Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Don: sajnálom a térded, remélem meggyógyul azért. Én nem merek elmenni a térdemmel dokihoz, igaz csak gyaloglásnál szokott fájni.
Nem akarom elkiabálni, de ha senki nem tesz keresztbe, jövõ hét elején meglesz az Enduro ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Üdv!
Szóval gond van. Mármint velem. Ma reggel megnézettem egy dokival, aki azonnal röntgent és ultrahangot csináltatott a térdemrõl.
Eredmény: Kevés folyadék van benne, de nem csapolta le, mert azt mondta, hogy ha pihentetem, akkor felszívódik. Van egy gyulladás is, ami kezdõdõnek néz ki, és van egy kezdõdõ kopás is. Ami a legszomorúbb, hogy nem enged tekerni!!!
Ez a vég.
Hogy pihentessem? A nap java részét vagy vezetéssel, vagy a létrán töltöm. Ez pihentetés??
Úgy van, ahogy Tyito mondta: Ha nem végzem a dolgom, hanem pihengetek, akkor éhenhalok (lunk)!
Kérdésessé vált a Flash is, bár nevezésem, rajtszámom stb már van, a nevezési díj is be van fizetve.
Minden esetre a remény hal meg utoljára, szeretnék ottlenni veletek, ismét, együtt, jó hangulatban.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Hali....én, mint a topic szülõanyja anno, szólnék ;D

Szerintem a csettopic fedi a valóságot (ezt nem rosszértelemben mondom), de aki a fórumra téved nem azt veszi fle belõle elsõre, hogy márpedig vannak...hanem, hogy pletyiznek.

Szóval a visszaállítás kérése jogos...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nekem tetszetaz eredeti cím, itt végre egymásra találhattak a bringás lányok. Azt hiszem olyan ritkák vagyunk, hogy talán megérdemlünk egy topikot. Az, hogy közben egy szuper baráti csapat alakult itt ki, az a hab a tortán. Remélem értitek ::)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Nati: megkérem Cheesyt, hogy vigye fel Pestre, ha ne-talán nem sikerülne, abban az esetben a SIMPLONnal együtt felszállítom én.

Nem voltam külhonban, a keró kinrõlbehordottlomokközöttvolt!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Hétvégén egyébként tényleg rossz idõ lesz? Mert ha igen, akkor lefújjuk a Balatont, és ez azt jelenti, hogy egy polarxes vaddisznó egy nagy baráti társaság tagjaként turistákat fog riogatni a Mátra lankáin (remélem, hogy inkább meredekjein ;)). ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Íme virtuális aláírásom: KGÁDÁM :)

Pénteken megyek Gyapihoz felszereltetni az új Hussefelt hajtásomat! ;D 8)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
pletyitopik istenments!! ha ez lesz a címe, a férfibecsületem megõrzése miatt bele se fogok nézni 8)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Utánajártam a dolgoknak és annyit sikerült kiderítenem ... na de inkább lássátok saját szemetekkel!!

"? Módosítva: Március 26, 2004, 11:37:21 írta zOrg ?"

szal ÕÕÕ a bûnös!! ;D

Kérjük a tisztelt bíróságot hogy legyenek szívesek viszaadni a szeretett topikunk eredeti nevét!! :)

Kérek mindenkit aki hasonlóan vélekedik, az a petíciót itt írja alá!! ;D

Nah csak ennyi ... :) ;D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Javaslom a : Birngás lányok márpedig vannak (... hmmm it eredetileg az R bekarikázva akart lenni de ugytünik nem értette meg ... )

::) 8) :o ;D ;D ;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
mit akartok mi legyen?
A javaslatom:
Bringás lányok márpedig vannak...
Pletyitopik ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Majd megszokjuk az újat is, bár tényleg jobb volt az elõzõ

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Hát akkor szerintem legyen a régi! ::) 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Bors! :D :-*

És én is egyet értek az elõttem szólókkal. ::)De ha belegondolunk van abban is ráció, hogy cset topik.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Rás?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Bors: ezt már én is meg akartam kérdezni ... és személy szerint nekem is SOKKAL jobban tetszett az eredeti topik neve ...

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Pixel: Kicsit elkesve bar, de Boldog szulinapot igy utolag!

Mas.... Miert es ki valtoztatta meg a topic eddig jol bevalt cimet? (Nekem jobban tetszett az eddigi. ::)) Vagy ezt mar kitartyaltatok csak lemaradtam rola???

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Tyitó! Azt javallom, fogadj fel csóró román vendégmunkásokat, add a kezükbe locsolókannát, és ha valaki a neten keresztül szikkattnak látja a butszust, vágj a fejére egy gumikalapáccsal, mire õ meglocsolja azt. Tuti nyerõ vállalkozás:)
Grat a bicóhoz te világutazó.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Ötlettolvaj!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tyitó, ezt értsem úgy, hogy véletlenül épp Svájcban autóztál?

A másik, szintén hozzád intézett gondolat: arra a következtetésre jutottam, hogy mivel a Zámiám már úgyis nálad cseperedik, nem lehetne csinálni ilyen internetes locsolást. Tudod, van netes teve, amit lehet etetni, na én szivesen locsolgatnám és becézgetném a zámiámat, amig élõben nem tehetem. Úgyhogy légyszi, valami webkamerát szerelj föl otthonra! ;)