Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BMFTeam I.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
586 replies to this topic

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Ha minden jól megy [ 8) 8) 8)]
akkor este (éjjel) mekkpróbálom kirakni a topikot a fórum indexre. Nagyon úgy néz ki, h. ezért viszont blokkolnom kell a teljes fórumot cirka 30 percre...
(Addig meg a színekkel p*cs*l*k + ez a q*va magyarítás...)

Még jelentkezem ma.

üdv.zOrg

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szerbusztok...

Nos, azt hiszem... úgy látom rendesen mindenki félrenyelt...ööö...értett pár dolgot... de a kedélyek és a helyzet lecsillapodott, ill. megoldódott...

Én is azt hiszem, hogy ez a "nem hivatalos" BMFT addig élni fog, és nem oszlik szerte, míg ez a fórum mûködik (és már talán azután sem...)...

Bízok benne, hogy mielõbb zOrg összehozza a tetõ alá a hivatalos dolgokat, és büszkén mutogatom és mondhatom, hogy életemben elõször egy hivatalos csapat tagja lettem...

Szal... Bruce, zOrg...
Ha bármiben tudok segíteni, BÁRMIBEN! akkor cóljatok!

Háromszoros Vivát a már létezõ, és majd létezendõ BikeMag Fórum Teamnek!

VIVÁT! VIVÁT! VIVÁT!

Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én, azaz a Para gyerek...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
ok, én is remélem!!  ;D ;D ;) 8)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Hát legalábbis  a közeljövõben nem!!!! Remélem!!!  8)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
soha??  ::) :-/ :o ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Akkor várunk!!!!  ;D

Amúgy szerintem nem kell attól tartanod, hogy ez a banda szétverõdik!!!! SOHA!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D
Szerintem alapvetõen semmi nem fog változni, de megsúgom én is kicsit aggódom, depont ezért fontos, hogy együtt csináljuk zOrg-al a dolokat, mint egy csapat, mert így mi maradunk a kemény mag!!!!!!!  ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Hali!

Nos új nap virradt ma is...
Mint láthatjátok, változtattam egy "kicsit" néhány elõzõ hozzászólásomon, mert a lényeget, amit szerettem volna elmondani, azt nem sikerült. Most ismét megpróbálom.
A lényeg, hogy én azt nem szeretném, ha mi olvadnánk be egy hivatalos BMFTbe, és nem belûlünk lenne az. Merthogy az elsõ felállás szerint az van, hogy ha piacra dobjátok a hivatalos BMFT-et (ezt paraferi nagyon jól mondta!), akkor csak az lesz szerintem, hogy az eddig "egész egységesen" mûködõ nem hivatalos BMFT lesz szétverve, és a másik csapat meg csak haldoklani fog. Én ezt szeretném elkerülni.
Parának abban nincs igaza, hogy ez a kedvenc újságom. Helyesen: ez egy olyan újság, amit szívesen olvasok. Mert imádom a bringázást. Ha elõbb pl. az index fórumán találok bringás (mtb) fórumot, akkor valószínûleg ide sosem látogatok el.
A honlapot addig nem fogom tovább fejleszteni, amíg ezt az egész bmft dolgot le nem zártuk.
Egyébként a tegnap zOrggal váltott instant messages-ben azt is megtudtam, hogy zOrg is készül egy honlappal. Várjuk meg, lehet, hogy az övé jobb...

Üdv:
"józan" BRUCE

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Akkor mostmár mindenki megnyugodott!!!!!!  ;D Szuper!!! Hisz fiuk mi egy csapat vagyunk!!!!!!  ;D A szó igen szoros értelmében!!!!  ;D ;D ;D ;D

Szóval inkább épísün együttcsapatot mint veszekszünk!!! ;D
Ezúton is kérnék mindenkit, hogy mostantól ne fikáza se zOrg, se BRUCE hozzászólásait, mer már elintézték egymás közt, és csak építõ ritikákkal éljetek az én kedvemér!!!  ;)
Elõre is nagyon köszi!!!

