Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Para: öhömm, szóval, ugye ez egy naptár, azaz olyan tár, ami a napot tárolja, és erre értettem a dolgot, némileg humoros próbálván lenni, bár nem nagyon jött össze :)
képeket cd-n lenne a legjobb, de még nincs íróm, esetleg egy kisebb vinyával ha fel tudsz ugrani, átnyomom a képeket (Széna tér)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Az Alpokban 2000 felett mindenképpen, de errefelé csak esõt látok a kristálygömbben... :(
De a remény hal meg utoljára 8) ??? :-\

A jövõ hétvégében bízok én is. Ha lesz hó mehetünk, bár hiányozni fog Para bá, de ::) nélüle is havazhatunk, csak legyen hó.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nekem is karácsonyra kellenének a naptárak!

Azt hiszem az egész hétvége a bringázás jegyében fog telni számomra. Most tényleg havazást mondanak a hétvégére?

Ma mikor a Janihegyre fölértem, tudjátok ahol a réteses büfé van, képzeljétek mit láttam: szülõk kivitték a 14 éves kisfiúkat, felültették egy igazi, miniatûr crossmotorra, és a kiscsákó ott farolgatott a hegyoldalban, száguldozott az ösvényeken. Közben dõlt a benzin.
A jövõ generációja...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Útálom, ezt a béna explorert >:(
Most szállt el a hozzászólásom, no mindegy most már.
A mátrai képeimbõl válogatás itt látható.
A hídról sajnos nincs képem, kevés volt az aksim, és nem vittem töltõt. De valóban jó kis híd, kitünõ állapotban.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Pixel: 1 darab jegyezve...
anyag: 250grammos, matt lapok, az erõs, tûzõ napfényt hosszútávon tuti nem fogják szeretni, de az egy-egy hónapot tuti simán...

téli képeidbõl mikor és hogy kaphatnék?
ftp? web? szidi?

8)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Para, egy darab naptár rendel!
(Amúgy milyen anaygból készül, hogy kibírja a nap melegét?:))

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Talán este már fent lesz a táron a mátrai képek között egy édes kis tákolmány, nem messze attól az úttól, ahol lekanyaroduk a fõútról Parával Mátraháza alatt.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
::) bocsi... átküldte Era a mátrai fotókat, és volt köztük egy csúcs hídas fotó.... hmmmmmmm...

gondolom hamarosan a képtáron is fenn lesznek a fotók... ::)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Srácok avassatok már be milyen fahídon csöpörésztek :-*

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
nagggyon bejön a kicsike... 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Neked is tetszik, ugye? :D
Mátraháza alatt, az Ózon hotelen át indultunk a sárga vonalon, majd a sárga háromszögön, a szanatoriumot láttukonnan.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Era: HOL VAN AZ A FA HÍD?? :o

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én sajnos kiesek a szombati buliból,mert Bécsben leszek, úgyhogy marad a vasárnap, már ha lesz bringám?????
Üdv:Thy

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Egy példányra én is vevõ lennék. Nekem viszont ráér januárban is.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Era: :-* köszi

a naptárt legkésõbb dec15-19 között átadhatóvá (nyomtatva-fûzve) szeretném...

8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Csak megemlítem, aki még nem tudná Para 2004-es naptárára (az aktuális topikban) most írja össze hány darabra van igény! Megjegyzem a naptár SZUPER lesz!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát a naptár még karácsony elõtt kellene mindenképpen!!!!!!már megvannak a képek, akkor meg minek várni.Nekem is karácsonyra kell,meg másoknak is!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
para: a naptárat kibírjuk szerintem jan elején is....

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
n is mennék a hétvégén, bár a Pest környék megfelelõbb lenne, és fõleg ha szombaton mennénk.

Kahlesz: én szombaton szinte tutira menni fogok pár kezdõbb sráccal tekerni - amennyiben nem szervezõdik, itt valami -, és akkor majd szólok.

Era: a Setikés túrát nem lehetne szombatra szervezni? Ja, egyébként szombaton lesz ingyen Besh o droM koncert az Ó utcában, egy most nyitó mulatóhelyen. Én tutira megyek. Ha Ors is itt lesz gyertek el (ha már múltkor nem jött össze). Meg persze ez mindenkire érvényes, aki akar egy állati jót bulizni - kivételesen a kétkerekû jármûvek nélkülözésével.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Most hétévégén a Mátra egyáltalán nem jó :'( :'(
/Bpre hív a biznisz ;D /
De ha esik a hó a budai hegyekben is lehet havas-bringás képeket csinálni - nem ? ::)