Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BMFTeam I.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
586 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Pihe-puha-lágy-érzést! és Jó lét!

;D

póló mizérria: még anno, a Bükk Marathon elõtt jött egy ötlet, hogy legyen közös pólónk... no... elkészült egy...
a pólókat MAJOR kollegától kérvényezheted... az ára... ööö... izé... asszem 2000? már nem emléxem... ;) vagy 5000?

Ha kéred, és pesti vagy, nyert ügyed van, mert csak egy megbeszélt helyen kell lenned az áruért cserébe a pénzzel...
legyen egy piros rózsa az ing zsebedben...
a jelszó: éljen-május-elseje!
;D

na majd Õ, azza Major jobban felvilágosít...

a tagságról: mindenki lehet tag, tehát nincs olyan, hogy Te wécés vagy...ööö...cécés...
Úgy hogy ÜDV NÉKED A TAGOK KÖZT! ;D

na most ennyit futó lépésekben...
csõváz és hátszél...
joghurt és Én

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Asz engem is érdekelne!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Mivel lusta ge**i vagyok, és nem akarom elolvasni ezt a sok hozzászólást, valaki felhomályosíthatna: mi píz ez a póló, mikor lesz, ha most kérek, és nem cc-s is lehet tímtag?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szega Zöld!

Én sem tudom... de valszeg a Magam részérõl az idén tuti nem jó... 8(

na majd meglátjuk..

cs&h+tsai

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Hi All

Végülis miben maradtunk? Lesz még idén közös sörözés vagy nem? Nem szeretnék kimaradni?

Zöld

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Köszi gyaci!!!  ;D Meglesz a 360 ne félj!!!
De végre értem a poént.........  ;D

Hebry:
Akkor cspata tag leszel!!! CC-s vagy ? Akkor para az embered, meg a CC-sek ittem mind!!! (Én nem!!) Pólót?

zOrg, BRUCE:
Akkor srácok mikorra lesz mûködõ verzió ? ? ?
Én már nagyon váom!!!!!!  ;D
Nem sürgetni akarlak titeket, csak tényleg várom már a dolgot!!!!!!!!!!!!

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szeretnél tag lenni? Akkor az vagy

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 posts
Szeretnék Tag lenni, mert imádok kerózni, csak éppen legtöbbször nincs kivel, és úgy érzem ez megoldást jelenthetne ezirányu problémámra.
Ezen kívûl, pedig olvastam a cikket a mag-ban a maratonrol, és eléggé megtetszet, sajna nem lehettem ot.

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Major: Sajnos Hollandul nem beszélek, de angolul és németül tanítanak a suliban.
Szerintem azt jelenti, hogy:
"Egyedül a sporthéten adhatsz nekem vért"
Jó nag baromság, de a csajszi biztos beteg.
Különben a csajszi Corine Dorland (Mántíbájk eszter) MTB versenyzõnõ a Hollandok üdvöskéje.

Palmer

Nem aszt jelenti Shaun! Semmi köze a vérhez a blootnak, ugyanis az meztelent jelent, de mást is, ezért ez egy szójátékos mondat. Nagyjából ezt jelenti:
"Alleen in Sportweek geef ik me bloot"
Mindent elmondok a Sporthéten.

Ami alul van:
"Iedere dinsdag in de winkel"
Minden kedden a boltokban.
;D Majorhadd lássan aszta 360 fokot!!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Persze, nekem alapvetõen mind1.
NEM fórum-féle lenne; egy login/pass után lehetne hírt felvinni az oldalra! "Moderátor" maga a csapat lesz, szerintem. Tehát "felkiáltásos" alapon (vagy ahogy jónak látjátok/látjuk) kapnának emberkék l/p ehhez a "hírgéphez". Valami ilyesmire gondoltam.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
zOrg: errõl tudnál te is mondani vmit??

vagy az ok lenne, hogy tied az engine, enyém a design??  :P

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
JAJA!!!! Erre gondotam!!!!

Szóval zOrg valahogy úgy magyaráta, hogy a fõoldalon lnneegy doboz, amibe mindeki írhat, da csak akik kapnak usert! Aztán lennének olyan rovatok is, pl ahova mindeki berakhatja a saját dolgaitt, képeit, meg írhat cikkeket!!! Szóval ennyi!!! zOrg talán jobban el tudja megyarázni!!!!!!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
és ki írhat be? bmft tagok? vagy bárki, aki az oldalra megy?
akkor az egy fórum féle lenne, nem?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
zOrg mondta, hogy rak be olyan részt, hogy bárki bedobhat oda hírt. Szóval egy ilyen hír doboz, vagy valami ilyesmi. Major szerintem arra gondolt, ha ezt is majd úgy meglehet csinálni, hogy hiper-interaktív legyen, akkor ok. Szóval, ha ebbe is be lehet majd illeszteni ugyanazokat a cuccokat, mint amit zOrg a sajátjába akart... Asszem errõl lenne szó  ;) .

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Szal nem értem:
"...Ha ezt is meg lehet csinálni olyanra mint zOrg mesterés, hogy mindeki bele tud babráln bizonyos szbályok között..."

Akkor most és vagy hogy?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Major:
Hogy érted, hogy olyanra, mint zOrg mester ?????

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

zOrg: nem tudnád megcsinálni, hogy mondjuk csak az utolsó 20 hozzászólást jelenítse meg replykor? sztem ez nagyon jó volna...

Sajna, nem. Mindent v. semmit - tehát annyit lehet, h. nem engedélyezem a megjenítést...

üdv.zOrg

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Nekem is nagyon tetszik!!! Ha ezt is meg lehet csinálni olyanra mint zOrg mesterés, hogy mindeki bele tud babráln bizonyos szbályok között, akkor neme szinte mind1 melyik lesz!!!!  ;D
Én csak egy boldog team tag vagyok, akinek mid a 3 nagyon bejön!!!!  ;)

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Hátha csak 1 ember kell, akkor az megvan  ;D . Csõ király lett az egész meg minden. Nekem nagyon bejön. Ilyet még én sem tudok csinálni  8) , nem rossz.  ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
na ez a kép beszúrás nem jött öszze, és most nincs idõ tökölni vele, tesóm így is mindjárt kiver ebbõl a székbõl...
akkor egy url:
http://www.extra.hu/...a/realterv2.jpg

hopszi, most jövök rá, hogy kis és nagybetû kül. a szerveren...
na akkor az elõzõ kép is jó leswz valszeg, mert módosítottam a nevét....

byebye