E terveknagyon jó irányba mutatnak!!!  ;D És ha minden jól m,egy életem egyik álma is valára válhat, hog egy csapat HIVATALOS versenyzõje lehetek!!!  ;D

Szóval ötletekre fel!!!!!!!!!!!  ;D

A külön kiemelt BMFT topicot meg már nagyon várom!!!!!!  ;D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Szóval a teamról, honlapról, egyletrõl!!! :
Nagyon jó ötlet, hogy egy kicsit rendszerezettebb keretek köé kéne kicsit terelni a témát mint zOrg említette, és tényleg jó lenne hivatalosan a BMFT versenyzõjének lenni!!! VISZONT semmiképp sem szeretném, ugyanúgy mint BRUCE, hogy ez bárkit is kizárna a csapatból!!! Ugyanúgy BÁRKI lehessen tag, aki csak akar!!!!!! Nagyon szeretném ha ez az íratlan alapszabály nem csapa át valamilyen csak ezek, vagy csag azok jöhetnek dologba!!!! Szóval jöhessen CC-s, DH-s, DS-s (mit jómagam!!!), Triálos, XC-s, Maratonista, Versenybringás, Ciklicrossos, Teremgépes, meg tõlem akér triciklis is ha akar!!!! És akr fagyiskocsis biciklivel is, ha az a hobbija, TÖK MINDEGY!!!! Csak a biciklis életérzés legyen az övé és máris a BMFT tagja lehet!!! EHHEZ ragaszkodom!!!! De mindemellett tényleg jó lenne valami cspat forma!!! Ezt a zOrg, BRUC kreatív team-ra úgy érzem rá ehet bízni!!!  ;D (Most, hogy kibékültek!!!)
Ami szrintem most addig is jó lenne!!!:
A HONLAP!!! Nyugaodtan fejlszthetnétek együdt fiuk, hiasz ti vagytok a meseremberek!!! Nagyon örülnék neki, ha én is íratnék bele, nomeg mndenki aki akar!!! Szóval jó lenne ezt elindítani! Szerintm ezt már lehetne simán a közeljövõben, és nem kell vele várni a hivatalos mgalakulásig!!! Ez ötlet lehet velem nem egyet érteni!!!

A BMFT topic legy külön!!!! Ez nagyon jó 5let!!!

És a végére egy magán jellegû hozzászólás!!! Vegyétek a TAM pólókat légyszi, mert benne áll a pénzem, és ez kezd egyre jobban kínossá válni!!!
Tudjátok van XL, L, M!!! 2000 HUF/DB!!! Budapesen személyesen amúgy utánvét!!! Elõre is köszi!!!  ;D

Ealto rulezzzzzzz!!!!  ;D Szenvedtem mire minden pálya sikerült!!!!  ;D

Tegnap este még volt némi privát üzenet Bruce és köztem; a magam részérõl totál megnyugodtam: igen, egyet akarunk!
Természetesen MINDENKI TAG LEHET, AKI AKAR!!!
Szintén Bruce-nak írtam, ám assszem közügy, úgyhogy kvázi idézem:

BMFT - "hivatalosan" - nincs.
BMFT - hivatalosan - lesz.
Nem lehetne a kettõ egy és ugyanaz?
(Addig is, persze legyen honlap, meg minden egyéb!)

Héten/jövõ héten megpróbálom elintézni a team.bikemag.hu domént + hozzá tárhelyet + ha lesz idõm, akkor beszállok a nemes vetélkedésbe honlaptervvel én is.

Szóval: BMFT let's rock!

üdv.zOrg

[Mindjárt nyomom a novemberi elõzetest a nyitóra + az fórum színeivel kapcs. a MONDD MAG "Fehér?" topikba zúzzatok!!!]

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Hááát Bojzzzz and Gilzzzzz...

