Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Para!
sztem a linkes képeknél, ha az egeret ráviszed egy olyan kis sárgás-fehéres megjegyzés buborék (vagy mi a fene, remélem érted mire gondolok) feljöhetne, hogy akkor az a link hová is vezet
amúgy sztem naon cool

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Para, te is Dunanewcity-be jártál? Micsoda meglepetés... magam is onnét vetettem magamat a zéletbe...
Egyébiránt az lehet, hogy egynémely kép rákattintás után is inaktív? vagy csak itt szar a gép? Mindazonáltal nem rossz ez a honlap, még CV is van... Ja, szép a színe. :D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Obsidian: én nem tudni hölgy emailcím, de majd szerdán a táncházban megkérdezni.

Para: gratulálok az új otthonhoz. Én is most õsszel csináltam átbútorozást. Ez helyszínváltoztatással nem járt ugyan, de legalább akkora rumlival.

Akkor döntsük el, hogy mikor lesz a Rás féle Bakony-túra, mert ha vasárnap - a többségnek ez tûnik megfelelõnek - akkor én is csatlakozom. És ez esetben akkor hánykor és honnan indulna a reggeli Bp.-i vonat? Nagyon mennék, mert a ParaMátraTúra óta nem ültem bicajon. Még mindig gyári mátrai sárral fedve parkol a pyxisem az elõszobában.

Era: tudom, hogy én is a keddet javasoltam, de ma kaptam sms-t egy régi osztálytársamtól, hogy egy még régebbi - 7 éve nem láttuk - német barátunk holnap este Pestre érkezik. Amennyiben ez igaz, akkor sajnos nem tudok részt venni a partyn. :'( :'( :'(
De ez még változhat! Még jelzem.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Nna, hosszú idõ után elõször megpróbáltunk bringára ülni. Nem sikerült. Vasárnap próbáltuk :)

De cserébe sikerült kipróbálni egy spinning órát. Az viszont egészen jópofa volt.

[glow=red,2,300]pingpong[/glow] Szoktak hirdetni itt-ott valami élféli sport egyesületet. Pingpongozni is szoktak. Asszem ez az: http://www.c3.hu/~ejsport/index.htm

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hja...azt elfeledtem mondani, lehet hibákat keresni, többszemtöbbetlát alapon... ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Tisztelt Högyeim és Uraim!

Eljutottunk végre odáig, hogy eme írás tulajdonosának néhány szösszenete, élete, és ami mögötte van felkerült egy helyre, és nem a diliház online nyilvántartási listájára ::)

http://paraferee.vilaga.hu

ha BRUCE is úgy akarja, mostantól hetente lesz frissülés, bõvülés...

itt lesznek a túraajánlatok is... ::)

péef...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
era: ha minden vágyad ez, hát tessék! :)

UVH-tól (Lens, Zed, Amar, Aszta, Pixel és én) indultunk olyan háromnegyed tíz körül és a szokásos útvonalon hagytuk el Budát (Mivel Pixel kicsit megfázott itt visszafordultak Asztával) ... aztán kezdõdött a sár és mégtöbb sár ... aztán közben találkoztunk Flame-el és folytatódott az utunk valamilyen temetõ felé (itt szoktunk vizet tölteni a kulacskba és most is így tettünk) majd újjabb sáros és nagyon sáros emelkedõs rész következett ... :)

Majd Amar kicsit eléhezett (elmondása szerint úgy jött el a túrára, hogy utoljára elõzõ nap dél körül evett valamicskét ...) és itt kicsit szétszóródott a csapat, mert Zed nagyon elõre ment míg mi 3-an (Lens, Flame és én) megvártuk szegény Amart amíg megtömi kicsit a gyomrát :) és amíg azzal foglalotoskodott én megszabadítottam a paripámat kb 3 kilónyi sártól ;D ) , majd mentünk felfelé a Pilis-re, ahol viszonylag jól tekerhetõ köves Tyitó féle enyhe lejtõ várt ránk ;D ... itt Lens Zed után eredt, hogy ne legyen odafent egyedül ;) , majd fent (nem a csúcson csak valahol fent ;D ) megvártak minket ... itt szusszantunk 1 csöppet, majd irány Dobogókõ, ami innen már csak kb 20 percre volt ... nekem közben meghalt az elsõ fékem (a bowden teljesen megszorult és ha behúztam a féket az úgymaradt ;D )

Dobogókövön kajáltunk ahol Amar visszamenõleg is megette a kajáját amit elõzõ nap kellett volna ;D ,majd indultunk lefelé hogy menjünk pizzázni a ööö aszem Komjáti uszodánál lévõ Don pepébe ... jah de elötte az UVH környékén búcsút vettünk Flame-tõl ...

