Sziasztok! Hát hazaértünk Sauh-ról és sok csodás élménnyel lettünk gazdagabbak.
Pár szó a buliról:
A többség pénteken du. érkezett meg és tekert vagy libegôzött föl a Sauh fölött magasodó Sípályához. Nagyon szép helyen, erdô mellett laktunk faházakban vagy sátrakban.
Bicajozni alig bicajoztunk, mert vasárnapig szinte megállás nélkül csöpögött vagy zuhogott az esô, a talaj nagyon felázott. Na persze több ôrült igy is észveszejtô sebességgel száguldozott lefele a sipálya legtetejérôl.
Pénteken akkora bulit csaptunk este, hogy beleremegtek a falak (Thommey vas-ökölcsapásai alatt), megrepedt a beton, pezsgôsek lettek a falak és cseppkôként csöpögött le az isteni lé, a keskeny folyosón táncosok lejtettek, köztük ugráltam én is, ahogy csak tudtam.

Az aranyérmet azonban Yoci viszi, aki elsô éjjel falramászással, füvôn szánkózással, hempergéssel és kukáshordóra való ráugrással szórakoztatott minket (és ezek még csak a fôbb megmozdulásai), a második éjjelen pedig csodás Tankcsapda meg egyéb áriákat rendezett. Yoci, sose feledem, ahogy a buli utolsó számát, az altatódalt énekeled nekünk, miközben egyedül mászkálsz a fûben, válladon a magnóval.
A hangulat szerintem nagyon klassz volt, sokat beszélgettünk, nevettünk, és nem utolsó sorban: egy csomót ettünk, meg sütögettünk.
Külön köszönet Ras-éknak és Yociéknak, akik megcsinálták a fincsi krumplit, meg Findli és Rave-nek, akik elôkészitették nekünk a terepet, bevásároltak, szállitottak, majd pedig rendet raktak és moderáltak! :-*
Mez: Para kék-narancssárga verziója lett megszavazva, mint végsô döntés.
Jabbar, Baliba, gyógyuljatok meg minél hamarább!