Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. február 16. - 00:10
Írta 2004. február 16. - 00:05
Te én komolyan nem értelek...
persze lehet velem van a baj :
ez meg hülyeség
persze lehet velem van a baj :
Igazatok volt abban, hogy a lányok 98%-a ha mozogni kell elkezdenek szinte sikítani, hogy megbuggyantam e..
ez meg hülyeség
Írta 2004. február 15. - 23:56
Pedig már lelki szemeim elõtt látom a sötét alagút végét, amint 3 év után ismét mehetnék valakivel cangával túrázni (évente nem 1 szer túrázhatnék hanem milliószor..)igaz ezt már feladtam.
Csak messzi még az alagút vége, teli nagy és sok görönggyel...
Igazatok volt abban, hogy a lányok 98%-a ha mozogni kell elkezdenek szinte sikítani, hogy megbuggyantam e....
Csak messzi még az alagút vége, teli nagy és sok görönggyel...
Igazatok volt abban, hogy a lányok 98%-a ha mozogni kell elkezdenek szinte sikítani, hogy megbuggyantam e....
Írta 2004. február 15. - 23:56
a fogyókura hülyeség !!! A végén az ember átmegy jojóba ! le-föl-le-föl
- ezért kell az életmódváltás, DE persze semmi nem megy belsõ meggyõzõdés nélkül !
- ezért kell az életmódváltás, DE persze semmi nem megy belsõ meggyõzõdés nélkül !
Írta 2004. február 15. - 23:50
Õ is unja magát otthon, meg én is.
Az úszást õ mondta, hogy szeretné csinálni, a kerékpározásra meg én próbálnám rávenni(milyen szépek a Bükk erdei..).
Csak nagyon félek, hogy ha nembírja majd feladja és visszatér a régi kerékvágásba, hogy nemérdekli az egész. Inkább 200 kilósra hízik, minthogy erõlködjön (anyum ilyen, ami nemmegy azt föadja..pl. fogyókúrát)... ettõl félek. Akkor rábaszok de nagyon....
Az úszást õ mondta, hogy szeretné csinálni, a kerékpározásra meg én próbálnám rávenni(milyen szépek a Bükk erdei..).
Csak nagyon félek, hogy ha nembírja majd feladja és visszatér a régi kerékvágásba, hogy nemérdekli az egész. Inkább 200 kilósra hízik, minthogy erõlködjön (anyum ilyen, ami nemmegy azt föadja..pl. fogyókúrát)... ettõl félek. Akkor rábaszok de nagyon....
Írta 2004. február 15. - 23:41
Bocs hogy kicsit felreccsentem, de ezek szerint csak a megfogalmazásod nem volt helynévaló :
azért ez az én már mindegy hozzáállás sem túl biztató
De hogy hasznosat is mondjak ne csak lamentáljak :
Elõszöris konceptualizáljuk a fogalmakat...mi az hogy kövér?
Mert ha sokat szeretne fogyni... az életmódváltás nélkül nem lehetséges -sztem :-X
és persze mozgás nélkül sem...
azért ez az én már mindegy hozzáállás sem túl biztató
De hogy hasznosat is mondjak ne csak lamentáljak :
Elõszöris konceptualizáljuk a fogalmakat...mi az hogy kövér?
Mert ha sokat szeretne fogyni... az életmódváltás nélkül nem lehetséges -sztem :-X
és persze mozgás nélkül sem...
Írta 2004. február 15. - 22:52
Írta 2004. február 15. - 22:50
Írta 2004. február 15. - 22:48
én vagyok lökött, ez van. Szar ha az ember már bedepressziósodott..ilyenkor már minden mindegy.
Írta 2004. február 15. - 22:47
ors 8)
menyus én asszondom neked ,hogy kezdj el vele kerékpározni meg úszni - mert mint mondtad azt szeretne - és akkor majd saját maga ráérez a dolgokra HA fogyni kell neki. szal ha szüksége van neki a fogyásra ,hogy bírja a tempót akkor szerintem majd õ jelzi ezt neked. ne úgy csináld mint aki futtatja az aranyhörcsögöt hogy ne hízzon el. úgy nem szabad. és ne feledd el azt sem ,hogy mindig együtt menjetek mozogni (bringa, úszás stb) és soha ne 'kergesd' egyedül.
menyus én asszondom neked ,hogy kezdj el vele kerékpározni meg úszni - mert mint mondtad azt szeretne - és akkor majd saját maga ráérez a dolgokra HA fogyni kell neki. szal ha szüksége van neki a fogyásra ,hogy bírja a tempót akkor szerintem majd õ jelzi ezt neked. ne úgy csináld mint aki futtatja az aranyhörcsögöt hogy ne hízzon el. úgy nem szabad. és ne feledd el azt sem ,hogy mindig együtt menjetek mozogni (bringa, úszás stb) és soha ne 'kergesd' egyedül.