Nah kb ennyi volt ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Era: köfike :D (;) napi félórát spóroltam meg...)
szilveszteri bulájjal sajna megakadtam, már 2hete nem telefonáltam utánna :( de hamarosan felveszem ismét a kesz...izé telefont ;)

péef

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szia era és többiek!
Nagyon klasszul telt el a hétvége, a bmft meeting most két szálon futott és néha összekapcsolódott. Sajnáltam, hogy tegnap nem tudtunk talizni a cukiban, de a srácok annyira ellustultak az ebéd után, hogy csak ülni tudtunk a szobában a gép elõtt. Azért aztán elmentünk egy cukiba mi is, de az egy újpesti volt.

Era: nálad milyen fekvõhely lenne, mit kéne hozni? Hány párnád van, hány takaród? Ja, és hány ágyad? ;D
Charon akkor jön holnap és hoz gépet?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Para: Gratulálok az új lakáshoz! Spóroltál negyed órát és nyertél még egy plusz szobát!
Ja és hallottam valami mátrai szilveszterrõl? Lesz ebbõl valami?

Thommey: Van hó a bükkben? ;) Ne felejtsd otthon a fotókat az Alpokból!

Pixel: Jobbulást!

Ano: légyszi írj beszámolót a szombati tekerésetekrõl! Merre jártatok?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok!
Nállam volt Ors a hétvégén és nagyon jól éreztük magunkat, hiszen szombaton Setike gondoskodott rólunk, vállalta a szórakoztatásunkat, technikai tudásunkat csiszoltuk a János hegyrõl lefelé, végre élveztem is a katlanozást és rengeteget fotóztunk.
Este a pizzázás nagyon jó ötlet volt Lensver, köszönjük. Úgy megjegyzem, hogy a társaság elég viharverten nézett ki, mint akik jó nagyot tekertek.. Orssal, setivel éjszakába nyúlóan beszélgettünk még, másnap reggel viszont szomorúan tapasztaltuk, hogy szakad az esõ. Tehát életbe lépett a B terv: fürdõ. Ors, Bors és Mellon társaságában áztattam magam, és végigvezettem a társaságot megfontolt szisztéma szerint minden medencén és száraz és nedves légkamrán. Azt hiszem tényleg jó ötlet, ha így a télre rendszeresítjük a dolgot, kívül-belül kimosva, fáradtan fejeztük be a pihenést. Ezután Lensverék ötletén felbuzdulva kimentünk Szentendrére egy kis kultur programra, sajnos Lenszékkel végül nem találkoztunk, de ennek ellenére jól telt a nap. Végre én is megismertem azt a laktanyával szembeni remek cukit. Estére még egy rögtönzött összejövetel nálam. :) :-*

Akkor holnap mindenkit szeretettel várok. Úgy látom eszméletlen mennyiségû film és kép lesz csak gyõzzük nézni. A telefonszámom 30/397-0836, az útbaigazításra, nehogy eltévedjetek. A HÉV mellett lakom a Duna felõl. 6 órától várlak benneteket, ameddig jól esik, akár ott is alhattok. :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
egen'...

távolságban annyiból jobb lett, hogy az eddigi erõltetett menettel 25perc alatt értem le a HÉVhez reggel, most nagyon laza-álmos sétával 10perc se...

8)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Para: és ez még mindig Gödöllõn van?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ano: saját albérlet ::) ;D :P
egy 4emeletes, zöldövezeti, de mégis központban fekvõ téglaépület 1emeleti 2szobás összkomfortos lakása... ::) ami a legjobban tetszik, hogy innentõl a szobában alszika Macim! ;D és ráadásul Asszonyi javallatra! 8)

Talán hétvégére/hétvégén rendben lesz már az egész kóceráj...

