angol írásbelin volt, hogy a tesztírás után a fõ-fõ-fõ vizsgáztató az asztalokon lépkedett be a negyedik sorig, hogy elszedje a tesztlapokat
(kicsit elszaladt a ló a rigó utcával, nem? 45 nap a tájékoztató eredmény???)
na byecc
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. december 06. - 14:10

Írta 2003. december 06. - 10:46

Kex: nálam barátságosabb nyelvvizsgafelügyelõt nem találsz. Volt olyan is, hogy ismeretlenül jöttek oda hozzám hálálkodni, hogy milyen rendes voltam. Persze a szabályokat mindig betartatom, de azért egy tanárnak sok lehetõsége van arra, hogy kellemesebbé tegye azt a rohadt vizsgát. Mindenestre a megoldásban soha nem segítek, mert az nem korrekt, de ha már nem üvöltözöl velük, hogy ki hogy üljön, hogy nézzen, már akkor sokat segítettél.
Mindenkinek jó tekerést mára meg holnapra! Én megint - most már hetek óta - nem jutok ki terepre.
Mindenkinek jó tekerést mára meg holnapra! Én megint - most már hetek óta - nem jutok ki terepre.
Írta 2003. december 06. - 10:37

itt, az UVH közelében valami hószerûség akar esni, csakhát +9oC van;
remélhetõleg a hegyekben ez már hó formájában nyilvánul meg, és nem havasesõ fog esni egész nap
igazán eshetne már a hó, hogy karácsonyi hangulatunk legyen
remélhetõleg a hegyekben ez már hó formájában nyilvánul meg, és nem havasesõ fog esni egész nap
igazán eshetne már a hó, hogy karácsonyi hangulatunk legyen
Írta 2003. december 06. - 00:01

Írta 2003. december 05. - 20:44

BocsAz a háttérben nem az én vázam

Csak gondoltam, hogy ha a scott mellett van hasonló pózban, hát csak testvérek, vagy apa-fia vagy hasonló

Ja és Mellon, ha olvasod még ma a fórumot:
Már régebben akartam írni, csak elfelejtettem, hogy akartam írni, mind1

Szóval TT: nyugodtan vállalhatod a 40et. A gyaloglós TTk egyetlen nehézsége (kb 65 km alatt), hogy fejben ott kell lenni. Akarni kell megcsinálni. Ráadásul te bringázol is sokat, szóval nem kell parázni, lazán vállald a 40et

Írta 2003. december 05. - 16:30

Az a háttérben nem az én vázam 
Részemrõl (ha nem zuhog az esõ) 9-kor indulok a Mammuttól, a bringaúton Hûvösvölgy felé, aztán majd valahol hozzácsapódok a többiekhez. Ha valaki szeretne jönni velem, jöjjön a Mammuthoz 9-re, és jelezze itt is, hogy ha késik, akkor megvárjam. (tel. 702127055)

Részemrõl (ha nem zuhog az esõ) 9-kor indulok a Mammuttól, a bringaúton Hûvösvölgy felé, aztán majd valahol hozzácsapódok a többiekhez. Ha valaki szeretne jönni velem, jöjjön a Mammuthoz 9-re, és jelezze itt is, hogy ha késik, akkor megvárjam. (tel. 702127055)
Írta 2003. december 05. - 16:23

Pixel, ejj... Nem szép dolog dicsekedni
(mondjuk irigykedni se)
Akkor a holnap 11 UVH még áll?
--Trifo

(mondjuk irigykedni se)
Akkor a holnap 11 UVH még áll?
--Trifo
Írta 2003. december 05. - 15:48

Rossz igeidõ!! Múltban kéne mondanod, hisz ott figyel az elsõ kép hátterében az új vázad!Télleg elég szürke, a váznak mindenképp pirosnak kell majd lennie

És gratulálok hozzá, nem semmi kis doboz csomag

Írta 2003. december 05. - 15:38

Pixel: Mi lelsz ebbõl?
Te is a piroshoz vonzódsz újabban?
Gratulálok az új bringához és sok szép idõs, élménydús, élvezetes tekerést kívánok nektek!
Vasárnap se felejtségek el a 10 órás találkozót a Fogaskerekûnél. Technikai túra, katlanozás.
Akkor találkozunk holnap. Addig is :-*

Gratulálok az új bringához és sok szép idõs, élménydús, élvezetes tekerést kívánok nektek!
Vasárnap se felejtségek el a 10 órás találkozót a Fogaskerekûnél. Technikai túra, katlanozás.
Akkor találkozunk holnap. Addig is :-*
Írta 2003. december 05. - 14:44

Pixel, én bennelennék a korábbi gurulásba. Akkor solymáron csatlakoznánk az alpha squad-hoz?
Írta 2003. december 05. - 14:39

Sopron Te is átváltozol ilyen rosszindulatú kobolddá, mint a vizsgáztatók általában, vagy maradsz ember?

