Én is ezen gondolkoztam, mert már úszok egy ideje, de ilyen még nem volt. A jelek szerint a jobb lábam erõsebb vagy a jobb fenekem gyengébb.
Eddig a BVSC-be jártam, de ott megszûnt minden kedvezmény és 800 pénz a jegy. Ezért cserébe retkes öltözõt, retkes zuhanyzót és egy azaz összesen egy darab széthugyozott vécécsészét kapsz, meg egy - ha jókor mész, akkor is csak - négysávos 25m-es medencét. Novemberben ezt még 330-ból megúsztam, de a 800 már durva. A Komjádi ugyanennyi, de ott van diák/nyugd./katona kedvezmény 500 ért és egész tiszta, normális rötyi meg zuhi van és a medence 8 sávos és 50mes. Igaz a szabadban van, de most már úgyis jön a jóidõ.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. February 09. - 17:51

Posted 2004. February 09. - 17:10

Ádám, milyen úszásnemben szoksz úszni, hogy csak félseggre gyûjtöd a tejsavat? 8) Amúgy hol úszol?
Posted 2004. February 09. - 15:38

Szia bors!
Forró üdvözlet neked innne délrõl
))
hihetetlen, hogy máris kint vagy - nekem mióta említetted, hogy mégy, nagyon elrepült az idõ...
CSinálj sok képet a finn bicajokról és bicajosokról, ha tudsz és tedd fel ide a galériába, hadd táguljon a mi látókörünk is
Örülök, hogy írtál, jelentkezz majd gyakran! :-*
Forró üdvözlet neked innne délrõl

hihetetlen, hogy máris kint vagy - nekem mióta említetted, hogy mégy, nagyon elrepült az idõ...
CSinálj sok képet a finn bicajokról és bicajosokról, ha tudsz és tedd fel ide a galériába, hadd táguljon a mi látókörünk is

Örülök, hogy írtál, jelentkezz majd gyakran! :-*
Posted 2004. February 09. - 14:50

Köszi a Börzsöny túrát mindenkinek. Szerencsésen elmulasztotta a jobb fenekemben lévõ úszásból származó izomlázat. ;D Nem nagyon csípem a betonos tekeréseket, de ez tök jó volt. Fõleg a végén az erdõgazdasági út, meg a váci bringaút korom sötétben ("easy left, fast right"...).
Era: köszi a tésztát tegnap, meg a dumapartit is. Köszönöm Zednek a lámpát, Setinek meg a cdket.
Era: köszi a tésztát tegnap, meg a dumapartit is. Köszönöm Zednek a lámpát, Setinek meg a cdket.
Posted 2004. February 09. - 14:31

Szia Bors!
Jó ez a net, hát mégis itt vagy közöttünk. Kérjük a beszámolót, milyenek a finn hegyek, milyen arra a bringás élet. Azt mondod -12-ben is tekernek?
Jó ez a net, hát mégis itt vagy közöttünk. Kérjük a beszámolót, milyenek a finn hegyek, milyen arra a bringás élet. Azt mondod -12-ben is tekernek?
Posted 2004. February 09. - 14:28

Posted 2004. February 09. - 14:01

Sziasztok Forumlakok!
Meg en is elek, bar egy darabig Europa masik reszen. Hosszu turelmetlen varakozas es vagyakozas utan vegre eljutottam ide, Finnorszagba. A varos dimbes-dombos es nagyon szep helyen, ket to kozott helyezkedik el. SAjnos meg itt piszok hideg van, bar az itteniek mast mondanak, reggelente -12, es napkozben sem megy -7 fele. Sokan kozlekednek bringaval, de mint sporteszkozt is hasznaljak. Nemsokara en is kicsomagolom a bringamat, es megnezem, tudom-e ilyen korulmenyek - jeg, ho, stb. -kozott hasznalni.
Meg en is elek, bar egy darabig Europa masik reszen. Hosszu turelmetlen varakozas es vagyakozas utan vegre eljutottam ide, Finnorszagba. A varos dimbes-dombos es nagyon szep helyen, ket to kozott helyezkedik el. SAjnos meg itt piszok hideg van, bar az itteniek mast mondanak, reggelente -12, es napkozben sem megy -7 fele. Sokan kozlekednek bringaval, de mint sporteszkozt is hasznaljak. Nemsokara en is kicsomagolom a bringamat, es megnezem, tudom-e ilyen korulmenyek - jeg, ho, stb. -kozott hasznalni.
Posted 2004. February 09. - 10:02

