Lassan lehetne szervezni a szilveszteri buli..csak nehogy kifussunk az idõbõl.
Én a tavalyi helyszínt javasolnám...Répáshuta..asszem...
na ki mit gondol? péntek-szombat-vasárnap....na?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. October 16. - 00:12

Posted 2004. October 16. - 00:11

Na majd a Gardán jól megadjuk a gépeinknek ami kell...már ha jössz a Bike Festivalra:))))
Posted 2004. October 16. - 00:01

elég!Szétázunk a túrákon, megfagyunk, agyagba csomagoljuk magunk és a biciklinket aztán dermedten hazaérve...
egy szót se többet!
ma nestával csúnyán eláztunk.... :

Posted 2004. October 15. - 22:39

Thy, ez egy brilliáns 5let, de elvárom, hogy mint ötletgazda te add hozzá a repjegyet. Hálából 3 X 5 mm-es méretben felkerülhet a neved az új Kona csapatmezemre, mint szponzor ;D.
De 1ébként most már kezd hûvös lenni whistlerben, inkább egy Utah-i túrát indítványozok.
De 1ébként most már kezd hûvös lenni whistlerben, inkább egy Utah-i túrát indítványozok.
Posted 2004. October 15. - 18:57

Ezt indítványozni kellene:)
Ah Zed-nek már megint új gépe van:)mikor szoksz már meg egyet végre? ;D
Én a helyedben kimennék Whistlerbe, és ott venném át:)
Ott ki lehet próbálni:)
Ah Zed-nek már megint új gépe van:)mikor szoksz már meg egyet végre? ;D
Én a helyedben kimennék Whistlerbe, és ott venném át:)
Ott ki lehet próbálni:)
Posted 2004. October 15. - 15:55

Ebbõl is látszik, mennyivel jobb lenen, ha hétvégén kéne dolgozni, és a maradék 5 nap lenne szabad ;D
Jövõ hét közepére megint jó idõt ígérnek... :-\
Jövõ hét közepére megint jó idõt ígérnek... :-\
Posted 2004. October 15. - 15:05

A váz. :-\ Pedig mennyivel jobb lenne, ha a váz lenne itt, Zed meg Whistlerben! ;D (na jó, ez csak poén, de nem ártana azért Zed-nek, ha világot láthatna kicsit)
Mit szóltok az idõhöz? Miért van az, hogy mindig hétvégén esik ez a rohadék? Egész héten tekerhetõ idõ volt, de pont mikor a barátaimmal is tekerhetnék végre egyet, szakad. Jó tudom, van még egy nap vasárnapig, de akkor is. >
>
Mit szóltok az idõhöz? Miért van az, hogy mindig hétvégén esik ez a rohadék? Egész héten tekerhetõ idõ volt, de pont mikor a barátaimmal is tekerhetnék végre egyet, szakad. Jó tudom, van még egy nap vasárnapig, de akkor is. >

Posted 2004. October 15. - 12:27

Posted 2004. October 15. - 09:09

Posted 2004. October 15. - 09:04

Para, Zed most már hivatalosan is a Konások táborába lépett:vett egy 2004-es Kona Stab Garbanzo-t, és metál-olajzöld-ezüst szine van, meg fr váz. Csak egyelõre Canadában csücsül, Whistlerben.
Posted 2004. October 15. - 00:58

Esetleg gurulj be holnap hozzánk, mert a szerelõnk nagyon ott van a szeren....a hátsó felnimet is megmentette ma az nrs-bõl...pedig aki látta lillán az nem mondta volna meg...mindössze 3 db 2.0-s DT küllõt tört el mire kerek lett a felni:)
Üdv:Thy
Posted 2004. October 15. - 00:56

Hehe, nagyon szép!
Extrém sportok ötvözete...Érdemes belekukkantanod, már csak azért is, mert a design felülmúlja a legtöbb magyar újságét. Ja, eme újság grafikus/tördelõjénél tanult a Bikemag tördelõje!
Még csak annyit, hogy nagyon le kéne szedni a pedált, mert eggbeater stopli a nyári cipõmön van, és kezd befagyni a lábam, és a téli cipõmet nem tudom használni, mivel az spd-s. :-\
Extrém sportok ötvözete...Érdemes belekukkantanod, már csak azért is, mert a design felülmúlja a legtöbb magyar újságét. Ja, eme újság grafikus/tördelõjénél tanult a Bikemag tördelõje!
Még csak annyit, hogy nagyon le kéne szedni a pedált, mert eggbeater stopli a nyári cipõmön van, és kezd befagyni a lábam, és a téli cipõmet nem tudom használni, mivel az spd-s. :-\
Posted 2004. October 15. - 00:47

