hogy szeretettel meghívnálak benneteket egy kis tészta party-ra, élmény beszámolóra, közös film nézésre (ha tudtok hozni bringás filmet) videóm van.
Szóval mit szólnátok a jövõ héten valamelyik naphoz, egy csepeli kiruccanáshoz, közös idõtöltéshez.
Nagy szeretettel várlak benneteket. :-* Era
Írta 2003. október 27. - 15:21
Tyito: maj' elfeledtem: KÖSZÖNET A TRIKÉ, ÉS REKU PRÓBÁKÉRT, NO MEG A NAGGGGYON FINCSA KAJCSIÉRT SZOMBATON!
Írta 2003. október 27. - 14:18
Írta 2003. október 27. - 14:11

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére