Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

I. BMFT Találkozó 2002. február 23-24.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
612 hozzászólás a témában

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Helló TAGOK!
Mennyi szó esik itt az italról.
Lesz még valaki rajtam kívül,aki teljesen absztinens?
De azért csak nem zavartok el?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ferónk még rajtam is túltesz 1-2 centivel, de súlyban én nyertem, 103-mal!  ;D ;D ;D Ilyenkor kié a sör?  :D

(Ööö, nem lehetne inkább egy forró rumos tea a patakban való pancsi után?!  ;D ;D ;D)

Hangi

Hangi

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Halló

Azt szeretném megtudni, hogy TI mivel fogtok felmenni: bicikli, kocsi?

Hangi szólt

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
..hja igaza van Zsuzsinak, Ferkó barátunk igencsak nagyra nõtt!!!( ;D)

kislust

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Itt is hahó
Látom a buli itten is levette az aktivitást nullára. Pedig, amikor én ottan voltam, nem is emlegettük az összejövetelt. Annak majd külön kéne szervezni 1 ilyen megbeszélõset.
Teljesen jól haladunk. A fõzésben besegít majd 1 frankó szakács, elõre se aggódjatok, ugyanis Cserkó barátunk (a kis szervezõgép - jó lenne, ha ide is virítanál vmit :)))))) díszokleveles szakácska. Lehet, hogy a telefonokból  fõzõcskézik mostan, de az is fogyasztható jó állapotban.
Én csak reménykedhetem, hogy bátyó megengedi, hogy lenyújjam az autót. Már csak addig meg kék szereznem a jogsit. Vagy elkérek egy krosszzsigát. Szerintem intézünk vmit.
Mindenki hozza a kedvenc cédéjét - majd ottan lebeszéljük, kinek erõsebb a jobbosa...

Rob  Nem emlékszem extra magasságra veled kapcsolatban (bocsi), vagyis a sört szeretnél, pécézd ki LCS-t (ide is bocsi)
na mostan csók

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
azért ha valaki bringával jön nem biztos hogy lesz hely a hát Izsákjában még egy kétliteresnek, meg egy kis krumplinak, nem is beszélve hogy azért  Jávorkút felé az emelkedõ nem olyan lankás ám...
úgyhogy szerintem mindenképpen jó ha egyszerre vesszük meg a cuccokat és lenne autó amivel tudjuk furikázni õket...
YOci az evõeszközöket meg elõre is kössze :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Háj!

Na...
Bírom ezt a k.h.-t...
Azt írja a nagykönyv:
közös helyiség: csak az van   ;D
meg:
WC: udvar   ;D
Szal nagyon király lesz!!!  ;D  ;D

Paraferee:
Szted olyan nagy dolog egy 2 literes vmit meg egy pár darab krumplit bedobni? Sztem igazán megoldható lenne. Bár tény, hogy sokkal egyszerûbb, ha vki miskolcon autóval megveszi...

YOci: elõre is kössz a tányérokat + evõeszközöket, meg a zenét !!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Hááát.. laza 25-30 kilóval vagyok csak kisebb, de még lehet, hogy magasabb vagyok!  ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
He-Hey!

rob: Nos... ha tényleg nagyobb vagy mint Én(186-7centi magas, 92-5kiló...) akkor meg lesz az a sör... ;D

MINDENKINEK: találtam a NETen a leendõ találkozóhelyrõl infót ;D

http://www.ngo.hu/~mlbe/lethaz.htm

<-- ide megyünk... ;D

Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Paraferee

OK. De ha találxunk, és én mégis nagyobb vagyok, mint Te, akkor jössz Nekem egy sörrel  ;) (forditva nem él:))

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Halihóóó...

rob bátyó: Én tudok Neked segíteni... ;D ha eljön az idõ, és már elég nagy leszel, hogy Magadba fogadd az Erõt, elmondom a titkot... ;D ;D

szal no problem senor amigo...

Pablo De Santo kivezetni Téged kélybarlangok fõházához... ;)

cs&h+tsai...
Joghurt és senor Pablo De Santo... ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
BRUCE

Nem lenne olyan rossz ötlet egy pestivel összebeszélni, de otthonról megyek, ami 120 km-re van Pesttõl... Szóval ez kilõve. Meg az öcsém is jön. Meg mindketten biciklivel. Szóval valszeg marad a vonat, mint egyetlen megoldás. (ezt persze jó lenne, ha valaki elmondaná, hogy Miskolc Tiszai pályaudvartól merre, és hogy jutunk ki, de erre van még idõ!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
He Hey!

