Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Listát módosítotam.
A köv számban, ezek szerint lesz egy A4 hirdetés by Para, fotó by Mellon. :D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

kezdek idegroncs lenni, és tele a tököm...

LESSED A KÖVI BIKEMAG SZÁMÁT! MEGNYERTED!!!! 8) (vagyis -tük)

Para részvétem... én most jövök ki az idegroncsállapotból ;)

tudom hogy legalább két hét kiesett a nálam szinte minden téren, de mit nyertetek ???... amúgy gratul bármi lészen is az :D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Vow :D!
És tudod: azításhoz van még nálam pár üvegcse habos itóka, made in Slovenskájá...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
>:( >:( >:( >:( >:( >:(

kezdek idegroncs lenni, és tele a tököm... holnpa tuti jó lesz a foci edzés... minuszegylabdarendel >:(

Mellon: rajta vagyok ígérem Te kapod meg leghamarabb a listát...
HJA!
LESSED A KÖVI BIKEMAG SZÁMÁT! MEGNYERTED!!!! 8) (vagyis -tük)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Vasárnapra erõsen fogy alétszám.
Most beszéltem Zeddel, Õk sem jönnek sjnos a Bakonyba :(

Én kényelmes emberke szeretnék négykeréken odajutni. Ha minden jól megy, Trifotól kölcsönkapok 4 bicaj tartót, ami vagy felmegy az én tetõtartómra vagy nem, de ez esetben Seti mester talán tud adni adaptert. Szóval ha minden jól megy, akkor megyek autóval, viszem szerintem Era+Orst és Thommeyt.
Ez esetben Zircen találkozunk.
És ezúton is köszönet a segítségért Trifó + Seti.
(Para! Help!!!)

Ki jö végül is?
Akirõl én tudok:
Ras + DózR
Era
Ors
Ors bátyja + 1srác
KeX
Mellon
Thommey de csak autóval 8)

Ha csatlakozna hozzánk valaki egy kis esti lazitásra, akkor csörögjön rám, idõpont majd valamikor este...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Köszi a helyzetjelentést, vasárnap ott leszünk, a 6:05-ös vonattal megyunk a Déliból Orssal.
:-* Era

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
na megérkeztem teljes mellszélességgel a fórumra...
5hét kerékpármentesség, egy leadott TDK az eredmény.. de vasárnap betyárkodunk egyet ;)

bakonyi idõjárásjelentés: tegnap csöpögött egy kis esõ, de úgynézki a múlt szombati nagyesõt kiheverte már a talaj a sok szél következtében.
Jelenleg borult ég nagyjából 10-12 fok.
A kilátások: esõ vasárnapig nem várható, a felhõk néhol takarják a napot éjjels és hajnalban fagypont körüli, napközben 10 Celsius-fokos csúcshõmérséklet valószínû.

én remélhetõleg 7-50re érek ki vasárnap a vasútállomásra, elképzelhetõ hogy egy helyi kolléga is csatlakozik hozzánk, ha a társaságnak nincsen ellene kifogása

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Lukács... Na asserossz.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát,ha esik akkor ok a Lukács.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
KGADAM (hogy fogod levakarni magadról a Sopront?) kár, hogy nem jösz.
Eszembe jutott, mi lenne, ha holnap, ha szakadna az esõ ( :-X) megint elmennénk fürdeni. Lukács 10 óra? De nem is szóltam semmit, ragyogó napsütés lesz és 15 fok. ;D
:-* Era

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Mert még csak elõször jársz ezen az oldalon. Én kapásból tudnék mondani párat, akikkel találkozhatsz is szombaton, ha 9-re kigurulsz az Újpesti Vasúti Híd (ÚVH) budai hídfõjéhez.

m.a.

m.a.

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Igen, vannak?? Kár hogy egyet se ismerek....!!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Ezennel mint látjátok nevet változtattam. Sopron voltam, amit csak kényszerûségbõl használtam, mert amikor elõször jelentkezetem a fórumra valamit elrontottam és nem tudtam a saját nevemen nyomulni, és valahogy sopron lett belõle. Most viszont már fejlõdött annyit a számgépes tudásom 8), hogy ezt az igazán bonyolult problémát megoldjam. :) És ez még rövidebb is. Egyébként a Kovács-Gombos Ádám rövidítése. Hátha más Ádámok is kószálnak a fórumon. Bár Pixel álnéven tevékenykedik!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Hát lehet, hogy ismét le kell mondanom egy összejövetelt. tegnap ugyanis a konzulens tanárnénim közölte telefonban, hogy rengeteget keel javítani a szakdolgozatomon. >:( Miért is ne? Hiszen jövõ hét a leadási határidõ? Ma fogja személyesen közölni, hogy mi a teendõm.

Addig is próbálok optimista lenni, hogy csak ijesztget, meg majd ki/megmagyarázom, mert csak félreértett dolgokat, de biztosat majd csak délután tudok mondani. Akkor viszont nem leszek már netközelben.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy nem valószínû, hogy tudok menni a Bakonyba. Attól tartok tuti nem.

Ha már biztosat tudok, akkor írok az Erának egy sms-t, hogy ne várjatok fölöslegesen.

Viszont 15. után már mindenre rá fogok érni.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A sár miatt meg én nem fogok menni, mert nincs kedvem megint kimosni az összes ruhámat, meg a bringa is köszöni szépen, de jobb neki most szárazon.
Arról nem is beszélve, hogy hazafele nem engednek fel a vonatra mocskosan.
Sorry.
>:(

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
sebaj! szeretek miss disznõködni ;D
és állítólag jót tesz a reumának az iszappakolás! ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Holnap nem fog, viszont jót dagonyázhatunk. ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
És esik. És ugye holnap nem fog! UgyeUgye-UgyeUgye....

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor most 9! És Uvh budai hidfõje!

Bruce: könnyû lesz megtalálni, mert az Uvh Bp uccsó, legészakibb hidja!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Akkor most 9 vagy 10? Mikorra jöjjek?
Bruce mester Hévvel, vagy Vonattal érkezel? Én vonattal, és saccra 10 perc eltérés lehet a kettõnk vonata között...