Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BMFTeam I.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
586 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Üdv!

Feltétlenül ragaszkodtok a Dec1.hez? NA csak azért, mert levelezõre járok, ami azzal azelõnnyel bír, hogy ritkán kell bemenni, de azon a néhány napon  viszont muszály, s Dec.1-én pont megint suliban leszek :( :( :(
Mit szólnátok a rákövetkezõ hévégéhez?(Dec.8 )

kislust

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Hi skacok!
Nekem Paraferee kolléga ötlete teccik a legjobban,legalább mi fõvárosiak mehetnénk eggyütt. ;D
Az idõpont Dec.1lenne, addig meg mindenki probálja ugy intézni a dolgát,hogy el tudjon jönni.
Ja és bicóval kellene menni.
Szerintetek?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Üdv!

Szerintem ez a Létrástetõ dolog csak úgy elképzelhetõ, hogy csapatostul megyünk, különben például én biztos eltévednék!! ;D

kislust

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Létrástetõ? Térkép? Akkor Balibának feltétlenül jönnie kell különben tuti, hogy valahol a Bakonyba fogok felbukkanni! Ja ja a turistatérképekkel még mindíg tart a hadiállapot.  ;D

Zöld

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szegasztok...

Akár holnapra is... :)
A létszám pedig csak annyira fontos, hogy mennyi pia+kaja kell...
de ez is orvosolható...
aki szeretne jönni, az bedob egy elõre fikszált összeget, és ha nem jön, a pénze bánja... de Mi nem leszünk csõdben... ;D

Szal akkor holnapra megkérdém, hogy barlangász haverék kiadják-e minpízért a házat...

egyébként ha tudtok magatok elé venni egy térképet, akkor ez a ház a fennsíkon, Létrástetõn van... ;D a legtutibb hely...!!!

na csõváz és hátszél...
Joghurt&Para

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Üdv!

A faház jó ötlet de gondolom akkor pláne  tudnunk kellene, hogy hányan lennénk. Eddig kb. 10 nem?  
Akkor egy idõpont dec. 1 szombat és vasárnap? Vélemény? Para mikorra tudnád megkérdezni a faházat?

Zöldfülû

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Üdv!

Nekem idáig Paraferee felvetése tetszett a legjobban, mert az tényleg gáz, hogy valakinek már 4-kor el kéne mennie+szombaton suliban vagyok.

kislust

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szeva...!

Ezt nevezem... csak olvasok...és olvasok... és olvasok... ;D

No..
találka...
vaalki felvetette, hogy egy kis faházikóban...
Ha többeket is megfog ez az ötlet, esetleg beszélhetek egy Lillafüredi ismerõsömmel, az ügyben, hogy egy Barlangász faházat kibéreljünk 2napra...
1)így a szállás megoldódna... mindenki ott alszik, ahol eldõl... ;) ez már csak azért is fontos, már mint a szállás, mert akár hogy is délutánra szeretnétek rakni a bulit, Én a magam részérõl el kell hogy jöjek 4 körül!!! hogy hazaérjek...  qrva csatlakozások miatt... :(
2)egy ilyen házikóban tuti nincs gond a szomszédokra... a zárási idõpontra...
3)az egyetlen megoldandó, az italok... (és esetleg kaják... ;D ) felvitele...

ÉRDEKLÕDÕK?

Honlap:
számomra is mind1 végülis, melyik terv valósul meg, csak legyen!!! ;D

na csõváz és hátszél...
Joghurt a faházra szavazna... ;D

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
honlap: BRUCE, jó a 2. design, csináljátok!
találkozó: nov. 17. (szombat) 16:00  Budapest Karinthy cafe  ;)
na?

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Major: Akkor vagy itt, vagy írkálok a címedre. Elõre is köszi.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Szóvalkkorhát:

Zsuzsi:
Akkor még kuksizz felnéha ide, a héten megejtjük a póló átadást!!!  ;D

Honlap: Én a BRUCE 2. desig+zOrg engine mellett vegyok!

Találka:
Jó 5let a délutántól éjszkába nyúló dolog!!! Én arra szavazol, hogy legyne BP! Az egyszerûség kedvéért!!! Nomeg mert innen vagyunk a legtöbben!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Hahó Major!
Nem egyeztetünk semmit sem a jövõ hétre póló-ügyileg?

