Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BMFTeam I.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
586 replies to this topic

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Kedves BaráTEAM! (kopirág..ööö...Liquid)

szal...
---[SZÁLLÁS]---
Tennap utánna érdeklõdtem a faháznak, ami nagyjából nem is faház... ;D
Az egy éjszakás bulinak 250.-HuF/fõ lenne az ára...

Fontos tudni!!!
A házat a barlangászok használják, vagyis semmiféle nyugati kényelem NINCS!!! Vagyis, kicsit érthetõbben: alvási lehetõségekként "priccsek" vannak, azaz emeletes ágy, melyben egy szivacs betét van... slusssz...
a nagy helyiségben egy fa tüzelésû kályha duruzsol meleget árasztva... ha befûtik...
WC mint olyan nincs... ;D pottyantós viszont igen... ;D
Fürdési lehetõség, hogy ha valaki netán azt is szeretne, a közeli, 20-25méterre csörgedezõ patakban... ;D (de még utánna kérdezek van e normálisabb... ;) )
Szabad esték miatt pedig minnél hamarabb kellene telefonálni, mert nem biztos, hogy akadnak szabad napok!

Nos... Én ennyit tudtam jelenleg hozzátenni ez ügyben... Kinek tetszik?

---[IDÕPONT]---
Sajna az idõponttal viszont gondjaim vanak...
Az már 99,99%, hogy Jómagam, és asszem ezt nyugodtan Liquid barátom nevében is mondthatom, hogy dec8.-9. Mi nem tudunk részt venni ezen a röffenésen... :(
Esetleg a rákövetkezõ hétvége, de a LEGJOBB egy februári idõpont lenne... :(

---[UTAZÁS]---
Felmerült ugye bár, hogy lehet a házhoz jutni... Már említettem, hogy biztos jön majd valaki ótóval, és mivel a massai busz nem 5 percenként jár, így elég ha csak pölö 2... 4... és 6órakkor lesz lenn a kocsi... persze ez csak egy ötlet... ami addig akár 7 is lehet... ;D
A hely nagyon szép egyébként... és ha benne lenne a csapat, akkor egy szárazabb, biztonságosabb érzés...ööö... idõben egy lovas találkozót össze lehetne ott hozni... :)

---[JELENTKEZÉSI LISTA]---
[x] kiscsango
[x] Zöldfülü
[x] tamaskaa
[x] rob
[x] BRUCE
[?] b
[x] Jorus
[?] LiquidBugger
[?] Paraferee

Na csõváz és hátszél...
Joghurt és Én, azaz Paraferee

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Hi óllz!

Ha nem szilveszter, illetve az elõtte levõ nap, és beférek a faházba, akkor mexeretném kérdezni, hogy mehetek-e?

Byez!

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
ad1, Major van lóvé, jöhetne a poló !

ad2, december talán, kérdõjellel tegyetek fel

szerintem, Bp többeknek könnyebben elérhetõ mint a fennsik...
ha marad az, és tudok kocsit szerezni lesz 3 kiadó hely, de ez még nem tuti, csak lehet

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Üdv!
Ide még nem írt tamáska, tehát ezen is túlteszi magát. ;D

1.1részt: Szeretnék BMFT tag lenni!!!!!
1.2részt: Szeretnék egy pólót! (vidéki vagyok de csütörtökön kb 16-17h körül a nyugatiban leledzem.)
1.3részt: rob és én tutira bennevagyunk egy ilyen összeröfiben, annak ellenére, hogy dec.31-én megyünk a pesties felv.-ra. Szal ha nem Zegerszegre szevezitek, akkor +2jelenkezõ mehet.

pápápápápá :-*

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Hi!

Nos nemtom, hogy sikerült ezt összehoznotok... mármint azt, hogy itt egy röpke fél nap alatt (vasárnap este néztem utoljára, asszem) több mint egy teljes "rublikát" telenyomtatok. De így van ez jól!!  ;D ;D ;D

Nekem a faház az ok lenne, és az is tetszene (nemtom ki javasolta már elõttem), hogy a bikkmakk "fõ gázsói" is eljönnének. Sztem ez nekik és nekünk is jó lenne... nem?? ?? Akkor "idõpontügyileg" dec. 8. hétvége, vagy mikor?? ??

Akkor a honlap készítés beindul ezerrel, sztem nem érdemes sokat tökölni vele. Remélem még ezen a héten el fog tudni készülni (fingom sincs, hogy mennyi idõm lesz), és mindenkinek tetszeni fog!!  ;D ;D

Üdv:
BRUCE

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
okay...

