Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

falatka

falatka

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Szia Era!
A party nálad nekünk is tetszene, ha még mi is beférnénk a keretbe,de sajnos pénteken lesz egy matek zh-ánk ezért nekünk csak a jövõhét lenne jó.Akkor mehetnénk mi is?
;)

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Thy: Részemrõl is respect az eredményért!

Nem vagyok irigy ember, de osztrákiában full kerókat tesztelni... ::)

Ismét bánom, hogy vidéki vagyok, és kimaradok az ilyen Privát partykból, pedig sok beigért képet tudnék személyesen +mutatni... ::)

Ez van!
Jó szórakozást nektek.

Üdv,
Baliba

u.i: Zöldel beszéltem telefonon. Üdvözöl mindenkit!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ööö afterparatúra party? :) ööö énis voltam mátrába akkor... :) vidiókazit tudnék hozni (superheros, union, ilyesmik - iksztirm csenel roolz :) csak ne hétvégén legyen :( amire iszonytatóan kíváncsi vagyok, azok Thommey képei.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Era azt nem mondtad, hogy 40 ember befér-e kis hajlékodba? Mert ha ez így megszervezõdik, mint a Paratúra, akkor... ;) ;D
Ja, ha még nem mondtam volna éngöm is érdeköl.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Bruce: Szeretettel látlak kis lakásomban.
Megjegyzem, lehet, hogy a hétvégén jön hozzám Ors, a cab féle függõhíd túrára. Talán tekerhetnénk szombaton is valami lazát. És akkor ez a hétvége is lehetne az összejövetel idõpontja. Én már belezavarodtam.. :-[

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sziasztok!

Mennyi-mennyi jó hírt hall errefelé az ember! :D
Már meg sem tudtam jegyezni, hogy ki mindenkinek kell gratulálnom, az állam a padlón van, pl "a" (bpestiesedek ;D) thommey "gyerek" miatt... úgy látom csinált pár dolgot a szünetben :D....

Era: én is mehetek?? :)

Offtopic.
Péef: tudom, hogy nem cisnáltam meg, amirõl szó volt, holnapra, vagy holnaputánra biztos fent lesz ::) :-[ :-[ bocsesz
On.

Hát sok okosat mondtam... lehet, hogy mindjárt törlöm is ezt a hozzászólásomat! :P

B.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Jól van, tolódik a dolog, vagy péntek este, vagy a jövõhét, nem szerda. Légyszi nézzetek filmet, ha tudtok hozzátok magatokkal. Vagy ha tud hozni valaki laptopot, akkor fotókat is nézhetünk.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
para! telnek, telik, stb.

Off:
Jövõ hét szerdán kb 1-tõl 3-ig tessék szépen nagyon rámgondolni, mert franciából nagyon nyelvvizsgázok, és nagyon meg kéne lennie. Nagyon Köszönöm, így nagyon elõre is :-*
(na szerintetek mivel telt az õszi szünet?)

Prefi

on

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
tésztaparti Eránál ... és ebbõl én szerencsétlen keleti kimaradok :'( :'(

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Mászósütés Eránál, nekem tetszik. Megyünk! Csak ne szerda legyen, akkor a jelek szerint Borssal egy táncházban ropjuk.
Bors: most is jöttök, mert én tuti ott leszek. Fura hogy eddig nem találkoztunk. Ja, hogy Te is szemüveges vagy? :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:( maj' lássuk...
::) esetleg fincsa kóstolót majd kérek ::) ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A jövõ hétre gondoltam, de ha a héten szerda jó nektek, akkor az is lehet.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D azok a meglepetés képek kíváncsivá tettek ;D ;D ;D

Era: nagggyon szívesen mennék... de a hétköznapjaim ezen a héten tuti munkaidõ után is munkával telnek(ez egy "l" vagy kettõ??) majd a hétvégén meg költözöm... :-\ :( :(

de ha lesz még ilyen alkalom, tuti meggggyek! ;) fiiiincsa tészta meg amúgy is bármikor ::)

péef
(jooooooghurt meeeeerrrreeeeee vagy te galád??)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Örülök, hogy nektek is tetszik az ötlet!
Melyik nap lenne jó, nekem kedden jógám van, de végülis nem szakad le az ég, ha egyszer kihagyom..
:-*

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Jó 5let,ha valaki hoz laptopot akkor viszek alpokos képeket + meglepetés képeket!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hú, hát nagy kedvvel jönnénk! Az egyszer biztos!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Úgy látom, mindenki tartalmasan töltötte el ebben a 4 napban az idejét. :D
Arra gondoltam, mivel már nem tudunk annyit bringázni, hamar sötétedik és a lakásom is az enyém lett, hogy szeretettel meghívnálak benneteket egy kis tészta party-ra, élmény beszámolóra, közös film nézésre (ha tudtok hozni bringás filmet) videóm van.
Szóval mit szólnátok a jövõ héten valamelyik naphoz, egy csepeli kiruccanáshoz, közös idõtöltéshez.
Nagy szeretettel várlak benneteket. :-* Era

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Tyito: maj' elfeledtem: KÖSZÖNET A TRIKÉ, ÉS REKU PRÓBÁKÉRT, NO MEG A NAGGGGYON FINCSA KAJCSIÉRT SZOMBATON!

:)

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Sopron: én is a moldvait szeretem. És a barátnõmmel a Marcira járunk. :)

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Tátrai beszámoló a sziklamázó topicban.
Képek késõbb, Zsolttól.