Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

akkor a pilisi-szerpentin nagyszerûen alkalmas zúzásra. Aztán meg a Hosszú-hegy is!

;D ;D ;D ;D ;D ;D

tsak edj kérdés: felrakjam a sárgumit(PANA SPIKE) vadj 2,3" maradhat?
mijen terepre mennénk?

péef voltam...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát én lennék a dologban benne, és navigálnám a társaságot. De ez attól függ, hogy a többség mit akar!
Ha úgy megyünk, hogy odafele másszuk meg Dobogókövet, akkor a pilisi-szerpentin nagyszerûen alkalmas zúzásra. Aztán meg a Hosszú-hegy is!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasztok'

:( hát nagyon sajnálom, hogy vasárnap nem tekertem Veletek, de így legalább kipihentem magam, és biza' most eljutottam odáig, mint Charon: VASÁRNAP TEKERÉÉÉÉS!!! >:(

tekerés helyett aludtam fél9ig, majd vissazaludtam még egy órára... aztán végre neki estem a matuzsálem lovamnak, és megpróbáltam megszabadítani a rozsdától... estig eljutottam odáig, hogy a csengõje, és a hajtómûve úgy ahogy kinéz... ::) nem semmi teljesítményû rozsdával állok szembe :)

Vasárnapra mi és ki által vagyon betervezve?

csõváz, péef voltam...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Az jó lenne ha hó lenne. :) Tiszta karácsony fíling. ::)

Na ha szülõk is úgy akarják akkor veletek tartok. ;)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Ma /illetve inkább tegnap is remek túrában volt részünk. !!!!

Kis késéssel de végül mindenki megérkezett /ja ez sem igaz, mert Parabá kimerültségében mégsem csatlakozott hozzánk :'( /
Szal kb 1/2 11kor indultunk fölfelé a fogassal (bizony még Thommey is a fogassal jött fel-....
csak mert kérte ezt külön hangsúlyozzuk ki ;D :-* )
Felérve baromi hideg és kb 3 métres látótávolság fogadott minket.... :o
ekkor még mindenki az otthon melege után vágyakozott de némi rétes és forralt bor után mégis nekiindultunk :D
Kis katlanozás ugri-bugri után elindulunk tán a HHH felé ??? helyismeret hiányában és látható táj hiányában képtelen vagyok megmondani.
1 biztos valami repülõtéren vágtunk át , ami kellõképpen szürreális élményt nyújott...
Hatalmas köd és fogalmad nincs merre tartasz.. Imádom ;D ;D
aztán frenetikus dagonyázás következett :D alig és egyáltalán nem forgó kerekekkel :o... majd száguldozás lefele fogó fékek nélkül ::)
A borároson Setit, miközben Tomit próbálta megelõzni, leelõzte saját hátsókereke ;D
ami lépcsõugrálás közben kevésbé lett volna olyan vicces :(

aztán Mellon vezetésével Era és Seti is kikisértek az állomásra :-* :-* :-*, hol könnyes búcsút vettem Tõlük majd hazazötykölödtem :(

/A képek ...ugyna vannak DE hagynak némi kivánnivalót maguk után és ha a tar is úgy akarja tölötöm õket felfele ;) / http://kep.tar.hu/or...ml?aid=27608595

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Persze:

Találka most legyen tizkor az UVH-nál (Újpesti Vasúti Hid) budai hidfõnél.
Útvonal: attól függ, hogy milyen idõ lesz, de mivel valszeg sár vagy hó lesz ime a terv:
Dömör-kapui --Kakashegy -- kéken föl Dobogókõ -- Pilis szerpentin --Hosszú-hegyi -- Üröm

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
A pincében van valami noname dög nehéz terepgumi, az jó lesz remélem. :)

Lehet már tudni valamit az útvonalról, v helyszínrõl?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Charon, nagyon rossz vagy! Nemcsak a kopott semislicket, de még a vadiújat se javasolnám a behavazott utakra! Kerits valami apró, de magas mintás gumit, ami jól kapaszkodik majd a sárban/hóban. A semislick itt csak el fog kaparni!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Koga semislickel gyorsabb a sárban, mint jópár más ember sárgumival... szal nem lesz gond! ;)
Bírni fogod. A hideg miatt nem merünk a szokásos 40-50-el menni, nehogy megfázzunk! ;) ;) ;)
Egyébként mindenkit bevárunk...