---
JELENTKEZÉSI LISTA
[x] kiscsango
[x] Zöldfülü
[x] Paraferee
---

valaki még?

már nem nagyon férünk... ;D

cs&h+tsai

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Akkor ezt most tekintheted feliratkozásnak!

Zöldfülü

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Jelentkezek. Minden idõpont jó, csak ne szilveszter legyen.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szegaszoft...

Nos, tömegközlekedési eszközök:
vonattal, vagy busszal Miskolcig...
Miskolcról az Ómassai buszjárattal a Jávorkúti elágazásig...
onnantól sajna only by foot... :( ez 7kiló gyaloglást jelent...

de xerintem le lehetne fikszálni egy olyan BMFT taggal akinek ótója van, és azzal is közelíti meg a xenthelyet, hogy felvigyük az emberkéket...

xal minden megoldható... xerintem...

cs&h+tsai...
Paraferee voltam

---
JELENTKEZÉSI LAP
iratkozz fel ha jönni xeretnél!
[ ] <-- ez a Te jelentkezésednek a helye...
---

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Megy oda valami tömegközlekedési eszköz? Rénszarvas vagy eszkimó kutyák húzta szán stb.?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Háj Bojzzz!

No...
ha debrecen...ööö...izé... december, akkor szerintem tök felesleges bárminemû kétkerekû felvitele... vagy tök sár lesz minden, vagy mély hó... vagy e kettõ...
:(
tájékozódás...
nos, asszem ebben jó választás lehet a faház, mert mûút mellett van... ergo: könnyen odatalálsz...

körvonalakban:
MISKOLC felõl> Miskolc-->Hámor-->Ómassa felé-->Jávorkúti elágazásnál Jávorkútnak-->a fennsíkra érve (egy 6-7km-es szerpentin után) 4-500méterre egy balkézre esõ elágazásban a földúton 3-400méter és a faháznál vagyunk... ennyi...

Na holnapra rákérdezek, hogy lehet-e, mennyiért, mikor...

Addig fixálódnia kellene a dátumnak...
Én továbbra is a februári mellett voksolok, de a többségnek engedek... ;D

cs&h+tsai

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Nem  ;D csak nem tudtam hová tenni a dolgot! Nem hiszem,  hgy közülünk bárkit is cenzúrázni kellene! Hiszen ez eddig csak egyszer fordul t elõ a fórum történetében "Mint az közismert"!

Zöld

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
... azért töröltem, mert azt hittem, hogy eltûnt az éterben a hozzászólásom, így megírtam mégegyszer, de aztán megtaláltam, s hülyén nézett ki, hogy két ugyanolyan hozzászólás!!

...
;D ;D

kislust

UI:mit gondoltál, hogy cenzúráztak??  ;D

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
??? ??? ??? ???

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
***törölve***

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Nekem az a hétvége is jó! Idõnként én is tanulok  ;)sõt szigorlataim is lesznek de nem szívesen maradnék ki semmibõl! Én a december mellett voksolok!

Zöld

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Részemrõl ok, de nem lesz akkor hó??

kislust

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Nekem személy szerint tökmindegy, mikor. De most viszünk bringát vagy nem? Az enyém elég ramaty állapotban van.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Helló-helló!
No örülök annak, hogy a felvetett tárgy tetszést váltott ki, annak ellenére, hogy NEM pesti... ;)

A dátummal viszont Nekem lenne egy kis aggodalmam...
Kósza emlékeimbõl merítve, úgy gondolom, hogy eme decemberi találka NEM jó... hogy miért?
mert ahogy rémlik Nekem, a december és jaguár...öööö...január mindig is zûrösebb volt a fõiskolán, és gondolom ugyan így van az egyetemen is...

szal mit szólnátok egy februári dátumhoz?
tudom...tudom..
Az qrva soká van... de ahogy olvasgattam, nagyon sokan lennének fõiskolások és egyetePisták... Õnekijükvala mi lészen ez ügyben észrevételeztetett gondolatnyi juk...? ;D

Cs&h+tsai

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Tõlem mehetünk a rá következö 7végén.
Ja és még valami szerintem ne csak mi BMFT-tagok menjünk ha a Bikemag tím-bõl is kellene hogy ott legyenek.PL.:zOrg,GooRoo,Atom....... ;D