Posted 2004. February 09. - 09:30

Sziasztok! Üdv KeX, jó, hogy megúsztad Te is lábtörés nélkül a téli kalandot...
Szuper volt a szombati tekerés. Tyito Sajnáltuk, hogy nem tudtatok jönni, de úgy látszik azért feltaláltátok magatokat és sikerült kellemes hétvégét összehoznotok nektek is.
Tényleg nagyon jót tekertünk 6-an a Börzsönyben. A képeket máris felrakom a Galériába, persze Thommey-é nélkül, hátha azt az újságban látjuk majd.
Szuper volt a szombati tekerés. Tyito Sajnáltuk, hogy nem tudtatok jönni, de úgy látszik azért feltaláltátok magatokat és sikerült kellemes hétvégét összehoznotok nektek is.
Tényleg nagyon jót tekertünk 6-an a Börzsönyben. A képeket máris felrakom a Galériába, persze Thommey-é nélkül, hátha azt az újságban látjuk majd.

Posted 2004. February 09. - 08:58

hát na'on szupi kis szombat kerekedett...
annak ellenére, hogy lónékû'rohantam csak haza, délután Tyito eltolt hozzánk egy plussz lovat, az új szerzemény, egy szuperultrahiperkönnyû SIMPLON személyében.
Nem sokkal rá begördültek a többiek is: Gabi, Csubee, Kerge. Így 5en laza kis beszélgetõs gurulásban elindultunk GYopira, a szokásos tóparti parti területre, ahol aztán ahogy kerge is írta, beszélgetõs szellõzésben vettünk részt kollektíve

;D Aztán lassú felvezetõ ütemben elindultunk a bánya-tóhoz, és menetközben miteszisten találkoztunk PigOne-nal és Sütivel.

Aztán este találkozó a pizzériánál, és elfoglalva a fõasztalt egy nagyon vidám kis estével fejeztük bé az napot...
Rég röhögtem ennyit, tuti

KÖssz az estét, és persze a tekerést skaccok!
Péef
Posted 2004. February 08. - 16:06

sajnálom ,hogy nem tudtunk menni veletek pedig Tyito nagyon azon volt ,hogy szombat reggel indulás hozzátok egy jó kis túrára. mivel sem Csubee ,sem én nem igazán tudtunk elõre tervezni ,meg késõn is tudtuk meg .. így lemaradtunk 'rólatok' :-\
de mi is bringáztunk egy jót! (igazából csak levegõztünk)
aztán este pizzáztunk egy nagyot a társasággal.
Para is hazajött erre a 7végére.
a fotóalbumban meg lehet tekinteni a szombat délutáni kiruccanást és Tyito (már-már szokásos) ehavi új szerzeményét 8) egy piros Simplon személyében.
fotók ITT
január ... február ... ITT A NYÁR!
de mi is bringáztunk egy jót! (igazából csak levegõztünk)
aztán este pizzáztunk egy nagyot a társasággal.
Para is hazajött erre a 7végére.
a fotóalbumban meg lehet tekinteni a szombat délutáni kiruccanást és Tyito (már-már szokásos) ehavi új szerzeményét 8) egy piros Simplon személyében.
fotók ITT
január ... február ... ITT A NYÁR!
Posted 2004. February 08. - 12:44

Na igen!Nagy buli volt a tegnapi ride, még ha jórészt betonon is ment:)
Szép volt a vár is, meg az egész környék.Nekem nagyon tetszik a Börzsöny.Ide még visszatérünk.A szél ugyan néha eléggé durva volt:(
Lett egy kis sarazás is, de megérte.A két felütéses defekt nem annyira:)
A Pixel által ajánlott étterem olcsó volt, de rohadt finom kajákkal!
Ja megcsináltam a kajás topicot!
Üdv:Thy
Szép volt a vár is, meg az egész környék.Nekem nagyon tetszik a Börzsöny.Ide még visszatérünk.A szél ugyan néha eléggé durva volt:(
Lett egy kis sarazás is, de megérte.A két felütéses defekt nem annyira:)
A Pixel által ajánlott étterem olcsó volt, de rohadt finom kajákkal!
Ja megcsináltam a kajás topicot!
Üdv:Thy
Posted 2004. February 07. - 22:57

