Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BMFTeam I.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
586 replies to this topic

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Akkor mondjatok egy tlepüléést, meg valami helyet!!!! Én csk pesten tudok helyeket!!!!  ;D
Nomeg akkor mikor is legyen napra pontosan!!!!!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Hali!

Tegnapi zOrg-gal folytatott eszmecserém után nagyon is fontosnak találom, hogy hamar legyen egy csapat-honlap. Ehhez pedig az kéne, hogy PÖRÖGJÜNK MÁR FEL, ÉS DÖNTSÜK MÁR EL, HOGY MELYIK DESIGN LEGYEN!!!!!!! Szóval srácok, lécci, szavazzatok, döntsetek, kritizáljatok, stb... !!!

A találkával kapcs.: nekem szinte mind1, hogy hol, de vmi olyan helyet kéne keresni, ami mindenkinek okés, azaz ugyanolyan távol van mindenkitõl. Vagy csak körübelül. Szóval értitek...  ;)   Pl.: Debrecen  ;D ;D

Üdv:
BRUCE

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Üdv!

Szerintem nem vagy egyedül Ralph! Paraferee-vel folytatott vonalas telekommunikációnk során (nem kezdtem a színfalak mögött béketárgyalásokat a Maximusokkal  ;D ) felmerült, hogy valami kompromisszumos megoldást kellene találnuk ha tényleg össze szeretnénk hozni egy BMFT találkozót! Szóval én hajlandónak mutatkozom arra, hogy emiatt vonatra szálljak (bár Pesten lenne a legjobb  ;) ). Abban nem vagyok biztos, hogy a legjobb idõpont két ünnep közötti. Ha tényleg szeretnénk még idén összehozni, akkor viszont kicsit fel kellene pörgetni a folyamatokat! Szal Tisztelt Fórumtársak próbáljunk valami mindenki számára megfelelõ idõpontot és helyszínt összehozni és jó lenne tudni, hogy kb. hány fõrõl lenne szó!

Zöldfülü
Ralph köszi a KKT magyarázatot!
Mégvalami a találkozó idejére egyoldalúan felfüggesztjük a Maximusok hatalmának megdöntésére irányuló mindenféle akcióinkat!  ;D

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Én nem akarok most megjelölni egy helyet,mivel az csak az én véleményem lenne.Várjuk meg,hogy az egyéb "vidéki" arcok mit szólnak a dologhoz,vagy csak szerény személyemnek nem fûlik a foga Budapesthez?
Szóval:Többiek? ???

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
En mindenben benne vagyok!!! Akkor hol legyen ? ? ? ? ?

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
ÜDV MINDEN TAGNAK!
A találkával lenne kapcsolatos a hozzászólásom.
Abban biztos vagyok,hogy a BMF Team tagok zöme fõvárosi.Vagy nem?
Én is jobban örülnék egy Miskolci találkozónak is,mint ahogy BRUCE és BALIBA is egy Debrecenihez,de kérdezem én:miért ne találhatnánk egy közös pontot,ami valamiféle kompromisszumot is magába foglalhatna? ;)
Meg ugye az év utolsó napján való együtt tekerés is BP-i.A vidék meg szervezzen magának...
Szóval?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Nekem tetszett a zOrg:engyne, BRUCE:designe 5let!!! Dumáljátok, meg! És ha így mûköden áldásom reá!!!  ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Hello kedves mindenki!

Egy összejövetelben szívesen benne lennék, legjobb lenne Debrecenben...  :P :P
Valszeg baliba. is támogatná ezt az ötletemet  ;D ;D

A honlappal kapcs: akkor most ki és melyiket csinálja?

Üdv:
BRUCE

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Ja ez jó 5let!!!  ;D
Én biztos rá érek, szóval dec 27, 28 körül ? ? ?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Üdv!

A Szilveszterrel még szerintem az a bibi, hogy sokan elutaznak, vagy készülõdnek az esti hepajra.
Mit szólnátok a 2 ünnep közötthöz? Akkor suli nincs, csaak vizsgaidõszak, de szerintem ez a legjobb idõpont.
Vélemény?

kislust

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Jaja!!! Ez a szilveszteres dolog nem rosz!!!  ;D Csak kislust kollégéval már voltunk egy biciklis felvonuláson, amin majdnem verekedés lett sz sutósokkal!!!  :-/ Elég gáz volt!!! Szóval nemtom ez milyen meg hol van, de lehet, hogy jobb lenne valami kis buli!!!  ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Fijúkák, lánykák!

Minden év december 31-én a VBB biciklis felvonulást szervez kisfõvárosunk utcáin. Én voltam tavaly, és jó volt. Ha nem lesz hamarabbi idõpont, akkor szerintem sokaknak jó lenne, nem?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Üdv!

a Nov utolsó pénteke nekem is jó, de csak estefelé, mert valszeg zh-m lesz. Mondjuk a legjobb a vasárnap lenne, mert szombaton is suliba megyek, de meghajlok a többség akarata elõtt.

kislust

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Szia Zsuzsi

November utolsó pénteke akárhol és bármi? Rendben ott leszünk csak azt tudasd velünk, hogy hány órakkor!  ;D

Zöldfülü

vaphae

vaphae

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Tsch Major!!!!!!
most itt vagyok... :D
És még mindíg nincs fékem...
szar így féktelenül...
na mind1
Ha tudsz valami olcsó jót, akkor szólj...
egyébként mikor megyünk tekerni ???

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
OK!!! Zsuzsi!!! Van M-es!!! Mennyi kéne, hol mikor ? ? ?

Repülök bárhováááááááááá.........  8)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Hahó Major!
Ha mostan úgy is itten vagy, igényelnék pólócskát. Nékem nem kék nagy, mekkora a legkissebb??
Zsu

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Ahogy Para Mondja!!!  ;D

2000 a póló!!! Ha kell akkor szój, hogy mien méret és mennyi!!! Oszt bótolunk!!!

Közi Para a helytálást!!!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Hahó Srácok!
Nem értelek titeket (lehet, hogy csak néhány arcra vonatkozik...). Eddig mindenki azt hajtotta, mikor lesz összejövetel. Most mindenki benne van és nagyon vágyik rá. Akkor? Mindenkinek tanulnia és dolgoznia kell, de az év végéig rengeteg idõ van még. Nem hiszem, hogy nem lehet összehozni legalább egy találkát. Azt mondom, hogy nov. uccsó pénteke akárhol, vagy bármi és mindenki úgy szervezi, hogy okés legyen neki.
Ez a nagy nekihevülést 1 levelke elolvasása okozta... bocsi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
WOW.

Tehát tag vagyok.

Nem gondoltam volna, hogy valami enyire egyszerûen is mehet.

Rule!