Posted 2004. October 15. - 00:40

Thy, dehogy veszem sértésnek, tudom, hogy a srácok sokszor nem értenek hozzá, vagy figyelmetlenek.
De: azért egy pedált csak le tudnak már szedni! Ezért is mentem el hozzájuk (mivel én képtelen voltam), és õk végigcsinálták azokat a dolgokat, amiket te leirtál (az öngyújtót nem), és 2 hatos imbuszt el is görbitettek. Próbálkoztak keményebb anyagból levõ kulccsal, azzal sem ment.
Azt irod: "ha be volt zsirozva, akkor mennie kell" Csakhogy úgy emléxem, hogy nem zsiroztam be!
( Nagy hibát követtem el, azt hiszem, de most mit csináljak? Ja, és a Candy Eggbeater pedál imbuszcsavarjáról kell csavarni.
Kex, vasárnap majd megnézhetitek, bár holnap még szerencsét próbálok az Xb3-ban.
Ja, és hogy miért akartam leszedni? Hát mert a nagy téli cipõmbe nem mûködik az eggbeater stopli = nem kattan bele a pedálba, gondolom túl vastag a talpa
MÁS: akik érdekeltek az Outdoor-os túrában: már kapható az Outdoor Sport mag elsõ példánya, nagyon király lett, és ti is benne vagytok.
De: azért egy pedált csak le tudnak már szedni! Ezért is mentem el hozzájuk (mivel én képtelen voltam), és õk végigcsinálták azokat a dolgokat, amiket te leirtál (az öngyújtót nem), és 2 hatos imbuszt el is görbitettek. Próbálkoztak keményebb anyagból levõ kulccsal, azzal sem ment.
Azt irod: "ha be volt zsirozva, akkor mennie kell" Csakhogy úgy emléxem, hogy nem zsiroztam be!

Kex, vasárnap majd megnézhetitek, bár holnap még szerencsét próbálok az Xb3-ban.
Ja, és hogy miért akartam leszedni? Hát mert a nagy téli cipõmbe nem mûködik az eggbeater stopli = nem kattan bele a pedálba, gondolom túl vastag a talpa
MÁS: akik érdekeltek az Outdoor-os túrában: már kapható az Outdoor Sport mag elsõ példánya, nagyon király lett, és ti is benne vagytok.
Posted 2004. October 14. - 23:51

szerintem is a pedálról volt szó, nem a hajtókar-monoblokk kapcsolatról, de ez már tech topic ;D
melyik pedálról van szó Lensver? bár kétlem, hogy ilyen alapdolgot nem tudnak a srácok, h balos pedálnak ellenkezõ menete van. Tudodmit, gyere azzal vasárnap, azt majd MI megszakértjük 8) szerintem ha minuszok lesznek, akkor egy önygyújtos dolog biztos segíteni fog a különbözõ hõtágulás miatt.
p.s..: nincs vkinek vasárnapra kölcsön egy 185-ös tárcsája? :-\
melyik pedálról van szó Lensver? bár kétlem, hogy ilyen alapdolgot nem tudnak a srácok, h balos pedálnak ellenkezõ menete van. Tudodmit, gyere azzal vasárnap, azt majd MI megszakértjük 8) szerintem ha minuszok lesznek, akkor egy önygyújtos dolog biztos segíteni fog a különbözõ hõtágulás miatt.
p.s..: nincs vkinek vasárnapra kölcsön egy 185-ös tárcsája? :-\
Posted 2004. October 14. - 23:44

Posted 2004. October 14. - 23:43

Nem hinném, hogy hatos, mert a RaceFace hajtómûvem csavarjának az imbuszával kell meghúzni 
És nem a lánctányér csavaréval:)

És nem a lánctányér csavaréval:)
Posted 2004. October 14. - 22:03

Posted 2004. October 14. - 20:01

Nati!
Ne vedd sértésnek, de sztem a pedalománosok szart sem tudnak:(
nekem is ezer évig baszakodtak, egy monoblokk meghúzással.
Ha zsírral volt berakva (azzal kell!!), akkor annak ki kell jönnie. Nem tom neked melyik egg van, de valszeg van egy nagy imbusznyílás a hátulján..talán 10-es 12-es. Ha oda egy normális imbuszt beraktok, és csõhosszabbítóval megtoldjátok, akkor menni fog. Tippek:
-meg kell a másik irányba is próbálni, mert néha tudsz egy picit még húzni rajta, és utánna már a másik irány is megy.
-meg kell ütni kalapáccsal a tengelyt a hajtókarra merõleges irányból..ez soxor meglazítja a bekerült koszt.
-néha a melegítés pl öngyújtóval is segít.
Sok sikert!
Hát én nem szeretnék a hétvégén vizet kapni, mert most még szarul vagyok, és ha meg is gyógyulok, akkor sem szertném újra játszani:(
Ne vedd sértésnek, de sztem a pedalománosok szart sem tudnak:(
nekem is ezer évig baszakodtak, egy monoblokk meghúzással.
Ha zsírral volt berakva (azzal kell!!), akkor annak ki kell jönnie. Nem tom neked melyik egg van, de valszeg van egy nagy imbusznyílás a hátulján..talán 10-es 12-es. Ha oda egy normális imbuszt beraktok, és csõhosszabbítóval megtoldjátok, akkor menni fog. Tippek:
-meg kell a másik irányba is próbálni, mert néha tudsz egy picit még húzni rajta, és utánna már a másik irány is megy.
-meg kell ütni kalapáccsal a tengelyt a hajtókarra merõleges irányból..ez soxor meglazítja a bekerült koszt.
-néha a melegítés pl öngyújtóval is segít.
Sok sikert!
Hát én nem szeretnék a hétvégén vizet kapni, mert most még szarul vagyok, és ha meg is gyógyulok, akkor sem szertném újra játszani:(
Posted 2004. October 14. - 18:12