Csak bambultam... és nem hittem a szememnek...
BRUCE: MI VOLT EZ A FELINDULÁS BAZZZZEG??
NEM ITTAD MEG A NAPI KOFFEIN ADAGOD EMBER??

Valakit így lehurrogni egy hozzászólás miatt... akárki is legyen... 8/

zOrg: tényleg csöppet félre érthetõ volt ugyan, de a lényegen mit sem változtat.

csatlakoznék Major Úr már említett fetételeihez? :
BÁRKI(még akár a fentebb felhozott fagyiskocsis is...) lehessen tag...

miért mondom is ezt?
mert ha jól emlékszem, úgy "alakultunk meg" (a tény sajna az, hogy zOrgnak annyiban igaza van: MI NEM LÉTEZÜNK... hivatalosan... ), hogy a tekerés szelleme volt a fontos... a közösség e köré gyült össze...

a másik amit szerettem volna itt leírni:
Bruce: egy kcisit nem értelek... kicsit nagyon... szal... vagyunk MI, a BIKEMAG fórum team... azaz a KEDVENC újságod internetes honlapához tartozó fórumosok... azaz valahogy a BikeMagnak köszönheted hogy "megalakultunk"... és Te nem akarsz a tetves honlapra felbiggyeszteni egy kicsi logót??
Mert ez reklám lenne??
Meg szponzorálási szerzõdés??
hm...

érdekesen fogod fel a dolgokat...

A lényeg a lényeg:
ha jövõre zOrgék hivatalosan "piacra" dobják a BMFT-t... akkor ennek a BRUCE félének annyi... amúgy is, így nem hivatalosan... szevezetlenül... nem ér semmit az egész... szal amit Major is már mondott: a kettõbõl egyet... tudjátok: TÚ IN VAN...

na megyek szívok friss levegõt ezek után...
Joghurt és Én...

u.i: a topic elkülönítése tuti ötlet...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Húúúúúúúúúúúúú srácok!!!!!!!! (Most azt se tudom milyen fejet tegyek ide!!!)

Hát, hogy mit mûveltetek itt se perc alatt az nem semmi!!!

Vélemény!!! :
Ilyen, ha két nagyon indulatos ember találkozik egy azoos témában, azonos indíttatással!!!
Mindkettõtöknak igaza van!!! Valahol!!! Tökre örülök, hogy az anyázásból sebesen kigyógyulva már kreatív team kként mûködtok!!!  ;D
Szóval a teamról, honlapról, egyletrõl!!! :
Nagyon jó ötlet, hogy egy kicsit rendszerezettebb keretek köé kéne kicsit terelni a témát mint zOrg említette, és tényleg jó lenne hivatalosan a BMFT versenyzõjének lenni!!! VISZONT semmiképp sem szeretném, ugyanúgy mint BRUCE, hogy ez bárkit is kizárna a csapatból!!! Ugyanúgy BÁRKI lehessen tag, aki csak akar!!!!!! Nagyon szeretném ha ez az íratlan alapszabály nem csapa át valamilyen csak ezek, vagy csag azok jöhetnek dologba!!!! Szóval jöhessen CC-s, DH-s, DS-s (mit jómagam!!!), Triálos, XC-s, Maratonista, Versenybringás, Ciklicrossos, Teremgépes, meg tõlem akér triciklis is ha akar!!!! És akr fagyiskocsis biciklivel is, ha az a hobbija, TÖK MINDEGY!!!! Csak a biciklis életérzés legyen az övé és máris a BMFT tagja lehet!!! EHHEZ ragaszkodom!!!! De mindemellett tényleg jó lenne valami cspat forma!!! Ezt a zOrg, BRUC kreatív team-ra úgy érzem rá ehet bízni!!!  ;D (Most, hogy kibékültek!!!)
Ami szrintem most addig is jó lenne!!!:
A HONLAP!!! Nyugaodtan fejlszthetnétek együdt fiuk, hiasz ti vagytok a meseremberek!!! Nagyon örülnék neki, ha én is íratnék bele, nomeg mndenki aki akar!!! Szóval jó lenne ezt elindítani! Szerintm ezt már lehetne simán a közeljövõben, és nem kell vele várni a hivatalos mgalakulásig!!! Ez ötlet lehet velem nem egyet érteni!!!

