képeket cd-n lenne a legjobb, de még nincs íróm, esetleg egy kisebb vinyával ha fel tudsz ugrani, átnyomom a képeket (Széna tér)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. november 25. - 18:44
Para: öhömm, szóval, ugye ez egy naptár, azaz olyan tár, ami a napot tárolja, és erre értettem a dolgot, némileg humoros próbálván lenni, bár nem nagyon jött össze 
képeket cd-n lenne a legjobb, de még nincs íróm, esetleg egy kisebb vinyával ha fel tudsz ugrani, átnyomom a képeket (Széna tér)
Írta 2003. november 25. - 18:10
Az Alpokban 2000 felett mindenképpen, de errefelé csak esõt látok a kristálygömbben... 
De a remény hal meg utoljára 8) ??? :-\
A jövõ hétvégében bízok én is. Ha lesz hó mehetünk, bár hiányozni fog Para bá, de :
nélüle is havazhatunk, csak legyen hó.
De a remény hal meg utoljára 8) ??? :-\
A jövõ hétvégében bízok én is. Ha lesz hó mehetünk, bár hiányozni fog Para bá, de :
Írta 2003. november 25. - 17:55
Nekem is karácsonyra kellenének a naptárak!
Azt hiszem az egész hétvége a bringázás jegyében fog telni számomra. Most tényleg havazást mondanak a hétvégére?
Ma mikor a Janihegyre fölértem, tudjátok ahol a réteses büfé van, képzeljétek mit láttam: szülõk kivitték a 14 éves kisfiúkat, felültették egy igazi, miniatûr crossmotorra, és a kiscsákó ott farolgatott a hegyoldalban, száguldozott az ösvényeken. Közben dõlt a benzin.
A jövõ generációja...
Azt hiszem az egész hétvége a bringázás jegyében fog telni számomra. Most tényleg havazást mondanak a hétvégére?
Ma mikor a Janihegyre fölértem, tudjátok ahol a réteses büfé van, képzeljétek mit láttam: szülõk kivitték a 14 éves kisfiúkat, felültették egy igazi, miniatûr crossmotorra, és a kiscsákó ott farolgatott a hegyoldalban, száguldozott az ösvényeken. Közben dõlt a benzin.
A jövõ generációja...
Írta 2003. november 25. - 16:52
Pixel: 1 darab jegyezve...
anyag: 250grammos, matt lapok, az erõs, tûzõ napfényt hosszútávon tuti nem fogják szeretni, de az egy-egy hónapot tuti simán...
téli képeidbõl mikor és hogy kaphatnék?
ftp? web? szidi?
8)
anyag: 250grammos, matt lapok, az erõs, tûzõ napfényt hosszútávon tuti nem fogják szeretni, de az egy-egy hónapot tuti simán...
téli képeidbõl mikor és hogy kaphatnék?
ftp? web? szidi?
8)
Írta 2003. november 25. - 16:47
Para, egy darab naptár rendel!
(Amúgy milyen anaygból készül, hogy kibírja a nap melegét?
)
(Amúgy milyen anaygból készül, hogy kibírja a nap melegét?
Írta 2003. november 25. - 16:27
Talán este már fent lesz a táron a mátrai képek között egy édes kis tákolmány, nem messze attól az úttól, ahol lekanyaroduk a fõútról Parával Mátraháza alatt.
Írta 2003. november 25. - 16:21
:
bocsi... átküldte Era a mátrai fotókat, és volt köztük egy csúcs hídas fotó.... hmmmmmmm...
gondolom hamarosan a képtáron is fenn lesznek a fotók... :
gondolom hamarosan a képtáron is fenn lesznek a fotók... :
Írta 2003. november 25. - 16:13
Írta 2003. november 25. - 16:08
Írta 2003. november 25. - 16:06
Neked is tetszik, ugye? 
Mátraháza alatt, az Ózon hotelen át indultunk a sárga vonalon, majd a sárga háromszögön, a szanatoriumot láttukonnan.
Mátraháza alatt, az Ózon hotelen át indultunk a sárga vonalon, majd a sárga háromszögön, a szanatoriumot láttukonnan.
Írta 2003. november 25. - 15:46
Írta 2003. november 25. - 15:29
Én sajnos kiesek a szombati buliból,mert Bécsben leszek, úgyhogy marad a vasárnap, már ha lesz bringám?????
Üdv:Thy
Üdv:Thy
Írta 2003. november 25. - 15:23
Írta 2003. november 25. - 15:14
Era: :-* köszi
a naptárt legkésõbb dec15-19 között átadhatóvá (nyomtatva-fûzve) szeretném...
8)
a naptárt legkésõbb dec15-19 között átadhatóvá (nyomtatva-fûzve) szeretném...
8)
Írta 2003. november 25. - 14:56
Csak megemlítem, aki még nem tudná Para 2004-es naptárára (az aktuális topikban) most írja össze hány darabra van igény! Megjegyzem a naptár SZUPER lesz!
Írta 2003. november 25. - 14:54
Hát a naptár még karácsony elõtt kellene mindenképpen!!!!!!már megvannak a képek, akkor meg minek várni.Nekem is karácsonyra kell,meg másoknak is!
Írta 2003. november 25. - 14:52
Írta 2003. november 25. - 14:15
n is mennék a hétvégén, bár a Pest környék megfelelõbb lenne, és fõleg ha szombaton mennénk.
Kahlesz: én szombaton szinte tutira menni fogok pár kezdõbb sráccal tekerni - amennyiben nem szervezõdik, itt valami -, és akkor majd szólok.
Era: a Setikés túrát nem lehetne szombatra szervezni? Ja, egyébként szombaton lesz ingyen Besh o droM koncert az Ó utcában, egy most nyitó mulatóhelyen. Én tutira megyek. Ha Ors is itt lesz gyertek el (ha már múltkor nem jött össze). Meg persze ez mindenkire érvényes, aki akar egy állati jót bulizni - kivételesen a kétkerekû jármûvek nélkülözésével.
Kahlesz: én szombaton szinte tutira menni fogok pár kezdõbb sráccal tekerni - amennyiben nem szervezõdik, itt valami -, és akkor majd szólok.
Era: a Setikés túrát nem lehetne szombatra szervezni? Ja, egyébként szombaton lesz ingyen Besh o droM koncert az Ó utcában, egy most nyitó mulatóhelyen. Én tutira megyek. Ha Ors is itt lesz gyertek el (ha már múltkor nem jött össze). Meg persze ez mindenkire érvényes, aki akar egy állati jót bulizni - kivételesen a kétkerekû jármûvek nélkülözésével.
Írta 2003. november 25. - 13:24
Most hétévégén a Mátra egyáltalán nem jó :'( :'(
/Bpre hív a biznisz ;D /
De ha esik a hó a budai hegyekben is lehet havas-bringás képeket csinálni - nem ? :
/Bpre hív a biznisz ;D /
De ha esik a hó a budai hegyekben is lehet havas-bringás képeket csinálni - nem ? :

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére