Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Lassan lehetne szervezni a szilveszteri buli..csak nehogy kifussunk az idõbõl.
Én a tavalyi helyszínt javasolnám...Répáshuta..asszem...
na ki mit gondol? péntek-szombat-vasárnap....na?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na majd a Gardán jól megadjuk a gépeinknek ami kell...már ha jössz a Bike Festivalra:))))

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Szétázunk a túrákon, megfagyunk, agyagba csomagoljuk magunk és a biciklinket aztán dermedten hazaérve...

elég!
egy szót se többet!
ma nestával csúnyán eláztunk.... ::)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Thy, ez egy brilliáns 5let, de elvárom, hogy mint ötletgazda te add hozzá a repjegyet. Hálából 3 X 5 mm-es méretben felkerülhet a neved az új Kona csapatmezemre, mint szponzor ;D.
De 1ébként most már kezd hûvös lenni whistlerben, inkább egy Utah-i túrát indítványozok.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ezt indítványozni kellene:)
Ah Zed-nek már megint új gépe van:)mikor szoksz már meg egyet végre? ;D
Én a helyedben kimennék Whistlerbe, és ott venném át:)
Ott ki lehet próbálni:)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Ebbõl is látszik, mennyivel jobb lenen, ha hétvégén kéne dolgozni, és a maradék 5 nap lenne szabad ;D

Jövõ hét közepére megint jó idõt ígérnek... :-\

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
A váz. :-\ Pedig mennyivel jobb lenne, ha a váz lenne itt, Zed meg Whistlerben! ;D (na jó, ez csak poén, de nem ártana azért Zed-nek, ha világot láthatna kicsit)

Mit szóltok az idõhöz? Miért van az, hogy mindig hétvégén esik ez a rohadék? Egész héten tekerhetõ idõ volt, de pont mikor a barátaimmal is tekerhetnék végre egyet, szakad. Jó tudom, van még egy nap vasárnapig, de akkor is. >:( >:(

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
A váz, vagy Zed van Whistlerben? ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
óóó... :D :D :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Para, Zed most már hivatalosan is a Konások táborába lépett:vett egy 2004-es Kona Stab Garbanzo-t, és metál-olajzöld-ezüst szine van, meg fr váz. Csak egyelõre Canadában csücsül, Whistlerben.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Esetleg gurulj be holnap hozzánk, mert a szerelõnk nagyon ott van a szeren....a hátsó felnimet is megmentette ma az nrs-bõl...pedig aki látta lillán az nem mondta volna meg...mindössze 3 db 2.0-s DT küllõt tört el mire kerek lett a felni:)
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hehe, nagyon szép!
Extrém sportok ötvözete...Érdemes belekukkantanod, már csak azért is, mert a design felülmúlja a legtöbb magyar újságét. Ja, eme újság grafikus/tördelõjénél tanult a Bikemag tördelõje!

Még csak annyit, hogy nagyon le kéne szedni a pedált, mert eggbeater stopli a nyári cipõmön van, és kezd befagyni a lábam, és a téli cipõmet nem tudom használni, mivel az spd-s. :-\

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Az meg milyen újság?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Thy, dehogy veszem sértésnek, tudom, hogy a srácok sokszor nem értenek hozzá, vagy figyelmetlenek.
De: azért egy pedált csak le tudnak már szedni! Ezért is mentem el hozzájuk (mivel én képtelen voltam), és õk végigcsinálták azokat a dolgokat, amiket te leirtál (az öngyújtót nem), és 2 hatos imbuszt el is görbitettek. Próbálkoztak keményebb anyagból levõ kulccsal, azzal sem ment.

Azt irod: "ha be volt zsirozva, akkor mennie kell" Csakhogy úgy emléxem, hogy nem zsiroztam be! :(( Nagy hibát követtem el, azt hiszem, de most mit csináljak? Ja, és a Candy Eggbeater pedál imbuszcsavarjáról kell csavarni.

Kex, vasárnap majd megnézhetitek, bár holnap még szerencsét próbálok az Xb3-ban.

Ja, és hogy miért akartam leszedni? Hát mert a nagy téli cipõmbe nem mûködik az eggbeater stopli = nem kattan bele a pedálba, gondolom túl vastag a talpa

MÁS: akik érdekeltek az Outdoor-os túrában: már kapható az Outdoor Sport mag elsõ példánya, nagyon király lett, és ti is benne vagytok.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
szerintem is a pedálról volt szó, nem a hajtókar-monoblokk kapcsolatról, de ez már tech topic ;D

melyik pedálról van szó Lensver? bár kétlem, hogy ilyen alapdolgot nem tudnak a srácok, h balos pedálnak ellenkezõ menete van. Tudodmit, gyere azzal vasárnap, azt majd MI megszakértjük 8) szerintem ha minuszok lesznek, akkor egy önygyújtos dolog biztos segíteni fog a különbözõ hõtágulás miatt.

p.s..: nincs vkinek vasárnapra kölcsön egy 185-ös tárcsája? :-\

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a pedál?
az szerintem is 6os

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nem hinném, hogy hatos, mert a RaceFace hajtómûvem csavarjának az imbuszával kell meghúzni ;)
És nem a lánctányér csavaréval:)

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
10-12-es??? :P
6-os!!! :(
Vagyis sok szerencsét! :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nati!
Ne vedd sértésnek, de sztem a pedalománosok szart sem tudnak:(
nekem is ezer évig baszakodtak, egy monoblokk meghúzással.
Ha zsírral volt berakva (azzal kell!!), akkor annak ki kell jönnie. Nem tom neked melyik egg van, de valszeg van egy nagy imbusznyílás a hátulján..talán 10-es 12-es. Ha oda egy normális imbuszt beraktok, és csõhosszabbítóval megtoldjátok, akkor menni fog. Tippek:
-meg kell a másik irányba is próbálni, mert néha tudsz egy picit még húzni rajta, és utánna már a másik irány is megy.
-meg kell ütni kalapáccsal a tengelyt a hajtókarra merõleges irányból..ez soxor meglazítja a bekerült koszt.
-néha a melegítés pl öngyújtóval is segít.
Sok sikert!
Hát én nem szeretnék a hétvégén vizet kapni, mert most még szarul vagyok, és ha meg is gyógyulok, akkor sem szertném újra játszani:(
Üdv:Thy

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
khm, jófele tekerték? ;D
miért kellene leszedni?