Hali!
No akkor...
Nekem az idõpont jó, de nincs az egy kicsit soká?? ?? ??
De ha ez van, akkor ok...
Vmint a lovacskázásban is benne lennék... ;D
Szal nekem minden jó... ;D ;D
És egyébként ez egy igyuklemagunkathalálrészegremerazajó stílusú buli lenne??
Csak mer' nem szeressük az olyantat...
tényleg: mint lány/nõ "csak" sonka zsuzsi lesz?? :'( :'(
Én ezzel nem zsuzsit sérteni akarom, hanem azért én mégis örülnék, ha több lány lenne... ti nem?? ;D ;D (ha azt mondjátok, nem, megõrülök)
BRUCE
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BMFTeam I.
Indította
Major
, 2001. szeptember 08. 02:29
Írta 2001. november 13. - 14:51

Írta 2001. november 13. - 14:49

Írta 2001. november 13. - 14:18

Mint mondtam, nekem bármikor jó, februárban már úgyis csak a diplomával kell foglalkoznom. ;D
A ház is teccik, mennyünk!
Szerintem akkor gyûjtsük össze, ki lenne benne egy pesti szekcióülésben.
1. Zöldfülü
2. kiscsango
A ház is teccik, mennyünk!
Szerintem akkor gyûjtsük össze, ki lenne benne egy pesti szekcióülésben.
1. Zöldfülü
2. kiscsango
Írta 2001. november 13. - 14:16

Naugye hogy igazam lett! Mindenki daginyára fel! 8) védõcuccot otthon nem hagyni! tamáska belevisz tikteket a jóba! nincs igazi tekerés sár nélkül! ;D
Egy story: Haverom egyszer kiment a Tisza-gát környékére egy kib*szott nagy esõ után. Vmikor délután jött vissza, a városban találkoztunk. A gépébõl semmi
nem látszott... De ezt most komolyan mondom! külsö szemlélõ sem a márkáját sem a színét nem bírta voln' meghatározni. Szóval dumcsizgatunk ott faszásan, mire megint el kezd cseperegni az esõ. Azt mondja a skac: Na jó én megyek haza! mondom neki : oszt' minek? Erre õ: hülye vagy, tiszta gány leszek! ;D ;D ;D ;D ;D
...másnap egy kisebb vagyont dobált bele a molkúton a sterimobba...
Egy story: Haverom egyszer kiment a Tisza-gát környékére egy kib*szott nagy esõ után. Vmikor délután jött vissza, a városban találkoztunk. A gépébõl semmi

...másnap egy kisebb vagyont dobált bele a molkúton a sterimobba...
Írta 2001. november 13. - 13:54

Háj Dír! (vagy DUR? mint törököknél a STOP tábla felirata? ;D )
Végre nyugodtan ide tudok jutni...
Egy nagyon-nagyon-nagyon fontos munkát végeztem ;D olyan: nem-mondhatom-meg-még munkát... ;D és úgy lefogta a gépem a PS (nem PlayStation), hogy nagyon mozdulni sem tudtam...
No...
örülök Nkei, hogy a ház megfelelõnek stitulált lett...
annak még jobban, hogy a februári dátumra rábólintottatok többen is...
Mit szólnátok a febr. 16-17.hez?
Ha megfelel Nektek is, akkor még a héten rákérdezek az illetékes elvtársnál, hogy lefoglalhatjuk-e...
A mosdási lehetõségek bõvítése érdekében is érdeklõdöm majd...
(Jómagam ugyan többször jártam ott, de nem emlékszem csapra...)
Ha lesz mosdási lehetõség Én benne vagyok egy lovas bemutatóban ;D
Na most ennyit...
Új jelentkezõk?
Paraferee voltam
Végre nyugodtan ide tudok jutni...
Egy nagyon-nagyon-nagyon fontos munkát végeztem ;D olyan: nem-mondhatom-meg-még munkát... ;D és úgy lefogta a gépem a PS (nem PlayStation), hogy nagyon mozdulni sem tudtam...
No...
örülök Nkei, hogy a ház megfelelõnek stitulált lett...
annak még jobban, hogy a februári dátumra rábólintottatok többen is...
Mit szólnátok a febr. 16-17.hez?
Ha megfelel Nektek is, akkor még a héten rákérdezek az illetékes elvtársnál, hogy lefoglalhatjuk-e...
A mosdási lehetõségek bõvítése érdekében is érdeklõdöm majd...
(Jómagam ugyan többször jártam ott, de nem emlékszem csapra...)
Ha lesz mosdási lehetõség Én benne vagyok egy lovas bemutatóban ;D
Na most ennyit...
Új jelentkezõk?
Paraferee voltam
Írta 2001. november 13. - 13:53

