én az efottról csak valószinüleg szombat délutánra érnék át... vasárnap már csak haza cuccolás van vagy mi a szössz?(197)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

3. BMFTeam Találkozó
Started by
zOrg
, 2002. April 23. 08:24
Posted 2002. June 17. - 14:50

Posted 2002. June 17. - 10:45

Lesz vagon is és fürdés is.....csak még senki nem tudja, hol és hogyan ;D ;D
Vagont pedig akkor kérjünk valóban a reggeli vonathoz, úgy látom azon leszünk a legtöbben...ha sokan vagyunk, akkor még valami utazási kedvezményt is kapunk, ma megérdeklõdöm, csak ahhoz lehet, hogy elõre kéne befizetni valamit, amit kicsit megoldhatatlannak tartok, hogy összeszedjük a lét rá itt.
Vagont pedig akkor kérjünk valóban a reggeli vonathoz, úgy látom azon leszünk a legtöbben...ha sokan vagyunk, akkor még valami utazási kedvezményt is kapunk, ma megérdeklõdöm, csak ahhoz lehet, hogy elõre kéne befizetni valamit, amit kicsit megoldhatatlannak tartok, hogy összeszedjük a lét rá itt.
Posted 2002. June 17. - 10:16

Posted 2002. June 17. - 08:14

Ahoy!
amint látom itt valaki nagyon keveri a dolgokat... 
Rave, MG: sikerült fürdési lehetõséget találni??
Csak mert ha marad ez a csodálatosan tikkasztó, és izzasztó meleg, nem nagyon szeretnék ott lenni, amikor a 30 tekerésbõl vissazérkezõ betódul a szállásra... max. gázállarcban...
más: a kerékpár szállítót vki intézi?
Csõváz és Hátszél...
Paraferee voltam... (úúúúúúúúúútálom a meleget...
)

Rave, MG: sikerült fürdési lehetõséget találni??
Csak mert ha marad ez a csodálatosan tikkasztó, és izzasztó meleg, nem nagyon szeretnék ott lenni, amikor a 30 tekerésbõl vissazérkezõ betódul a szállásra... max. gázállarcban...

más: a kerékpár szállítót vki intézi?
Csõváz és Hátszél...
Paraferee voltam... (úúúúúúúúúútálom a meleget...

Posted 2002. June 17. - 01:41

Vole, a bicikliszállitó kocsiban sokkal jobb utazni, mint az üléseken, ugyanis itt, ha kinyitod a nagy ajtót, akkor tengernyi levegô áramlik be. Mi úgy szoktunk utazni, és király! Legalábbis nyáron. ;D
Posted 2002. June 16. - 22:32

Posted 2002. June 16. - 22:28

milyen korán akartok menni skacok? remélem semmiképp sem 9 elõtt :-X
a diák-bringára is van diákkedvezmény? ;D (komolyan...)
a diák-bringára is van diákkedvezmény? ;D (komolyan...)
Posted 2002. June 16. - 14:47

na látom közeleg az idõpont! ;D
A csomagokat majd megoldjuk leszünk egy páran akik kocsival megyünk le és én tutira beválalok egy pár csomagot megint mint az I. és a II. találkozón is!
Bobby:Amint látom te kevered a szezont a fazonnal!
Lezs Saun Dh verseny amirõl MG-nél érdeklõdhetsz és ez egy csendes együtt bringázás és este laza eszmecsere és élménybeszámoló némi alkohollal füszerezve! ;D
És nem lesz köztünk csak csupán nézelödõ mint egy motorostalálkozón mert csak mi tudunk róla hova megyünk!
Magyarán olyan lesz mintha a barátaiddal elmennél egy hosszú hétvégére valahova kikapcsolódni egy kicsit!
És semmiképp nem fogunk versenyezni az tuti! ;D
A csomagokat majd megoldjuk leszünk egy páran akik kocsival megyünk le és én tutira beválalok egy pár csomagot megint mint az I. és a II. találkozón is!
Bobby:Amint látom te kevered a szezont a fazonnal!

Lezs Saun Dh verseny amirõl MG-nél érdeklõdhetsz és ez egy csendes együtt bringázás és este laza eszmecsere és élménybeszámoló némi alkohollal füszerezve! ;D
És nem lesz köztünk csak csupán nézelödõ mint egy motorostalálkozón mert csak mi tudunk róla hova megyünk!
Magyarán olyan lesz mintha a barátaiddal elmennél egy hosszú hétvégére valahova kikapcsolódni egy kicsit!
És semmiképp nem fogunk versenyezni az tuti! ;D
Posted 2002. June 15. - 21:51

a bringaszállító kocsit a szerelvény végére csatolják, ajtajai csak belülrõl nyithatók...
ha emellet vki mégis ellopja, úgy hogy Te ott ülsz az egyetlen ajtó mellett..... akkor vigye,Copperfieldnek hívják. ;D ;D
helll
ha emellet vki mégis ellopja, úgy hogy Te ott ülsz az egyetlen ajtó mellett..... akkor vigye,Copperfieldnek hívják. ;D ;D
helll
Posted 2002. June 15. - 19:18