A BMFT topic legy külön!!!! Ez nagyon jó 5let!!!

És a végére egy magán jellegû hozzászólás!!! Vegyétek a TAM pólókat légyszi, mert benne áll a pénzem, és ez kezd egyre jobban kínossá válni!!!
Tudjátok van XL, L, M!!! 2000 HUF/DB!!! Budapesen személyesen amúgy utánvét!!! Elõre is köszi!!!  ;D

Ealto rulezzzzzzz!!!!  ;D Szenvedtem mire minden pálya sikerült!!!!  ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Na végre vki, aki észreveszi!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

Még jó, hogy megvan !!!! ;D ;D
Isten egy játék!! ;D ;D

Mircen legyél a #elma.hu csatin, és ott találkozhatunk... :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
OFF

BRUCE!
ElastoMania megvan? Sirály!

ON

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
[glow=red,2,300]Tisztelt Mindenki!

Mit szólnátok, ha ez a topik "kiköltözne" innen, a fõ témakörök közé?[/glow]

BRUCE:
November 10-11. körül leszek Debrecenben - ha minden jól megy. Addig online discuss...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
BRUCE!

Most nyomtam egy InstantMessssszidzst.
Olvasd, légyszíves!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Ok, most már nyugisabban látom a dolgokat.
Szívesen leülnék veled egy kontruktív vitára, ha erre jársz...
És mi lenne a vita témája? Mert szerintem nincs nagy különbség köztünk, céljaink azonosak (?) (szerintem).
De mindenre nyitott vagyok, és várom, hogy a többiek mit mondanak errõl az egészrõl...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Holnap remélem nyugisabban nézzük a dolgokat...

OFF

"Unom a pincért a sarki bárban,
unom a tévét a hotelszobában,
unom a nõt, aki nem harap, csak karmol,
unom az embert, aki mindent összebarmol,
unom a káoszt, unom a rendet,
unom a zajt, unom a csendet,
unom a hóhért, unom a dajkát,
unom a szüzet, és unom a szajhát,
unom az elejét, unom a végét,
unom a háborút, unom a békét,
unom a négert, unom a sárgát,
unom a zsidót, és unom az árját,
unom a doktort, unom a gyógyszert,
unom a szexet, és unom az óvszert,
unom a dealert, unom a pápát,
a szentelt vizet, és a marihuánát

unom a pincért a sarki bárban,
unom a tévét a hotelszobában,
unom a gitárt, mert annyira hamis,
unom e dalt és magamt is."

(Quimby: Unom)

ON.egotrip

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Indulatok helyett szerintem jobb lenne, ha Te is elgondolkodnál kicsit az egészen. Nem kell rögtön durcásnak lenni. Én ÖRÜLÖK annak, h. a BMFT önálló kezdeményezésként megalakult! Azt szeretném, ha közösen, ennek a "reklámszagú" izének a neve alatt mûködhetne! Talán még hasznunk is lenne belõle, mint CSAPATnak! (NEM feltétlenül anyagiakra gondolok!)

Én itt lezárnám a magam részérõl. Ha gondolod - és írsz egy tel.számot -, szívesen elmondom a részleteket! Vagy: legközelebb, ha Debrecenben vagyok (havonta 1-2-szer) leülhetnénk némi konstruktív vitára.

üdv.zOrg

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
[glow=red,4,300]LEHETÕSÉGEKET taglalok, ember...[/glow]

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
mondjuk lehet, hogy más újság örülne neki, ha lenne egy csapata...