Hmm.. asszem, hogy Zöld kolléga utolsó hozzászólása erõsen megfontolandó! Nem biztos, hogy szeretném a 2 fokos vízben hosszú percekig áztatni magamról a sárt!! De Tamáskaa, ha a többség visz kerót, persze én sem maradok ki semmi jóból!!!!
kislust
kislust
Írta 2001. november 13. - 13:45

tamaaska: Mielõtt összegányolnád magad ajánlom figyelmedbe, hogy az egyetlen vízforrás a ház mellet csörgedezõ patak aminek ha éppen nincs befagyva kb. 2 fokos lehet a víze! ;D
Írta 2001. november 13. - 13:42

Nekem jó a február is! Lehet, hogy akkor többen lennénk mivel tényleg több idõ lesz tervezni!
Ha az "országos választmány" nem tud összejönni decemberben attól a helyi szervezõdések még összeülhetnek sörözni, enni inni stb. ;D Szal akkor a fõvárosi frakció mikor fog inni?
Zöldfülü
Ha az "országos választmány" nem tud összejönni decemberben attól a helyi szervezõdések még összeülhetnek sörözni, enni inni stb. ;D Szal akkor a fõvárosi frakció mikor fog inni?
Zöldfülü
Írta 2001. november 13. - 13:25

Tamáskaa!
Végülis igazad van, miért ne!! Beszéljük meg, legfeljebb kérünk kerékpár-szállító kocsit a mávtól(15 keró fölött csatolnak egyet)!!!
Részemrõl ok!
kislust
Végülis igazad van, miért ne!! Beszéljük meg, legfeljebb kérünk kerékpár-szállító kocsit a mávtól(15 keró fölött csatolnak egyet)!!!
Részemrõl ok!
kislust
Írta 2001. november 13. - 13:22

Üdv!
Mit szólnátok ahhoz, ha februárra szerveznénk a dolgot? Jelezzétek, ha valakinek nem jó. Amúgy mikor van vége a vizsgaidõszaknak/mikor kezdõdik a második félév?
kislust
Mit szólnátok ahhoz, ha februárra szerveznénk a dolgot? Jelezzétek, ha valakinek nem jó. Amúgy mikor van vége a vizsgaidõszaknak/mikor kezdõdik a második félév?
kislust
Írta 2001. november 13. - 13:20

Kislust: Na éééééééééééés? ahogy a Ne légy baromban mondta volt egy szereplõ: Az a Buliiiiiii!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Olyankor vagyok csak igazán elememben! csúszni, mászni, borulni, összegányolni magam!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Olyankor vagyok csak igazán elememben! csúszni, mászni, borulni, összegányolni magam!
Írta 2001. november 13. - 13:16

TAmáskaa!
SZrintem vagy hó, vagy nagyon nagy sár lesz, úgyhogy valószínû, hogy jobban járunk, ha itthon hagyjuk kedves lovainkat.
kislust
SZrintem vagy hó, vagy nagyon nagy sár lesz, úgyhogy valószínû, hogy jobban járunk, ha itthon hagyjuk kedves lovainkat.
kislust
Írta 2001. november 13. - 13:14

Lesz hálózat ? mer akkor viszek gépet ;D
Februárra részemrõl amen. Még a bányász oduban is.
Februárra részemrõl amen. Még a bányász oduban is.
Írta 2001. november 13. - 13:04

tamáskának szintúgy az a véleménye, hogy megfelelõen igénytelen a cucc ( jó értelemben), ahhoz, hogy odacsõdüljünk, és bulizzunk 1 hatalmast. De mostanra már csak egyetlen kérdés maradt számomra nyitva: a gépeket nem visszük?
mellesleg nekem a feb. is ok.
Csak zúzzunk máááááááááá!!!!!!!! ;D ;D ;D
mellesleg nekem a feb. is ok.
Csak zúzzunk máááááááááá!!!!!!!! ;D ;D ;D
Írta 2001. november 13. - 12:53

