BaráTEAM!
Akkor hogy is lesz?
Péntek este érkezés... OK
Szombat reggel kajáért le a városba... KI VÁLLALJA?
Szombat este Krump Lee fõzés Ras vezényletével... OK
Fürdési lehetõség... KERESÉS FOLYAMATBAN...
Szombat program... KERESÉS FOLYAMATBAN...
Rave_Ace koma: vállalnád Te és Renátád a bevásárlást szombat reggel?
Programokra kicsit visszább tettem már javaslatot...már csak a reakciókat várom...
Cs&h...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BMFTeam I.
Indította
Major
, 2001. szeptember 08. 02:29
Írta 2002. április 05. - 11:15

Írta 2002. április 05. - 08:37

Zsuzsinak igaza van...
a menüpontok stílusa nagyon elüt az egésztõl... kicsit egységesebbé kellene formázni...
amúgy király!!!
8)
Csõváz és hátszél...
Paraferee voltaM
a menüpontok stílusa nagyon elüt az egésztõl... kicsit egységesebbé kellene formázni...
amúgy király!!!
8)
Csõváz és hátszél...
Paraferee voltaM
Írta 2002. április 04. - 21:59

Bruce koma!
Elég remek minden elképzelés, csak a menüpontok nem okésak nekem sem. Még csak nem is a színe, hanem túl aprók. A szöveg is okés, csak nõvelni kellene és olyan stílusúnak kéne lennie, mint a bal sarokban a BMFT-s cuccos az össze-vissza betûkkel.
Remélem hamarost én is mellékelhetek önéletrajzot...
Elég remek minden elképzelés, csak a menüpontok nem okésak nekem sem. Még csak nem is a színe, hanem túl aprók. A szöveg is okés, csak nõvelni kellene és olyan stílusúnak kéne lennie, mint a bal sarokban a BMFT-s cuccos az össze-vissza betûkkel.
Remélem hamarost én is mellékelhetek önéletrajzot...
Írta 2002. április 02. - 12:33

Nagyon nem illik oda a kék szerintem !! csináld meg feketére , vagy drappra ,vagy mittomén , de végülis a te dolgod, kérted a véleményem, hát nekem ez az ,na meg az ,hogy király !! egyébként gratula az 501. üzenetedhez !

Írta 2002. április 02. - 10:32

Írta 2002. április 02. - 09:23

Írta 2002. április 02. - 09:16

Írta 2002. április 02. - 09:09

BRUCE !!! Ez király
amik ottan középen vannak linkek ...szóval ne kékek legyenek !!

Írta 2002. április 02. - 09:02

a honlapból ami elkészült itt tekinthetõ meg: http://www.extra.hu/bmft
a véleményeket, fikázások, morgásokat, bánatokat, örömöket várom az ingyenes lelkisegélyszámra
szal írjátok meg lécci a véleményeiteket...
a véleményeket, fikázások, morgásokat, bánatokat, örömöket várom az ingyenes lelkisegélyszámra

szal írjátok meg lécci a véleményeiteket...
Írta 2002. április 01. - 17:47

Hahó Locsolós Fiúk! Sok tojást gyûjtöttetek a meglévõkhöz???
Para és Ras! Fõleg bennetek bízom. Mit gondoltok, kivitelezhetõ 1 kis szilvásváradi maraton szakaszbejárás a találkán? Tekerünk így is- úgy is, kössük össze a kellmeset az ... izzasztóval!
Para és Ras! Fõleg bennetek bízom. Mit gondoltok, kivitelezhetõ 1 kis szilvásváradi maraton szakaszbejárás a találkán? Tekerünk így is- úgy is, kössük össze a kellmeset az ... izzasztóval!
Írta 2002. április 01. - 07:09

Sziasztok!
Nem tudom, hogy jo helyre irok-e, de nekem kene a BMF (nem Bikemag!!!) official logoja. Van ilyenetek?
Nem tudom, hogy jo helyre irok-e, de nekem kene a BMF (nem Bikemag!!!) official logoja. Van ilyenetek?
Írta 2002. március 30. - 22:13

Írta 2002. március 27. - 09:52

;D
BMFT honlap ügyben Én is érdeklõdnék az illetékes elvtársaknál... MI a helyzet?
Joghurt és PéeF
Írta 2002. március 27. - 09:38

az illetékesektõl szeretném megtudakolni hogy mi van a BMFT honlappal... eltûntetek e témában mint szürke szamár a bizonyos hóviharban...
Írta 2002. március 27. - 09:36

Írta 2002. március 27. - 09:24

;D
Oldalbordám még nem biztos hogy jön... még addig többször változhat a kijelentése, így inkább bizonytalanként vetem fel jövetelét...
tudod, nõ...
8)
Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én, azaz Paraferee voltam
Oldalbordám még nem biztos hogy jön... még addig többször változhat a kijelentése, így inkább bizonytalanként vetem fel jövetelét...

8)
Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én, azaz Paraferee voltam
Írta 2002. március 26. - 20:45

Ras erkölcscsõsz bácsi majd ott lesz és jegyzetel és feljelent és besúg és ... és ... :

Írta 2002. március 26. - 20:38

Azt mondta, hogy nem mehetek akko.... :-[ :-[ csak vicc. Jön a kedvesed, nem? :-* :-* a végén még kitíltanak minket innen erkölcsi problémák miatt ;D ;D
Írta 2002. március 26. - 09:10

hihetetlen módon megint itt vagyok...

Zsuzsi: nem jön zurad?? hmm...

na majd Létráson "beszélgetünk" .... ;D
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek Skaccok! Paraferee voltam...
Írta 2002. március 25. - 19:39

Paruska! Én sem úgy gondoltam :-* :-*
Amúgy nem jön a Bordásom, mert Villányba mennek a haverokkal. Szóval nem lesz ki lebeszéljen.
Amúgy nem jön a Bordásom, mert Villányba mennek a haverokkal. Szóval nem lesz ki lebeszéljen.