- BMFTeam szervezeti kérdések, hivatalos bejegyeztetés feltételei, etc.
- BMFTeam csapatmez (egy naaaaaaagy meglepetéssel, igaz András?)
- Fórumos díjazás
- Ki ölte meg Laura Palmer-t?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

3. BMFTeam Találkozó
Indította
zOrg
, 2002. április 23. 08:24
Írta 2002. június 26. - 10:04

Lesz még legalább 4 fõ téma, amit mindenképp meg kell beszélnünk:
Írta 2002. június 26. - 08:20

Rave: parázni asszem ÉN még parázhatok... :

az egész íccakát átbulizom felvetéshez csak annyit, mint Jabbar: de azért ha megfáradok, ne feltétlen a földre kelljen feküdnöm...

Sátram egyébként van, és ha arról van szó, akkor vihetem is(de akkor errõl a héten döntenem kell, mert OTTHON van, és csak a jövõhéten megyek haza...), akarom mondani, akkor megkérnélek rá, hogy a Renátával fuvírozd el nekem légyszi... 8)
Amúgy van egyáltalán hol felverni a sátrakat? Csak mert nehogy úgy járjunk, mint Létráson, hogy tott derült ki, nem lejhet sátrazni... hivatalosan....
Na csõváz...
BoGar: szoktunk tekerni menni, mivel mindenki montival volt idáig a talikon, így terepen... (persze nem nagyon durvulóson)
Írta 2002. június 25. - 21:47

Csak azért kérdeztem, mert van ám montim is.
szóval biciklizni is szoktatok és oda kell a monti, vagy annyira nem mentek terepre? Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek. Dönteni még nem döntöttem, hogy megyek-e, gondolom, lassan kellene már.

Írta 2002. június 25. - 20:28

rave: jogos a nemalvásos felvetés ;D de ha esetleg "megfáradok" le tudjam hajtani a buksim

Írta 2002. június 25. - 20:18

BoGar: Sajna mi mindannyian a vastagkereküek családjába tartozunk! 
De ha te eljösz akkor már lesz egy o. utis is velünk! ;D
Para:Ne parázá mán! ;D
Nekem van sátram,de szerintem ilyen melegbe enyhén ittas állapotban tök mindegy merre borulsz el ágyba vagy a drága anyaföld fele! ;D
Meg nem tudom ki tervez alvást én a magam részérõl inkább bulizok, mint aludjak!
Ja és elég nagy az autóm egy pár cuccot simán leviszek és haza is hozom! ;D
De szerintem lesz még más is aki kocsival jön és tud vállalni csomagot!

De ha te eljösz akkor már lesz egy o. utis is velünk! ;D
Para:Ne parázá mán! ;D
Nekem van sátram,de szerintem ilyen melegbe enyhén ittas állapotban tök mindegy merre borulsz el ágyba vagy a drága anyaföld fele! ;D
Meg nem tudom ki tervez alvást én a magam részérõl inkább bulizok, mint aludjak!

Ja és elég nagy az autóm egy pár cuccot simán leviszek és haza is hozom! ;D
De szerintem lesz még más is aki kocsival jön és tud vállalni csomagot!
Írta 2002. június 25. - 19:45

Mivel nem vagyok még ismerõs köztetek megkérdezem: Montival jártok a találkozókra, vagy lehet menni országutival is?
Írta 2002. június 25. - 10:35

Ahoy!
Csak pár dolog:
ad1: MIELÕBB, a héten vagy a jövõhét elején TISZTÁZNI kellene, hogy akkor a többség mmikor is megy...
Egyrészt a vonat miatt, másrészt akkor a szállás megközelítése miatt is...
ad2: akkor most hogy is van ezzel a sátrazással? Csak mert nem nagyon akaródzik kinn aludni, ha már ott vagyok, és nem viszek magammal sátrat... :
ad3: RAve_Ace koma légyszi a nevem mellé feltételesen felvésni az "+oldalborda" feliratot...
Nem sokára buli-i-i-i-i!
Csõváz és hátszél...
Joghurt is ott lesz......nem mintha erre várt volna bárki is... ;D Paraferee voltam
Csak pár dolog:
ad1: MIELÕBB, a héten vagy a jövõhét elején TISZTÁZNI kellene, hogy akkor a többség mmikor is megy...
Egyrészt a vonat miatt, másrészt akkor a szállás megközelítése miatt is...
ad2: akkor most hogy is van ezzel a sátrazással? Csak mert nem nagyon akaródzik kinn aludni, ha már ott vagyok, és nem viszek magammal sátrat... :

ad3: RAve_Ace koma légyszi a nevem mellé feltételesen felvésni az "+oldalborda" feliratot...
Nem sokára buli-i-i-i-i!

Csõváz és hátszél...
Joghurt is ott lesz......nem mintha erre várt volna bárki is... ;D Paraferee voltam
Írta 2002. június 24. - 22:53

Nos ezt majd jo lesz lefixalni, mert az jol hangzik, hogy viszek polifoam -ot, meg satrat, meg ruhakat, meg egyebet, de hogy viszem el?? Szoval a kocsiba is be kene ferniuk a cuccoknak. A keletiig meg csak elszenvedem magam, de onnan.
Amugy nekem tetszik az otlet. Az egesz biztosan jo lesz. mar varom.
Amugy nekem tetszik az otlet. Az egesz biztosan jo lesz. mar varom.
Írta 2002. június 24. - 22:52

hmmm akkor minden srác benn alszik, az összes csaj meg kint pörög egész éjjel? ;D
...lehet hogy inkább kintmaradok
...lehet hogy inkább kintmaradok

Írta 2002. június 24. - 20:38

Aki erõsebb az alszik bent! ;D(jorus nem játszik! ;D)
Komolyan akinek nincs sátra azt, majd úgy intézzük legyen helye bent!
De ha jól emlékszem létráson is csak 16 hely van hivatalosan mi mégis simán elaludtunk 30-an az elsõ talin!
Hálózsák és polifoam mindent megold!
De én tudok hozni egy felfújható kétszemélyes ágyat vagy polifoamot egy rakással!
Ami kimaradt:
Valami bringalekötõ eszközt hozzon mindenki!
úgy összekötjük vasainkat ember legyen aki kicsomózza öket! ;D
Komolyan akinek nincs sátra azt, majd úgy intézzük legyen helye bent!
De ha jól emlékszem létráson is csak 16 hely van hivatalosan mi mégis simán elaludtunk 30-an az elsõ talin!