Írta 2004. február 15. - 22:42
Osztom Ors véleményét!
Lehet, h. az a "királynõ" nem is annyira királlynõ? ???
Ne értsd félre, nem bántani akarlak, csak szerintem vkit v. elfogadsz olyannak amilyen, v. nem. De semmi jogod ráeröltetni a változást!
Persze ha õ szeretne fogyni az más...
Lehet, h. az a "királynõ" nem is annyira királlynõ? ???
Ne értsd félre, nem bántani akarlak, csak szerintem vkit v. elfogadsz olyannak amilyen, v. nem. De semmi jogod ráeröltetni a változást!
Persze ha õ szeretne fogyni az más...
Írta 2004. február 15. - 22:25
>
álmaim királynõje ..de mégsem az mert KÖVÉR :-\
meghogy lefogyasszad.... hogy Lehet ilyeneket mondnai ? :
Most egy külsõ vázat keresel vagy egy barátnõt ?? ?? ?
Írta 2004. február 15. - 22:24
Akkor sztem majd a tapasztaltabb sportolók segítenek, sajna én nem vagyok az.
Írta 2004. február 15. - 22:14
:-\, útál futni...Az nemfog menni...
Megvagyok fogva rendesen... :-\.
Sovány csajok meg diszkópatkányok (akiket én ismerek).
Heti Hány kilót fogyhat heti 2 óra intenzív úszástól, rengeteg sietõs sétálástól (Napi 2-4km) (közben az étkezési szokásán nemváltoztat vegyük úgy most..) ?
Megvagyok fogva rendesen... :-\.
Sovány csajok meg diszkópatkányok (akiket én ismerek).
Heti Hány kilót fogyhat heti 2 óra intenzív úszástól, rengeteg sietõs sétálástól (Napi 2-4km) (közben az étkezési szokásán nemváltoztat vegyük úgy most..) ?
Írta 2004. február 15. - 22:07
Futtasd! Jajj most nehogy arra gondolj hogy öröml... szal érted. ;D Mint sportot ajánlom. Az lábra jó, szal bírni fogja majd biztos a tekerést. (sztem)
Írta 2004. február 15. - 21:57
Sziasztok !
, Na megtaláltam álmaim királynõjét, de van 1 bibi... ???, kövér...
Mit csináljak vele, hogy lefogyjon nyárig ?
Van kedve bringázni is és úszni is.
Adjatok tanácsot :
1.) Mivel tudom gyorsan lefogyasztani és kigyúrni ?
2.) Hová vigyem (milyen helyre) ami elkápráztatja a Bükkben ?
Mit csináljak vele, hogy lefogyjon nyárig ?
Van kedve bringázni is és úszni is.
Adjatok tanácsot :
1.) Mivel tudom gyorsan lefogyasztani és kigyúrni ?
2.) Hová vigyem (milyen helyre) ami elkápráztatja a Bükkben ?
Írta 2004. február 15. - 21:02
Okés!
Én is mentem már többet terepen (kb. 130km) és aszfalton (kb. 250km) egyszerre, de ez valóban más lesz!
Én is mentem már többet terepen (kb. 130km) és aszfalton (kb. 250km) egyszerre, de ez valóban más lesz!
Írta 2004. február 15. - 20:52
Ok akkor megpróbáljuk tartani a többiekkel is a tempót biztos ami biztos.
Én is kíváncsi vagyok mit bírok, igaz hogy mentem már többet is terepen és aszfalton egyaránt, de ez más lesz.
Én is kíváncsi vagyok mit bírok, igaz hogy mentem már többet is terepen és aszfalton egyaránt, de ez más lesz.
Írta 2004. február 15. - 20:45
Á, nehogy azt hidd, h. olyan jó vagyok! Csak a szájam nagy! ;D (Még egy éve sincs, h. megvettem a montimat!)
A hosszút is csak kihívásból jelöltem meg! Lehet, h. végig sem tudok menni! De muszáj tudnom, h. mennyit bírok! A középen tudom, h. nem lenne gond, legfeljebb lassabban megyek. De a hosszú... :
De azért igyekszem tartani Veled a tempót, amíg szét nem vélik a 2 táv...
A hosszút is csak kihívásból jelöltem meg! Lehet, h. végig sem tudok menni! De muszáj tudnom, h. mennyit bírok! A középen tudom, h. nem lenne gond, legfeljebb lassabban megyek. De a hosszú... :
De azért igyekszem tartani Veled a tempót, amíg szét nem vélik a 2 táv...
Írta 2004. február 15. - 20:39
Hosszún indulsz? Hát én csak a középen... Na nembaj, ameddig együtt megy a két táv megpróbálom tartani a tempót veled.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére