szal...
---[SZÁLLÁS]---
Tennap utánna érdeklõdtem a faháznak, ami nagyjából nem is faház... ;D
Az egy éjszakás bulinak 250.-HuF/fõ lenne az ára...
Fontos tudni!!!
A házat a barlangászok használják, vagyis semmiféle nyugati kényelem NINCS!!! Vagyis, kicsit érthetõbben: alvási lehetõségekként "priccsek" vannak, azaz emeletes ágy, melyben egy szivacs betét van... slusssz...
a nagy helyiségben egy fa tüzelésû kályha duruzsol meleget árasztva... ha befûtik...
WC mint olyan nincs... ;D pottyantós viszont igen... ;D
Fürdési lehetõség, hogy ha valaki netán azt is szeretne, a közeli, 20-25méterre csörgedezõ patakban... ;D (de még utánna kérdezek van e normálisabb...

Szabad esték miatt pedig minnél hamarabb kellene telefonálni, mert nem biztos, hogy akadnak szabad napok!
Nos... Én ennyit tudtam jelenleg hozzátenni ez ügyben... Kinek tetszik?
---[IDÕPONT]---
Sajna az idõponttal viszont gondjaim vanak...
Az már 99,99%, hogy Jómagam, és asszem ezt nyugodtan Liquid barátom nevében is mondthatom, hogy dec8.-9. Mi nem tudunk részt venni ezen a röffenésen...

Esetleg a rákövetkezõ hétvége, de a LEGJOBB egy februári idõpont lenne...

---[UTAZÁS]---
Felmerült ugye bár, hogy lehet a házhoz jutni... Már említettem, hogy biztos jön majd valaki ótóval, és mivel a massai busz nem 5 percenként jár, így elég ha csak pölö 2... 4... és 6órakkor lesz lenn a kocsi... persze ez csak egy ötlet... ami addig akár 7 is lehet... ;D
A hely nagyon szép egyébként... és ha benne lenne a csapat, akkor egy szárazabb, biztonságosabb érzés...ööö... idõben egy lovas találkozót össze lehetne ott hozni...

---[JELENTKEZÉSI LISTA]---
[x] kiscsango
[x] Zöldfülü
[x] tamaskaa
[x] rob
[x] BRUCE
[?] b
[x] Jorus
[?] LiquidBugger
[?] Paraferee
Na csõváz és hátszél...
Joghurt és Én, azaz Paraferee