Para:
Nem indulunk haza, mint egy hete is?
Ja nem chat-elünk!!!!!!!!
Mi is az a Mártai túra?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. February 06. - 15:13

Posted 2004. February 06. - 15:11

Az ünnepélyes 10. talira megyek, de sajna (vagy nem?) a febr. 20.-án a velencei karneválra indulunk occsón...
Ja vizibiciglivel
Ja vizibiciglivel

Posted 2004. February 06. - 15:09

sõõõt... február végén mátratúrha ismét elõre láthatólag egy na'on faintos köröcskével... hmmmmmnyammmmmm.. 
beindul az élet... 8)

beindul az élet... 8)
Posted 2004. February 06. - 15:03

Csak úgy megemlítem, hogy február 20. Bivakolás a Bükkben (Megmozdulás/Sziklamászó...), március közepe 10. BMFT tali Létrástetõn.
Posted 2004. February 06. - 14:51

Era:
A Gyermelyit nem kéne beszervezni, mint támogatót, hátha adnak több tíztát...
Jó bringázást és jó kaját nektek, sajna nekem az elkövetkezendõ hétvégéim nem lesznek jók tekerésügyileg, de majd aztán...
Legyetek rosszak!
Szammer
A Gyermelyit nem kéne beszervezni, mint támogatót, hátha adnak több tíztát...

Jó bringázást és jó kaját nektek, sajna nekem az elkövetkezendõ hétvégéim nem lesznek jók tekerésügyileg, de majd aztán...
Legyetek rosszak!
Szammer
Posted 2004. February 06. - 14:31

Posted 2004. February 06. - 14:28

Era: Meddig tart a buli? Csak mert vasárnap este jövünk vissza Miskolcról, és ha még idõben, akkor akár beugranánk.
--Trifo
--Trifo
Posted 2004. February 06. - 14:23

Köszi Trifo a felvilágosítást, akkor biztos nem csábulunk be az erdõbe.
Hát akkor holnap 9-kor találkozunk a Nyugatiban, vasárnap pedig 3-tól tali nállam.
Szeretettel várok mindenkit, aki szereti a tésztát vagy van kedve egyet activity-zni.
Hát akkor holnap 9-kor találkozunk a Nyugatiban, vasárnap pedig 3-tól tali nállam.
Szeretettel várok mindenkit, aki szereti a tésztát vagy van kedve egyet activity-zni.
Posted 2004. February 06. - 14:12

Na, tegnap végre leakasztottuk mi is a bringákat a falról otthon és elmentünk tekerni egy kört Jenõvel. Nos, ami nincs leaszfaltozva, az mééély sárban áll. De azért nagyszerû érzés volt újra a nyeregben.
Ma meg minkába is bringával jöttem, itt áll a gép az asztalnak döntve. Oojeee!
--Trifo
Ma meg minkába is bringával jöttem, itt áll a gép az asztalnak döntve. Oojeee!
--Trifo
Posted 2004. February 06. - 10:51

Lensver, gyere! Valameddig elvonatozunk, és utána BBBETON. Felfedezzük a Börzsöny út hálózatát. ;D
Apropó! Meddig vegyük a vonatra a jegyet?
Apropó! Meddig vegyük a vonatra a jegyet?
Posted 2004. February 06. - 09:50

Saalbach augusztus végén szok lenni ;D
Holnap csak betonon fogtok menni? Mert akkor valameddig elkisérlek titeket! Már nagyon mehetnékem van, viszont csak bizonyos kereten belül mozoghatok.
Holnap csak betonon fogtok menni? Mert akkor valameddig elkisérlek titeket! Már nagyon mehetnékem van, viszont csak bizonyos kereten belül mozoghatok.
Posted 2004. February 06. - 09:25

Orsi: egen... most nem vagyok benne biztos, hogy két nagy anyagi kiadást fedezni tud a családikassza, de még addig meglátjuk...
Ami tuti az a szlovák pari...
Menyus!
Akkor most maj' tessék velünk eljárni a mátrába...
igaz nem vagyok bringás csaj de szoktak jönni Õk is 
Péef
Ami tuti az a szlovák pari...
Menyus!
Akkor most maj' tessék velünk eljárni a mátrába...

