Hát kicsit szomorodom... A kezdeti lelkesedés tényleg kezd alábbhagyni, vagy csak az idõjárás teszi mindezt. Mindenki nyomottabb, fázósabb lett. Talán már a lovacskátokat sem mozgatjátok meg?
Többen kérdõjelesre váltottak. Mi lenne, ha az elõtte és az utána lévõ hétvégérõl is nyilatkozna a csapat, kinek mi a jó. Szegény Para barátunk már nem tud jobban megszakadni. Szóval kedves csapattársaim kérlek nyilatkozzatok a fentebb vázolt dátumokkal kapcsolatban.
Amúgy miért ilyen nagy intervallumokban gondolkoztok? Február és május között nincs más hónap? Nem értem a logikáját. Megmagyarázná vki?
Egy okoskodó nõszemély
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

I. BMFT Találkozó 2002. február 23-24.
Indította
Paraferee
, 2001. november 14. 14:27
Írta 2001. november 18. - 16:43

Írta 2001. november 17. - 23:58

Kolis vagyok, és nem tudom milyen program lesz még febr. 16-17-én de ha tudok elmegyek és lehet jönne még egy vagy két haverom is.

Írta 2001. november 16. - 20:12

OK!!!
De azért szólj nekik is, hátha van kedvük!!! Talán szakítanak rá kis idõt.............
TE MEG MINDENKÉPP GYERE!!!!!!!!!! ;D
De azért szólj nekik is, hátha van kedvük!!! Talán szakítanak rá kis idõt.............
TE MEG MINDENKÉPP GYERE!!!!!!!!!! ;D
Írta 2001. november 16. - 20:09

Más nevében nem nyilatkozom, de... ;D ;D ;D
"Kissé" sûrû a BM gárdájának a programja ebben a 2-3 hónapban (év vége/eleje); szóval örülnék, ha magamat el tudnám juttatni...
üdv.zOrg
"Kissé" sûrû a BM gárdájának a programja ebben a 2-3 hónapban (év vége/eleje); szóval örülnék, ha magamat el tudnám juttatni...
üdv.zOrg
Írta 2001. november 15. - 22:32

zOrg:
Atom, Gizmo, vagy valaki nem jönne még!!! Szívesen megismerném azokat is akik az írott részt csinálják!!!!!!!!!!! ;D
Atom, Gizmo, vagy valaki nem jönne még!!! Szívesen megismerném azokat is akik az írott részt csinálják!!!!!!!!!!! ;D
Írta 2001. november 15. - 19:46

Május is okés, de szívesen mennék patakban fürdeni, meg priccsen alunni mínusz 10-ben is. ;D ;D ;D
A pöstirõl annyit, hogy nekem végülis -eddig- úgy néz ki minden hétvége okés, ha valami konkrét lesz, jelzek.
Egyébként megfigyelhetõ a mi kis Fórumos demokráciánkban is, hogy mindenkinek minden jó, de sehol egy konkrét idõpont vagy hely. Viszont, mihelyst valaki feldob egyet, kimondva-kimondatlan, õ lesz a "szervezõ", akire jóval több felelõsség hárul, pedig csak egy idõpontot és egy helyet mondott...
Na, bocs, hogy elkalandoztam, aszem mára kiszakítom a kezembõl a Szociológia tankönyvemet! ;D ;D ;D
A pöstirõl annyit, hogy nekem végülis -eddig- úgy néz ki minden hétvége okés, ha valami konkrét lesz, jelzek.
Egyébként megfigyelhetõ a mi kis Fórumos demokráciánkban is, hogy mindenkinek minden jó, de sehol egy konkrét idõpont vagy hely. Viszont, mihelyst valaki feldob egyet, kimondva-kimondatlan, õ lesz a "szervezõ", akire jóval több felelõsség hárul, pedig csak egy idõpontot és egy helyet mondott...
Na, bocs, hogy elkalandoztam, aszem mára kiszakítom a kezembõl a Szociológia tankönyvemet! ;D ;D ;D
Írta 2001. november 15. - 19:36

Skacok!
Nekem tök mind1, melyik hétvége! De télleg!! Ezért dobjatok fel egy idõpontot, és akkor nekem jó lesz...
Nekem tök mind1, melyik hétvége! De télleg!! Ezért dobjatok fel egy idõpontot, és akkor nekem jó lesz...
Írta 2001. november 15. - 15:05

Szerintem is jó, ha két találkozót tartunk. Májusban valszeg lesz pár halaszthatatlan dolgom (diplomaosztó meg ilyesmi), de valahogy megoldjuk.
Yoci
Zöldfülü kollega asszem azt irta, neki az a hétvége nem jó. Hétköznap nem érsz rá?
Yoci
Zöldfülü kollega asszem azt irta, neki az a hétvége nem jó. Hétköznap nem érsz rá?
Írta 2001. november 15. - 13:39

Üdv mindenki!
Szerintem legyen februárban és májusban is találkozó.
A Pesti találkához mit szolnátok pl.: e hónap 24 vagy 25.-éhez ???
Szerintem legyen februárban és májusban is találkozó.
A Pesti találkához mit szolnátok pl.: e hónap 24 vagy 25.-éhez ???
Írta 2001. november 15. - 13:19

Írta 2001. november 15. - 13:16

Tartsuk ezt a februári idõpontot! Vagy kérdem a 23-24es hétvége mér nem jó ? Addigra nyomdában az újság, vizsgaidõszak már sehol stb stb. Vagy ha a tél közepe a lényeg
akkor jan. vége kellene.