Na ezt már xeretem! ;D

YOci: akkor mindenkinek tudsz hozni evõeszközt+tányért? Sirály!
Plussz a zenegép... ;D

BRUCE: a mindenki maga hozza a kajához valót, meg a piáját jó 5letnek tûnik, de gondolj bele...
Utazol a találkozóra (itt nem kell, hogy pont téged vegyünk...) 200km-t... a vonaton(vagy buszon...) meg cipeled a kiló krumplit meg 2kiló pityókást??
hmm...

A piához csak annyit: a háztól kábé 12-13kilóra van egy nagyobb szupermarket Miskolcon... (de lehet, hogy van valahol a közelben egy italdiszkont is...) ott eccerûen csak megvennénk az elõre felvett listát, bedob a kocsiba (meg a szervezetbe.. ;) ) plussz mellé a kaja, és irány vissza...
Persze EZ NEM ZÁRJA KI azt, hogy valaki(k) hozzanak magukkal még piát... ;)

Na egyenlõre ennyit...
Csõváz éas hátszél..
Joghurt és Én...

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Na üdv mindenkinek!  :)

Bruce díajzom az 5letedet tényleg igy a leg1xübb.
Mivel hogy valamibõl és valamivel enni kell igyhát kell tányér villa ill. kanál de nyugalom bizzátok rám ez lessz az én feladatom.
Zenére meg csak annyit,hogy tudok hozni ha kell egy hordozhatós cd-s sony magnót.(szól mint állat)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
rob: ha pestrõl jössz, akkor tuti, hogy tudsz autóval jönni, mert pestrõl nem egyedül jössz a találkára, igaz?? szal sztem beszélj össze vki pesti taggal, és akkor ok...
zöldfülü: u.a. mint robnak. és akkor bográcsot is tudsz hozni, nem??

boccs, ha hülyeséget mondok, de sztem ez nem hülyeség... :P

na akkor kaja pia:
sztem sokkal egyszerûbb lenne, ha mindenki az igényeihez megfelelõ krumpli és pia adagot hoz. Gondoljatok bele, így a teher nem egy emberé, hanem mindenki magáról gondoskodik... Meg ha mindenki hoz egy két literes páli kólát ( :P ), akkor az ok, vagy nem?? sztem ez sem hülyeség... vélemény??

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
HA valaki old kocsit, akkor intézek keverõt, meg discmaneket, már csak hangfal kell, és erõsítõ. CD-t szintén intézek, de a multkor L.CS kollégánál is láttam hatmilliót. (persze Õ nem jön...)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Okay...

nem is azt kértem, hogy old meg, ha zenét szeretnél... SÕÕÕT!
Azt szeretném, ha minnél több 5letet dobnátok be a kalapba!!!

Cs&h+tsai

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Nekem nem csak igényeim vannak, én csak kérdeztem, vagy felvetettem, hogy nehogy elmaradjon, mint kérdés, amin gondolkozni kell. Ha én is kocsival mennék, akkor vinnék én zenét, de ez azt hiszem nem megoldható.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Háj Dír!

Mint már valahol fenntebb megemlítettem, asszem ott ahol a kajára is rákérdeztem, a pia kérdése is szerepelt...
Én arra gondoltam, hogy
1)azt hiszem ez az egész úgy tud majd mûködni, hogy mindenki egy elõre megbeszélt jattot bead...
2)elõre megmondja minden résztvenni kívánó az ital igényét...
3)a krump Lee hozzávalóival egyetemben megvételezzük a piát is ott...

Szal lehet az igényeket sorolni...
PERSZE EZ CSAK AKKOR MÜXIK, HA LESZ AUTÓ!!!

na ez van... elméletileg holnapra, vagy holnap utánra kiderül, hogy melyik dátum alatt szabad a házikó... ha lehet választani akkor az utóbbit fogom...

Zene ügyben pedig mondjatok megoldási 5leteket!

Ne csak igényelj! Próbáld megoldani! ;)

Csõváz és hátszél!
Pf (és nem postafiók...)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Jaaaaaa: Még valami!

AZ ok, hogy kaja lesz, de innivalót (gondolok itt elsõsorban az üdítõre ;D) mindenki hozzon magával?

És zene lesz? Vagy csendben fogunk a hidegben üldögélni? Mert akkor legalább Activityt  :P vinni kéne....