Jó kis kalandtúrát tartottunk ma. Thommey tekert 7 méterrel a 2/A út felett, összezúztuk a nógrádi vár 4X pályáit, elrettentünk a 2 méteres mocsártól, menekültünk a Thommey hátsó felébõl elõtörõ orkánok elöl (ami késõbb ragályosnak bizonyult!), átkeltünk a megduzzadt patakon Gyûrûk Urába illõ módszerekkel, beszartam a barlangban nekem támadt denevértõl, majdnem beleestem a patakba, ettünk vaddisznópörköltet és mézes csirkét, na meg somlóit, meg könnyû tejszínhabos fagyit, tekertünk a holtsötét bringaúton hazafelé, kiáltásokkal figyelmeztetve egymást a gyakori halálkanyarokra és az egymás mellett méterenként elhelyezett oszlopokra (baaaaaal! középen sötétttt!), majd vonatra szálltunk, és hazadöcögtünk.
Nagyon jól éreztem magam, köszönöm nektek!
Nagyon jól éreztem magam, köszönöm nektek!
Posted 2004. February 07. - 22:02

dobrivecser
visszajöttem a knédli és a vesekitépõs sifelvonók hazájából, rengeteg élménnyel és szerncsére annál kevesebb lila folttal. A tavaszi tátraexpedició tagjainak csak annyit, hogy beletrafáltak a tutiba. Aki szereti a hegyeket, azoknak ez a hely egy menyország.
csináltam néhány képet/videót, de "sajnos" inkább sieléssel/deszkázással töltöttük a drága idõt.
ime: http://kepz.terror.hu/ski04
Sajnos a hó minõsége nem volt valami jó, hisz 3 napja 4 fok volt !2000! méteren. :-\ Ettõl függetlenül a hótartcsi kitartott majdnem végig. Viszont az éjszakai csúúúszást ha tehetitek, ki ne hagyjátok mert még a kásás pálya ellenére is majdnem a gatyámba csináltam örömömben.
visszajöttem a knédli és a vesekitépõs sifelvonók hazájából, rengeteg élménnyel és szerncsére annál kevesebb lila folttal. A tavaszi tátraexpedició tagjainak csak annyit, hogy beletrafáltak a tutiba. Aki szereti a hegyeket, azoknak ez a hely egy menyország.
csináltam néhány képet/videót, de "sajnos" inkább sieléssel/deszkázással töltöttük a drága idõt.
ime: http://kepz.terror.hu/ski04
Sajnos a hó minõsége nem volt valami jó, hisz 3 napja 4 fok volt !2000! méteren. :-\ Ettõl függetlenül a hótartcsi kitartott majdnem végig. Viszont az éjszakai csúúúszást ha tehetitek, ki ne hagyjátok mert még a kásás pálya ellenére is majdnem a gatyámba csináltam örömömben.
Posted 2004. February 07. - 22:02

A mai túra is megvolt. 6an (Era, Kahlesz, Thommey, Pixel, KGAdam és én) képviseltük a fórumot a börzsönyi régióban. Építettünk gázlót, rúdugrottunk, barlangásztunk, ja és bicikliztünk is. 100 kilcsit nyomtunk be a kilóméterórába. Kellemes onroad túra volt, leteszteltem az új Marathon Slickemet és meg kell hogy mondjam, nagyon jó érzés volt, mintha magától ment volna a bicaj.
Era: kérünk képeket
sajnos nem tudok menni holnap a tészta partydra
Era: kérünk képeket
sajnos nem tudok menni holnap a tészta partydra

Posted 2004. February 07. - 14:20

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy nekünk kb. másfél hónap alatt elkészítették. Persze majd akkor örömködök ha elmentem a mezekért és minden klappol
Most még nincs szezon tehát elképzelhetõ, hogy gyorsan megcsinálják.
Ha tudtok coolmax-os olasz anyagot válasszatok, talán az a legjobb ott.
roobi