Írta 2001. november 15. - 13:14

május nagyjából és elõreláthatólag ok, február szintén, úgyhogy azt se halasszuk el szerintem...
Írta 2001. november 15. - 11:58

Azért 10egynéhányan még így is maradunk! Bár tényleg nem jó, hogy egyre kevesebben vagyunk. :'( Ha másnak is jó akkor maradthat a februári idõpont. A májusi a II. találkozó élvezi a támogatásomat. Szal én is kíváncsi vagyok a javaslatokra.
Írta 2001. november 15. - 11:35

Hey..
gyaci kollegával folytatott eszmefuttatás alkalmával volt szerncsém megtudni, hogy sajna nem jó Neki a februári dátum...

mivel már úgy is zOrg bátyó ikszedik_találkozóra módosította a megnevezést, mi lenne, ha mondjuk május vége környékén lenne még egy, azaz a II. BikeMagFórum Találkozó...
egy részt nem kellene akkor már fûteni.. másrészt akkor már lehetne egy lovas találkozót összehozni...
most ennyi... várom a reakciókat...
cs&h+tsai
gyaci kollegával folytatott eszmefuttatás alkalmával volt szerncsém megtudni, hogy sajna nem jó Neki a februári dátum...

mivel már úgy is zOrg bátyó ikszedik_találkozóra módosította a megnevezést, mi lenne, ha mondjuk május vége környékén lenne még egy, azaz a II. BikeMagFórum Találkozó...
egy részt nem kellene akkor már fûteni.. másrészt akkor már lehetne egy lovas találkozót összehozni...
most ennyi... várom a reakciókat...
cs&h+tsai
Írta 2001. november 15. - 09:56

ááááááááá...!!! 8...(
arghhhh...
lista módosítás folyamatban...
---
JELENTKEZÉSI LAP
[?] b
[x] BRUCE
[x] GerMan
[x] Jorus
[x] kiscsango
[x] Kislust
[?] LiquidBugger
[x] Major
[x] Paraferee
[x] Ralph Fiennes
[x] Ras
[?] rob
[x] Sonka_Zsuzsi
[x] tamaskaa
[x] YOci
[?] zOrg
[x] Zöldfülü
---
ha így folytatjuk, januárra elfogy a jelentkezõk listája...
rakjuk át egy melegebb, szárazabb, és újság-gyártás utáni idõpontra??
Cs&h+tsai...
Joghurt kicsit lelombozódott...
arghhhh...
lista módosítás folyamatban...
---
JELENTKEZÉSI LAP
[?] b
[x] BRUCE
[x] GerMan
[x] Jorus
[x] kiscsango
[x] Kislust
[?] LiquidBugger
[x] Major
[x] Paraferee
[x] Ralph Fiennes
[x] Ras
[?] rob
[x] Sonka_Zsuzsi
[x] tamaskaa
[x] YOci
[?] zOrg
[x] Zöldfülü
---
ha így folytatjuk, januárra elfogy a jelentkezõk listája...

rakjuk át egy melegebb, szárazabb, és újság-gyártás utáni idõpontra??

Joghurt kicsit lelombozódott...
Írta 2001. november 15. - 09:52

Nahhh... Egy kérdõjel befigyel mellém is... :'( :'( :'(
Azon a héten lesz újsággyártás - ráadásul jövõre 76 oldalasak leszünk -, így valszeg maximum a katódsugaraktól fog zsibbadni a fejem...
k---------á------------r
üdv.zOrg
Azon a héten lesz újsággyártás - ráadásul jövõre 76 oldalasak leszünk -, így valszeg maximum a katódsugaraktól fog zsibbadni a fejem...
k---------á------------r
üdv.zOrg
Írta 2001. november 15. - 09:11

b: Okay... 
---
JELENTKEZÉSI LAP
[?] b
[x] BRUCE
[x] GerMan
[x] Jorus
[x] kiscsango
[x] Kislust
[?] LiquidBugger
[x] Major
[x] Paraferee
[x] Ralph Fiennes
[x] Ras
[?] rob
[x] Sonka_Zsuzsi
[x] tamaskaa
[x] YOci
[x] zOrg
[x] Zöldfülü

---
JELENTKEZÉSI LAP
[?] b
[x] BRUCE
[x] GerMan
[x] Jorus
[x] kiscsango
[x] Kislust
[?] LiquidBugger
[x] Major
[x] Paraferee
[x] Ralph Fiennes
[x] Ras
[?] rob
[x] Sonka_Zsuzsi
[x] tamaskaa
[x] YOci
[x] zOrg
[x] Zöldfülü
Írta 2001. november 14. - 19:04

Paraferee minden vágyam menni, de továbbra is csak kérdõjellel tegyél fel pls !
kösz
kösz
Írta 2001. november 14. - 17:12

Írta 2001. november 14. - 17:04

BaráTEAM!
Bocsi, h. utólag módosítottam kicsit a topikcímet; viszont átláthatóbb lesz, ha már a XX. BMFT mítinget ügyezzük... Nem? ;D ;D ;D
Bocsi, h. utólag módosítottam kicsit a topikcímet; viszont átláthatóbb lesz, ha már a XX. BMFT mítinget ügyezzük... Nem? ;D ;D ;D