De nagggyon tutkó lesz :D

Hja... elöljáróban, kis csepegtetésként nyáltermelés fokozása és közizgatása végett, no meg hogy a naptárad majd így nézegesd, némi információ:

jövõévben Orosházán a Bánya-tavak körül és mellett cécéjellegû verseny teszkógazdaságosfelfújhatómedencébe és tóba ugráló verseny
illetve nagy tábortüzes iszogatós buláj... ::)

szervezõdése alakulóban...

8)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Jajjj már megint hétfõ és megint melóóóó ..... :(

Na mind1 mingyárt felidézem az elmúlt 7végét és máris jobban érzem magam ;D

Szeretném megköszönni lensnek a hétvégi programokat (túra, cuki stb) és a szállást + ellátmányt (hmmm fincsi volt a lazannnnya és a süti ;) ) ... a szombati túra kicsit sarasra sikeredett, na de a sártól eltekintve sirály volt! Kár hogy a vasárnapi túra elmaradt és azt is sajnálom kicsit, hogy lemaradtam az era által szervezett pancsolásról ... jajj jut eszembe: sirály volt a szombat esti pizzázás is! :)

para: ez most saját lakás vagy albérlet vagy hova is költöztél?? Anyóshoz??? :o ;D :P ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
HájEvribádi!

Sikerült átköltöznünk hétvégén, úgy hogy igaz kicsit viseltesen, fáradtan, és talán nem a legtárgyalóképesen de itt vagyok ::)
A lakás még cseppet sem áll jól, de már legalább belehetjutni a nagyszobába és a másik szobába is, a konyhába még csak repülve jutunk be és ott is levitálva tudsz megmaradni, akárcsak a fürdõszobába... ::)

A jövõben ezáltal, hogy van "vendégszoba" még könnyebben teszek olyan kijelentéseket, hogy nyugodtanaludjnálunk 8)

Rás: Bakonytúra részvételem szombaton 0% esély, vasárnap 50%... csütörtökön jön fel anyósjelöltem, és majd látjuk hogy alakul hármasban a lakás...

Thy: deirrrrrigyellek... :(

pinngpong: húúúúúúúúúúúderég játszottam... anno fõsulin napmintnap püföltem, aztán polgszolg alatt éjjeli pingpong bajnokságon is voltam, de mostanában nem találok helyet...

Kár pedig szeressem a dolgot...

Majd figyelek fejleményügyben itt, mert gondolom ha azt mondom a gödöllõi fõsuli tornatermében lehetne, arra nem fog senki ugrani :(

Na most ennyi votlam...

Csõváz és hátszél...
JOghurtos ébredést!
Péef voltam...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Bruce:Nálam nyugodtan ellehetsz a 7vg-n, és 2bringa mellett elfér egy 3.is.Van egy teljes üres szoba.A lakótársnõmtõl meg nem kell megijedni, biztos csak véletlenül olyan csúnya:)
Fürdõzés OK!!!!!
Pingpong meg fõleg!Már olyan régen játszottam, pedig középiskolában 3. voltam a sulibajnokságon! 8)
Keddi buli OK!
A bükk meg szép volt a 7vg-n,csak kicsit saras:(
De jól vizsgázott a verda!
Üdv:?Thy

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Pixel: már én is kerestem termeket. Sajna mindenhol csak bajnokságokat rendeznek, csak úgy simán a mifélénket nem engedik be. Pedig már nagyon szeretném feleleveníteni a pingpong "tudásomat"! Lehet, hogy a "kertünk" asztalait kellene kipróbálni. ;)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Bors: én benne vagyok, fõleg hogy most sajnálatos módon kimaradtam belõle. És persze ne felekdezzünk meg a pingpongról sem! Tud valaki egy helyet, ahol lehet pingpongozni bénáknak is?

falatka

falatka

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Egyébként Rás gratulálok a választáshoz. Csesznek és környéke igazán szép hely.:Én nem messze lakom tõle és régebben már voltam arra túrázni.Ha gondoljátok nekem van otthon térképem amin a túristaútvonalak is rajta vannak.