Vole testvér!
Milyen belsõt használsz? Mert hiába double defense,én az elsõ nap kilyuggattam...
De van Tip-Top nálam,és 2perc alatt megyek
tovább!! 8)
A szauna meg szerintem minden vasuti kocsiban szériafelszerelés,úgyhogy akkor majd én vigyázok,nehogy a kalauz bácsi kicserélje a
Black-em egy merev Camping villára!! ;D
Milyen belsõt használsz? Mert hiába double defense,én az elsõ nap kilyuggattam...
De van Tip-Top nálam,és 2perc alatt megyek
tovább!! 8)
A szauna meg szerintem minden vasuti kocsiban szériafelszerelés,úgyhogy akkor majd én vigyázok,nehogy a kalauz bácsi kicserélje a
Black-em egy merev Camping villára!! ;D
Posted 2002. June 15. - 18:47

Orommel hallom, hogy marad a Space!!! ;D ;D
Amugy szerintem folosleges figyelni ott a bringakra. En mar eleg sokszor utaztam igy, neha egyedul, es megsem tortent semmi, ja es abban a kocsiban altalaban szauna szeru allapotok uralkodnak, ugyhogy inkabb nem maradok ott.
Amugy szerintem folosleges figyelni ott a bringakra. En mar eleg sokszor utaztam igy, neha egyedul, es megsem tortent semmi, ja es abban a kocsiban altalaban szauna szeru allapotok uralkodnak, ugyhogy inkabb nem maradok ott.
Posted 2002. June 15. - 18:05

Akkor ok,mert én nem szívesen hagyom ott sehol a gépet. A földön meg nem is olyan rossz,majd váltjuk egymást. Jó lenne,ha már tudnánk,ki mikor jön,hogy tudjunk igazodni.
Szombathely közelébõl nem megy senki? :'(
PÓTBELSÕT MINDENKI HOZZON!!! ;D
Addig is üdv: FreeStyler (alias Kranked ) 8)
Szombathely közelébõl nem megy senki? :'(
PÓTBELSÕT MINDENKI HOZZON!!! ;D
Addig is üdv: FreeStyler (alias Kranked ) 8)
Posted 2002. June 15. - 17:50

Posted 2002. June 15. - 17:38

Szeva!
A Space marad,biztos lesz haszna.. ;D
Mi a vonaton az elõtérben maradtunk a bringákkal,de csak 30perces út volt,gondolom 8-10órás vonatozást senki nem vállalna így!
Viszont arra kiváncsi vagyok,hogy ki vigyáz akkor a bringákra,nehogy valaki elcserélje a gépem egy Balkán-ra.
Üdv!
A Space marad,biztos lesz haszna.. ;D
Mi a vonaton az elõtérben maradtunk a bringákkal,de csak 30perces út volt,gondolom 8-10órás vonatozást senki nem vállalna így!
Viszont arra kiváncsi vagyok,hogy ki vigyáz akkor a bringákra,nehogy valaki elcserélje a gépem egy Balkán-ra.

Üdv!
Posted 2002. June 15. - 17:38

Posted 2002. June 15. - 17:30

H....!
Rave Ace-hez szólnék:
kéne kis info, azaz néminemû felhomályosítás! a Sátoraljaújhelyi banzai az milyen jellegû lesz?
1.verzió: összeröffen sok ezer (vagy millió
) bringás, és aki versenyez, annak egészségére, a többi meg fexik, és issza a sört, és jön a sok bámészkodó...
(pl.: mint egy motorostalálkozó)
2.verzió: egy hatalmas 3 napos verseny, és ennyi
és még egy kérdés: a 2000Huf nevezési az egyben a résztvételi + DH, vagy csak DH, vagy mi? vagy mindenki fizet 2000-et, aki ottvan, és ha épp olyan hangulata van, akkor megy dh-zni egyet??
elõrre köszi a help-t!
üdv
Rave Ace-hez szólnék:
kéne kis info, azaz néminemû felhomályosítás! a Sátoraljaújhelyi banzai az milyen jellegû lesz?
1.verzió: összeröffen sok ezer (vagy millió

(pl.: mint egy motorostalálkozó)
2.verzió: egy hatalmas 3 napos verseny, és ennyi
és még egy kérdés: a 2000Huf nevezési az egyben a résztvételi + DH, vagy csak DH, vagy mi? vagy mindenki fizet 2000-et, aki ottvan, és ha épp olyan hangulata van, akkor megy dh-zni egyet??
elõrre köszi a help-t!
üdv
Posted 2002. June 15. - 15:33

ez a bringaszállitó vagon ember+gép szinergiáján ;D alapul vagy a különkocsiban csak a bringák pihennek? egyébként a sima személyvagonban a "bejáratnál" lehet utaztatni az eszközt?
Posted 2002. June 15. - 12:56

Ja, mindenkepp a reggeli vonattal kene menni, hogy legyen ido antiG -zni... ;D ;D ;D
De viszont hogyan vigyek 3 napra kajat piat, ruhat, vedoket?? Ugy fogok kinezni, mint egy vandorlo afgan menekult. Ne megy valaki kocsival, aki el tudna vinni a cuccokat?? Vagy legalabb egy reszet?
Ja, es en hagyom a Space gumit, mert csak az szenvedes, mire odaig eljutok vele, de utana jon a gyonyor..
;D ;D ;D ;D
De viszont hogyan vigyek 3 napra kajat piat, ruhat, vedoket?? Ugy fogok kinezni, mint egy vandorlo afgan menekult. Ne megy valaki kocsival, aki el tudna vinni a cuccokat?? Vagy legalabb egy reszet?
Ja, es en hagyom a Space gumit, mert csak az szenvedes, mire odaig eljutok vele, de utana jon a gyonyor..
;D ;D ;D ;D
Posted 2002. June 15. - 00:56

én minden gond nélkül felkelek a korai vonatra ha arról van szó...minel elobb annal jobb
Posted 2002. June 14. - 23:57