Péef
Posted 2004. February 05. - 21:07

Orsi ! én vagyok Gyõzõ.
Sztori: Vettem 2 éve a cangámra valami gagyi 1000 ft/db -os gumikat.
Míg unokatesóm nem csajozott be együtt jártunk a Mátrába, Mátraházára, Kékestetõre.
Sokszor blokkolóra fékeztem a hátsó kereket, ami külön számba megy.
Úgy csikorog mint egy igazi kamion padlófékezéskor,
és füstöl is kegyetlenül.
Olyan büdös égett szaga van, mintha gumit égetnénk.
Itt Egerbe másik cangám van, azon is cseh gumi van ,de az nem füstöl, még blokkoltatni is alig lehet.
Sztori: Vettem 2 éve a cangámra valami gagyi 1000 ft/db -os gumikat.
Míg unokatesóm nem csajozott be együtt jártunk a Mátrába, Mátraházára, Kékestetõre.
Sokszor blokkolóra fékeztem a hátsó kereket, ami külön számba megy.
Úgy csikorog mint egy igazi kamion padlófékezéskor,
és füstöl is kegyetlenül.
Olyan büdös égett szaga van, mintha gumit égetnénk.
Itt Egerbe másik cangám van, azon is cseh gumi van ,de az nem füstöl, még blokkoltatni is alig lehet.
Posted 2004. February 05. - 19:18

Menyus2 = T.Gyõzõ ?? ??
egyedül is szép az élet!!, föleg ha ilyen barátaid vannak mint a jelen lévõ örültbringásforumlakók
egyedül is szép az élet!!, föleg ha ilyen barátaid vannak mint a jelen lévõ örültbringásforumlakók

Posted 2004. February 05. - 19:13

Micsoda tekerésbõl maradok ki hétvégén :'( :'(
node gõzerõvel dolgozom az új táltos életrekeltésén
és aztán......
nem lesz kegyelem nekem
a szlovák para miatt kiamrad a májusi lilla-para ? ;D
Para? tessen mondani drágám ;D ;D ;D
oh, bár ott lehetnék már valamelyiken :
node gõzerõvel dolgozom az új táltos életrekeltésén
és aztán......
nem lesz kegyelem nekem

a szlovák para miatt kiamrad a májusi lilla-para ? ;D
Para? tessen mondani drágám ;D ;D ;D
oh, bár ott lehetnék már valamelyiken :

Posted 2004. February 05. - 17:38

Posted 2004. February 05. - 15:58

Ahogy Thommey már korábban említette, sajnos a Salzkammergut és a Dolomitok egy hétvégén lesz. (jul 11.)
Az egyiket én is megnézném, és akkor már kint is tölthetnénk egy hetet. A Dolomitokat favorizálnám, de ausztriában is benne vagyok, ha a többség inkább arra menne.
A Garda is érdekes lehet, de az nagyon korán van még, rádásul máj 1. ppont szombat :-\
A Saalbachi buli mikor lesz?
Az egyiket én is megnézném, és akkor már kint is tölthetnénk egy hetet. A Dolomitokat favorizálnám, de ausztriában is benne vagyok, ha a többség inkább arra menne.
A Garda is érdekes lehet, de az nagyon korán van még, rádásul máj 1. ppont szombat :-\
A Saalbachi buli mikor lesz?
Posted 2004. February 05. - 15:43

Pixel, dehogynem én minimum egy osztrák marcin kint leszek az idén. A legjobb lenne ezekre menni: Saalbach, Salzkammergut, de a No1. számomra a Dolomitok!

Posted 2004. February 05. - 13:44

Na ez nem volt szép! Mindjárt megõrülök!
(Kollégáim kintrõl jöttek be és azt mondják izzasztó idõ van.)
Otthon meg két bringám is figyel a tárolóban...
(Kollégáim kintrõl jöttek be és azt mondják izzasztó idõ van.)
Otthon meg két bringám is figyel a tárolóban...
Posted 2004. February 05. - 13:35

Era: azért sajna én is dolgozom, bár ez sem mentes a bringáktól, telók manualjait fordítom 
De azt hiszem egy kis tekerésért cserébe dolgoznék inkább este, ha valaki valami csoda folytán most ráér, szóljon gyorsan, és már megyek is! 70 212 70 55

De azt hiszem egy kis tekerésért cserébe dolgoznék inkább este, ha valaki valami csoda folytán most ráér, szóljon gyorsan, és már megyek is! 70 212 70 55