Írta 2003. december 05. - 14:25

Hát, ha találsz valakit, aki nyelvvizsgáztat helyettem 8-tól 2-ig, de az ezért járó plusz két szabadnapot átengedi nekem, akkor nagyon szívesen megyek. ;D
Írta 2003. december 05. - 14:12

Kívánságod parancs 
www.onogur.com/xtr2.jpg
Télleg elég szürke, a váznak mindenképp pirosnak kell majd lennie
Holnap korai indulásra senki sem vevõ?

www.onogur.com/xtr2.jpg
Télleg elég szürke, a váznak mindenképp pirosnak kell majd lennie

Holnap korai indulásra senki sem vevõ?
Írta 2003. december 05. - 13:31

vendég_Charon_*
Írta 2003. december 05. - 12:54

Írta 2003. december 05. - 11:49

Én is nagyon szeretnék menni egyet holnap, de nekem a 11 nagyon késõ. Ha esetleg lenne rajtam kívül, aki korábban indulna, akkor megejthetnénk egy olyat, hogy 9 körül talizunk a Moszkva tér körül, és onnan megyünk egy szokásos kört (Hûvösvölgy-HHH-Virágosnyereg-Kispatak-Solymár) és onnan lehetne csatlakozni a késõn kelõkhöz.
Érdekel valakit?
Ja, és épül már az új bringám
www.onogur.com/xtr.jpg
Érdekel valakit?
Ja, és épül már az új bringám

www.onogur.com/xtr.jpg
Írta 2003. december 05. - 10:17

Era, nálunk ez családi hagyomány már, korra való tekintet nélkül! Reggelre az én lakásomban is "kis csoda" lesz a konyhában, attól függetlenül, hogy csak ketten lakunk itt. ;D
Ja, és mindenkinek:
[glow=red,2,300]Boldog MIKULÁST![/glow]
Ja, és mindenkinek:
[glow=red,2,300]Boldog MIKULÁST![/glow]
Írta 2003. december 05. - 09:58

Azt hittem ez a mikolásosdi csak addig érdekes, amíg kisgyerek van otthon a házban, akit át lehet vele ejteni (mármint, hogy a Mikulás, meg a Jézuska hozta). Szóval az idõseknél is érdekes. Kedves Tõled Lensver.
Jól alakul a hétvége: szombaton 11 UVH, vasárnap pedig a szokásos Seti féle katlanozás: tali 10-kor a fogasnál.
Jól alakul a hétvége: szombaton 11 UVH, vasárnap pedig a szokásos Seti féle katlanozás: tali 10-kor a fogasnál.
Írta 2003. december 05. - 08:45

Prefi: ;D azért megnéztelek volna
Na de én nem úgy leszek ma Mikulás: be kell csempésznem titokban a nagyszüleim ajtaja elé egy nagy bokrot. Azt feldiszitem, teleaggatom ajándékokkal (van egy doboz manó pl. ), és csöndben ellopakodom. Mikor holnap reggel kinyitják az ajtót, akkor ott lesz egy kis csoda. Csak azért érzem magam kicsit Mikulásnak ilyenkor, mert az éj leple alatt szép halkan osonok nagy pakkokkal, ragasztóval, ollóval, stb... Ráaádul õk a város másik felén laknak, igy egy igazi kis kiruccanás. Ha tudnék annyi cuccot bringával vinni, akkor lehetne ez egyben egy lámpás éjjeli túra a HHH-n át! ;D
Na de én nem úgy leszek ma Mikulás: be kell csempésznem titokban a nagyszüleim ajtaja elé egy nagy bokrot. Azt feldiszitem, teleaggatom ajándékokkal (van egy doboz manó pl. ), és csöndben ellopakodom. Mikor holnap reggel kinyitják az ajtót, akkor ott lesz egy kis csoda. Csak azért érzem magam kicsit Mikulásnak ilyenkor, mert az éj leple alatt szép halkan osonok nagy pakkokkal, ragasztóval, ollóval, stb... Ráaádul õk a város másik felén laknak, igy egy igazi kis kiruccanás. Ha tudnék annyi cuccot bringával vinni, akkor lehetne ez egyben egy lámpás éjjeli túra a HHH-n át! ;D
Írta 2003. december 04. - 22:40

remegõ lábú mikulástól?? "na ne vicceljünk kérem szépen"volt aki félt a mikulástól?

amúgy én szívesen kipróbálnám a "mikulásságot", szóval irigyellek titeket