Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver: szerintem a szombati aszfaltos tekerés útvonala lehetne Szentendre, át a Pilisen, Komp, és a Börzsöny (de ott nem ismerek útvonalat, viszünk térképet, és lesz ami lesz) és (ha bírjuk akkor) vissza.

Trifo: Tényleg gyönyörû helyen voltatok.

Jenõ: Gratulálok az ugrásokhoz. Nagyon ügyi vagy. :D

Merlin

Merlin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Jók lettek a képek Trifo. csak azt sajnálom hogy a 180°-osról nincsen :'(
Már csak bringával kéne mernem ilyeneket ugrani! :o
Üdv!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Az igen. Lehet, hogy holnap elmászok megnézni! Köszi a tippet!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ja nagy leárazások vannak az Erzsébet körúti RP boltban.Vettem egy örökgaris 70l-es zsákot 9900-ért meg RP alsó/felsõ ruhát 2990/db-ért:)
Üdv:Thy
vennak más cuccok is, de sietni kell:(
http://www.alpin.hu/...z_akcioink.html

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Engem is érdekelne. Merre lenne az útvonal. Csak azért, mert most már 4. napja hogy lázas vagyok. Tudjátok, ez a szokásos január végi, február eleji lebetegedésem.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
7vg-n aszfaltozás engem is érdekelne.
De most már tényleg:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Era: na akkor az az útvonal pont érdekelne... SÍvel! :D :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Bruce: Másfél hete pont ezt csináltuk a Paratúrán a Mátrában. Úgy bedurrant a karom, mint amikor sziklát másztam. Csapkodott a kormány jobbra-balra, végig attól féltem átesem rajta. 5 prcenként megkellett állnom lerázni a bedurrant karjaimat. Nem volt semmi. Már éppen fel akartam adni, mikor végre leértünk Mátrafüredre. Másnap megszünt mûködni a karom, a vállam.
A hétvégén a HHH-en a letaposott hó már sokkal könnyebb volt. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

szolgálati titkot képez, és ha elmondanám, meg kéne hogy öljelek... ::)

Nekem elmondhatod. Vállalom, hogy megölelsz! ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ha ennyi mélyhó kedvelõ van, akkor nem lehetne egyszer, amikor az idõ is olyan, elmenni a Kékesre/Bánkútra akárhova és lejönni a hegyoldalon?:P Vagy ez hülyeség?

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Ok! Szombat 10-kor találkozzunk, és aszfaltozzunk.
Aki akarja, be is sarazhatja magát. ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Hû Era, nemrég még a havat vártad, most meg azt, hogy eltünjön :o Ezek szerint tényleg jól lefáraszthatott a mátrai havazás ;)

Trifo: Jók a fotók, látom Jenõ ezuttal is a mély vízben kezdett 8)
Remélem jövõre én is veletek tarthatok. Abban a társaságban, ahol én voltam túltengett az az ókonzervatív nézet, hogy síelni a pályán kell...
Azért én szépen beleálltam a mély hóba egy párszor, fantasztikusan jó érzés a 1.5 m hóba fejest ugrani, bár mindig félek, hogy egyszer nem találom meg benne a lécem ::)
Sajnos a lécem el van repedve, így elvileg nem lenne szabad ugrálnom vele, de ezt csak kb. fél napig sikerült betartanom. Szerencsére nem lett baj belõle.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szia Costar! Nem ugrik be, találkoztunk már? Ha nem, akkor most itt az alkalom, gyere Te is! Péntekig még kitaláljuk az útvonalat, a találkozó pontokat...

Talán itthon elfelejthetjük már a havat, a maci kint maradt tegnap. :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
áááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...

asszem mielõbb bérelni fogok cuccot magamnak, és irány a pálya...
mi?
hogy már nincs hó?
NEM ÉRDEKEL!
;D

;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Para: neked meg külön csak ajánlani tudom a sielést, mert kipróbálhatod, hogy milyen érzés 60-70 körül dobni egy hátast, majd felkelni, leporolni magad és menni tovább. Ugrálni is lehet, letörések is vannak (Jenõ is vállalt szinte mindent 3-4 nap sielés után).

Röviden: RULEZ!

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali Mindenkinek!

Visszajöttünk mi is a sítúránkról Jenõvel! (itt jön egy összekacsintás az összes csúszkálásmániással). Livignoban jártunk és többé-kevésbé dokumentáltuk is. Az eredmény megtekinthetõ itt.

--Trifo

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Who is Costar?

Csapadék nem kell, szépen olvad a hó, ez a héten akkor sem száradna fel, ha 20C lenne.

Costar

Costar

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Mindegy mikor megyünk. Kaját, pi(j)át hozzatok. ;)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
az elõrejelzések szerint 7végéig nem várható különösebb mennyiségû csapadék ,úgyhogy ha az idõ így melexik akkor nem hiszem ,hogy dagonyázni kell majd nektek.
reménykeltõ oldal www.met.hu
byebye

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Ahoy Poplacsek!

Visszajöttem én is. Borsékkal sajnos nem tudtam kint találkozni (bocs, késõbb fel is adtam a próbálkozást, pedig 3x is jártunk Valmenierben)
A hó nagyon jó volt, gyönyörû hely. Az idõ sajnos csak részben volt jó. Odaérkezés és elsõ nap gyönyörû napsütés. Megállás nélkül síeltünk egész nap. Utána 4 nap havazás, köd szél hideg. :-\ Egyik nap a fél pályarendszer le volt zárva :(.
Utolsó nap és haazutazás ismét szikrázó napsütésben :D Kifeküdtünk 2200 magasan a napágyakba és élveztük a gyönyörû idõt. Nagyon jó volt!

Már vagy 3 hónapja nem tekertem. Legutóbb azon gondolkoztam, tudok-e még biciklizni? :o Szombaton én is beneveznék, remélem bírom majd a távot. Dagonya helyett én is inkább aszfaltszaggatást javaslom.

"Bonzsúr"

ui.: Milyen rohadt dolog egy hét után visszaszokni a melóba, miözben kint hétágra süt a nap :-[ :'(

edit: uff micsoda tõmondatok, fogalmazni is újra meg kell tanulnom ::)