Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
nohát! Pixel! Nem szeretem a fehér színû jármûveket (talán valami zsigeri idegenkedés a mentõautóktól? ;D), de ez egészen ígéretesnek tûnik!!! ... már oviban is a hintalovon ültem, hacsak lehetett - ez egészen arra emlékeztet - és ha emlékezetem nem csal, az összetlós bringák terepen tényleg bírnak hintaló-szerûen galoppozni MÉg a végén irigy leszek rá!!! ;) ;D

hehe, még eszembe jutott valami a színe miatt:

mekkora lesz majd, mikor elõbukkan Pixel-királyfi az erdõbõl a FEHÉR lovon hihiiiiiiiiii ;D ;)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
:o Pixel, elhiszem, hogy megérte a szenvedést... Gratula hozzá!
Végül felratad rá az XTR szet maradékát?
Nem látom tisztán a képen (((Azért ennél jobb felbontású képet vártam volna Tõled)))
Halljunk valami alkatrészlistát, hadd csepegtessük a nyálunk!

Jenõ' : az antik példához hozzá tartozik, hogy a nõk gyakran csak "háztartásbelik" voltak, szerelem meg valamelyik barátjához fûzte a kedves férjurat...
Egyébként én is pont erre gondoltam, nem arra, hogy Neked esztétikus-e Trifó teste ::)
8)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Hosszan tartó, nehéz, fájdalmas, kései szülés volt, de megérte ;D

http://www.onogur.com/enduro.jpg

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
huhh . 400 oldalas a topik :o

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

azért tetszik, hogy elõbb utóbb mindig a nõ-férfi viszonyhoz lyukadunk(tok:)) ki :-)

miért? nem az az alapja MINDENNEK? 8) ::) ;)

nem, az az alapja mindenKInek :-))

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

azért tetszik, hogy elõbb utóbb mindig a nõ-férfi viszonyhoz lyukadunk(tok:)) ki :-)

miért? nem az az alapja MINDENNEK? 8) ::) ;)
különben is erõsítenünk kell nõi mivoltunkat, hiszen a topic címe (BRINGÁS lányok) akár leszbikus hölgyekre is utalhatna ::) ::) ::)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
huhh:-))

ad1: azért van olyan téma a fórumban, amirõl még nem volt szó? :-)

ad2: azért tetszik, hogy elõbb utóbb mindig a nõ-férfi viszonyhoz és a testekhez lyukadunk(tok:)) ki :-)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Néha meg mások dolgoznak... ;)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Boldog szülinapot Storm, és Kergeegér!!!!

Jenõ:
Nem kell félteni minket dolgozunk azért a testünkön...

Sz.

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

'Jenõ: A szép ffi testek esztétikájáról Trifót nem biztos, hogy érdemes meggyõznöd ;D

Mellon, nem hogy nem kell, de nem is szükséges Trifot meggyõznöm - így is tudja, hogy dönörûnek tartom ;D :-*

Csak azért próbálgatok agitálni, mert szerintem tényleg sokan hiszik/gondolják úgy, hogy csak a nõk teste nyújthat esztétikai élményt. Pedig ha ez így lenne, akkor az antik olimpiák meztelen sportolóit csak büntetésbõl nézte volna a tömeg - és ez ugyebár kevéssé valószínû....

Több önbizalmat, kedves ifjak!
Mi örülünk, hogy sportoltok, mert így sokkal nagyobb boldogság (lesz) rátok nézni, mint satnya, fotelben-sültkrupmli/kólán nevelkedõ kortársaitokra! ::) ::) ::)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
A Paraturha az elázástól eltekintve jó volt, csak kár, hogy ilyen keveset tudtunk így csak menni. A sok megállásnak köszönhetõen egyátalán nemfáradtam el a mászásban. Utána jó volt ismét döngetni (a magam módján persze ::)) lefelé, a hosszú tél alatt szinte el is felejtettem milyen jó érzés is ez! 8)
A sár ellenére ezek az utak jól járhatóak voltak (lefelé, felfele aszfalton mentünk), ajánlható sáros idõ esetére is!

A fotóimat még én sem néztem meg, nem volt idõ letölteni õket otthon, egyszerûen nem kapcsoltam be a gépet... :-X

'Jenõ: A szép ffi testek esztétikájáról Trifót nem biztos, hogy érdemes meggyõznöd ;D

Trifo: Szerintem új korában is elég gyanus volt a hangja, az enyém jóval diszkrétebb, igaz még alulról állítható (RT I) változat, de a mûködési elv ugyan az lenne. (nem úgy mint az idei RTWD)
Nekem 2 éve hibátlanul mûködik, igaz ritkában piszkálom, mert alul van.
Garanciális csere után remélhetõleg jól fog mûködni, szerintem gyárilag hibás volt az a példány

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Trifó: akkor lehet, hogy kapsz tõlem egy Skarebet, te meg adsz nekem egy kis pénzt a Simplon árából :) Kinek lesz amúgy?
Szomorúan hallom a teló esetét, ha tényleg betojt, vissza kell majd vinni... érdeklõdöm az ügyben.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
köszi köszi! ;o)
ilyenkor úgy szoktam ,h 0 óra után gyorsan küldök magamnak egy üdvözlõ esemest születésnap alkalmából ,h én legyek az elsõ :P
még 1x köszi :-*

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Most pedig örüljenek a fiúk! Egy igazi bombázó csúcs bringán! ;D
www.onogur.com/straw.jpg

Istenem, tiszta nosztalgia! alsótagozatos koromban volt ilyen mintás ceruza formájú mûanyag tolltartóm ;D :D 8) naggggyon coooool volt...

Era, egyetértek! Le a ruhával a montis férfitestekrõl ;D :P 8)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Trifoéknak KELL a Simplon! Már csak a fizetés módját kell meghatározni. Ha jól értelmezem, valamiféle kapcsolt tranzakció készül. Majd avassatok be.

Pixel: egyrészt büszkén jelentem, hogy sikerült megtalálni az ideális szerszámot a Black gumiharangjának helyretételéhez: egy kávéskanál nyele! :)
Valamint szomorúan jelentem, hogy beteg lett a teló - az útválasztó cucc nem akar mûködni benne.

--Trifo

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Tyito: Ha a fehér speckóra gondolsz, akkor igen, nagyon szép!
Az enyém még abban a rohadt raktárban senyved, erre a hétre ígérték, most meg aszongyák, kedd. >:(

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
pixel: milyen az új bringád? Trifoéknak ha kell a SIMPLON, már is fizetem a telót. Láttad az Ágim bicóját?

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Nekem ez már túl szexi! ;D

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Most pedig örüljenek a fiúk! Egy igazi bombázó csúcs bringán! ;D
www.onogur.com/straw.jpg

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Kex, Te szépfiú: sms nem megkapva, péntek három óra lenni túl kora! Nem lehetne olyan negyed öt felé? Vagy mondjátok meg merre mentek, én meg utánatok megyek. Azt is lehetne, hogy tekertek és a végén egy Janihegyes ugrálással zárnátok, amibe már én is be tudnék csatlakozni! Találjátok ki, és plíz jelezzétek! THX