Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem a legjobb idöpont erre valamikor július 2. v. 3. hete lenne.
A hely nekem is tökéletes.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

3. BMFTeam Találkozó
Indította
zOrg
, 2002. április 23. 08:24
Írta 2002. április 23. - 22:36

Írta 2002. április 23. - 19:51

tamash is makszimális mértékben 1etért, a zidõponttal is (faternemszövegel), a hely meg tökmindegy, a bulit úgyis oda visszük, ahova m1ünk, nemde?
Viszont ez az augusztus is jó, de az már a 4.ik (5.?) BMFT tali topic nyitásakor kellene hogy aktuális legyen... 8) 8) 8)
Viszont ez az augusztus is jó, de az már a 4.ik (5.?) BMFT tali topic nyitásakor kellene hogy aktuális legyen... 8) 8) 8)
Írta 2002. április 23. - 18:48

Mi is ott akarunk lenni!!!!! ;D ;D és most nem koccolunk le ilyen hamar. A hely jónak tûnik (lévén Bpestiek, könnyen odajutunk!), az idõpontoknál nekünk is a vizsgaidõszak szól csak bele, aztán lehet bármikor.
Azért jó lenne, ha augusztusig nem kéne várni :-/
(persze mindezt Lensver nevében is irtam)
üdv
Azért jó lenne, ha augusztusig nem kéne várni :-/
(persze mindezt Lensver nevében is irtam)
üdv
Írta 2002. április 23. - 17:38

szerintem már tegnap kéne menni!!!!
a vizsga idszak nekem is gázos de a junius vége vagy a julius eleje ahogy fenn a földim említette jó lenne...
(ne keljen aug.-ig várni már!)meg akkor lesz a SZIGET is
na csökulcs...
a vizsga idszak nekem is gázos de a junius vége vagy a julius eleje ahogy fenn a földim említette jó lenne...
(ne keljen aug.-ig várni már!)meg akkor lesz a SZIGET is
na csökulcs...
Írta 2002. április 23. - 17:08

A hugom osztálya volt ott kirándulni és feltörték az egyik faházat oszt kirámolták. A portások nem voltak meglepõdve, nem is igazán foglalkoztak vele. Ilyen körülmények között jobbbbban meg kellene oldani a kerékpárok tárolását. Egyébként a környék tényleg jó lenne, és a Dunamaratonra onnan menni is nagy buli lenne. Képzeljétek el a látványt ahogy megérkezik a fórumos banda (esetleg egyen pólóban). 8)
Írta 2002. április 23. - 15:44

Szisztok!
Ez a csillebérc dolog, az én hirtelen jött ötletem volt! Aztán többen megerõsítettek, hogy ez nem is olyan nagy hülyeség!
Félre ne értsetek, nekem nagyon bejött Létrás! A "nomád" körülmények sem zavartak.
Itt talán drágább lenne a szállás (biztos), kicsivel jobbak a körülmények/lehetõségek, és mindenki megtalálná a számítását!
Azonkívül, hogy ezt kitaláltam semmi konkrétumot nem tudok! Pl most milyen formában mûködik mint nyaraló/táborozóhely. Régebben jártunk be a betonkatlanhoz ugrálni, akkor láttam pl sok céges autót egy nagyobb ház körül, biztos nem konferencia volt. Zsuzsi szerint simán lehet "nyaralgatni"!
Idõpontilag nekem mind1, ajánlom a vizsgaidõszak végét (amikor már mindnekinek vége), v a nyár legvégét akkor talán már kevesebben vannak távol.
Ami biztos, itt nem csak bringázni lehet, van: strand sportpályák minden mennyiségben...
Szerintem nem sokan vagyunk Bp-iek (én is csak félig), és a többieknek biztos új lenne a terep, aki nyugatról jön kevesebbet kell utaznia.
Hátrányok: drágább. Itt nem lesz olyan jól elszigetelve a csapat, értsd sok a turista...
Kiváncsian várom mindenki véleményét!!!
Beg
Ui: Para: milyen referenciák kellenek, hogy az ember szerepelhessen a köv. nagyszabású filmedben
Ez a csillebérc dolog, az én hirtelen jött ötletem volt! Aztán többen megerõsítettek, hogy ez nem is olyan nagy hülyeség!
Félre ne értsetek, nekem nagyon bejött Létrás! A "nomád" körülmények sem zavartak.
Itt talán drágább lenne a szállás (biztos), kicsivel jobbak a körülmények/lehetõségek, és mindenki megtalálná a számítását!
Azonkívül, hogy ezt kitaláltam semmi konkrétumot nem tudok! Pl most milyen formában mûködik mint nyaraló/táborozóhely. Régebben jártunk be a betonkatlanhoz ugrálni, akkor láttam pl sok céges autót egy nagyobb ház körül, biztos nem konferencia volt. Zsuzsi szerint simán lehet "nyaralgatni"!
Idõpontilag nekem mind1, ajánlom a vizsgaidõszak végét (amikor már mindnekinek vége), v a nyár legvégét akkor talán már kevesebben vannak távol.
Ami biztos, itt nem csak bringázni lehet, van: strand sportpályák minden mennyiségben...
Szerintem nem sokan vagyunk Bp-iek (én is csak félig), és a többieknek biztos új lenne a terep, aki nyugatról jön kevesebbet kell utaznia.
Hátrányok: drágább. Itt nem lesz olyan jól elszigetelve a csapat, értsd sok a turista...
Kiváncsian várom mindenki véleményét!!!
Beg
Ui: Para: milyen referenciák kellenek, hogy az ember szerepelhessen a köv. nagyszabású filmedben