...csak a lemaradókat nem. ;) ;) ;) ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
És milyen tempóban szoktatok menni? Remélem bírom majd. :)

Huh a sár az nemgyó. Semi-slick kicsit megkopva elég lesz? ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az szép heylen megy. :)
Hát ha összejön, akkor megint nekifutok a Hosszúhegynek, és a Kevélynyeregnek is hazafele. A mostani sárdagasztás helyett szeretnék valami igazi havat látni a kerekeim alatt, mint amerre Lensék jártak.
A hidegre és a sárra mindenféleképpen készülj! A táv saccra 60-70 össze fog jönni, de ezekrõl a túrákról mindig vannak hazafele leágazó rövidítések... 8)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
A leghosszabb tekert táv 90km volt aszfalton. Badocsonytomaj-Tihany oda-vissza.

Hova tervezitek ezt a vasárnapi túrát és milyen hosszúra?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tekerni akarok!!!!!!!
Most kábé így érzem magam: Feltöltött kép
Jövõ vasárnap ha szakad az esõ, akkor is megyek veletek. márpedig szakad, mert megyek. Kéretik az elkövetkezõ 6 napban beszerezni esõálló ruházatot.

Eric: Leghosszabb tekert táv? Volt már 60-70 kilcsi?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Hát idõ hiányában nem szoktam sokat tekerni, de ha megyek akkor a Velencei-hegységben néha. Ezek nem hosszú kiruccanások, a városi aszfaltos résszel együtt 20-30km lehet.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Naná! Legközelebb talán jövõ hét vasárnap lesz tekerés. Legalábbis én akkor fogok ráérni egy közös túrára. Meg ez persze függ az idõtõl is.
Te hány kilcsiket szoktál tekerni, és hol?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Sziasztok!

Már egy ideje be-be kukkantok ide, s látom hogy milyen jó kis túrákat csináltok. Megengeditek hogy egy ifjonc csatlakozzon hozzátok vmi hétvégi túrán?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
bors: vonat elvisz ;)
meg én inkább Veszprém felé venném az irányt...

amúgy tényleg szép a bakony.. páran múlt hétvégén tapasztalhatták :D
én már nemnagyon fogok idén terepen tekerni, de ha van valakinek valami visszautasíthatatlan ötlete ::)

és megint: nem tudja valaki azon Géza nevû úriember telefonját vagy bármilyen kontaktját aki velünk volt múlt hétvégén? szeretném elkérni tõle a fényképeket meg a videjókat és felraknám valahová

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Fehérvárról indultunk, érintettük Mohát, Csórt, a Baglyast, Inotát és végül Várpalotára érkeztünk. A túra egyébként lightos, az elsõ 12 km szinte teljesen sík, a maradék 30-ban kell legyõzni a 900 méter szintkülönbséget. Az útvonal a Keleti-Bakonyban vezet, nagyon szép. Szerintem bringával is jó lehet, sok a széles jól tekerhetõ dózerút, viszonylag kevés a kistányéros, tolós rész. Az egyetlen nehézség, hogy Várpalotáról vissza kell tekerni Fehérvárra. ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Elképzelhetõnek tartom! ;) Mindenesetre gratulálok, mert én most huszat is alig tudnék legyalogolni!
Egyébként mi volt az útvonal?

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Valóban nagyon készültem már erre a futóversenyre. Egészen ma reggelig szándékomban állt indulni a rövidebb, 15 kilométeres távon. Eredetileg úgy volt, hogy Zsolt a Fehérvár-Palota 40-es távjára megy bringával, én pedig versenyzek egy jót. Reggel azonban azzal keltett fel, hogy õ nem bringázik, mivel egész este esett és még most is szemerkél az esõ. Viszont gyalogosan indul a túrán. Végiggondoltam, hogy fogok csúszkálni a sportcipõmben a P háromszögön lefelé... És hirtelen én is a gyalogtúra mellett döntöttem. Így ma megkezdtük a téli túraszezont. 42 km-t gyalogoltunk 7,5 óra alatt, túrázásra pont ideális idõben. Most minden tagunk fáj. Lehet hogy egy kicsit sokkal kezdtük?