Hálózsák és polifoam mindent megold!
De én tudok hozni egy felfújható kétszemélyes ágyat vagy polifoamot egy rakással!
Ami kimaradt:
Valami bringalekötõ eszközt hozzon mindenki!
úgy összekötjük vasainkat ember legyen aki kicsomózza öket! ;D
Írta 2002. június 24. - 20:22

hogy dõl el, hogy kell-e sátor vagy sem??? (gyk: ki alszik a házikóban?) pl. nekünk nem lenni sátrunk!
Írta 2002. június 24. - 19:24

[glow=red,2,300]Buli!!!
Julius 19-20-21
Sátoraljaújhely[/glow]
Megint egy csendes BikeMag Forum Team találkozó!
Érkezés:
Jul 19 pénteken
Vonatok:
8:05 - 11:53(Eddig ahogy látom ez a nyerõ vonat szerintem!)
13:05 - 17:22
14:05 - 17:59
16:07 - 20:23
18:05 - 21:54
Na ezekkel a vonatokkal lehet lemenni!
A jegy ára teljes áron 2040Ft +540Ft a keró jegy!
A tömeg jelezze igényét melyik vonattal szándékozik lemenni ,hogy intézzünk hozzá kerékpár szállitó kocsit!
A szállás:
a magashegyi kulcsosház
Az árak:
Ezek már fix dolgok!Szóval a szállás:
Éjszakánként 700 pénz per koponya, de ez még lehet olcsóbb is!
A fürdés megoldása szintén helyben, a fenti két zuhanyzóban lehetséges, mert gázkonvektor melegití a vizet így az korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre!
20 ágy van a a szálláson de korlátlan azámú sátrat lehet felállitani!(Amit szintén õriznek!)
A bringák örzött részen tudjuk tárolni ,mert a ház a libegõ középsõ állomásánál van amit folyamatos 24 órás örzéssel látnak el!
Van egy étterem is a háztól kb 50 méterre így akár a kaját is helyben meg tudjuk oldani! Étteremmrõl bövebb infók holnap!
(THX: findli ;D)
Az antiG koaliciónak a lényeg:
A Libegõ
A jegy árak:
Felnõtt: 500,- Ft
Diák, nyugdíjas: 300,- Ft
Bérlet 10 alkalomra: 1.350,- Ft
Na és a haza felé tartó vonatok:
10:00 13:52
14:00 17:57
16:00 19:57
Ezek mind átszállás nélküliek!
Programajánlatok:
Buli!!!
tekerés,zúzás,bográcsozás,csendes italozás! 8;D
Extrák(bár még nem 100%):
zOrg Morati-a
Atom karbon handmade tandem-je
Beg egyedülálló Dirt Jump I-e
És még sok egyéb különleges és érdekes bringa amit ti hoztok! ;D
Aki akar jönni jelentekezzen és jelezze várható érkezésének is idõpontját!
Én vállalok egy pár csomagot szivesen leviszek a kis kocsimmal de úgy néz ki , már csütörtök este lemegyek így a csomag leadást valamikor szerda este fogjuk megejteni! ;D
Amit hozzatok:
Kaja, pia, hálózsák esetleg sátor, bringa, féktelen jókedv, móka, kacagás!
Írta 2002. június 24. - 19:03

Írta 2002. június 23. - 23:12

érdekes ez a fürdés dolog... a h.patakok hidegek nem?? ?? ??
persze mindettõl függetlenül megyek, és fürdök abban a patakban ha kell.. 8)
persze mindettõl függetlenül megyek, és fürdök abban a patakban ha kell.. 8)
Írta 2002. június 23. - 20:04

Hogy ez eddig nem jutott eszünkbe! (Homlokcsatt) ?ajd MG-éknél fürdik a brigád! Elõre is köszönjük szépen a felajánlást! Igazából persze mi is így terveztük, de addig nem mertük felhozni, míg nem te ajánlod magadtól, ám, most, hogy ez megtörtént, minden el van rendezve, törülközõt viszünk, szappan legyen!

Írta 2002. június 23. - 17:29

Írta 2002. június 23. - 17:19

Szerintem azzal mindenki tisztaban van, hogy a forrasviz bizony sokkal tisztabb mint ami a csapbol jon, de itt az a gaz, hogy altalaban jelentosen hidegebb is, igy szegeny bojler biztos, hogy nem tud annyit melegiteni, amennyi nekunk kene.
Stipi-stopi en megyek elsonek zuhanyozni....
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Stipi-stopi en megyek elsonek zuhanyozni....
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2002. június 23. - 15:45

Írta 2002. június 23. - 15:13

Örülnétek inkább hogy van. Most újjítják fel egyébként a szállást asszem. És 2 db zuhanyzó van.A forrásvíz meg olyan hogy azt adnak a büfébe is meg mindig szoktam belõle inni és tök fincsi meg nemvolt még semmi bajom tõle.
Írta 2002. június 23. - 13:21