Ha tudtok coolmax-os olasz anyagot válasszatok, talán az a legjobb ott.
roobi
Posted 2004. February 07. - 13:54

Én csak azt mondom: de jó lenne végre egy jó mezet birtokolni, méghozzá idén! Talán 2004 lesz a varázsév?
Posted 2004. February 07. - 13:34

off
Bocsánat mindenkitõl az off témáért, de olvasom "csapatmez" témában a váltásotokat.
Para mester!
Mi is, a Happybike SE. most készítettük el a mezünket velük.Gondolom már folynak elasticnál a tárgyalások ,azért íme néhány jótanács -bár lehet,hogy nem szorulsz rá.
Nos érdemes a színeket és a grafikát a szitacéggel (HDL Kft.) - alvállalkozó az elasticnál- Hodlik Lajossal már az elején rögvest egyeztetni, mert ugyan pantone színekkel dolgoznak, ám nem mindegyik szín stimmel anyagra nyomva. Ezt érdemes ott a helyszínen szemmel megkuksizni, még a nyomatelkészítés elött.
Szintén érdemes a szitáztatásnál a drágább de minõségibb un. transzfer eljárást kérni.
Ha esetleg szükséged lenne rá, akkor priviben küldöm a számát és a címét. Mellesleg kb. 10 utcányira van az elastictól. Sok sikert kívánok nektek a mezekhez, hogy végre már jó minõségben élvezhessétek.
Ha kell küldök infókat.
üdv:roobi
on
Bocsánat mindenkitõl az off témáért, de olvasom "csapatmez" témában a váltásotokat.
Para mester!
Mi is, a Happybike SE. most készítettük el a mezünket velük.Gondolom már folynak elasticnál a tárgyalások ,azért íme néhány jótanács -bár lehet,hogy nem szorulsz rá.

Nos érdemes a színeket és a grafikát a szitacéggel (HDL Kft.) - alvállalkozó az elasticnál- Hodlik Lajossal már az elején rögvest egyeztetni, mert ugyan pantone színekkel dolgoznak, ám nem mindegyik szín stimmel anyagra nyomva. Ezt érdemes ott a helyszínen szemmel megkuksizni, még a nyomatelkészítés elött.
Szintén érdemes a szitáztatásnál a drágább de minõségibb un. transzfer eljárást kérni.
Ha esetleg szükséged lenne rá, akkor priviben küldöm a számát és a címét. Mellesleg kb. 10 utcányira van az elastictól. Sok sikert kívánok nektek a mezekhez, hogy végre már jó minõségben élvezhessétek.

Ha kell küldök infókat.
üdv:roobi
on
Posted 2004. February 06. - 21:34

Posted 2004. February 06. - 17:02

** Barangolás a Börzsönyben béta verzió **
Terveim szerint 10:30 körül szállnánk le Verõcén, majd elvergõdnénk Diósjenõre. Innen vezet az út az erdõbe, és többfelé is ágazik, majd a helyi viszonyok alapján döntünk, hogy merre menjünk - az egyik út biztos szép, de nem tudom, vezet-e valahova
, a másik meg biztos vezet valahova, de nem tudom mennyire szép!
Ha minden jól alakul, Kismarosra érkezünk vissza, ahol hatalmas lakomát csaphatunk az egyik kedvenc éttermemben. Hazautazás vonattal vagy bringával.
A biztonság kedvéért lámpát hozzatok!
9-kor a Nyugati fõpénztáránál.
Gyertek! 8)
Terveim szerint 10:30 körül szállnánk le Verõcén, majd elvergõdnénk Diósjenõre. Innen vezet az út az erdõbe, és többfelé is ágazik, majd a helyi viszonyok alapján döntünk, hogy merre menjünk - az egyik út biztos szép, de nem tudom, vezet-e valahova

Ha minden jól alakul, Kismarosra érkezünk vissza, ahol hatalmas lakomát csaphatunk az egyik kedvenc éttermemben. Hazautazás vonattal vagy bringával.
A biztonság kedvéért lámpát hozzatok!
9-kor a Nyugati fõpénztáránál.
Gyertek! 8)