Írta 2001. november 13. - 12:30

Háj Ólzzz!
Akkor hát imhol a legfrissebb résztvevõk listája:
---
JELENTKEZÉSI LAP
[x] kiscsango
[x] Zöldfülü
[x] tamaskaa
[x] rob
[x] BRUCE
[x] Jorus
[x] zOrg
[x] Kislust
[x] Sonka_Zsuzsi
[?] b
[?] LiquidBugger
[?] Paraferee
---
A dátummal kapcsolatban pedig nagyon javasolnám, hogy gondoljátok mega februárit!
Egyrészt több idõ marad a szervezésére... (kaja...pia... ;D )
Másrészt ahogy látom egyre többen vagyunk akiknek a februári lenne az alkalmas...
Várom a reakciókat... no és a jelentkezéseket...
MÉG SENKI NEM REAGÁLTA LE A HÁZAT!!!
???
Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én...
Akkor hát imhol a legfrissebb résztvevõk listája:
---
JELENTKEZÉSI LAP
[x] kiscsango
[x] Zöldfülü
[x] tamaskaa
[x] rob
[x] BRUCE
[x] Jorus
[x] zOrg
[x] Kislust
[x] Sonka_Zsuzsi
[?] b
[?] LiquidBugger
[?] Paraferee
---
A dátummal kapcsolatban pedig nagyon javasolnám, hogy gondoljátok mega februárit!
Egyrészt több idõ marad a szervezésére... (kaja...pia... ;D )
Másrészt ahogy látom egyre többen vagyunk akiknek a februári lenne az alkalmas...
Várom a reakciókat... no és a jelentkezéseket...
MÉG SENKI NEM REAGÁLTA LE A HÁZAT!!!
???
Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én...
Írta 2001. november 13. - 12:21

Hahó Srácok!
Részemrõl annyi, hogy xelgetek én is mindenre. Csak! Dec 2-án hajnalban indulgatok snowboardozni (nekem az a másik mindenem), az azt követõ hétvége meg munkával fog eltelni a lógásom miatt. Amúgy akármikor jó, nekem mindenem a hó. A terepen ralatíve ismerõs vagyok. Tavaly egyedül vágtam neki Ómasáról Bánkútnak gyalog térdig érõ hóban hátamon a deszkácskám. Kellemes túra volt, pláne, hogy azt se tudtam mi merre van. De rátaláltam az isteni kidobóra. Csak lekéstem az uccsó vonatot Bp-re így felkérecckedtem a postavoncsira. Azóta imádom Miskolc és környékét. Reméljük megszüljük hamarost. És mi van a 24-25-el? Arról még nem ejtettünk semmit...
csók
Részemrõl annyi, hogy xelgetek én is mindenre. Csak! Dec 2-án hajnalban indulgatok snowboardozni (nekem az a másik mindenem), az azt követõ hétvége meg munkával fog eltelni a lógásom miatt. Amúgy akármikor jó, nekem mindenem a hó. A terepen ralatíve ismerõs vagyok. Tavaly egyedül vágtam neki Ómasáról Bánkútnak gyalog térdig érõ hóban hátamon a deszkácskám. Kellemes túra volt, pláne, hogy azt se tudtam mi merre van. De rátaláltam az isteni kidobóra. Csak lekéstem az uccsó vonatot Bp-re így felkérecckedtem a postavoncsira. Azóta imádom Miskolc és környékét. Reméljük megszüljük hamarost. És mi van a 24-25-el? Arról még nem ejtettünk semmit...
csók
Írta 2001. november 13. - 09:53

Üdv!
Én is jelentkeznék, de nekem is a legjobb a február lenne!!!!!!
kislust
Én is jelentkeznék, de nekem is a legjobb a február lenne!!!!!!
kislust
Írta 2001. november 13. - 09:00

;D ohhh... pardon! ;D
JELENTKEZÉSI LAP
[x] kiscsango
[x] Zöldfülü
[x] tamaskaa
[x] rob
[x] BRUCE
[x] Jorus
[x] zOrg
[?] b