Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
20.-a körül:)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
És mikor jön már a novemberi Bikkmakk? Ha már így szóba került.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Lensz: Szívesen csatlakozom hozzád, hozzátok, csak a tesóm jöjjön fel Szegedrõl tekerni, mert nála van a bicikli.
Ha valaki szeretne Szegedrõl feljönni jelentkezzen.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Idézet a merida LRS reklámanyagból:

"
...
Ha már a konkurenciáról van szó, érdemes megemlíteni a Specialized EPIC modelljét. A hasonlóság ellenére teljesen más mûködési elvvel rendelkezik, mint a Merida XC-Mission. Az LRS rendszer csak a Merida és a Centurion kerékpárokon érhetõ el: a Specialized megoldása sokkal egyszerûbb és nem használja ki az 1:1 áttételbõl származó legnagyobb elõnyöket.
(Nem is tudja a meglévõ szabadalmak miatt.)
...
"

Cak azon csodálkozom, hogy ebbõl még nem lett pereskedés. Persze, ha egy kézben lesz a forgalmazás akkor ez nem csoda, viszont ha már úgyis összetartoznak, akkor meg minek fikázni a másikat?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Valójában az egyetlen indokom mellette, hogy nagyon szép a kis dög. Na meg az mtbreview-en is ódákat zengenek róla. Az ebayen ki lehet kapni nem túl drágán.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nono:)Azzé nem kell annyira elájulni,vagy legalább elõtte elolvasni a novemberi Bike magazin tesztjét!
Ott azért lehull a lepel a "gondolkodó" rugózásokról....
Üdv:Thy
De azért szép,még ha Merida is egy kicsit

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Hidd el, hogy jó párat. A német BIKE folyamatosan ezt a vázat nyomja, hogy ilyen meg olyan király, mert gondolkozik - ezért hívják úgy, hogy The Brain. És a tesztek tanúsága szerint is szuper. No, pogó!
Meg persze, mint jenõ kifejtette, piros! ;D

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
És mit kóstál egy ilyen drágaság?
(Úgy értem, hány autót lehet venni az árából?) ;D ;D

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Be kell jelentenem, hogy új szerelmet találtam. Ragadozó karmaim már lesik is, hogy mikor csaphatnak le rá: Feltöltött kép

JÓVÁHAGYVA - DE CSAK MERT PIIIIROS ;D

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Hasonlít az LRS-re, de kicsit jobb - FOX teló pl...

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Pixel:
csak engem emlékeztet a hátulja az LRS-re? vagy u.az? vagy csak hasonló? vagy nem?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Még csak lesem, mikor kerül elém egy meggondolatlan példány, amit magamévá tehetek. Választék az van!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Pixel: már meg is rendelted, vagy még csak "prédára lesel"? :))

--Trifo

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás

Sziasztok!!!

Lens: ha nem bánnád mi is mennénk már tekerni veletek, mert már egy jó ideje nem voltam a fórumosokkal tekerni. Amikor utoljára találkoztam veletek az a 24 órás verseny volt, úgyhogy veletek tekernék most egy jót!!!

oké?

Egyszer kellett rádszólni,máris netezel!!! ;D
de az ötlet jó! ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hmmm... nemmmmmrosssssz.. 8)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Hétvégén mennék én is tekerni, de ha végzek a melóval idõben, akkor már pénteken is jó lenne körkörös mozgást végeznem valakivel az erdõkben.

Be kell jelentenem, hogy új szerelmet találtam. Ragadozó karmaim már lesik is, hogy mikor csaphatnak le rá: Feltöltött kép

Sanya

Sanya

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Sziasztok!!!

Lens: ha nem bánnád mi is mennénk már tekerni veletek, mert már egy jó ideje nem voltam a fórumosokkal tekerni. Amikor utoljára találkoztam veletek az a 24 órás verseny volt, úgyhogy veletek tekernék most egy jót!!!

oké?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kahlesz: én szombaton megyek a Pilisbe, úgyhogy tarts velem, ha van kedved hozzá! Meg mások is, ha úgy gondolják. De a túra eleje megvan már határozva: Föl kell mennem a Prédire, mert ott esett le a múltkor valszeg a kulacsom és meg akarom keresni. Aztán meglátjuk, merre tovább.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Mellon másnál mindig szivesen takarítok ;D ;D

Mindkettõ érdekel, de szombat du. valszeg becsúszik 1-2 családi látogatás és tekerni vasárnap is lehet akkor már Era is ráérne !!!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Ano: akkor privátban is elküldtem.

Charon: :o akkor majd rásozom gyorsan, mondjuk Parára, vagy ki lakik még messze ??? ::) ;)

Ors: ok, de melyik érdekelne? a túra vagy a ho-show?
Holnap már talán lehet látni a hétvégi idõjárást, kitaláljuk mikor hová érdemes menni. Most szombatra mondanak jobb idõt.
A szemetet nem reklamálásként írtam, majd megoldom, de ha nagyon szeretnél takarítani, nálam otthon bármikor kiélheted magad, úgyis mondhatnám, korlátlanak lehetõségek ezen a téren ::) ;) :-\ :-[ :'( :-\