Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BMFTeam I.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
586 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hali!
Na akkor az ötletem:
www.extra.hu/ujacska/realterv2.jpg
Szóval ez még nagyon változtatható. Lehet kép nélkül, képpel, más képpel stb. Csak egy ötlet, remélem legalább 1 embernek tetszeni fog...  ::)

Üdv:
BRUCE

u.i.:boccs, ha lassan lehetne letölteni....

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Shoun:

Köszi a szabad fordítást!!!  ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Nagyon várom!!!  ;D

Gyõzzön a jobbik!!!!!!!  ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Szegasztok!!

Na ismét vagyok...
Igaz, hogy bekukkantottam, de nem tudtam írni, mert kábelnetem van, betelt a kvóta, így sosem bírta betölteni a hozzászólásokat, így válaszolni sem tudtam...
zOrg: nem tudnád megcsinálni, hogy mondjuk csak az utolsó 20 hozzászólást jelenítse meg replykor? sztem ez nagyon jó volna...

Na akkor a honlappal kapcsolatba:
Én mindent nagyon szívesen csinálok. Ha zOrg honlapja nyert, akkor amire zOrg megkér, ha az enyém, akkor meg természetesen az egészet. Meg ha még nem késõ, mepróbálok a napokban elõrukkolni még egy változattal...  :P
Sztem egész jó lesz...  ;D ;D

Addig is bye:
BRUCE

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Major: Sajnos Hollandul nem beszélek, de angolul és németül tanítanak a suliban.
Szerintem azt jelenti, hogy:
"Egyedül a sporthéten adhatsz nekem vért"
Jó nag baromság, de a csajszi biztos beteg.
Különben a csajszi Corine Dorland (Mántíbájk eszter) MTB versenyzõnõ a Hollandok üdvöskéje.

Palmer

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
JAJA!!!  ;D
NANá.......

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Kíváncsi vagyol?  ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Azt azé nem, de nyomok a fejed körül egy 360-at!!  ;D

Mostz komolyban le tudod fordítani ? ? ? ? ?  :P

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Major

Ha megigéred hogy itt mindeki elõtt betojsz, akkor elmondom mit jelent a holland duma ottan!! :D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Ja!!!!!!!  ::)

Ú de égés!!!! Bocsessz csocssz......

Az angol fordításért örök hála...........

De a csaj elég jó!!!!!!!  ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szega...

a csajszi melletti szövegre nem nyilatkoznék... de a csatolt ANGOl szöveg kábé magyarosan ennyit tesz:

Láttad már, hogy milyen gyönyörû az XTR váltó- és fékkar elölrõl?

Na ennyi... meg egy bambi...

Cs&H+Tsai...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Bazze Major az hollandul van, nem tudod??  ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
OK!!! Értem!!!
Akkor mind1!!! Én ugyan is ennyire nem konyítok ehhet a témázoz, de mostmár mnden világos!!!  ;D
Elnézést a kellemetlenségekért!!!!

De mi van a csaj mellé és felette a hozzászólásodban angolul ? ? ? Nem igazán értek ennyire ezen az idegen nyelven.........

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

PERSZE!!!! ;D

Nanaá, hogy eggyütt csináljuk!!! És én is mindenképpen akarok írni, meg minden a honlapra, csak nam lehetne, hogy BRUCE kicsit szerkesszen is meg minden!!! Érted....... Nehogy megsértõdjön, hisz oj lelkes!!! Monjuk szerkeszthetne valamejuk menüpont tejes HTML részét, vagy ilyesmi.......

Érted mire gontdolok!!!

Amúgy mi a szöveg a csaj mellett ? ? ? ? ? ?

AARRRRRGHHH...
Szóval: nekem tökmindegy, ki csinálja a honlapot; technikailag mindenképpen "belepiszkítok" (optimalizálás, scriptek, etc.). Másrészt egy olyan "hírgépet" szeretnék a nyitóra, ahol mindenki kvázi interaktívan zúzhatná be a VALÓBAN lényeges híreket, infókat. Ilyen lesz a bikemag oldalon - is...
Szóval: ha Bruce csinálja, akkor Õ; ha én, akkor is csak egy "template"-et nyomatok, aztán abba zúzhat Bruce 1000el! (Persze, ha ezt Vele egyeztettük! Õ ugyanis még nem véleményezte a dolgot!) Jómagam tech szempontból most www.bikemag.hu - fullgas... Ha egy szép karácsonyi ajándékot tudnék prezentálni, akkor nagggggyon elégedett leszek!

üdv.zOrg

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Nnnna piros pöttynek annyi :)
és még lett pár száz meg szabad helyem is ... :)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
PERSZE!!!! ;D

Nanaá, hogy eggyütt csináljuk!!! És én is mindenképpen akarok írni, meg minden a honlapra, csak nam lehetne, hogy BRUCE kicsit szerkesszen is meg minden!!! Érted....... Nehogy megsértõdjön, hisz oj lelkes!!! Monjuk szerkeszthetne valamejuk menüpont tejes HTML részét, vagy ilyesmi.......

Érted mire gontdolok!!!

Amúgy mi a szöveg a csaj mellett ? ? ? ? ? ?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Nos:
Szóval nekem is tetszik a honlap terv, de megkérhetlek arra zOrg mester, hogy bevedd BRUCE kollégát a honlap fejlesztésébe ?

Nem venném be; KÖZÖSEN SZERETNÉM, ha elkészítenénk egy MINDANNYIÓNKNAK tetszõ webszájtot! Bruce ma bekukkantott, csak gondolom több ideje nem volt! Talán holnap!

üdv.zOrg

[Eeeegen, az ottan a négyszögbenazénábrázatom... 8)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Ja és köszi, hogykiraktad a fórumot a méltó helyére !!!  ;D
Amúgy a nõ se rossz, csak nem értem a szöveget.......
Fordítsa le valaki kis tudatlan fejemnek........  ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Nos:
Szóval nekem is tetszik a honlap terv, de megkérhetlek arra zOrg mester, hogy bevedd BRUCE kollégát a honlap fejlesztésébe ? ? ? Annyira lelkes a srác, mind a mellett, hogy az Õ terve sem volt rossz!!!  ;D Szóval csak ennyi....

Amúgy jó lett a magyarosítás!!!  ;D Gratlálok!!!! Bal oldalt az te lennél ? ? ? ?  8) így nézel ki!  ;D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Check this:

megoldás