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
A honlappal kapcsolatban nekem mindegy melyik lészen, mert -bocsánat az érintettektõl- nekem igen hasonlóaknak tûnnek. Számomra a lényeg, hogy mindenki ott legyen és szeresse és használja...
Mindenkinek adok 1 szavazatot!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Hahó kedves Ralph!
Reméljük gyorsan mindenki eldönti magában, hogy mit akar és nem áll utunkba semmi sem.
Gyerünk Srácok! Vegyetek példát Ralphiról...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hi!

Most akkor a honlappal kapcsolatban:
Mivel zOrg azt mondta, hogy õ benne van abban, hogy övé az engine, enyém a design, és mert a 2. tervemre egy szavazat esett, így én azt mondom, hogy ha kedd estig nincs több szavazat, akkor az a terv fog megvalósulni, ellenkezõ esetben pedig a szavazások gyõztese. Ez így ok, igaz??

A tali:
Ha szavazni kell, akkor Debrecen (nem is tom, miért  ;) ;D , talán a szép fõtér miatt... ;) ), egyébként meg a dunántúlon túlra semmiképpen sem megyek (esetleg buda  ;) ). Szal ez volt az én véleményem, azaz tippem, vagy szavazatom, vagy nem is tom, hogy hívják ezt....
TESSÉK MINDENKI SZAVAZNI!!!

BRUCE
u.i.:hova lett paraferee és a többiek?? ??

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
ÜDV!
Végre egy talpraesett Hölgy rendet teremt!
Persze nem bántó megállapítás ez részemrõl.
BRUCE: a honlapos dologhoz nagyon nem értek,mert ilyen téren semmiféle képzettségem sincs,viszont "pofára" nagyon tetszik a Te második terved. Bár két ember jobban elboldogulna , a szerintem nem kis feladattal.Az Általad említett négyszöges buliból alighanem a fõváros fog (megint)kikerülni gyõztesen.
Szerintem belegondolva a találkozó jellegére kerékpármentes lenne,mivel ha beülünk valamiféle "bambizóba",akkor a bringákkal ki lesz?
Ha csak nincs valakinek egy magán vendéglátó ipari egysége  :D,ahol betolhatjuk a raktárba a gépeket.
És szerintem sem kellene megvárni az ünnepek elõszelét. A napszakot illetõen is lenne egy megállapításom(mivel Major említette az "est"-et),legyen inkább egy délutáni buli,ami esetleg kora estébe nyúlna,így a szállás probléma mindjárt meg is oldódna.Nem beszélve arról,hogy az oda,illetve visszautazás is beleférne.
Még mindig nincs helyszín,bár úgy néz ki én is közelítek Budapest felé. ;)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Sziasztok!
Én is a mihamarabbi találkozás mellett vagyok. Majdnem mindegy a helyszín is. Javaslatom egy hófedte hegycsúcsok között megbújó faházikóra esne - ha tudnék az ország határain belül. Bp-i lévén bárhová könnyen eljuthatok én is. Mindenki javasoljon 1 várost és amelyre a legtöbb szavazat esik, az legyen. Továbbá: nem érdemes eltolni a ünnepek környékére, mert az itt tanulgatók is hazamennek, és problemás lehet még a szállásolás is.
Szóval egy gyors idõpont-1eztetés és a vizsgák elõtt láthatjuk 1más búráját.

Majorkám! Szerintem az emmes remek, én a héten szabin vagyok, bármikor ráérek.  

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Én nemtom pontosan, hogy merre laknak az emberek, de vmi debrecen, szeged, pécs(?), gyõr(?) 4szög létezik, igaz?

Ralph: a honlapról mit gondolsz? melyik design legyen??

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
De akkor mi is legyen ?
Közös bicajozás, vagy csak ddumálás valami estel egybekötve ?

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Mi lenne,ha még ezen hónapban megejtenénk az "ismerkedési estet" ;)?
Mondjuk november vége felé,vagy túl korai lenne?No meg gondolom leginkább a hétvégére öszpontosítanánk.Bár folyamatos mûszakrend mellett tök mindegy.Valaki dobjon már föl egy város,vagy vidék nevet,hogy reagálhassunk,vagy egy mértani közepet! Bár a két véglet sem igazán tisztázott.Az egyik lenne:Debrecen? És a másik? Dunántúlról vannak tagok?
Meghát bringástól vagy anélkül menne az egész?
Bocs,ha elvesztem a részletekben.
Pörgessük föl egy kicsit a dolgokat!