Írta 2002. április 23. - 14:50

OK, akkor onnan megyünk Duna Maratonra? ;D Csak egy kis laza délutáni tekerés gyanánt...
Írta 2002. április 23. - 14:46

Az 5letet támogatom!!!
Bár ez nekünk távolabb van, de miért ne?!
Idõpontilag szerintem éppen a június vége, or július lenne kiválóbb.
Lévén, hogy a nyár tombolásának kellõs közepén éppen nincs semmilyen érdemleges rendezvény!
Üdv: Baliba
Bár ez nekünk távolabb van, de miért ne?!
Idõpontilag szerintem éppen a június vége, or július lenne kiválóbb.
Lévén, hogy a nyár tombolásának kellõs közepén éppen nincs semmilyen érdemleges rendezvény!
Üdv: Baliba
Írta 2002. április 23. - 14:33

Az augusztussal az a bajom, hogy kb. 20 napját edzõtáborban töltöm, és a következõ talin is az elsõ naptól az utolsóig szeretnék ott lenni, viszont nem lóghatom el a tábort sem. No. Ez szép magyaros volt.
Viszont ha már Csillebérc, biztos van fürdés, közelebb van a bót, stb., lehetne több napos is, nem?
:-* Karen
Viszont ha már Csillebérc, biztos van fürdés, közelebb van a bót, stb., lehetne több napos is, nem?
:-* Karen
Írta 2002. április 23. - 13:37

Írta 2002. április 23. - 13:24

Írta 2002. április 23. - 11:14

NA szasztok...
Csillebérc?
Nekem végeredményben mindegy, hogy Létrás, vagy Csillebérc...
Idõpont?
mondjuk közvetlen a vizsgaidõszak után...
az augusztus amúgy is jóóól zsúfolt szokott lenni...(szabik, marathon, ...)
Most ennyi...
PéeF
Csillebérc?
Nekem végeredményben mindegy, hogy Létrás, vagy Csillebérc...
Idõpont?
mondjuk közvetlen a vizsgaidõszak után...
az augusztus amúgy is jóóól zsúfolt szokott lenni...(szabik, marathon, ...)
Most ennyi...
PéeF
Írta 2002. április 23. - 10:58

vendég_Charon_*
Írta 2002. április 23. - 10:42

Írta 2002. április 23. - 09:28

Szerintem remek választás!
Például, mert Budapest valószínûleg többeknek van közelebb, mint Létrás.

Írta 2002. április 23. - 08:24

Hello Mindenkinek!
Szóval: volt egy félénk ötlet, hogy a 3. talit esetleg Csillebérc környékén kellene megejteni...
Ott aztán mindenféle "szekció" (antigravitátorok, jumpin'jack-ek és tekerõmanók) kiélhetné magát - és talán nem vasárnap délben oszlana fel a buli!
Tehát?
üdv
Szóval: volt egy félénk ötlet, hogy a 3. talit esetleg Csillebérc környékén kellene megejteni...
Ott aztán mindenféle "szekció" (antigravitátorok, jumpin'jack-ek és tekerõmanók) kiélhetné magát - és talán nem vasárnap délben oszlana fel a buli!
Tehát?
üdv